Skitnätter...

 
Gick på i fredags igen efter min långledighet, då hamnade typ alla larm hos mig kändes det som, men då hade jag iallafall "sällskap", inatt fick jag inte lika många larm, men ett idiotlarm bland annat. 
 
Det var en fastighetsjour och larmordern sa att "de smäller raketer utanför fönstret och uppringarens fru mår dåligt av detta..."  man bara jaha? Så jag kör dit och det tar 5 minuter, går ett varv runt huset som tar 5 minuter utan att hitta någon som smäller raketer och sätter mig i bilen och tvingas skriva dubbla rapporter som tar 5 minuter och vips har jag tappat en massa tid på ett totalt onödigt ryck... Jag blir så trött!
 
Att det sen börjar snöa, så att man inte ser någonting och blir helt yr i huvudet av all snö och inte vet var på vägen man befinner sig och tvingas köra i 60 km/h på motorvägen gjorde inte natten roligare, att jag dessutom var tvungen att bryta mitt i allt för att köra på larm och sen få köra tillbaka och ta det jag missat första vändan, var ännu stressigare, men jag hann färdigt iallafall.
 
Vissa dagar borde man inte ha gått upp ur sängen överhuvudtaget och den här helgen har varit såna dagar, dessvärre fattade jag inte det och gick till jobbet ändå.....
 
// Noa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0