Dagens boktips!

Alla böckerna har varit riktigt bra, läser den 4:e för närvarande och det känns som att dom bara blir bättre och bättre efter den första som kom.


Jonas Moström heter alltså författaren och böckerna ligger i ordning från vänster, även om man kan läsa dom fristående. Där kom en femte bok i maj, men jag föredrar pocket och hoppas dom släpper den som pocket snart. Mirakelmannen heter den.

// Noa


Mer handsfree åt mig =)

Så har jag budat hem ännu en handsfree så jag kan ha en i reserv =)18 spänn inkl frakt, inte illa med tanke på att Kjell och Co tar 249 för sina =)

// Noa


Bränna fett....

Börjar bli lite tråkigt med de träningsspelen jag har, eller ja ganska enformigt. Även om jag förbränner en del kalorier och svettas som fan.

Någon som har nåt bra tips på träningsspel till Wii?

// Noa


Vuxenpoäng till mig...

För idag kände jag att det var på tiden att jag frostar av min frys =)Under tiden som jag fixar med den så står det även käk på menyn...

Köttbullar med kokt potatis, brunsås, grönsaker och lingon =)// Noa


Once in a lifetime...

Trodde ALDRIG att jag skulle publicera något sådant här på min blogg....

Men HEJA ELFSBORG imorgon =)// Noa


Örebro - HIF

Ingen kommentar

Men heja Elfsborg imorgon!!!!

// Noa


Auktion...

Finally har jag hittat normala handsfree lurar på Tradera som jag vann billigt =)De jag fick till min K800 ser ut som ovan, men svarta och de gick sönder och de jag fick till min Satio suger big time....Ena örat passar de nya i, men inte i det andra...
Så tack Tradera =)

När jag kör bil använder jag min bluetooth handsfree,


men när jag går och lyssnar på musik vill jag ha normala lurar...

Detta är Satio lurar alltså, big NO NO


Någon som har samma sort som de översta som de vill bli av med för en billig peng?

// Noa


Sjukt effektiv...

Tar en paus nu i mitt städande och donande, för jag har hunnit med mycket idag =)

Har bytt sängkläder och samlat tvätt till imorgon, städat fågelburen och dammsugit och tro det eller ej, moppat golv i hela lägenheten!! Inte för att det brukar hålla sig så länge då mina små fjäderklädda vänner har en tendens att kasta mat och grejer över hela golvet i köket och sen går man där och drar med sig skiten runt överallt. Men här är fint och rent ett tag iallafall =)

// Noa


Nostalgi spelande...Tur man har en gammal slit och släng dator jag kunde lägga in windows 98 på =) Har dock en laptop och en vanlig xp dator med =) Men kul att kunna spela lite nostalgi spel faktiskt.

// Noa


Moderna Försäkringar IGEN....

Seriöst, sen utbetalningarna satte igång så har det varit strul varje månad. Idag ringde min syster och ifrågasatte än en gång varför dom inte drar rätt skatt.

Svaret var att då vi är flera förmånstagare på en försäkring så måste alla försäkringstagare ha samma skatt om det ska gå, alltså kan inte min syster ha 50% och jag 35%, utan bägge kan ha 35%, vilket är märkligt då jag och min syster är 2 olika människor som har varsitt kontonummer.

Men varför berättade inte snubben jag pratade med förra månaden detta för mig?

Man kan inte bli annat än trött på dom..... Får se om dom får till det till nästa månad.

// Noa


Hemlösa...

Läste i tidningen idag att Helsingborg ska testa något nytt, nämligen att låta 25 hemlösa få förstatjing på lägenheter på olika ställen i stan. Och målet är att 80% av dessa då ska bo kvar om två år.

Jag personligen ger inte mycket för hemlösa människor, för jag anser att dom får skylla sig själva. Allting handlar om val här i livet och dom har uppenbarligen gjort ett felaktikt val när dom hamnat på gatan, det ska rätt mycket till och många chanser ska du bränna innan du hamnar på gatan.

Dom har misskött sig och nu helt plötsligt så ska dom få en ny chans och får dessutom gå före i kön.

Jag hade med kunnat spendera mina hyrespengar varje månad på betydligt roligare saker, men jag gör mitt val att ha tak över huvudet och betalar därmed min hyra och mina andra räkningar som normalt funtade människor gör, sen får man leva för resterande pengar resten av månaden. Har man inte råd att äta oxfilé så får man helt enkelt ge fan i det. Men man kan inte både ha kakan och äta upp den.

Jag har levt på luft tidigare, haft några hundra över att klara mig på resten av månaden efter räkningarna var betalda och jag överlevde minsann det med.

Så sluta dalta med de hemlösa och låt dom stå sitt kast!!!

// Noa


Kö kö kö...

Var på banken idag och fixade med utbetalningen och med min check, först satt jag nog en halvtimme i kö innan det var min tur, sen tittade han inte ens på bouppteckningen utan bara på fullmakterna. Checken var det som tog tid för han fick ringa till Sthlm och kolla så där fanns teckning på den, men det gjorde det =)

Nu är det dags för lite sen lunch, med rätt tillbehör blir en Billys god som fan =) Chili och jalapenos i detta fallet och så lite sallad vid sidan om.// Noa


Serieledare igen =)

Vi är på väg, vi är på väg, mot ett SM GULD vi är på väg!!!! =)Och det bästa av allt var att vi petade ner Malmö, där dom hör hemma, under HIF =)

Malmö ledde allsvenskan i 2 dagar med en match mer spelad, dom får väl leva på den stunden resten av säsongen... För vad säger man? Upp som en sol och ner som en pannkaka =)

Serie, serie, serie-serieledare, serie, serie, serie-serieledare

// Noa


Gaaaaaaah

Så jävla trött idag =(

Men trots allt blir det HIF ikväll, hoppas jag klarar mig med min fleece och slipper frysa allt för mycket!!

// Noa


Money money money

Har varit med i såna "svara på enkäter på internet" i nåt år eller så, sen för några veckor sen så kollade jag ett av mina såna konton och insåg att jag hade en del att plocka ut. Varje poäng är typ 5 Usa cent, och en cent är en hundradel av en dollar kan man säga. Så jag löste in mina poäng och idag kom där en check, från SEB banken förvisso men den låg på 970 svenska kronor =)Fett nice!! Då jag ändå ska på banken om ett tag när jag fått bouppteckningen så kan jag lösa in min check då med =)

Var hos mamma idag två vändor, bytte lite filmer med henne, tog hem de hon sett och lämnade nya, sen hade hennes trådlösa mus pajat, men givetvis glömde jag musjäveln hemma som hon skulle få när jag körde dit, så det var bara att köra hem och hämta den, klart mamma måste ha en fungerande mus. Använder själv inte trådlösa möss, ett jävla hittepå, nu får mamma snällt vänja sig vid att där är sladd. Bättre med en sladdmus som funkar än en trådlös som är kaputt. Sen skrev hon på sin fullmakt hon med och nu i eftermiddag skickade jag dom till City Gross för att handla haha, för igår när jag och T var på Jula såg vi skitfina fleece tröjor för 69 spänn där, så mamma kan gott prova en sån och se om den passar.

Det var nog det hela för stunden =)

// Noa


En heldag =)

Började med att jag drack pulver idag, sen ville T såklart käka på thairestaurangen vid mig, och det vore taskigt att låta honom äta ensam, så jag hängde på =)

Sen hamnade vi lite här och lite där, för T skulle köpa arbetsbyxor som han kan ha när han jobbar på HIF's matcher och vi hittade inga så det blev en sväng till Jula i Hyllinge, men byxorna var för långa, så det blev att ringa syster och fråga om hon ville hjälpa honom att lägga upp dom och det ville hon mot att vi gick på Maxi åt henne.

Inne på Maxi hittade jag värsta outfiten till T, fattar inte varför han inte ville köpa den?Inte heller skatehjälmen dögHur som helst så blev det att vi stannade hos syrran typ hela kvällen, men det var så trevligt så, så nu har jag en fullmakt med som jag kan använda på banken.

På vägen hem öppnade himlen sig totalt och jag är inte avundsjuk på att det var T som körde, för emellanåt såg man fan inte ett jävla skit alltså. Men nu är vi hemma trygga på varsitt håll iallafall. Och nu är det minsann bara 5 veckor kvar till Thailand =)

// Noa


Jävla plusgirot...

Så mycket besvär för ingenting?

Förra veckan fick pappas dödsbo en utbetalningsavi från Telia på 95 kr. På avin står det att om man löser in den i en butik (läs typ Hemköp) så är avgiften 25 kr och löser man in den inne på en bank är avgiften 50 kr.

Tidigare när jag fått såna här utbetalningar så har det inte varit några problem, då har dom satt in pengarna på hans eget konto och därmed slapp vi avgiften på banken. Kruxet nu är att pappas konto är AVSLUTADE av ganska logiska orsaker. Jag försökte ringa banken, men orkade inte sitta en halvtimme i telefonkö så jag skickade ett mail till dom och idag hade jag fått svar.

Då behöver jag en fullmakt från de andra dödsbodelägarna ( dvs syster och mamma ) och sen måste jag ta med mig hela bouppteckningen ner på banken. Jag fick dock inte svar på om jag slipper avgiften då eller inte, så jag fick skriva och fråga om det igen.

Seriöst? 95 kr...

För jag kan inte gå in på Hemköp och vifta med ett dödspapper, för såna har dom kanske aldrig sett förr, så jag måste gå på banken. Grejen är att Swedbank stängde sitt kontor här uppe och har bara ett kontor i stan och där är alltid snormycket folk.

Men min syster var snäll nog att skänka de här pengarna till mig mot att jag gör jobbet haha, jo för 95 kr är en hel förmögenhet...Verkligen....

Men pengar är pengar och man vill inte låta dom bränna inne heller, men efter detta hoppas jag att det är slut med såna jävla plusgiro utbetalningslappar i brevlådan.

// Noa


Mätt och belåten...

Blev visst både pizza och mjukglass idag och gott var det =)

Men nu får jag allt se till så mina små huliganer inte busar sönder hela köket.// Noa


Söndag...

Ska strax iväg och käka lite pizza med T =) Tycker vi kan vara värda det mitt i allt pulverdrickande!!!

Har en riktigt bra hårdag idag dessutom, dock lyckas jag inte fånga det rättvist på kort. Kommer kanske senare ikväll, vem vet?

// Noa


En film som berör...Prinsessa

// Noa


T är söt =)

Han har börjat jobba på Olympia när det är hemmamatcher för HIF's räkning och den här helgen är det kurs för dom som jobbar där. Så nu ringde han och berättade att dom lärt sig hjärt och lungräddning och att prata i walkie talkie och sånt idag och imorgon är det någon brandutbildning.

Känns tryggt, för så ofta som vi umgås, skulle mitt hjärta bara stanna så vet jag att jag är i trygga händer iallafall =) T är inte bara snäll, han har en massa andra talanger och kunskaper med, som sagt, ALLA borde ha en T i sina liv =)

// Noa


Kortfilm..

Vill tipsa om en kortfilm jag såg idag som heter I rymden finns inga känslor.18-årige Simon delar lägenhet med sin bror Sam. Simon som har Aspergers syndrom kräver ett fast schema där allt måste vara sig likt vecka efter vecka. Förändringar är något han bara kan hantera i små doser och när allt blir för jobbigt gömmer han sig i sin tvättunna, fylld med självlysandestjärnor – han gömmer sig i rymden för där finns inga känslor.


När Sam blir dumpad av sin flickvän och går in i en mindre depression spricker hela tillvaron för Simon. Han ger sig själv i uppdrag att hitta en ny flickvän till Sam, men med sin sociala inkompetens blir det inte enkelt, Simon vet ingenting om tjejer och kärlek …


// NoaMer Filmtips!!Lovefilm.se skriver så här om filmen

Fyra goda vänner, alla otillfredsställda med sina nuvarande liv: Adam har blivit dumpad av flickvännen, Lou är en festprisse som inte hittar festen, Nicks fru kontrollerar allt han gör och Jacob är besatt av videospel och lämnar inte sin källare, beslutar sig för att mötas på skidorten där de festade som tonåringar. Efter en blöt natt med drinkar i bubbelbadet vaknar de upp med en ordentlig baksmälla och året är 1986! Detta är deras chans att sparka framtiden i baken och ändra den ? och nu ska de inte begå samma misstag igen?

// Noa


Dagens Filmtips!!Lovefilm skriver så här om filmen

Soldaten Sam lämnar frun Grace och deras barn för ett uppdrag i Afghanistan. När sedan Grace får besked om att Sam har omkommit i strid får Tommy, Sams struliga yngre bror, en större roll i familjens liv. Oväntat börjar känslor uppstå mellan Tommy och Grace, men en dag kommer Sam hem igen...

// Noa


Kräftdags!!!
Bara för att det är så jävla gott =)

// Noa


Monopol online...

Äntligen har jag hittat ett Monopol som man kan spela online mot andra =)

Klicka härVissa tycker att det är världens tråkigaste spel, men jag tycker det är rätt kul faktiskt =)

// Noa


På tal om T...

Han är nere i Malmö idag med sin bil av diverse anledningar, men så skulle han hämta mig på vägen, för vi ska till Coop Extra och handla billigt kaffe. Han sa att han skulle ringa när han var vid Ättekulla ungefär, så kunde jag börja traska ner så smått...

Så ringde han nu och sa att Hej, jag är inte på Ättekulla, jag är fortfarande i Malmö, men nästa gång jag ringer så är jag vid Ättekulla =) Han är så söt!!!

Häromdagen när vi var i Ängelholm så uppskattade ankorna också T, sen om det berodde på att hans glass hade strut eller om det är för att T är T vet jag inte =P// Noa


Happy!!!

Jag har kommit fram till att ALLA borde ha en T i sina liv =)

Nu har jag inte umgåtts med honom idag, för idag var det en moster-ungarna dag, men häromdagen när vi var ute på äventyr så såg vi ett par som hade likadana hättetröjor och då sa jag till honom att så ofta som vi umgås så borde vi kanske skaffa det vi med? Haha, då kan nämnas att det inte är något sådant mellan oss och T är lyckligt gift och jag är lyckligt singel, men vi trivs ihop som vänner =)

Jag är inte jättesocial som person och jag kräver väldigt mycket ensamtid, men med T är det annorlunda, vi kan umgås i princip varje dag utan att jag tröttnar.

Jag tycker om T =)

// Noa


Söta ungar!!

Fick ett samtal idag av systerdottern den äldre som ville umgås imorgon, för fritids har stängt.

Så planen är att jag vaknar och duschar och sen kör jag ut till ungarna, där systerdöttrarna fixat kaffe åt mig som är färdigt när jag kommer. Sen bär det antagligen av till Busfabriken och så hoppas vi att fåglarna ger FAN i min bil denna gången.

Vi avslutar dagen med ett besök hos mormor där syster får hämta upp dom på vägen från jobbet =)

Blir nog en kanondag skulle jag tro och jag hoppas ungarna blir glada för sina nya tröjor som dom ska få imorgon =)

// Noa


Naturdiet Vs Nutrilett

Är det egentligen någon skillnad på pulver och pulver?Nu är inte choklad en av mina favoritsmaker kanske, men den duger och speciellt då det bara är choklad som finns i storpack.Hur var det då smakmässigt? Ungefär detsamma faktiskt, även om Nutriletten är liiite godare ;)
Omväxling förnöjer och nu har jag två olika jag kan dricka, de ni =)

// Noa


Skånes Stolthet..

Vi är Skånes Stolthet, Skånes Stolthet är VI och VI hatar Malmö FF, vi hatar MFF =)

Och trots att MFF hade chans att gå upp i serieledning så gjorde dom inte det, då vi spelade 0 - 0 mot IFK Göteborg =)Heja HIF!! =)// Noa


Magic Bullet

Äntligen får jag användning av min Magic BulletPå bara några sekunder får jag en slät pulverdietdricka utan klumpar =)SKÅL!!! =)

// Noa


Pulver is the shit...

Sen igår har jag gått ner 1.2 kg =)Då har jag ändå ätit riktig mat med och inte bara kört på påsar. Dock blir det massa onyttigheter på Norrbro idag, öl och en flottig hamburgare tror jag =)

Haha, det blir INTE som min syster föreslog, nämligen att jag och T skulle ta med varsin pulverdietpåse till Norrbro som vi kunde blanda där och smutta på under matchens gång.Heja HIF!!!!!!

// Noa


Kunde slutat illa....Igår förmiddag ringde mamma och berättade att hon ville ha fler filmer, så det var bara att köra dit med ett gäng =) Dock fanns där inte jättemånga parkeringar att välja på när jag kom hem igen och jag fick ställa mig under ett jävla träd...Och alla som följt bloggen vet vad det innebär när JAG ställer MIN bil under träd. Fåglarna siktar på min bil och den är oftast helt nerbajsad dagen efter. När jag hade min gamla Volvo var det inte så noga, men jag är ganska petig med min nya bil.

Så här vacker kan bilen bli under träden. Nu är bilderna tagna vid ett helt annat tillfälle och där fanns inte ens något träd i närheten när bilderna togs. Men ni fattar grejen...Svart bil alldeles vitlackeradNu hittade jag en plats "mellan" två träd, men där är likförbannat trädoch i gatan kunde jag inte heller stå, för vet ni vad det är för dag imorgon?Skylten innebär parkeringsförbud den 3:e måndagen i månaden mellan kl 8 - 12 om ni nu mot förmodan inte skulle kunna läsa av skyltar.

Men tro det eller ej, när jag gick ner till bilen idag så var där inte en antydan till varken pippibajs eller massa mojs som ramlar från träden =) Fast jag såg en lucka vid trädfria parkeringar och tog min chans och flyttade bilen ändå, just in case =)

// Noa


Polka Vs Passion

Köpte hem två Marabou idag, min självskrivna favorit sedan jag smakade den första gången är helt klart polka. Men så har jag hört delade åsikter om passion och tänkte att jag skulle smaka det med då jag gillar både passion och chili.

 VS 

Så vilken var nu godast??

Polka vinner utan tvekan, den är och kommer att förbli min favorit ett tag till =)
Passion var väl okej med, men det är nog inget jag kommer köpa igen.


// Noa


Smart?

Idag ringde tandläkarna och jag bokade in en tid till nästa vecka, men sen pratade jag med T, som bott i Thailand under 5 år och som fixat sina tänder där nere och han sa att de har teknologi där nere som inte ens kommit till Sverige. Han har varit hos två olika där nere och han sa att dom han varit hos har varit hur duktiga som helst.

Så nu är det så att på måndag ska jag ringa och avboka min tid här i Sverige och jag tänker gå till tandläkaren nere i Thailand istället. Dessutom kommer jag antagligen undan med 1/4 del av kostnaden än här hemma, så vad har jag egentligen att förlora liksom?Sen var jag och T på Citygross idag, så nu har jag köpt pulver haha, så nu jävlar ska jag gå ner i vikt!!! =)

// Noa


Dagens Filmtips!

Beck 26 - Levande begravd!!Riktigt bra var den!!

// Noa


Tröjor!!

Så himla nöjd blev jag och jag tror att ungarna kommer bli precis lika nöjda. Dock kommer dom att få dom snart, för jag kommer aldrig kunna hålla mig ända till jul innan jag ger tröjorna till dom.Så himla gulligt av Skånetröjdamen att trycka dessa bara för min skull =)

// Noa


Tandläkare..

Jag har egentligen inte någon rädsla eller fobi mot tandläkare, förutom att det är snordyrt. Har haft lite problem med att hitta en bra tandläkare genom åren, hittade en bra som jag gick till regelbundet, men så gick han i pension och sen har jag sökt mig till Folktandvården när jag haft problem. Dock är Folktandvården full och tar inte emot "nya" patienter utan hjälper bara till när det är akut så att säga.

Nu ska jag iallafall provgå där min syster går, så jag ringde upp dom idag och frågade om dom tar emot nya patienter och det gjorde dom. Så nu får vi se när dom ringer upp mig. Har tre tänder som behöver lite renovering nämligen. En rotfylld tand där lagningen lossnat och sen har jag bitit sönder en bit av en annan lagning och slutligen den tanden som jag var iväg med tidigare i år och fick lagat provosoriskt som behöver rotfyllas den med. Så vi får väl se hur detta går, men det är likabra att ta tag i det nu.

Börjar med en vanlig undersökning så ser dom själva vad som behöver åtgärdas liksom.

// Noa


So fucking tired...

Fick inte tränat idag, för efter sprutan sa hon åt mig att ta det lugnt och inte göra någonting ungefär, så det är väl ungefär det jag gjort.

Men idag har jag varit så sjukt trött, så trött så att jag slumrade en stund i början på kvällen, men nu börjar det minsann rycka i ögonlocken igen, så nu blir det några sidor i min nya bok och sen ska jag ZZZZzzzz ända till kl 8 imorgonbitti när mina söta dunbollar tycker att det är dags att gå upp.

Jaja bara för att ni tjatar så bjuder jag på en egobild av en trött mig.// Noa


Sprutdags...

Jahapp, ska snart knalla upp på vårdcentralen och ta mitt vaccin mot Hepatit A+B och så ska jag posta en massa och hämta lite pengar och sånt, för sen blir det minsann lunch med T =)

Thaimat, 2 rätter för 39 spänn är trevligt både för plånboken och för lilla magen =)

// Noa


Lilla mamma!!

Sitter här med mitt kaffe och väntar på att någon läkare ska ringa. Fattade inte riktigt konceptet, men antar att hon ska kolla så att jag inte har massa allergier nu inför Twinrix sprutan jag ska ta i eftermiddag. Ska kolla om hon kan skriva ut Ducoral med på systers begäran.

Sen bär det av till lilla mamma och lämna första gänget filmer till henne. Hon behövde lite sysselsättning sa hon och jag har en stor filmlista, så varför inte? Kul att filmerna kommer till nytta, själv har jag bara sett de flesta en gång eller nåt. Men om mamma ska låna alla lär hon ha att göra i flera år framöver =)

Sen blir det förhoppningsvis lite träning i eftermiddag, har verkligen kommit in i det och kör en timme om dagen och svetten rinner av mig, härligt!!

Sen pratade jag med tröjdamen igår, så på torsdag ska vi ses och så ska jag få mina tröjor, så måste försöka komma ihåg att hämta pengar idag eller imorgon =)

// Noa


Dagens Filmtips!

Starter for 10En lättsam och helt okej film faktiskt, dessutom gratis på Voddler =)

Och gratis är gott!!

// Noa


Good eating =)

Var på Netto idag för skulle handla mjölk och lite annat smått och gott och då hade dom skitbillig köttfärs OCH mogna avokado, så jag tänkte att jag slår på stort och käkar tortillas idag. Alltid lika gott =)

Testade med ruccolasallad för jag tycker det är godare än isberg och så hade jag avokado i och lök och majs och gurka och jalapenos och hot tacosås (är inte överförtjust i tomater så skippade dom), osten glömde jag stoppa i med, men det gjorde ingenting för då blev dom lite nyttigare med.// Noa


Nästa filmtips!

Flickan från ovan


// Noa


Dagens filmtips!

Änglavakt// Noa


Idag är det ingen vanlig dag.....

För idag är det 2 år sedan jag tog körkort och vad innebär då detta? Jo, att prövotiden härmed är över och att jag kan börja köra fort haha. Nej, men mitt körkort ryker inte för minsta lilla iallafall utan det har säkrat sin plats.


P.s det är inte jag på bilden haha

// Noa


På tal om rich bitch...

Jag vill inte kasta mina rikedomar i ansiktet på folk, MEN jag har levt på luft och vet hur det funkar. Sen har jag varit tillsammans med parasiter som inte kunnat försörja sig själva, där jag hjälpt till med pengar som dom aldrig betalt av helt och fullt, MEN nu är det slut på att bli utnyttjad!!! Jag är singel, jag är rik och jag kan köpa massa grejer åt mig själv, never ever att jag skulle låta mig bli utnyttjad igen!!

Därför har det blivit en splitterny bil, där blir en Thailandsresa och jag kommer nog operera bort mitt synfel om några år när pengarna legat och gottat till sig lite :) Kan göra operationen nu, men varför? Jag vill se mitt kapital växa ;) Och räntorna gör att jag kan operera ögon så ja...

Ja, jag ÄR rik och jag STÅR för det och jag kan tänka mig att leva singel resten av mitt liv, för då slipper man snyltare som bara är ute efter mina pengar =) Jag kan köpa precis VAD jag vill och när jag vill :) Dock skulle jag aldrig vaska champagne för att visa min rikedom, det är jag för snål för haha!!

Kan säga att rik i min värld kanske inte är rik i någon annans värld, allt är relativt, jag är inte mångmiljonär precis, men jag har det bra ställt =) Sen värderar jag min familj och deras hälsa mer än pengar kan tilläggas med, även om det är skönt att slippa oroa sig för räkningar hela tiden.

Livet leker =)

Tack Pappa!!!

// Noa


Dagens lunch!!

Var så längesen jag käkade sushi, men det är så jävla gott så jag köpte det idag =)Sen sitter jag och kollar på lägenheten vi ska hyra i Thailand och bo i mestadels av tiden vi är där nere, fett nice!!
Kolla själva HÄR

// Noa


Mer Filmtips!// Noa


Dagens Filmtips!

OrphanSå här skriver lovefilm om filmen:


Esther är en nioårig föräldralös flicka från Ryssland som tycks vara förföljd av olycka. Hennes förra fosterfamilj dog i en brand som hon med nöd och näppe undkom. Men nu när familjen Coleman adopterat henne ser livet betydligt ljusare ut. Tills en klasskamrat faller från en klippa. Tills en nunna från barnhemmet hittas ihjälslagen. Och tills att Esthers nya mamma börjar tvivla på om den tragiska branden verkligen var en olyckshändelse. "Orphan" är en psykologisk thriller där den skrämmande sanningen sakta uppenbarar sig och håller publiken i ett allt kraftigare grepp. Du kommer aldrig att glömma Esther. Så söt, så intelligent, så kreativ?

// Noa


Firat!!!

Ska fortsätta träna, men skiter i vikten nu när jag ändå ska till Thailand och svettas och äta stark mat och gå ner i vikt ändå =P

Så firade med Thaimat och en glass och en snusklubba med T idag, så bjuder på en egobild!!! =)// Noa


Rich Bitch =)

Fick brev från SPP idag och nu finns där tydligen ännu mer pengar som dom vill betala ut till mig och syster och mamma =) Får hoppas dom inte klabbar så med kontonummer som Moderna Försäkringar gjorde.

Kommer inte ens ihåg att jag skickat några papper till SPP, men skickade så många dödspapper hit och dit, så det har jag säkert gjort.

Men under 5 år får jag alltså ännu mer pengar varje månad, nice!!! Dessutom får jag retroaktivt nu från april. Skattepliktig inkomst, men ändå, I'm a rich bitch =)

Nu måste jag bara kolla upp vad jag måste ta för sprutor innan Thailandsresan med!!

Tack pappa!!

// Noa


Thailand!!! =)

Jag fick beviljat ledighet så resan blir av =) 

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!Så nästan en månad i Thailand blir det i höst =)

// Noa
Effektivt..

Körde ett träningspass på en timme imorse, men har kommit underfund med att det är Jillian som gäller när man vill svettas, för det gör man =)

Har snoront på ovansidan av låren, men träningsvärk ska man väl träna bort har jag hört?

Känns faktiskt kanon att ha kommit igång med träningen igen, man blir piggare och mår bättre dessutom. Det är dags att bli fit en gång för alla nu =)

Ringde även Skånetröjordamen, men hon var på väg till Danmark, så vi skulle höras imorgon istället =)

// Noa


Svettigt...

Körde precis en halvtimme med Jillian Michael och nu rinner svetten, härligt =)


Tänkte köra en halvtimme träning sen efter matchen ikväll när pippsen kommer ut och flyger med, men då blir det Ea Sports Active istället =)En dusch nu innan jag ska möta T på Norrbro inför kvällens match!! Heja HIF!!!


// Noa


Förbränning =)

Kan säga att jag blev helt svettig efter en halvtimmes träningspass nu ikväll, så en snabbdusch nu och sen kallar sängen!! =)

Sen blir det att variera med de här spelenOchOch så mitt Wii Fit Plus såklart =)


Nu jävlar börjar mitt nya liv =)

// Noa


Trevligt =)

Som en avslutning på mitt "gamla" liv så fetade jag och T en pizza på Ringstorp idag haha, när vi satt där så ringde syster som hittat massa bra och ha till T, så vi körde ut där och snackade skit och hämtade prylar. Sen kom vi på att pappas gamla micro står ju på mammas vind, så på vägen tillbaka blev det en visit till henne, dessvärre kom de inte in på vinden för portarna låser sig kl 17 där hon bor och hon har vinden i porten bredvid sin och nyckeln passade inte såklart, så vi får hämta den imorgon.

Men fick bytat ut en massa kastruller och stekjärn och så med.

Sen fick jag systers gamla diskställ som tar mindre plats än mitt gamlaOch så hade syster sytt en duk till mitt nya bord


 
Så passade på att städa till pippsen när jag ändå skulle lägga på den =)

Imorgon blir det nog en tripp till nyöppnade Ikea med T, sen är det bortamatch mot Brommapojkarna imorgonkväll och så hoppas jag att jag får ett besked imorgon, gärna ett positivt sådant, men jag vågar inte hoppas för mycket.

Nu ska jag testa mina nya wii spel tänkte jag och bränna lite kalorier innan sängen kallar!!

// Noa


Nästa vecka...

Kroppen är ganska konstig, nu när det har varit festival så har man knappt gjort annat än att gå och gå och gå lite till. Ska sägas att jag gått med mamma med på dagarna och då har jag varit duktig och gått ner i stan och gått hem, sen har det blivit lite fusk och jag har blivit hämtad och lämnad med bil på kvällarna.

Sen öl på det och massa god festivalmat... Ja vågen pekar inte neråt iallafall, men igår sa jag till mig själv att nu jävlar är det slut på att käka utemat, förutom när HIF spelar bortamatcher, för då får man fuska.

Det lät så himla bra i teorin, ända tills T ringde idag =) Han bara, du kan slå en pling om du är sugen på att käka nåt sen, jag bara : men du T, man blir FET av att käka utemat. Då svarade han att det beror på VAD man äter och det stämmer nog.

Imorgon är det bortamatch dessutom, så det blir nog fusk både idag och imorgon. Jag får skylla på T helt enkelt =) 

Borde kanske ta tag i träningen igen? Annars kan det sluta så här...
Fast än så länge är jag fortfarande normalviktig tack och lov, skulle aldrig tillåta mig att bli så stor igen som jag har varit en gång i tiden. Så nästa vecka blir det att sätta igång på allvar med träningen!!!

Och min senaste Skånetröja (som passar) är även den i storlek 152/164 cl precis som de jag köpt de senaste åren =) Bara de första som jag köpt som är i storlek S.

// Noa


RSS 2.0