Äntligen hemma igen....

1175 spänn fattigare och med beskedet att jag måste hitta en annan tandläkare inom det närmaste som kan slutföra jobbet åt mig. Men det är värt varenda krona måste jag säga, för att slippa ha ont. Kan hända att jag får ont ikväll och imorgon, då tandläkaren rotat runt i tanden, men sen ska det vara borta och det var inte ens säkert att det skulle göra ont, även om risken är stor.

Det konstigaste var att hon inte kunde se nåt konstigt på röntgenbilden och jag visste inte exakt vilken tand jag hade ont i heller, utan jag bara misstänkte en. Så hon slog på tänderna och när hon sen fick lite gensvar i form av smärta från mig så insåg vi att mina misstankar var riktiga. Men idag har värken kommit och gått, igår var den ihållande HELA dagen.

Så vi får se, ska kolla med tandläkarna där min syster går om dom tar emot nya patienter, så knallar jag kanske dit, för jag fick inte komma tillbaka till Folktandvården för dom har fullt. Sen Folktandvården som finns nere i stan, dom har tider först i Juli månad och jag vill gärna få detta fixat tidigare än så.

// Noa


Jävligt skumt....

Har lidit av tandvärk typ i några dagar nu och igår var det rent olidligt....Sen nu inatt har jag sovit tro det eller ej hela natten och imorse när jag vaknade så kände jag inte av tanden det minsta. Wow tänkte jag och tyckte det vore kanon om jag slapp gå till en dyr tandläkare.

Men så tänkte jag att jag måste se om värken kommer tillbaka. Igår när jag drack kaffe så gjorde det varma att min tand inte alls blev glad på mig och likadant var det idag såklart. Samtidigt är det likabra att få tandjäveln fixad, så man slipper söka en akut tandläkare i helgen...Med röda dagar och sånt...Så jag ringde och nu har jag fått en tid kl 12:45.

Jag har inga problem med tandläkarskräck och så, det enda jag är rädd för är att kostnaden tickar iväg. Samtidigt så får det fan kosta vad det vill, för tandärk suger big time. Men tydligen får jag rabatt från Försäkringskassan trots att jag är över 30 år och det är bra!!

// Noa


Provköra

Man skulle kanske provköra en Matiz med...Den kan man få i fin färg om inget annat =)



Dock lite udda inredning och placering av hastighetsmätare, varvräknare och bensinmätare.



MEN, även dom går att få i orange, samt inredningen i övrigt.



Fan det är en riktig djungel det här med att köpa en ny bil.

// Noa


Aj aj aj...

Har dragits med en jävla tandvärk nu i några dar, eller den har inte varit så besvärlig förrän nu idag och några piller hjälper inte heller. Så nu kör jag sprit på en bomullstuss principen och så får jag hoppas det hjälper. Sen får jag ringa och boka en akuttid imorgon. Dyrt skit det där bara.

Har även varit och provkört en Nissan Pixo idag, vilken härlig bil att köra måste jag säga, så det lutar jävligt mycket åt en sådan faktiskt =) Enda kruxet är att de bilar de har hemma inte finns i speciellt roliga färger och ska jag beställa en svart exempelvis så måste jag betala fullpris för den. Samtidigt är det lite så, ska jag nu köpa en helt ny bil så vill jag ha en bil som jag själv väljer färgen på. Men vi får se, jag får ta en funderare helt enkelt.

// Noa


Provkörningar....

Nu har jag varit och provkört både en Picanto och en Aygo...Och jag kan säga att Aygon går bort direkt...

Däremot hittade jag en annan bil som jag tänkte provköra i veckan. En Nissan Pixo. För tydligen vet dom inte om en Picanto Sport är en miljöbil eller inte och jag vill inte köpa grisen i säcken, för jag SKA ha en miljöbil.

Fördelen med Nissan är att fjärrstyrt centrallås ingår i standardpaketet.





// Noa


Aygo Vs. Picanto...Insidan eller utsidan???

Jag funderar fortfarande på vilken bil jag ska köpa och försöker väga för och nackdelar mot varandra.

Jag tycker helt klart att Toyotan ser häftigare ut i modellen, medan Kian har en snyggare insida än Toyotan. Den där varvräknaren på Toyotan ser jävligt ding ut, även om det säkert räknas som en "skithäftig" detalj. Men jag tycker inte det är så snyggt.




Sen är där nog manuella spakar till sidospeglarna på Aygon, jag har till och med eldrivna på min gamla Volvo...



Sport Kian är enda alternativet i och med att jag ska ha blip-blip till min bil. Men den är fan snyggare inuti.

Så vad är egentligen viktigast? Insidan eller utsidan?

Bägge varianterna har skittråkiga färger, så det blir nog en mörkgrå oavsett.

// Noa


Lite häftiga effekter

Tänkte visa Filli från igår med min Sony Ericsson k800 som trotjänat mig under flera år =)



Och så jämför vi med Filli från imorse med min nya Sony Ericsson Satio kamera. Nu är upplösningen ändå "bara" 9 Mp, men det är för att jag ska kunna fota i widescreen. Tror att på 10 och 12 Mp så blir det vanligt format på fotona. Detta är då taget på autoläge, men se hur färgerna kommer fram mycket  bättre på henne.



// Noa


Vad fan...

Ingen brevavi med posten idag...Men jag ska köra en fuling och kolla då och då fram till kl 16 när paketet bör ha anlänt till Hemköp. För finns det väl på Hemköp borde det räcka med legitimation och kollinummer för att få ut min försändelse. Vet att det funkade för ett tag sen när jag hade beställt nånting annat nämligen.

Dom på Hemköp blir säkert bara glada för att jag är så otålig och inte vill vänta tills imorgon innan jag får min nya leksak. Så slipper dom ha paketet liggande som tar en massa plats hos dom.

Trodde jag skulle till mamma idag, men hennes tandläkarbesök tog längre tid än jag trodde, så det får allt bli imorgon. Då ska vi fixa bredband till henne bland annat och så ska jag lära mamma ALLT jag kan om datorer =)

// Noa


Lovande...

Det ser ut som att jag kommer att få min telefon idag iallafall och skulle avin mot all förmodan inte komma så tänker jag knalla till Hemköp ändå och visa kollinummer så brukar man kunna få ut paketet ändå =)



Sen tyckte min syster att jag skulle köra till nya Coop och handla bananer och grejer till mamma för dom öppnar idag...Men icke!!! Jag minns när jag skulle in på Netto när dom öppnade här uppe, nu var det förvisso mitt i vintern och snorkallt, men att stå i kö 2 timmar för att komma in i en mataffär... Nej, då får mamma hellre äta Lidl´s bananer för några kronor mer.

// Noa


Hoppas hoppas hoppas....

Att min nya Satio kommer imorgon =) Eller åtminstone att jag kan hämta den på Hemköp utan att behöva vänta in avin.


// Noa


Däck mot påslakanset =)

HIF vann derbyt med 2-1 över Malmö FF och jag fick sålt pappas husvagnsdäck idag, så vad passade bättre än att "byta" däcken mot det där påslakansetet jag suktat efter under 3 år, men aldrig känt att jag haft råd med?

Eller så säger man grattis i efterskott Noa på födelsedagen önska pappa och husvagnsdäcken =)



// Noa


SonyEricsson Satio!!!

Ja, nu har jag bestämt mig, det blir en Satio =)

Tack Pappa!!! =)

// Noa


I valet och kvalet....

Har nämligen hittat en annan mobil, en SonyEricsson Satio som jag är rätt sugen på med =) Kostar lite mer, men vad fan, en 12 mp kamera.... Får suga lite på den karamellen...



Vad händer annars idag?

I och med att "Hej kompis" från Malmö inte dök upp igår utan ringde idag och ville komma så får en annan snubbe förtur på däcken jag har på annons, så han kommer runt 15 tiden.

Sen är det såklart DERBY ikväll mot Malmö FF och jag tänkte inviga min nya HIF keps som jag fick av min söta mamma i födelsedagspresent =) Med guld och grejer =)

Sen en dag borde jag bege mig till Toyota och Kia och provköra bilar så att jag kan välja vilken av dom där två bilarna jag vill ha mest. Men det blir inte idag... Volvon ska gärna säljas den med först så jag slipper ha försäkring på två bilar.



// Noa


Gaaah!!

Efter att min extratelefon har gett upp så tänker jag ta tillfället i akt och införskaffa mig en ny mobil, så kan jag ha min k800 som extramobil istället om jag låter den laddas då och då så den inte också kraschar.

Som det känns nu så är faktiskt SonyEricsson Elm en telefon som skulle passa mig, jag vill ha en SonyEricsson med schysst kamera.

I den där Elmen som faktiskt inte är så våldsamt dyr heller (runt 1750 kr) finns där en 5 MP kamera, blixt, gps osv osv osv. Ska sägas att jag är skitnöjd med min k800i, men nu börjar fotoknappen på sidan att ge upp och jag har lärt mig att man dör inte lyckligare bara för att man har pengar på banken.

Men nu är frågan om någon har erfarenhet av Sony Ericsson Elm?




// Noa


Idag har jag tjänat 500 spänn....

Körde ner till Helsingborgshem för att lämna nycklarna imorse och när jag kom hem så var där i princip tomt i gatan, jag tänkte inte så mycket på det utan parkerade och allt var frid och fröjd, tills jag tittade i kalendern och insåg att idag är det visst den 3:e måndagen i månaden och mellan kl 8-12 får man inte stå i gatan. Tur att dom jävla p-vakterna inte hunnit vara i min gata ännu =) Så det blev snabbt som fan att parkera om bilen, sen får jag flytta hem den igen efter kl 12. Tur att jag kom på det iallafall, för dom 500 kan jag ha mycket roligare för än att lägga på en parkeringsbot.

Idag börjar mitt "vanliga" liv igen och jag har startat med att hitta fyra jobb som jag sökt, sen ska det bli träning med. Skönt ska det bli att komma igång igen =)

Sen får vi se om "Hej kompis" kommer från Malmö och köper mina husvagnsdäck idag =)

// Noa


Ett tips...

Man vill inte tänka på döden, men efter att pappa gick bort och vi var tvugna att "gissa" oss till var han skulle begravas och vilka blommor han skulle ha osv osv..

Nu valde vi ändå rätt då han som det visade sig efteråt hade begravningsceremonin på samma ställe som sin pappa och farmor osv osv, vi hade samma kistdekoraton som hans pappa hade osv. Vi "gissade" ändå rätt.

Men för alla andra, även om det inte är ett roligt samtalsämne, prata gärna med era nära och kära om hur de vill ha det på sin begravning... Har de en önskan om något? Hör er för, bara ett tips... Döden kan komma fortare än vad man tror, både på gott och ont, men det kan vara bra att vara lite förberedd på saker och ting.

Vi har frågat mamma, men hon har inga speciella önskemål, nu hoppas vi att hon lever tills hon är 115 år ungefär, för det är mycket när en anhörig går bort, både jag och min syster var helt nybörjare nu när pappa gick bort, nästa gång har vi mer kött på benen så att säga, men jag hoppas det dröjer, för fy fan vad det är jobbigt, mer slit än vad man tror... Sen när man ska välja begravningsbyrå är det bara ett tips att INTE välja Fonus för dom är för stora och bryr sig inte. Vi valde inte Fonus, men kommer inte välja samma begravningsbyrå som nu nästa gång av diverse anledningar.

Man måste själv ringa runt överallt för att kolla vart dom haft abonnemang osv osv, det är mycket jobb...

Imorgon publiceras pappas dödsannons så därför publicerar jag den här med. Men tycker ändå vi lyckats bra med allt som har med hans död och begravning att göra. Min syster...Hon har varit oumbärlig den här tiden, vet inte vad jag skulle gjort utan henne... Det skiljer 8 år på mig och min syster, men vi har tack och lov alltid haft en bra relation sedan jag med blev vuxen och flyttade hemifrån, vi pratar i telefon nästan dagligen och jag vet inte vad jag skulle gjort utan henne, hon är fan DEN BÄSTA!!!!

Så här ser annonsen ut iallafall:



Har sagt det många gånger förr och säger det igen...

Vila I Frid Pappa lilla!!!!

Helt sjukt egentligen, men dödsannonsen kostar i princip lika mycket som en helårsprenumeration på tidningen den publiceras i.

// Noa


ÄNTLIGEN!!!!!!

NU är där helt tömt på Solskensgatan och jag har satt min fot där för sista gången!!! Så jävla skönt så ni anar inte, där har gått många timmar till att tömma där ska ni veta, för min pappa tyckte om att samla på sig grejer. Jag har väl ärvt det där syndromet efter honom även om jag rensat ut en hel del själv nu för att få plats med hans gamla grejer. Men huuu som vi har slitit på den där Solskensgatan och varje helg har vi varit där och dragit i alla prylar, men nu är det äntligen över.

Nu kan jag börja ta tag i mitt eget liv igen känns det som. Börja träna igen för det har jag inte gjort på en månad ungefär. Har inte märkt någon skillnad viktmässigt att jag inte tränat, men jag ser på min mage att jag inte har gjort det. Så från och med måndag blir det andra bullar =) Men först är det HELG för första gången på flera veckor!

// Noa


Begravningen...

Det var en fin ceremoni och jag hoppas innerligt att pappa får ro i sin själ nu.
Skönt att vi höll ceremonin inom familjen.





Och på söndag publiceras annonsen och på måndag lämnar vi nycklarna.

Vila I Frid pappa lilla!!

// Noa


Begravning idag.....



Vila I Frid Pappa lilla!!!!

// Noa


Lättnad....

Idag var det besiktning av pappas lägenhet och även en visning av den och nu har vi lyckats deala med de som ska flytta in där. Så vi släpper lägenheten redan på måndag mot att dom själva städar det sista, vi ska alltså bara tömma det allra sista där är. Fatta vilken jävla lättnad det är? Att efter denna veckan slippa åka till Solskensgatan igen.

Grejen var nämligen att där skulle ha tapetserats och målats om redan år 2008, så ville dom nya hyresgästerna få det gjort innan dom flyttar in, men Helsingborgshem påbörjar inget sånt så länge de gamla hyresgästerna har lägenheten kvar.  Så detta löste sig bra för allas del.

Sen har vi lyckats avboka bodelningsförrättaren då där inte längre finns någon som bråkar, så där tjänade vi 6000 kr. Pengar advokaten skulle haft i princip bara för att påbörja ärendet. Men som sagt är det onödigt nu, för både jag, min syster och mamma är helt överens.

Så imorgon blir det att knalla ner till Tingsrätten med det pappret vi skrivit och sen är den saken ur världen.

Känns som att vi har fått mycket gjort idag faktiskt, och det bästa är att man börjar se slutet på allt detta!!!!!!

Är det förresten någon som kan tänka sig att passa mina 6 huliganer en månad(i september)mot en liten slant? Syrran lockade med att jag kunde följa med dom till Thailand då.

// Noa


Happy birthday to me!!

Känns inget speciellt faktiskt, ingen ålder att fylla, men känns ändå vemodigt att pappa inte fick uppleva min 31 års dag...

Jag skiter fullkomligt i firande och sånt egentligen och vi i familjen har redan firat mig, men jag tänker ändå på pappa..Alla mina födelsedagar har han ändå fixat och trixat och donat med. Förra året så fixade han middag hemma hos min syster, alla andra år har han fixat tårta och grejer hemma hos dom.

Säga vad man vill, men nu inser jag ändå att pappa försökt iallafall, även om han och jag inte gick ihop alla gånger, men varför minnas det dåliga när man faktiskt kan tänka tillbaka på allt bra han gjort?
Tack pappa lilla!!!

Visste ni förresten att den 10 april är den dagen då flest människor i Sverige fyller år? Nu råkade jag komma till världen dagen efter och aningen för tidigt, men man får väl ändå skylla mitt liv på en regnig sommar eller nåt =)


// Noa


Lördag...

Idag blev det ett ovanligt tidigt besök på Solskensgatan minsann, men nu börjar man ÄNTLIGEN se slutet...Nu är där inte mycket grejer kvar...

Var lite lustigt för vi har valt röda rosor och vita liljor till pappas begravning som kistdekoration, på min farfars begravning  år 1971 så hade dom precis samma kistdekoration och begravningsceremonin hölls på precis samma ställe som pappas ska hållas på. Detta visste vi dock inte när vi var på möte på begravningsbyrån. Men det känns som att vi valt "rätt" på de punkterna iallafall, han får gå i sin fars fotspår.


Sen hittade jag en multiströmadapter hos pappa idag, den funkade inte till min telefondosa, men den funkade i routern, så nu har jag äntligen både telefon och internet igen =)

Nu ska jag inte köra bil mer idag och definitivt inte imorgon heller, för jag slipper åka till Solskensgatan imorgon för att jag fyller år och ska på fotboll redan kl 12:30, så det ska bli skönt!!! Matchen ser jag fram emot, ALLTID när HIF möter Elfsborg hemma så är det fotboll på riktigt hög nivå och matchen kan sluta precis hur som helst, kul att dom lottat fram så att det är just den matchen imorgon =)

Nästa vecka är det först besiktning i pappas lägenhet och sen är det begravning på torsdag. Är lite som min syster beskrev det häromdagen, att det är som att man är där på Solskensgatan och gör vad man ska, det är lite som ett "jobb", jävligt slitigt måste jag säga att rensa ut en människas liv sådär, men iallafall, man fattar inte vad man gör där egentligen. Eller det är klart man fattar, men ändå inte. Vet inte hur jag ska beskriva det riktigt. Men man är som sagt där och gör det man ska, åker hem och sen kör man dit nästa gång och gör vad man ska. Men någonstans förstår man inte riktigt att det är för att pappa är död som vi är där. Eller jag vet att det är därför, men hans död är liksom inte så uppenbar eller hur man ska försöka förklara det hela. Men jag tror att det är som min syster säger, det är lite bearbetning att vara där och dra i allt. Sen på begravningen inser man väl att han faktiskt är borta.

Jävligt luddigt, jag vet, men jag tror ändå att folk som varit i den här situationen kan känna igen sig.

// Noa


Mamma!! <3

Idag är det dags att köra till min älskade mamma!!!
Hon är den sötaste i heeeela världen =)


*Kärlek*

// Noa


Pärleporten....

Idag har jag och pippsen allsång här hemma till Pärleporten =) Vi ska sjunga den på begravningen bland annat och det skulle nog pappa gillat =) Och ja, ibland får man vara lite knäpp =)



// Noa


Nu så...

Nu är pappas användaruppgifter på väg med snigelpost så jag kände att det var dags att ta itu med projekt pappas laptop, så idag har jag formaterat den och fixat till den efter mina behov, så NU har jag en värstinglaptop.

Nästa mission är att fixa med min egen gamla laptop till mamma.

Kom på att jag ska till AF imorgon och skriva på papper...Öppnade min byrålåda där dom ALLTID legat dom papperna, men idag var dom puts borta. Hade dom legat i bokhyllan hade jag kunnat förstå att dom "försvunnit" när jag bytte bokhylla, för där är andra grejer jag inte hittar sedan jag bytte. Men så är alltså inte fallet, dom har aldrig varit involverade med bokhyllan och ändå är dom bara borta. Tror det är pappa som driver med mig.

Nu har jag iallafall skrivit ut nya och skrivit på dom så att allt är klart inför imorgon, så får vi hoppas att dom får stanna där jag lagt dom nu =)

Sitter här och väntar på att mina 113 uppdateringar på datorn ska bli klara, sen kommer där att dyka upp ännu fler efterhand, men detta är väl dom viktigaste..En seg väntan bara...

// Noa


Välkommen till 1990 talet...

Det var givetvis inte min telefondosa som gått sönder, utan strömadaptern till den och trots att jag vänt upp och ner på HELA mitt hem efter alla möjliga adaptrar jag kan ha under tiden, så har jag bara EN som passar. Och vilken är det? Jo, den till min router såklart. Så det är bara att välja, antingen telefon ELLER internet. För bägge kan jag tyvärr inte hålla igång med bara en strömadapter.

Får hoppas att dom skickar en ny snarast, för detta känns inget kul alls. Tänk att man verkligen hade det så på 1990 talet och tyckte det kändes okej...Det är ungefär lika inspirerande som min supersnabba laptop faktiskt =)

Tanken är att så länge jag inte får ut pappas mailuppgifter med användarnamn och lösenord så ska jag iallafall flytta över mina grejer från min laptop till pappas och rensa lite. Sen får jag formatera om den när jag fått hans användaruppgifter istället.

// Noa


En riktig värstingdator....

Hahaha, tog och bytte minnen i min och pappas laptopar. Så nu har jag 4 gig istället för 2 som jag hade från början i pappas och 1 gig i på min egen som mamma ska ha. Seriöst alltså, det tar en fem minuter ungefär att komma in på aftonbladets hemsida med min egen laptop nu. Hahahaha, då kan nämnas att när jag köpte den så hade jag bara 512 i ram. Det var tider det!!

Nej, men seriöst, nu ska min egen laptop rensas och bli tömd, då kommer den vara lite snabbare..Men jag tror att jag ska lägga in Xp till mamma istället för Vista, för fast hon spelar spel som är till typ hennes windows 98 som hon kör nu så känns det som att Xp kommer att göra datorn snabbare än vad den är just nu. Lite roligt ska hon ändå få ha min mamma utan att behöva vänta en kvart på att spelen ska starta.

// Noa


Så jävla uselt....

Jag brukar uppskatta Norrbro och deras service, men idag var det fan katastrof, trots att jag var en ätande gäst.

I vanliga fall brukar min favvoservitris jobba och då behöver man fan varken vänta på att få beställa eller för att få betala efter matchen. Idag var hon där, men som privatperson och staben som jobbade, ja vad säger man?

Först när jag kom dit så frågade jag om dom hade ett bord åt mig, fick inget riktigt svar, men hittade ett bord där jag satte mig tillrätta. Efter en stund fick jag beställa med och det gick väl hyfsat. Sen satt jag en halvtimme in i matchen ungefär med ett tomt glas, servitriserna och servitörerna sprang runt bland borden och sket fullkomligt i mig. Jag fanns helt enkelt inte.

Hade det varit ett ställe där man själv fick gå fram i baren och beställa så fine, men nu är det ett ställe där personalen springer runt bland borden och tar beställningar.

Till och med efter matchen som förövrigt slutade 0-0, när jag skulle betala så verkade dom knappt se mig. Tanken slog mig att jag skulle ta mitt pick och pack och traska därifrån, för den nonchalans dom visade så skulle dom fan inte haft en krona. Men så är jag för ärlig för det.

Snuskgubben från tidigare var där och satte sig bredvid mig såklart,men idag var han inte rälig på nåt vis och han bjöd till och med på en öl. Skönt att han verkar ha fattat att jag inte är intresserad iallafall.

Forstätter servicen såhär så kommer jag hellre att gå ner på nåt annat ställe som visar HIF, men jag tänker ge dom en chans till.

// Noa


Låt detta helvete ta slut....

Jag trodde inte att detta skulle påverka mig som det gjort, men jag är HELT jävla slut i både kropp och själ...

Allt detta rännande till pappas lägenhet och dra i alla jävla prylar...Har sagt åt mamma att hon måste leva några år till iallafall, för detta går inte...

Först mammas flytt och sen pappas dödsfall på det, på mindre än en månad...Det tar på krafterna... Vet inte vad jag skulle gjort utan min syster, hon är FANTASTISK!!!

Nu ser mitt hem ut som ett hem igen och det är skönt iallafall...Men det ska bli skönt när vi lämnar pappas lägenhet för gott och låser där sista gången...Så man får ett jävla LIV igen...

Prylar kommer försvinna succesivt dock, hämtas grejer imorgon och sen allt loppisskit hämtas på tisdag...

Man hinner knappt vara ledsen, för det är så jävla mycket annat att engagera sig i. På tisdag ska vi träffa prästen inför begravningen och sen på fredag ska jag möta mammas fastighetsskötare mitt i allt för att kolla allt som är "fel" på hennes lägenhet... Det är 9 dagar sedan vi hittade pappa, men det känns som att detta pågått i två-tre månader ungefär..

Mitt i allt ska jag någonstans hitta tid att formatera pappas laptop så att jag kan ta den, jag ska formatera min egen laptop så att mamma får en nyare och bättre dator, sånt tycker jag är roligt att pilla med i vanliga fall...Just nu är det mest ett jobbigt "måste" som hänger över mig. Men det går ingen nöd på varken mig eller mamma, så skulle hon inte få laptopen förrns om en månad eller två är det ingen katastrof som tur är.

Det är fan tur jag inte har nåt jobb just nu och jag hoppas inget jobb hör av sig innan allt är avklarat heller.

Tack till er som orkar lyssna när jag måste kräka över hela situationen!!!

// Noa


Sakta men säkert...

Börjar mitt kaos förvandlas till ett hem igen.

Fick lite dispans idag och fick stanna hemma och reda ut mitt eget kaos, så fixar min syster med några grejer som ska från pappas lägenhet hem till mamma. Sen vid 17 får jag lämna mitt kaos en stund och bege mig till mamma på påskmiddag.

Men först blir det att tömma flyttlådor och istället fylla min nya bokhylla som anlände igår tillsammans med min 50 tums monster plasma tv, som med tiden nog ska upp på väggen så pippsen får ett fint bord att stå på istället.

Men en dag i sänder....



// Noa


Trött...

Fan vad jag blir trött på Helsingborgshem, vi har kastat grejer i Ödåkra det har vi visst gjort, men så ringde fastighetsskötaren idag och meddelade att där såg förjävligt ut efter oss i soprummet och där var så mycket grejer så ingen annan kunde kasta något.

I möbelväg har vi kastat ett köksbord med fyra stolar, en säng och en soffa. Där stod redan grejer när vi kastade detta och sen kan vi väl för fan inte rå för att utlänningarna springer till soprummet och tycker det är fest när där dyker upp grejer som dom kan rota runt i? Helsingborgshem ville skicka fakturan på extratömningen till oss nämligen, men vi ska stå på oss!!!

Sen kastade jag ut min bokhylla idag, tungt som fan och sen har vi bara en liten hörna här för grovsopor, så jag fick snällt montera ihop delarna i soprummet för att det inte skulle ta sån plats. Undrar om Helsingborgshem tänker fakturera mig för bokhyllan? Något måste väl ändå ingå i hyran kan jag tycka. Och i mitt soprum så kan man gå in och ut trots att bokhyllan står där den står inne i hörnet. Här bor lite mer ordentligt folk här på Slottshöjden än i Ödåkra, så här länsar folk inte soprummen iallafall, även om vem som helst mer än gärna får ta den gamla fula bokhyllan.

Sen ska min tjockistv ut idag med, men den kan jag inte bära ut själv... Tillfälligt får plasman stå på en tv-bänk, men på sikt ska den upp på väggen, även om det inte är prio ett precis. Men det ska bli skönt när nya bokhyllan kommer på plats så jag slipper leva bland flyttlådor.

Sen är tanken att vi ska rensa lägenheten helt  nu i påskhelgen och städa den, på tisdag kommer där folk och hämtar "loppislådorna" och sen får Helsingborgshem ta dit målare och sånt, för det mesta skulle ändå ha renoverats redan 2008. Sen är förhoppningsvis den lägenheten ur världen iallafall!

// Noa


RSS 2.0