Storstrumpan och Lillstrumpan 29 och 27 dagar =)

Vi börjar med storstrumpan =)

Sen har vi Lillstrumpan =)

Söta va??

// Noa


Trötta mig!!!

Har varit iväg och firat mamma och pappas 30 åriga bröllopsdag idag med att käka på Österns Pärla, så nu är man mätt och belåten..Men så kommer jag hem och har fått ett mail från AF, dom är inte sanna överhuvudtaget. Nu har jag jobb, men inte låter dom mig vara för det...Nejdå...

Visst, jag jobbar bara 6,5 timme nu innan säsongen har satt igång för där är inget att göra, så jag jobbar mellan 9-16 varje dag, och nu när jag kom hem så fick jag en kallelse till nåt jävla European Job Days 2009 den 22 oktober 2009. Grejen är att om man inte infinner sig så avskriver dom en hos akassan, nu har jag inte akassa, men jag vill inte bli avstängd för att jag inte dyker upp.

Men AF har öppet 10-16 och jag jobbar då och jag trodde att jobb alltid gick före deras jävla kallelser. Så varför ens skicka ut den till mig när dom vet att jag jobbat sen måndags i förra veckan???

Jag blir bara så jävla trött....Så nu mailade jag tillbaka och skrev att jag jobbar den dagen precis som vanligt och förhoppningsvis heltid, så jag vet faktiskt inte när jag skulle hinna dit. Typ hint hint skicka inte sånt skit till mig.

// Noa


Mer gullungar =)

Minstingens fjäderskrud

Så söööt man kan vara då =)


Gullunge =)

Och så kommer nästa pippibebis!!!

Bebis modell äldres fjäderskrud


Det är nog en flicka för den bits, det gör inte ont, men den bits...


Sååå sööt den med =)

// Noa


Gullungar!!!


Snart kommer dom nog att börja klättra in och ut ur holken själva och börja utforska världen utanför det trygga holklivet.

Förövrigt så går allt bra på jobbet, hade dock sjukt svårt att somna inatt och sista gången jag kollade på klockan var hon 02:50, men tröttheten kom inte förrän jag kommit hem och "landat" nu ikväll.

// Noa


23 och 25 dagar

Så gamla är mina små bebisar idag =) Och dom blir bara sötare och sötare för varje dag som går!!Den äldsta bebisen och här ser man hur mycket fjädrarna växt =)
Minstingens fjädrar växer dom med =)

// Noa


Afterwork!!

Mötte upp gänget utanför fyllerondellen vid 18 tiden och har haft en kanonkväll med alla!!!

Kan säga efter en veckas jobb att detta är ett av få jobb där man kommit in i gemenskapen direkt och där alla är sköna och härliga människor...

Här kommer ett urval av dom som var med ikväll


Susanne och Elin


Karin


Micki och Susanne


Markus och jag tror hon hette Sofie

En helbra kväll, först bjöd Markus på dricka, sen kom där in mer dricka innan vi beställde maten som Markus bjöd på. Maten och tredje omgången dricka bjöd Björn på, så det blev en gratiskväll för min del.
Jag älskar mitt jobb och mina arbetskamrater, brukar aldrig gå ut och göra grejer med jobbet annars, men nu har jag kommit in i gemenskapen direkt.

Dock kan jag undra, varför öppnar sig folk och berättar att de är bi bara för att jag säger vem jag är?

// Noa


Onsdag!!!

Ikväll hade jag lite egentid med dom sötaste små bebisarna, dock blev där bara 2 bra foto på dom, den första blev bra i slutet av sin egentid och den andra i början.
Den översta är 20 dagar, den undre 22 =)

Sen har ungarna tagit foto i skolan och nuförtiden kan man tydligen få bilderna som MMS innan man får dom i pappersformat.


Mina favorit tjejer

Jobbet går kanon för övrigt och jag har redan kommit in i rutinerna =)
En riktigt bra dag med andra ord!!!

// Noa


Första arbetsdagen avklarad!!!

Det har gått kanon idag!!!

Tiden har gått sjukt fort dessutom och jag har en massa trevliga arbetskamrater omkring mig och jag kom in i gemenskapen på en gång.

Förmiddagen gick åt till att lära mig datasystemet och registrera lite grejer och sen strax innan lunch satte jag igång och tog telefonen, likabra att börja på en gång tycker jag, det är ändå bara de första 3-5 samtalen som är jobbiga, sen flyter det som det ska. Dessutom är det ingen som varit sur eller otrevlig utan alla som ringer är hur trevliga som helst. =)

Detta kommer att bli så jävla bra, det känner jag på en gång!!!

Sen på fredag ska vi ut på after work allesammans!!!

// Noa


Mys med mina små bebisar =)Man får passa på innan dom lär sig flyga för då slutar dom vara tama =P

// Noa


Underverken...

Idag kunde jag inte motstå att ta upp och hälsa på bebisarna =)// Noa


På tal om puckade människor på tv....

Jag har inte förrän idag tagit mig tid att titta på det omtalade programmet på tv3 som heter Svenska Hollywoodfruar, men ja vad ska man säga? Det är pinsamt att vara svensk när man ser dom där fruarna.

Och vilka uttalande dom gör!!!! Här kan vi verkligen snacka om dumma blondiner. Dock ska dom väl ha ett litet plus i kanten för dom pratar iallafall svenska utan brytning, till skillnad från många andra svenskar som bosätter sig i USA.

Tänk att komma hem till en sån människa efter att ha jobbat en hel dag? Nä, jag är glad att jag varken är eller har en svensk hollywoodfru =)

Missade ni avsnittet så kan ni se det på tv3 Play.

// Noa


Lyxfällan...

Tänk att det finns så många puckade människor i detta land, man blir mörkrädd när man ser på Lyxfällan.

Jag har inte haft det så fett ekonomiskt, nu blir det förvisso skillnad när lönen kommer att börja rulla in på mitt konto, men skillnaden på mig och på alla puckon här i landet är att jag inser att man inte kan handla för pengar som man inte har.

Visst är det okej att ta lån om man ska köpa en bil eller köpa ett boende exempelvis, men då får man se till att man kan betala av det med, men att folk har massa krediter till höger och vänster?

Jag fattar inte hur folk kan vara så korkade och dessutom visa upp det för hela svenska folket, men det är roligt att titta på och inse att jag iallafall har koll på min egen ekonomi. Men det kan bero på att jag köper mina grejer kontant, och inte för andras pengar =)

// Noa


Jaha...

Det är väl så, man kan inte få allt här i världen...

Dock ska jag inte klaga, jag har ett jobb, en lägenhet, en bil och 8 underbara huliganer, så ja, livet är rätt nice ändå =)

// Noa


Semifinal i Svenska Cupen ikväll =)Och både Lantz och Henke är tillbaka efter sina skador =)

Så nu hoppas jag att trenden vänder ikväll och att HIF tar hem detta!!!! =)

// Noa

 


Jaaaaa!!!

Jag börjar jobba redan nu på måndag istället för den 1 oktober som det var sagt från början =)

// Noa


Söndag!!!

Om en halvtimme kallar tvättstugan och sen kl 17 är det dags för HIF att ta emot Brommapojkarna på Olympia, så det blir en söndag i fotbollens tecken.

Läste i tidningen imorse att HIF har premiär för den nya inför-matchen-låten "På gator röda och blå" ikväll med.

Bra låt och bra text tycker jag!!

 

// Noa


Äggen knäckta á la PamelastyleOch det visade sig att dom tre gamla äggen var obefruktade =)

Summan av det hela, Laban la 7 ägg, varav ett på burgolvet och inte i holken och det var så skört så det gick sönder i handen på mig när jag skulle flytta det till holken. Men av 6 ägg som hon la och som höll så var där tre befruktade och tre obefruktade. Tre ungar kläcktes, men en dog dessvärre :(

Hoppas du är liiiiiite stolt över mig nu Pams?

// Noa


Pamelastyle

Japp, nu är det då dax för ett par öl innan det drar ihop sig för en Pamelastyle....Nämligen kolla om där var fler ungar i de gamla äggen som inte orkade ta sig ut själva.

Pamela vågade göra detta utan alkohol, det gör inte jag.......

Fast jag tror Pams blir ganska stolt över mig ändå =)

Några jag är stolt över kommer här :


Devil, Filippa och Zelda på min arm =)

Återkommer med de gamla äggen....när jag sänkt ett par öl =)

// Noa


Poppis!!!

Ja idag är jag poppis bland mina fåglar, ALLA utom Ahmed och Laban och Bebisarna har stått på mig och utforskat mig idag =)

Devil, Filippa och Gizmo


Filippa och Zelda


Devil igen


Och Filli =)

Fattar ni? Dom börjar fatta att jag inte är farlig =)

// Noa


Vila i frid...

Nu har jag varit i skogen och begravt minstingen som tyvärr inte klarade mer än 3 dagar, men den kämpade tappert.

Vila i frid lilla vän!!!

 

// Noa


Den klarade det =)

Ja nu är den ute ur ägget iallafall, nu ska jag inte störa den mer ikväll, så nu ska Laban få tvätta av den eller vad hon nu gör med den och så ska den få en välbehövd vila efter sitt kämpande =)


Men ser ni så liten den är jämfört med syskonen? Var dom verkligen lika små för bara 4 respektive 6 dagar sen? Ja det måste dom ha varit för dom fick plats i äggen iallafall.

// Noa


Spännande!!

Klockan 13:45 idag så kollade jag i Laban och Gizmos holk och där är en tredje unge på gång, redan då var ägget halvöppet, men fortfarande har den lilla inte lyckats ta sig ut för egen maskin. Och även om jag vill hjälpa den lilla så ska man absolut inte hjälpa till, inte ens föräldrarna gör det. Ungen måste ta sig ut själv och klarar den inte det skulle den troligen inte klara sig så länge själv ändå.

Men det är spännande och jag hoppas den lilla kommer ut snart, för den kämpar tappert.

Hoppas nu den orkar kämpa på och att den klarar sig den med!!

Men dom växer fort, det lilla som sticker ut ur ägget är ett ben och en fot, kolla på syskonens fötter hur stora dom är i jämförelse.

Ska nämnas att alla andra ungar jag fått tidigare har kommit under natten och legat där i holken på morgonen när jag vaknat, så jag vet inte hur lång tid det brukar ta för dom att bryta sig ut ur ägget.

// Noa


Bra dag!!

Idag vågade sig Zelda upp på min arm när Gizmo stod där, dock hade jag såklart ingen kamera då, men jag lyckades få Zelda på bild på min arm ändå =)


Hur vet man då att detta är Zelda och inte Gizmo? Jo, om man tittar riktigt noga så har Zelda en ganska hackig kant där det röda möter det gröna...


Gizmos linje är inte alls lika kantig


Här ser man Zeldas "hack" tydligare.  Men det blir så när Ahmed typ pillar bort fjädrar på hans huvud när dom myser och sen växer dom ut igen och är fel färg typ..

Men det är roligt att även Zelda vågar lite mer =) Nu är det bara 4 andra som ska lära sig att jag inte är farlig oxå =)

// Noa


Många bäckar små =)

Vad har jag lärt mig idag?
Jo, att ber man om hjälp så kan saker och ting sluta väldigt bra =)

Jag spelar ett onlinewebbspel som heter Ikariam och har gjort det ett tag nu, så har jag haft problem med att en och samma snubbe plundrar mig hela tiden..Men idag fick jag nog och bad mina allianskamrater om hjälp och vi utplånar honom fullständigt =)

Bättre start på denna söndag kunde jag inte fått =)

 Och mina bebisar växer sakta men säkert, idag är dom 3 respektive 5 dagar gamla.
och Ahmed la sitt andra ägg idag =)Ha det kanon denna söndag!!!

// Noa


Så kan det vara =)

Smärtan jag hade i buken försvann igår och det är helt underbart att kunna röra mig igen, så nu hoppas jag att den inte kommer tillbaka =)

Sen tillråga på allt så ringde pappa nyss och undrade om jag hade ätit för han skulle köpa kebab till sig och mamma nu och undrade om jag med ville ha. Fattade dock inte om han skulle ringa när han skulle lämna den eller på vägen för att köpa den så jag fick följa med. Men det visar sig. Har inte ätit så mycket de senaste dagarna på grund av smärtan så det ska bli gott med en kebab =)

Tror detta kan bli en riktigt bra lördag, trots att hösten har kommit =)

Sen är Devil och Filippa så söta, de håller inte sams för fem öre på dagarna, utan ska gnabba till och från, men på nätterna står dom tätt ihop på samma pinne och sover. Så trots allt tycker dom ändå om varandra =)

// Noa


Storken igen =)

Ja minsann, just nu är jag då lycklig ägare till 8 pippisar =)

Och fler kan vara på väg för i Ahmeds holk hittade jag det här =)Med mig själv är det si så där, vaknade igår natt kl 4:30 och hade fruktansvärda magplågor som höll i sig i fram tills klockan 2 nu inatt. Sen försvann dom, dock kom dom tillbaka när jag gjorde misstaget att lägga mig på höger sida när jag skulle sträcka mig imorse när jag vaknat. Men nu är det kontrollerbart iallafall.

Har varit med om det tidigare några gånger, tror det är en äggstock som spökar. Dock känns det inte lönt att springa till läkaren och bli uppskickad till gyn för 300 spänn för ett akutbesök för att få höra att det kommer gå över och jag får äta värktabletter tills dess.

Så jag härdar ut, blir det dock inte bättre på några dagar så går jag självklart iväg och kollar det, för nu har jag varit duktig och gjort mitt hälsoval fast man skulle gjort det redan i maj månad =)

Ha en fin dag i höstrusket!!

// Noa


Märkligt....

Vet inte om min bil kände på sig att jag var orolig för att den skulle in i bilhimlen, för igår kokade den nästan när jag stannade hos Lars på fika i Bjuv. Och sen körde jag direkt och lämnade in den efter vi fikat.

Idag ringde verkstaden och sa att dom låtit bilen gå på tomgång i en timme, men mätaren steg inte alls, så dom visste inte vad det var för fel. Men dom skulle varmköra den igen och se om något hände. När det gått ytterligare typ 2 timmar så ringde jag och dom hade fortfarande inte fått bilen att koka, men jag bestämde att jag skulle åka ut och hämta den idag ändå, så min syster hämtade upp mig på vägen efter jobbet.

För det första så slapp jag betala för att dom inte hittat nåt fel alls, så det var snällt =) Och sen när jag hämtat den så fick jag köra en runda för att testa bilen...Så jag var iväg i 50 minuter och körde och körde och körde och mätaren var helt stabil hela tiden. JAG FATTAR INTE DETTA!!!!! Det är förvisso bra att den inte kokar, men det känns dumt att lämna in en bil där inte är fel på, dock har jag fotobevis på att mätaren varit väldigt nära kokpunkten. Se själva!!!


Så nej, jag är inte inbillningssjuk.

Nu håller den sig på typ mitten, strax över som mest och då har jag ändå kört utan fläkt hela dagen idag. Innan fick jag köra med fläkten på för att balansera mätaren till normal temperatur, men igår ville den inte ens det, då steg den som sagt när jag körde hem till Lars trots att fläkten var igång.

Skulle problemet återkomma så får jag självklart lämna in den igen..Men det är skumt...Som FAN...

Annars har det varit en trevlig kväll hos syster, har hört ungarna läsa sina läsläxor, kollat min olja och den var okej och ätit lasagne och jag hittade en parkering runt huset, så jag kunde dumpa av några av kartongerna jag fick med mig hem. Men nu har jag massor med maskrosblad till mina huliganer, så dom blir lyckliga, nu är det ändå en näbb till att mata och en mage till att mätta. Och ja, än så länge lever min lilla bebis i holken =)

// Noa


Storken på besök....=)

Ja då kom storken och hälsade på oss här på Slottshöjden inatt eller imorse och levererade den här lilla krabaten i Laban och Gizmos holk =)

Hoppas nu den klarar sig =)

Förövrigt var det ägg nr tre i ledet som kläcktes, de två första är "för gamla", men spänningen fortsätter om det blir fler av de tre äggen som kom efter, sista kläckningsdag för sista ägget beräknas till onsdag nästa vecka!!

// Noa


Trevlig eftermiddag!! =)

Så har man varit och snurrat runt i  Bjuv för att hitta hem till Lars och efter mycket om och men så kom jag rätt =) Så vi har väl hunnit sammanfatta våra liv de senaste fyra åren nu i eftermiddag över ett par koppar kaffe. Mycket trevligt =)

Nästa gång blir det att träffas hos mig och då blir det kanske lite xbox med =)

Efteråt så körde jag och lämnade in min bil, så får vi se när han ringer och vad det kommer att kosta. Hoppas det inte är allt för dyrt, för jag vill inte stå utan bil och skulle min Volvo gå in i bilhimlen nu så är risken att man får köpa en ny bättre begagnad bil, men då vet man inte hur länge den håller. Så håll tummarna för min Volvo nu.

Helt sjukt att sommaren är tillbaka nu,vi har ändå kommit till September månad, men man ska inte klaga.

Ha en trevlig tisdagkväll alla läsare!!

// NoaRSS 2.0