Uniform!

 
Blev visst en heldag idag!
 
Först ringde jag och fick besked att du måste komma ner NU och hämta dina kläder, så jag fick kasta i linserna och köra. Sen blev det en snabbgenomgång av PDA:n så att jag kan utföra mina jobbpass i helgen.
 
På vägen hem fick jag ringa min fantastiska syster och be henne om hjälp att lägga upp mina uniformsbyxor, så eftermiddagen tillbringades hos henne.
 
Blev rätt förvånad över att jag fick så mycket kläder, nere i LA fick jag ett par byxor och en stickad tröja. Idag kom jag hem med 2 pikétröjor, 2 skjortor, 2 par byxor, en stickad tröja, en jacka, en slips, en slipsnål och en keps. Det är ju en hel garderob nästan! 
 
Men nu är jag äntligen hemma =)
 
// Noa

Tabellen!

 
Efter 1 -1 mot Malmö FF ikväll ser tabellen ut så här!
 
// Noa

Derby ikväll!

 
Ikväll smäller det!
 
Malmö FF - HIF!!
 
Kom igen nu HIF!!!!! =)
 
// Noa

Jobb!

 
Ska på introduktion på G4S på måndag, men redan i helgen har jag fått två jobbpass =)
 
Fick precis besked om att min uniform har kommit med, så jag slipper stå med rumpan bar i helgen!
 
// Noa

Födelsedag!

 
Idag fyller min lilla pärla 3 år! Var tre år sedan jag var på bilfirman och hämtade ut henne =)
 
Jag tycker om min lilla svarta ;)
 
// Noa

Sliten...

 
Är riktigt sliten nu efter fyra nattpass på raken, men snart är det dags att gå av nattens pass och lämna in alla mina grejer.
 
Är med lite blandade känslor att jag slutar idag, jag kommer ju att sakna vissa av mina kollegor, vissa mer än andra, samtidigt finns det många saker jag ser fram emot att slippa med..
 
Oavsett så ser jag fram emot nya jobbet =) 
 
 
Hittade det perfekta stället att sätta surfplattan på när jag skulle se film tidigare inatt =)
 
// Noa

Båten!

 
Nu börjar det äntligen lugna ner sig på jobbet! Men då hela LA verkar vilja fota båten, så fick jag med göra det =)
 
Läs mer om båten HÄR
 
// Noa

Knallat på rätt bra!

 
Onsdagsnatten resulterade i så här många steg
 
 
Och inatt blev det snäppet bättre =)
 
Nu är jag dock stationär i två nätter, ska bli rätt skönt faktiskt.
 
// Noa

Handikapprutor

 
Nu har vi tydligen två handikappsplatser i gatan. Tro mig, jag har inget emot handikappsplatser, för det finns folk som inte kan komma någonstans utan sin bil, men hur vore det om de samtidigt gjorde vanliga p-platser till oss som bor här? Så man slipper stressa hem alltid för att kunna få en parkering.
 
// Noa

Shopping

 
Efter en bussresa som startade kl 07:00 med en massa stopp på vägen för att hämta upp folk i både Höganäs och Ängelholm och lite såna ställen så anlände vi till Ullared runt kl 09:30 =)
 
 
Kom hem med en STOOOR påse gott och blandat
 
 
Och drygt 2000 kr fattigare =)
 
Fast det känns ändå smidigare att åka bil till Ullared, nu fick man ju tänka på att man skulle få hem alla grejer med. Fast vi hade tur och slapp ta oss hem från Hamntorget, för chauffören släppte oss på Stattena. Och resan behövde vi inte betala.
 
Knepigt folk de där från Höganäs och Ängelholm med, de sa "Hejdå och tack för idag" till ALLA i bussen när de blev avsläppta, det var bara det att ingen har sagt ett ord till någon annan under hela resan, men när dom skulle gå av blev vi tydligen bästa vänner allihop.
 
// Noa

Ullared!

 
Idag beger vi oss till Ullared!
 
Var i valet och kvalet om jag skulle åka pga resesällskapet, men så tänkte jag att Ullared är ändå Ullared och förhoppningsvis kan jag rymma ifrån resesällskapet och knalla runt där uppe på egen hand.
 
// Noa

Tabellen!

 

Efter 2 - 1 mot Elfsborg ikväll ser tabellen ut så här!

 

HIF som serieledare =)

 

// Noa


Idag händer det grejer!

 
Det är ganska märkligt, för att från att bara ha blivit inringd med kort varsel det senaste halvåret, så har jag helt plötsligt fått fyra st 12 timmars schemalagda pass efter varandra denna veckan. Vilket kommer att bli tufft, men det får helt enkelt gå, för när jag går av på söndag morgon så har jag fått bekräftelse på att det är okej att lämna in alla mina grejer på GH och tacka för mig.
 
Men jag får ju en hyfsad slutlön iallafall!
 
Sen blir det introduktion på G4 och fyra läropass på en bil, för att sedan bli upplärd på en annan bil. Men har fått 4 egna pass på den första bilen nu förutom läropassen.
 
Sen har jag ringt och kollat så att min bilförsäkring går över från halvförsäkring till helförsäkring nu från den 27 maj och det stämmer. Det är mest så det inte händer något och så sjabblar försäkringsbolaget till det och säger att nääää, den är bara halvförsäkrad. Alltid bäst att slå en signal och dubbelkolla!
 
// Noa
 
 

Inte illa!

 
I förra veckan skulle jag maila över mina uniformsstorlekar och det gjorde jag. Men skrev att jag inte skulle bli jätteledsen över en storlek större i byxor (även om jag har planer på att springa av mig lite kalorier nu framöver, har ju mest varit stationär på sistone).
 
Sen kom jag på att jag vill ju ha en keps till min uniform med och tänkte att jag ska vara fräck och skriva det och idag fick jag tillbaka ett mail där dom undrade vilken storlek jag ville ha på den =)
 
Det tog över ett år innan jag fick en keps på GH och den kepsen är alldeles för stor för mitt lilla men välfyllda huvud, men här är det tydligen inga problem att be om saker! Och inga One size här inte, utan här ska man se välvårdad ut när man jobbar ;)
 
// Noa

HIF - Elfsborg

 
HIF - Elfsborg ikväll!
 
Brukar alltid vara riktigt bra fotboll när dessa två lag möts och det kan sluta precis hur som helst.
 
Kom igen nu HIF!!!!! =)
 
// Noa

Dagens filmtips!

 
En oväntad vänskap

Jag har länge dragit mig för att se denna filmen, trots att folk gett den riktigt bra kritik, men jag brukar ha svårt för filmer där de inte pratar svenska eller engelska.

Men den här var riktigt bra, trots att den är fransk!
 
// Noa

Mangovatten!

 
Köpte ett riktigt gott vatten på Lidl häromdagen =)
 
// Noa

Bankärende

 
Skulle till banken idag och lösa in en utbetalningsavi
 
 
Då hittade jag söta små ankungar på vägen =)
 
Och tro det eller ej, men bankärendet tog BARA 30 min inklusive kötid!
 
// Noa

Förbannad

 
Seriöst!

Vad är det med AF och bidragsjobb? Börjar allvarligt tro att de får små bonusar för varje bidragsjobb de fixar.

När man själv fixar ett riktigt jobb utan bidrag så är de ändå inte nöjda utan vill att man ska göra om det till ett bidragsjobb. Men nu får dom snällt hålla sig borta ett tag och ge G4 en ärlig chans att schemalägga mig.
 
Men jag slipper bli pizzabagare iallafall, tack och lov!
 
// Noa

G4S

 
Vad säger ni när jag säger G4S?
 
 
Jag säger nyanställning och mycket bättre betalt än vad jag har idag =)
 
// Noa

Vakta hålet!

 
Då var det dags att sticka och jobba lite. Ska vakta ett hål under 12 timmar minsann =)
 
Roliga uppdrag man får. Men det ska göras och idag föll lotten på mig.
 
// Noa

Blä!

 
Nu har jag varit och träffat pizzabagaren, men jag tror att han var lika intresserad utav mig som jag av honom.
 
Detta är vad jag hoppas iallafall. För tydligen är jag den enda kandidaten till detta och det innebär att jag MÅSTE ta det om de vill ha mig.
 
// Noa
 
 

Tabellen

 
Efter 5 - 0 mot Häcken ikväll ser tabellen ut så här och HIF är fortfarande serieledare efter omgång 8 =)
 
// Noa

Suck!

 
Åhh, nu vill pizzagubben träffa mig imorgon! Ser det ut som att jag vill bli nån jävla pizzabagare eller?
 
// Noa

Batteribyte

 
Nu tick tackar min klocka igen =)
 
Fick ju ställa alarmet imorse om pizzabagaren skulle velat träffa mig, men han har inte ringt än, så det blir nog inget idag. För min del är det verkligen ingen brådska!
 
Passade istället på att knalla och byta batteri i klockan och handla lite. Så har jag gjort nåt vettigt idag i alla fall =)
 
// Noa

HIF - Häcken

 
HIF ikväll! =)
 
Kom igen nu HIF!!!!!
 
// Noa

Klocka

 
Min klocka har stannat =(

Så imorgon blir det att knalla upp på Stattena och få batteriet bytt. Känns dock naket att gå utan klocka, så den får sitta där den sitter tills dess.
 
// Noa

Dagens boktips!

 
Så här skriver adlibris.se om boken
 
Det ser ut att bli ännu en vacker sommardag, även om blåsten kommer att göra strandvistelsen mindre behaglig för solbadarna på Gotlands östkust. Vinden för också med sig en påträngande lukt av rutten tång, släke på gotländska.

Kriminalpolisen Fredrik Broman, hans fru Ninni och deras barn har förverkligat en dröm genom att köpa huset i byn utanför Hemse. Fredrik arbetar nu på polishuset i Visby. En dag får han ett larm om ett dött lamm i en sjöbod i Ronehamn. Det verkar som ett skämt först.

Tills han får se djuret.

Sedan är det den gamle mannen, Gardelin, som ringer hem till honom på kvällen för att prata om en felparkerad bil med takbox. Men så säger han något om att det luktade släke och plötsligt minns Fredrik en dag i Stockholm utanför en låst lägenhet och lukten av det han sedan hittade därinne 

Därefter är inget sig likt på Gotland. Sommarparadiset förvandlas till skräckens ö. Och Fredrik och Ninni inser snart att drömmen håller på att förvandlas till mardröm, att det fasansfulla som skett finns alldeles inpå knutarna.
 
// Noa

Shopping

 
Min gamla stereo var inte helt hundra, så jag kunde lika gärna lösa in några presentkort och införskaffa mig en ny på Siba =)
 
// Noa

Spännande!

 
Det är alltid roligt att få läsa uppgifter om sig själv =)
 
En jävla massa kontroller dom gör för ett jobb liksom, men men. Jag har rent mjöl i min påse i alla fall!
 
// Noa

Trevligt!

 
 Mötte upp min vapendragare T på stan och hon bjöd på försenad födelsedagsmiddag bestående av fläskytterfilé med rostad potatis och rödvinssås
 
 
Och givetvis blev det några kalla öl med =)
 
// Noa

Äntligen!

 
Läste precis på transport.se att transportstrejken är avblåst! =)
 
Så nu väntar vi bara på resultatet av drogtetestet och sen bör vi kunna skriva anställningskontrakt =)
 
// Noa
 

Utrensning!

 
Att folk kommer och går i ens liv är ett faktum. Utöver det så behöver man ibland rensa ut i sin bekantskapskrets för att bli av med "energitjuvar".
 
Nu är jag inne i en ny fas av mitt liv, där jag känner att jag har en del negativa energier omkring mig och de ska helt enkelt bort! =)
 
Samtidigt tillkommer där en del nya människor på köpet eller vad man ska kalla det. Det finns bland annat en kille jag lärde känna under min FU tid, som jag haft kontakt med via olika mobilspel sen jag slutade där. Nu föreslog han att vi ska börja maila istället, vilket känns riktigt bra! Det roliga är att han skriver på engelska och jag svarar på svenska.
 
En annan från FU tiden som jag inte släpper är T, som jag ska träffa imorgon för lite Catch up, några öl och lite mat på stan =)
 
Men tillbaka till ämnet... Energitjuvar! På samma vis som att jag förändras, så förändras även andra människor och trots att vissa varit en "tillgång" tidigare, så kan de alltså förvandlas till det motsatta och det snabbt och utan att nämna några namn så vill jag alltså bli av med dessa personer och kommer därför helt enkelt att rensa ut er ur mitt liv. Svårare än så är det inte och jag är rätt säker på att de personerna som det berör själva förstår mitt val.
 
Nu är början på mitt nya liv =)
 
// Noa 

Presentkort

 
1200 kr på Siba

Vad handlar man för dom?
 
// Noa

Drogtest avklarat

 
Så där ja, efter en jävla procedur så har jag nu lämnat urinprov och svaret bör komma nästa vecka!
 
För att kunna garantera att det var mitt urin så stängdes vattnet av inne på toa, toavattnet färgades blått osv för att jag inte skulle kunna spä ut det med vatten och sen togs temperaturen på urinet.
 
Men jag är inte orolig, då jag varken tar amfetamin, röker cannabis, tar kokain eller opiater (vet knappt vad som är opiater för den sakens skull och därför tar jag ännu mindre sånt)
 
Var riktigt skönt att få gå på toa, för mycket riktigt blev jag så kissnödig att jag knappt kunde sitta ner sista två timmarna innan testet, bara för att man inte FICK kissa då.
 
// Noa

Pizzabagare

 
Nu fick jag ett samtal från en tjomme som tyckte att jag skulle bli pizzabagare och köra ut pizzor till folk.
Mycket spännande. Verkligen.
 
Kom igen nu Transport och se till att lösa konflikten så att bolagen får börja nyanställa igen!! Så jag slipper sånt här.
 
// Noa

Drogtest!

 
Nu får jag inte kissa på de närmaste tre timmarna, gissa om jag kommer att bli kissnödig bara för att jag inte får?
 
// Noa

Ledig!

 
Idag börjar min ledighet! Riktigt skönt faktiskt och om allt blir som jag tänkt så är jag ledig till den 20 maj och den 21 maj åker vi till Ullared =)
 
// Noa

Serieledare!

 
Efter 0 - 1 mot Syrianska ikväll så har alltså HIF gått upp i serieledning =)
 
// Noa

Så här....

Roar man sig
 
På mitt jobb
 
// Noa
 

Syrianska - HIF

 
HIF ikväll då!
 
Kom igen nu HIF!!!!
 
// Noa

Jobb!

 
Dags att dra till LA och jobba lite =)
 
// Noa

Trötta mig!

 
Idag ringde min handläggare från en myndighet som tror att de gör alla en tjänst, fast det oftast är precis tvärtom.
 
Jag har aldrig träffat människan, men hon pratade på i 45 min och tyckte och tänkte en hel del om min framtid, vad hon inte vet är att jag är ett drogtest och ett anställningspapper ifrån ett nytt jobb och det tänker jag inte berätta förrän jag har skrivit på anställningspapperna heller, då jag inte tänker riskera att bli blåst igen.
 
Det är i och för sig en ny handläggare nu, men sist var de så himla duktiga så att de fixade praktikplats på GH de första tre månaderna under utbildningstiden, så att jag i princip fick 65% av de pengarna jag skulle fått i lön om de inte blandat sig i.
 
Därför fick jag snällt sitta och hålla med när hon ringde idag och nu ska hon ringa GH och se om de kan erbjuda mig mer jobb framöver. Det är bara det att jag ska säga upp mig så fort det nya bolaget ger mig klartecken att de får lov att nyanställa igen.
 
Dessutom ska jag gå ner nästa vecka och visa ett 2 år gammalt papper i myndighetens kundtjänst, för det kunde hon ju inte ta emot på sin mail. Och så ska jag söka ett jobb i Hässleholm, fast där går inte ansökningstiden ut förrän den 31 maj, så jag har inte så bråttom.
 
Nu ska jag i alla fall jobba imorgon och sen ska jag vara ledig fram till den 21 maj när vi drar till Ullared om inte nya bolaget vill annat innan dess! =)
 
// Noa

Vila i frid!

 
Sänder en tanke till min granne B vars make L gick bort för ett par dagar sedan!
 
Grannarna kom nämligen och ringde på nu ikväll och berättade vad som hänt och att de tänkt göra en insamling till Cancerfonden till begravningen och självklart bidrog jag till det.
 
Vi har verkligen bra grannsämja i min trappa och jag anser att det är det minsta man kan göra när något sånt här händer. Alla kände till L och han ställde alltid upp för allt och alla.
 
Vila i frid!
 
// Noa

1 maj

 
Hade en helt fantastisk dag igår i solens varma strålar!
 
Först gick vi på marknad och sen käkade vi både mat och tog första vårglassen i solen ;)
 
Fick till och med lite färg i ansiktet såg jag imorse.
 
// Noa

RSS 2.0