Gott slut och gott nytt år !!!

Har varit på Ica-Maxi idag och slagits med alla andra, fy fan vad folk där var =( Saker och ting har en tendens att ta slut där också, häromdan hade dom inga köttbullar och idag lyckades jag norpa den sista påsen med potatisklyftor. Men jag fick köra lite bil iallafall, man får vara glad för det lilla.

Fick inhandlat lite annat också, så trots min bojkott av nyår ska jag äta äpple det första jag gör på det nya året, för då håller man sig frisk, det har min mamma lärt mig. Så där blir allt lite äpple för pippsens del också, även om dom kommer sätta näbbarna i det redan innan 12 slaget, för kl 12 hoppas jag att dom nannar sött och inte blir rädda för alla raketer.

Jag tycker det ska bli skönt att det är ett nytt år på gång, 2009 ska bli ett Noa år där jag ska skita i alla andra och engagera mig massor i mig själv, förhoppningsvis hitta ett jobb och sen bara leva lycklig i alla mina dagar. Jag ser faktiskt ljust på det kommande året och hoppas och tror att det kommer bli ett bra år. Saker och ting blir inte bättre än vad man gör det till och rätt inställning har jag iallafall.

Men nu får jag önska er ett riktigt gott slut och ett riktigt gott nytt år!

// Noa


Utrensning...

Känns som att jag fick en välbehövlig utrensning igår och det känns riktigt bra faktiskt, så nu känner jag mig som en helt ny människa. Ähh, helt ny är kanske att ta i, men det känns skönt, riktigt skönt.

Jag måste nog inse att vissa saker bör man inte hålla inom sig, det blir faktiskt enklare om man pratar och igår kommunicerade jag som bara den, fick ur mig en hel del.

Nu är det snart dags för kaffe så jag vaknar och kan ta tag i den här dagen också, har lite grejer jag måste uträtta.

Ha en trevlig men kall tisdag!

// Noa

Vilken dag =)

Har varit i Bjuv och passat ungarna idag =)
Trodde förvisso dom skulle komma hem till mig och inte att jag skulle köra dit, men det gick bra ändå... Jag blev betrodd att köra Lasses bil ,som är av årets modell, när vi skulle till Familia och käka Mc Donalds som syrran betalade, fatta vilken skillnad det är på gamla och nya bilar då? Fast man tänker inte så mycket på det när man är van att köra en gammal.

Syrran kom iallafall hem med en ny skönhet, men den fick jag inte provköra, för Lasse hade kört den hem från Höör, så hon ville köra den själv först innan jag får testa den, men nästa gång jag ska dit, då jävlar... Hon hade hittat en Volvo på bilfirman som hette NOA 445 som hon tyckte jag skulle haft, men det får bli en dag när jag är rik och berömd.
Ena systerdottern är väldigt förnyelsefientlig, hon uppskattade inte alls den nya bilen, men hon lär väl sig att uppskatta den på sikt får vi hoppas.

När jag kom hem, efter kl 19, lyckades jag få den sista 7 dygns parkeringen på min gata och för alla som känner till problemen med parkeringar här så har jag onekligen haft en väldig tur idag, borde kanske köpa mig en trisslott?

Ha ett gott slut på det gamla året gott folk!

// Noa


Denna blev jag betrodd att köra =)


Syrrans nya bil - fast en röd har hon

Pippisar !!!

Tänk så glada dom blev när dom fick komma ut en stund mina fjäderklädda små vänner.
Satte upp mitt myggnät för dörrhålet till köket och dom var så duktiga så, som höll sig där inne, till och med Laban lämnade sina ägg för en stund för att prova sina vingar.
Det var bara Ahmed och bebisen som inte var ute, men det får bli när bebisen blivit lite större.

Tror jag lyckades få in rätt grön pippi i rätt bur på första försöket, Zelda och Gizmo ser identiska ut och jag lyckades placera fel grön pippi till fel hona en gång och det var inte poppis alls, men nu är det lugnt i bägge burarna, så jag måste ha lyckats.

Tänkte att när jag ska ha en myshelg så kan mina små pippisar också få ha det lite roligt och få flyga runt lite.

// Noa


Helgen är räddad !!!

Såg att jag haft en del besökare sedan jag skrev senast, så det är väl dags för lite uppdatering antar jag.

Idag har jag räddat helgen iallafall, dels fick jag köra lite bil, vilket jag inte gjort på några dagar och sen har jag fått handlat en massa gott till helgen, typ glass och choklad och godis och en korsordstidning, så nu har jag att göra, ska bli en riktig myshelg för min del. Kunde dock varit smartare och handlat med kontanter istället för med kortet, men det är lätt att vara efterklok.

Klippte mig igår och för första gången på evigheter så samarbetade trimmern under hela klippningen, blev faktiskt riktigt nöjd om jag får säga det själv.

Bebisen växer sakta men säkert, idag är den inne på sin 7:e dag och jag hoppas innerligt att den klarar sig. Gör den det så har jag planer på att behålla den lilla rackaren i och med att den är ensam, tror inte det blir några fler ungar nämligen. Fast man ska aldrig säga aldrig, Labans sista ägg har fram till slutet av nästa vecka kvar att ligga och hon och Gizmo har ju lyckats förr, skulle faktiskt bli förvånad om det inte skulle bli något denna gången efter deras tillverkande fem gånger om dagen.

Men nu är det dags att kasta mig in i korsordstidningens värld, få gnugga geniknölarna och koppla av fullständigt.

Ha en trevlig helg gott folk!!!

// Noa


Julen...

Har haft en supertrevlig julafton i Bjuv med familjen, som vanligt blev det trevligare efter kl 18:40 när första gästerna åkte hem, blir liksom mer avslappnat då. Själv stannade jag och tog sista tåget hem kl 0:25 och det var uppskattat av ungarna, att moster stannade så länge. Fanns dock lediga parkeringar när jag kom hem, så rent tekniskt hade jag kunnat ta bilen och skita i de där ölen, men det är lätt att vara efterklok.

Jag bryr mig inte så mycket om julklappar och så och byter bara med mina föräldrar, men dom blev nöjda och det blev jag också. Jag och min syster tycker det är så onödigt att bara byta pengar, så hon köper julklappar till ungarna som är från mig, så behöver inte jag tänka på det, sen blir det ändå att jag får något litet av ungarna.

Gick hem från Knutpunkten, kändes inte lönt att vänta 20 minuter på bussen precis och det var nog bra, för jag var hemma innan bussen ens skulle ha avgått, plus att det var ganska skönt att röra på mig när man ätit så mycket mat som jag gjort idag och ikväll. Jag som inte ens är van att äta så mycket, har väl ätit för en vecka eller något bara idag.

Ungarna verkade nöjda med sina julklappar också, det blev bland annat varsin digitalkamera och en 32 tums platt tv och en hel drös andra grejer, bland annat Bratz-dockor som tar trekvart ungefär att packa upp ur sina lådor.

Blev lättad när jag kollade banken när jag kom hem, jag får pengar på tisdag som det var sagt från början, så jag slipper svälta till den 5 januari.

Ha en trevlig fortsättning på julen gott folk!!!

// Noa


Systerdöttrarna bland alla julklapparna


Det största och sista paketet var till dom


Och så fick jag ta ett kort på bebisen när jag kom hem

Julstädat !!!

Ja, nu har jag julstädat både till mig själv och till mina pippisar.

Klantig som jag är som vanligt så glömde jag såklart att ta bort vattnet under Ahmed's holk innan jag skulle flytta deras bur, så där hamnade väl en si så där 2 liter vatten över hela köksgolvet, så det blev att tvätta golvet först innan jag fick dammsugit där.. Sen när jag skulle ha upp denna stora och otympliga bur från golvläge så var där lite vått på golvet så jag började jonglera med buren innan jag lyckades få den på plats på bordet där den ska stå, men jag kollade till den lille bebisen och den verkar ha överlevt mina circuskonster iallafall. Vilket trauma, den är alldeles nykläckt och har inte öppnat ögonen, och så får den redan vara med om sånt här. Klarar den detta, så klarar den allt.

För alla som inte har koll på det så har man alltså vatten under holken för att få rätt luftfuktighet i holken, så att äggskalen inte blir varken för hårda eller för mjuka, utan lagom så att ungarna dels växer som de ska inuti äggen och sen för att de ska lyckas ta sig ut utan större bekymmer.

Laban och Gizmo fick också fint så klart, men deras lilla häckbur är betydligt enklare att hantera.

På onsdag kommer tomten med godiskolvar till dom, tror det blir uppskattat =)

Har varit på Väla idag med alla andra, fattar inte var alla människor kommer ifrån?? Men efter bilfärden till och från Väla kollade jag återigen kylaren, bara för att vara på den säkra sidan, men ja jag har gjort ett väldigt bra jobb må jag säga, för behållaren är fortfarande full.

Imorron blir det julmiddag på eftermiddagen någon gång, men jag tror att jag ska åka buss, dels kan jag ta ett par öl å kanske en snaps till maten och sen slipper jag ha huvudbry för parkeringsplatser när jag ska hem. Kan passa på att ladda busskortet också, för jag ska till syrran i Bjuv på onsdag och ska åka tåg dit.

Haha, idag fick jag höra att jag måste ha bra gener, för så mycket som jag röker och så sällan som jag äter...borde jag se gammal och skrynklig ut. Man får väl säga att jag är välbehållen för min ålder och fortsätter detta lär jag se ut som en fräsch 25 åring den dagen jag fyller 40, även om det ligger 10 år framåt i tiden =)

// Noa



Julfint hos Laban och Gizmo och äggen



Julfint hos Devil, Zelda, Ahmed, Bebisen och äggen

Bebis !!!

Tänkte bara att jag skulle lägga upp ett par bilder på Ahmed och Zeldas lilla bebis som kläcktes igår.
Hoppas nu den lille klarar sig och att föräldrarinstinkterna har satt igång, så den får mat och så.

Gårdagens citat när jag sa att jag hoppades att Ahmed's modersinstinkter kommit igång :
" du får säga till henne att hon ska äta mycket och kräka på den "

Undrar i mitt stilla sinne vilken charmkurs vederbörande talesman har gått på? =) Fast lite har hon snappat upp om fåglar ändå, det måste jag medge, även om jag kanske inte skulle använt mig av just den formuleringen själv. =)

Dagens fråga lyder : Vilken del av ägget är det som blir en bebis? =)

Ska dricka en snabb kopp kaffe, sen ska jag ge mig ut och köra bil.

// Noa




Ahmed och Zelda har fått en bebis !!!

Jaaaaa, dom kunde också =) Ikväll kläcktes den lille.

Jag är sååå stolt över min självuppackande julklapp.

// Noa


Fy fan vad jag är bra !!!

Kollade bilen imorse och gissa vad?
Jajamensan, behållaren för kylarvätskan är fortfarande full. Uppdrag fixa bilen är härmed slutfört.

Fortfarande kö utanför Netto, trots att dom öppnade i torsdags, dock inte lika långa köer som där var på invigningen, men iallafall. Känns lite mysko att stå i kö för att komma in i en mataffär, men är man en fattig arbetslös själ får man göra det.

Har fixat en klocka till bloggen, det blev inte så tokigt alls om jag själv får säga det.

Annars rullar livet på för fullt, har fått undan en massa "måsten" jag haft över mig och det är riktigt skönt faktiskt.
Just nu ser jag mest fram emot 2009 och vad det året har att erbjuda, tror hur som helst att det kommer att bli ett betydligt bättre år än det här har varit.

Ha en skön lördag gott folk och hoppas ni har mer julkänslor i kroppen än vad jag har.

// Noa

Jag kan!!!

Fan vad jag är nöjd över min insats idag.

Helt ENSAM har jag fyllt på glykol och vatten i kylaren...kommit underfull med att där inte fanns något kvar i behållaren  efter min lilla bilfärd på en halvtimme. Fyllt på mer, kört en runda runt kvarteret och upptäckt att behållaren återigen var tom. Då införskaffade jag mig kylarcement och hällde i, tog sen en liten biltur till Hemköp och hämtade paket och när jag kom hem igen...Så var behållaren för kylarvätskan full. OCH kära vänner, nu har värmen kommit igång i min bil, så nu kan jag köra omkring i t-shirt och shorts mitt i vintern om jag vill.

Fick mitt säsongskort för HIF 2009 idag och ett paket som sagt.

Fy fan vad jag är bra!!!

Inkassojobbet mailade idag igen, allt drar ut på tiden, så nu får jag snällt vänta tills efter nyår...

// Noa


Fredag igen...

Har agerat bilmeck idag och det gick väldigt bra faktiskt, passade på att dels fylla på kylaren med kylarvätska och vatten och sen tänkte jag när jag ändå stod där under huven att jag kunde fylla på spolarvätskan också.

Nu ska allt få blandas lite och när jag druckit kaffe så tänkte jag att jag skulle bege mig ut på en liten provtur. Förhoppningsvis har jag värme i bilen då också.

Måste dock hålla lite koll på kylarvätskan, så att den inte läcker, då måste jag köpa kylarcement och blanda ner, men det är inte heller så bra. Skulle bilen börja koka så finns där en risk att topplocket går och då blir det dyrt. Oj, kolla vad jag lärt mig om bilar nu.

Är fortfarande i valet och kvalet om att byta bil, där finns lite krokar utlagda, men jag vill gärna veta först vad jag ska byta med, för jag vill inte ha vad för något som helst. Men jag kommer sakna min Volvo om jag nu byter bil.
Min fina Volvo, som faktiskt inte drar så mycket bensin, som startar i alla väder och som helt enkelt är min lilla pärla.
Ska jag byta vill jag ha en mindre bil, typ i storlek med en Golf kanske.
Helst vill jag ha en BMW 118, ja drömma kan man alltid, eller så kan jag försöka skicka in en expressönskelista till tomten kanske?

Ha en trevlig fredag alla, nu ska jag snart ut och cruisa på stan.

// Noa


Min fina Volvo


Bwm 1 serien



Kära tomten,
skulle du ha slut på BMW 1 serien går det bra med en sådan här istället.

Trötta mig...

Imorgon när det blir ljust ute ska jag kolla vattennivån i kylaren, kan nämligen bero på den att jag inte har någon värme i bilen och idag när jag var ute och körde under 5-10 minuter ungefär så gick temperaturen upp så att lampan tändes, men då var jag nästan hemma och när jag rullade in och parkerade så gick temperaturen ner igen, alltså innan jag slog av tändningen.
Hoppas att det beror på vattnet och att det löser sig imorgon.

Om inte allt för länge så blir det dags att fixa bromsarna och bromsskivorna och bromsbeläggen och även sista delen av utblåset på avgasröret och det automatiska halvljuset. Sen blir min lilla pärla som ny igen.

Nu låter det som att jag är rikigt high-tech på bilar, men så är inte fallet, men man kanske kan bli ;)

Så har man blivit bjuden på julmiddag den 23 december och så syrran den 24 december, sen lär jag vara trött på julmat i ett år ungefär.

Telefonen har gått varm nu senaste timmen... Så nu ska jag fundera över om jag ska sälja min bil och köpa mig en annan, lite nyare och utan rost för lite mer pengar,  eller om jag ska köra slut på min egen först.
Tanken är isåfall att jag försöker få igen pengarna jag betalade för min bil och sen att jag hittar en annan bil där jag får lägga ett antal tusenlappar till.
Hmm, är i valet och kvalet, men vi får se.

// Noa

Så jävla bra...


Dålig humor...

Ja, jag erkänner min dåliga humor !!!

Men jag surfade runt lite här, sittandes med mitt morgonkaffe och hittade den här sidan

http://skane.spreadshirt.net/se/GB/Shop 

Där man kan stödja alla skånes offer, genom att köpa en t-shirt, finns både i herr och dam modell.


// Noa

Jordskalv...

Tydligen har Skåne haft ett jordskalv imorse och som vanligt har jag inte märkt någonting.
Var förvisso uppe en sväng imorse, för fåglarna höll ett jävla liv och jag fick gå upp och lugna ner dom, och nu i efterhand kan jag tänka mig att de reagerat på jordskalvet, antingen före eller efter. Men jag har som sagt inte märkt någonting annars. Tydligen mätte skalvet 4.7 på Richterskalan.

Var inne och läste på hd.se och det är inte klokt när man ser folks kommentarer, "huset höll på att falla i bitar" och sådana grejer, jävla tramserier.

På Wikipedia står det om lätta jordskalv som mäter 4.0 - 4.9 på Richterskalan att "Kännbar skakning av inomhusföremål, skakande ljud. Större skador osannolika"
Mitt hus skakade iallafall inte i sönder och inte min bil heller.

Blev glad och överraskad idag när jag fick ett julkort i brevlådan med en tomte och en fågel på =)

// Noa


God Jul tillbaka till alla på Lantz

Fick en jättefin orange-svart smällkaramell igår, där något skramlar inuti


och en fin julburk...

med goda ischokladisar i =) Tack Pamela =)

Intervju...

Jaaaaa, för första gången i världshistorien verkar jag vara en intressant person med rätt kvalifikationer. Senast när jag var på AF så rekommenderade min handläggare mig för ett jobb och idag ringde dom, så det blir intervju på torsdag. Det är visserligen bara ett säsongsarbete, men det är bättre än inget alls.Hur som helst så rör det sig om ett innesäljarjobb med fast lön och det låter lockande.Trodde inte att man kunde ha nytta av de som jobbar på AF, men tydligen.

Tänk att man kan bli så oehört glad av så lite?

Mörkt ute idag,trodde att det var mitt i natten när jag vaknade imorse, men inte ens det kan få mig på dåligt humör även om jag är ganska beroende av ljus och sol. Idag kan jag tända lampan och vara nöjd och belåten ändå.

Sitter här med mitt förmiddagskaffe och har räknat lite på min ekonomi också, det är egentligen helt sjukt, men nu när jag ska börja få pengar från försäkringskassan så kommer jag att få 792 kronor mer än jag hade tidigare. Men jag ska inte klaga, fast det är klart, jag ser hellre att jag får ett jobb där jag tjänar lite mer än så.

Fortfarande inga bebisar hos Ahmed och Zelda, så det blir nog inga där den här gången heller, däremot har jag stora förväntningar på Laban och Gizmo som väntar barn i slutet av denna veckan. Får jag önska skulle jag vilja ha en gul liten bebis, men får jag ingen gul så gör det inte så mycket,så länge de är starka och friska.

Idag är det en jättebra dag!!!

// Noa

Lucia...

Är rätt trött idag.
Blev rätt sent igår när jag var och hämtade syrran på Sofiero och sen stannade jag hos henne och satt och pratade en stund innan jag körde hem.

Är lite i valet och kvalet hur jag ska göra på julafton, för jag ska till min syster, men frågan är hur jag ska ta mig dit. Bil eller tåg. Syrrans gubbe tyckte att jag skulle ta tåget dit och skulle det falla sig så att det blir sent så kan jag alltid sova där, dock har jag kollat tågen och sista tåget går från Bjuv 0:25, så jag funderar faktiskt på att låta bilen stå hemma, annars blir det väl gnäll för att jag inte kunde köra mamma och pappa som också ska dit.
Det blir säkert bra!

Har varit duktig idag och flyttat bilen till min gata, känns säkrare när den står så att jag kan se den, för tyvärr var det någon annan som tagit min plats när jag var iväg inatt.

Men nu är det dags för kaffe och macka med kokt ägg på, sen måste jag nog städa idag. Kanske göra rent till pjoddarna, eller så väntar jag med det ett par dagar. Vi får se.

Ha en trevlig lucia iallafall!!

// Noa


Stolt...

Igår tog jag ett enormt steg i min egen personliga utveckling och det känns väldigt bra!!!
Blir glad när det händer och när jag själv är medveten om det, blir rent av stolt över mig själv faktiskt.

Hade en riktigt trevlig kväll igår, som inleddes med en dejt på en Max restaurang någonstans i Sverige, även om min dejt hade lite annorlunda vanor för sig, men det var rätt charmigt ändå.
Tror det är det som är hela grejen med henne, hon är full av överraskningar och hon upphör inte att förvåna mig,
Man skulle kunna säga att hon är som ett kinderägg, hon är spännande, ibland är hon chokladdoftande och så är hon full av överraskningar. Snäll är hon också kom jag fram till igår ;)

 Hur som helst, efter maten och en kall och dimmig bilfärd så var det helt rätt läge att krypa ner i ett varmt bad, finns inte mycket som slår det, att krypa ner i badkaret med någon man tycker om när man är så där kall och frusen i hela kroppen.

Bla bla bla

Kvällen avslutades iallafall med pepparkakor och te.

Sen vaknar jag mitt i natten, har drömt något om att jag försökt kommunicera med någon och det gick inte alls, så jag berättar för min dejt mitt i natten att jag verkligen inser att man MÅSTE kommunicera, för fy så jobbigt saker och ting blir annars. Ligger något i det faktiskt.

Vaknade imorse av att hon bara låg där och tittade på mig, kan man vakna på ett bättre sätt egentligen?
Tror inte det.

Så idag har jag gått omkring med ett leende på läpparna hela dagen och det tänker jag fortsätta med ett tag till.

// Noa






Mmmm...

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men nåt ska det väl bli av detta inlägget ändå.

Förvånansvärt pigg idag, har ändå sovit lite under eftermiddagen för att slippa tänka så mycket, men drömde knasigt om min bil, så det var väl likabra att gå upp igen då.

Imorgon blir det att promenera till AF och lämna in en blankett så att jag får pengar lagom till jul och resten hoppas jag att jag får från A-kassan, men det ska nog bli bra. Har sett till så att jag får en bra period på försäkringskassan iallafall så att jag alltid kommer att få pengar mellan den 20-25 varje månad.

Idag fick jag mail från ett inkassojobb jag sökt, nu är de flesta utgallrade, men en gallring till ska ske för att utse 6-7 stycken för intervju och jag är fortfarande med i denna sluttampen där vi nog var 200 sökande från början. Hoppas på det bästa.

Fredag är det lussevaka, jag ska inte göra något speciellt mer än att vara fylletaxi till syrran på kvällen, för hon ska på julbord med sitt jobb, så jag ska väl hämta henne vid 23 tiden på Sofiero. Mest att hon ska kunna ta en eller ett par cider om hon har lust. Vilken tur att jag har körkort och bil nu så att jag kan ställa upp.

Minns fortfarande hur det var dagen jag tog körkort, pappa var inlagd på sjukhuset och hade ringt och sagt att han ville att jag skulle komma dit för han var väldigt risig, när jag kommer dit sitter min syster där och jag kunde inte hålla mig utan viftar glatt med mitt uppkörningspapper och berättar att jag tagit körkort, vilket varken syster eller pappa vetat om då jag tagit det helt i smyg. Allt för att göra det hela ännu roligare när jag väl klarat det.

Min syster blev så glad och så rörd att hon nästan började gråta. Det var fan den bästa dagen i mitt liv.

Från det ena till det andra.
Snart är det jul och jag har fortfarande inte julpyntat och jag tänker fan inte göra det heller, orka bry sig liksom?
Det är ändå snart dags att plocka ner skitet igen, så vad spelar det för roll? Finns så många andra som julpyntar så det gör inte så mycket. Däremot ska jag köpa lite godiskolvar till mina djur lagom till jul, dom brukar få en julkolv och det är alltid lika uppskattat.

Men nu är det slut på skriveriet för idag.

// Noa


Min fina Vovlo =)

Blir en tidig kväll....

Nu har jag precis nattat mina pippisar och ska väl snart ta och bädda ner mig själv oxå...

Har varit en lång dag idag, många tankar och funderingar, men får säga att jag fick en trevlig kväll trots allt och jag fick lite annat att tänka på. Blir fler gånger får jag hoppas.

Sjukt trött i huvudet nu bara, men fick iallafall ringt min syster som fyller år idag och hon hade minsann fått många fina paketer, både av sin make och sina barn plus att hon hade fyndat lite till sig själv.

Denna vecka visar det sig om Ahmed och Zelda lyckats få till det eller inte och nästa vecka är det Laban och Gizmos tur igen, men vi får se hur det går helt enkelt.
Jag lovar att hålla bloggen uppdaterad om det blir några bebisar.

Men nu är det dags att kasta in handduken för ikväll, så hoppas jag att jag sover gott och vaknar pigg och utvilad imorgon.

// Noa

Hon hugger igen =)

För alla som är intresserade så hugger Laban efter mig igen =) Det innebär att hon är mycket bättre idag och det känns skönt som bara den. Klart jag ska hålla lite uppsikt över henne ändå, men det känns iallafall som att det går på rätt håll.

Ska strax göra kaffe, så man får en bra start den här morgonen också.

Ha det bra alla där ute.

// Noa

Laban...

Vet inte riktigt, men det verkar som att Laban är på bättringsvägen, hon är fortfarande väldigt trött och hon orkar inte ens hugga efter mig, men hon verkar ändå piggare än hon varit under dagen.Hon var till och med ute och klättrade i buren för en stund sedan.

Håller alla tummar jag har för att hon ska klara detta och efter denna omgången med ägg får hon inte lägga fler, det sliter så fruktansvärt på henne och jag vill inte förlora henne i förtid på grund av det. Så nu är det slut med barntillverkningen.

Nästa vecka är det dags för Ahmed´s ägg att kläckas om de är befruktade och ytterligare veckan efter är det dags för Labans. Får se hur det blir med det.

Hade en trevlig eftermiddag/kväll hos syster med god mat och en massa bus med ungarna. Skönt att få tänka på annat för en stund. Hade flyt att få sista 7 dygns parkeringen i gatan när jag kom hem också.

// Noa

Lilla Laban...

Laban är hängig idag =(

Klart att hennes kropp inte orkar med hur mycket som helst, så jag förstår att hon är helt slut efter äggläggande och barnuppfostrande och nu äggläggande igen. Men jag kan inte göra någonting, hon lägger ägg på löpande band iallafall.
Hoppas hon vilar ordentligt idag och att hon klarar detta..Min älskade lilla vän... Känns sjukt jobbigt att se henne i det skick hon är i nu...

Förutom att hålla koll på Laban så är det tvättdag idag och sen runt klockan 16 bär det iväg till syster för att käka och fira att hon fyller år imorgon. Sen i januari ska hon och jag gå ut och äta, vi har bestämt så, vi köper inga presenter utan går ut och äter tillsammans istället och den som inte fyller betalar för maten, men drickan får man stå för själv.

Ha en bra söndag allesammans och skänk Laban en tanke.

// Noa


Älskar dig Laban!! Hoppas du kryar på dig...

Inte min dag idag...

Vissa dagar ska man inte gå upp ur sängen, så är det bara och idag är en sådan dag när jag tappat saker och snubblat över grejer. Så idag blir det att hålla mig inomhus, kanske kolla lite på film,spela lite och samla ihop tvätt tills imorgon.

Har haft bättre dagar i mitt liv om jag får säga det själv.
Men vad kan man göra?
Absolut ingenting....

Får hoppas morgondagen blir bättre, då vankas det lapskojs med flatbröd hos syster =)

"Så länge vi har något att se fram emot har livet en mening"

// Noa


Fredag...

Jahapp, då var det fredag igen, dagarna går så sjukt fort.

Men jag klarade av mitt möte på AF idag iallafall efter att ha vaknat tre gånger inatt, men det är väl så när man har en tid att passa, man sover inte lika tungt för att man vet att man inte får försova sig på några villkor alls.

Tog väl en dryg timme på AF och nästa gång jag ska dit är i januari på något kartläggningsmöte, men jag hoppas så klart att jag får något av de jobb jag sökt innan dess.

Idag blir det nog att sova lite middag, trött som attan är jag redan nu, men ska fixa lite grejer här hemma, sen ska jag upp på hemköp en sväng.

Helgen ser förövrigt lugn ut den också, tänkte ta det lugnt och umgås i mitt eget trevliga sällskap, ta vara på min "egentid", sen fyller syrran år på måndag, så mina föräldrar ska dit på söndag, får se om jag också kör dit en sväng eller om jag struntar i det, ska tvätta på söndag nämligen och så får jag se hur trött jag är.

Har varit sjukt trött på sistone, tror det beror på att det är mörkt när man vaknar och det blir mörkt så tidigt på eftermiddagarna också, men det brukar väl vara runt den 22 december som sommarsolståndet kommer och då ska det bli ljusare och ljusare för varje dag.

Fick höra att jag såg glad ut idag, känns bra faktiskt, känner mig glad och lättad på samma gång, kan ha med det att göra.

Funderar på att skita i att julpynta i år, tiden går ändå så fort så man ska snart plocka ihop skitet igen, sen är det projekt jullåda ovanpå min garderob och jag är som bekant inte så lång, så det är lite bekymmer att få ner och upp den. Ja vi får väl se hur det blir, får se om jag giter.

Ha en trevlig helg allesammans!!

// Noa

Lättad....

Nu har där försvunnit en del orosmoment i mitt liv, och fy fan vad skönt det är rent ut sagt. En stor sten som släppt från mitt bröst.

Går in i aktivitetsgarantin imorgon, vilket ska bli skönt och idag fick jag brev från försäkringskassan som säger att jag får behålla samma dagpenning som jag haft nu när jag stämplat, under hela perioden. Jag trodde att jag skulle åka ner på betydligt mindre, typ 5000 i månaden eller nåt, men det slipper jag som sagt nu enligt det här brevet.

Mitt mål är givetvis inte att hänga i aktivitetsgarantin hela mitt liv, jag vill ha ett jobb nu, helst igår om jag själv fått välja, men fram tills jag vet vad jag vill syssla med och innan jag hittar detta jobbet så fungerar tillvaron iallafall.

Fy fan vad glad jag är och det kan ingen ta ifrån mig!!!!

Tänk att en sådan liten grej kan rädda hela dagen och ja hela den närmaste tiden.

Både jag och mina pippisar verkar belåtna med att jag sålde alla fyra ungarna, Gizmo saknar nog dem lika mycket som jag gör förvisso, men där är fler på väg...Vi får helt enkelt se det så, och vi har varandra i vått och torrt jag och mina små vänner. Laban bryr sig mest om sina nya ägg och Ahmed likaså, Devil och Zelda är nog mest glada för att dom får mer tid av mig nu när inte bebisarna tar tid och engagemang.

Livet är rätt nice ändå när man tänker efter, trots kyla och trots mörker.

Idag är en jättebra dag!!! =)

// Noa


Sista bebisparet borta....

Nu är alla pippibebisar sålda och hämtade..Känns faktiskt ganska bra trots allt...Om än vemodigt så klart.

Lite lustigt bara, för de två som kom för att köpa de sista paret var två jag kände igen ganska väl, nämligen bröderna till mitt gamla ex för 6 år sedan, som jag inte har någon kontakt med och som jag inte har någon lust att prata med heller, men jag låtsades att jag inte kände igen dem.

Bara att hoppas att de inte kände igen mig, fast det tror jag dock att de gjorde.Men inget jag kan göra åt det ändå.Dom får säkert det bra där och det är det viktigaste.

// Noa


Nu är bebisburen tom.

Så var de bara två...

De första två ungarna är köpta och hämtade nu...Känns så klart vemodigt, men det var nödvändigt.

Om en kvart kommer nästa spekulant, vi får se om han vill ha de två som är kvar.

Känns iallafall bra att ungarna hamnar två och två, så att de inte kommer ensamma till okända nya hem, nu har de varandra att prata med och känner förhoppningsvis lite trygghet i varandra.

Återkommer med hur det går för de sista två ungarna.

// Noa


Två sista bebisarna, får se om de blir sålda idag de oxå.

Trötter...

Första natten som bebisarna sov själv i en egen bur, så jag vaknade jättetidigt när de vaknade, men jag tror att det gick bra.

Kom en dam och tittade på dem igår och hade det inte varit för att de växte så hade hon tagit allihop, men nu ska hon iallafall ha två av dem, en grön och en blå och hon hämtar dem imorgon eftemiddag.

Där var andra som hörde av sig, någon från Malmö och någon annan och man bestämmer dag och så när de ska komma, sen hör man ingenting, jag menar har dom nu ångrat sig, så kan man väl slänga iväg ett mail och berätta det? För som läget var igår fick jag sitta och vänta på att de skulle komma som planerat och det känns mindre inspirerande. Men men, så kan det väl vara antar jag.

Är lite i valet och kvalet om jag ska behålla någon av ungarna, visst hade det varit roligt att behålla en,men samtidigt så kommer där fler kullar och skulle jag behålla en från varje kull så har jag plötsligt alldeles för många fåglar, så det fungerar inte, men jag har sagt så här, annonsen får ligga ute ett tag, ungefär en vecka till eller så, har ingen hört av sig och vill ha den sista ungen så behåller jag den.

Nu är det kaffedags iallafall, denna gråa decembermorgon..Tiden bara flyger iväg och går alldeles för fort,knappt man hinner med sig själv.

Ha en bra måndag alla där ute.

// Noa


RSS 2.0