Hur är det möjligt?

Vi lever år 2017, i Sverige, ändå kan 9 av 10 optiker inte ta emot kunder som sitter i rullstol. Detta för att deras stolar sitter fast i synundersökningsmaskinen och inte går att flytta på.
Det är för jävligt rent ut sagt att vårt samhälle inte är mer handikappvänligt än så.
 
// Noa

Minitriss

Då var det dags igen!
*skrapa skrapa*
Man får vara glad för det lilla här i livet!
// Noa

Lättad!

 
 Frågade runt bland kollegorna på utbildningen jag var på idag om fler skulle gå Militärutbildning i februari, det var det ingen som skulle.... Sen kom planeraren förbi och jag frågade henne vad utbildningen innebar?! Hon tittade lite konstigt på mig en stund och sen sa hon att de måste ha lagt in fel kod, för där skulle stå arbetstidsförkortning. En stor sten släppte där kan jag säga... Arbetstidsförkortning innebär i korta drag att jag inte ska jobba, men får lön ändå - en jävla skillnad jämfört med att krypa runt i skogen hela natten, i snö och kyla, helt ensam dessutom!
 
// Noa

Militärtjänst?

Nog för att jag vill ha timmar, men militärtjänst??? Det låter ju inte riktigt som min grej......Seriöst??? Det ser jag inte fram emot precis.....Det låter ju skitjobbigt! Jag ser framför mig att jag ska ut i skogen och kravla runt mitt i natten??? I februari? I snö och kyla? Alltså på riktigt, detta ligger på mitt schema i februari?!? 
// Noa

Rensat avloppet!

Fy fan vad jag är bra! Nu är avloppet som nytt igen!
// Noa

Fängelsecell

Kollade vårt blivande kontor, ser snarare ut som en fängelsecell tycker jag, saknas bara en väggfast toalett och en brits att ligga på
Finns dock en vattenmaskin MED kolsyra i anslutning till cellen, alltid nåt!
// Noa

Mums!

Någon som missat att jag gillar smörgåstårta?
// Noa

Grattis mamma!

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min söta mammas födelsedag!
Hipp hipp hurra för lilla mamma idag!
Kallt är det med!
Och jag som tyckte att det var kallt igår, då det "bara" var -4 grader.
// Noa
 

Man blir så trött!

Jävla snorungar!
// Noa

Godnatt!

När man fortfarande inte är helt frisk och har jobbat först 12 timmar ena natten och 13 timmar blev 14 andra natten och man har minst 13 timmar kvar tredje natten i rad, då känner man sig så här... Blir ju lite mindre tråkigt när övertiden betalar sig på nyårsaftonlönen.Gott nytt år eller nåt och godnatt....
// Noa

RSS 2.0