Nya bilen!!!

Har varit ute och kört bil heeeeela dagen idag =) Skoj som fan med en helt ny bil, som luktar helt ny och den är min bara min!! Klart man betalade kontant så man slipper lån och skit på den!!!







Den är så liten så den får plats på tvären på syrrans uppfart, inte illa =)
Det är alltså en Kia Picanto Sport 2010.

Tack Pappa!!!

// Noa


Fortsatt viktras...

Idag pekade vågen på 58.4 kg =) Nice!!!!

// Noa


Klart man måste visa sin uppskattning....

I detta fallet blev det en insändare i City Helsingborg tidningen.




// Noa


Wiiiiiiii =)

För alla som inte trodde att det funkade...Det gör det!!!

Nu har jag ändå inte tränat typ alls sedan pappa gick bort och det är 2 månader sedan. Sen vet jag förvisso inte hur mycket äggstock och cysta vägde heller, men hur som haver....

Mitt Wii Fit har räknat ut att min idealvikt ligger på 59.1 kg till min längd och ålder osv osv...



Idag väger jag 59.2 kg!!!! Så jag har alltså nått min idealvikt!!! =)

Kan nämnas att jag i slutet av januari började på 65.1 kg, då räknades jag som normalviktigt. Så jag har aldrig legat på övervikt, men det är skönt att ha nåt idealvikten. Hittills så har vikten faktiskt hållt i sig, alltså när jag gått ner ett par kg så har jag inte bara gått upp dom lika snabbt, utan det har gått stadigt neråt.

// Noa


Måndag...

Måndagar är telefonköernas dag utan tvekan, men nu har jag fått ringt dit jag skulle iallafall. Sen knallade jag upp på banken och det är med ett måndagssyndrom att ALLA ska till banken på måndagar. Dessutom stänger dom bankkontoret på fredag så då får man gå ner i stan och trängas i fortsättningen.

Sen har jag börjat trappa ner på mina smärtstillande, äter inte morfin och sånt, utan typ panodil och ibumetin, men vill inte hålla på att knapra piller om jag inte måste, så från 8 panodil om dagen trodde jag att jag skulle klara mig utan helt, så var inte fallet och efter bankbesöket och Netto så fick jag ta en panodil för då hade jag ont. Men att hålla på att trycka i mig 8 panodil och 3 ibumetin om dagen är jag inte så sugen på.

Sen jagar dessa jävla företag i Västervik mig med sina gravstenar...För ett tag sen fick jag ett brev där man kunde beställa, tänkte inte så mycket på det utan kastade det. Idag kom ett nytt brev från Västervik om gravstenar så jag ringde och skällde på dom. För det första ligger pappa i minneslunden och för det andra så är han redan nergrävd där, hade vi velat ha en sten hade vi beställt det inför begravningen redan när vi var på möte på begravningsbyrån. Men dom skulle inte skicka fler brev och tydligen finns där fler stenhuggare i Västervik, ja det kan väl jag skita i? Jävla nötter!!!!

För övrigt får det gärna bli torsdag så att jag blir med bil igen =)

// Noa


Hejdå Volvon....

Nu har jag sålt min Volvo till "hej kompis"... Är lite blandade känslor faktiskt...Dels att jag är BILLÖS, bara fram till på torsdag, men ändå.... Och sen att Volvon faktiskt var min första bil. Min ständiga trotjänare...

Men men sånt är livet, nu slipper jag iallafall att betala dubbla försäkringar och slipper leta parkering till 2 bilar var 7:e dag, så det är skönt. Ska bara försöka bli av med mina lättmetallfälgar till Volvon med då tanten som köpte bilen inte ville hämta dom i mitt förråd.


Ha det bra lilla Volvon och tack för den här tiden!!!

// Noa


Plaststolar...

Man ska fan inte underskatta plaststolar, för utan plaststol hade jag inte kunnat sitta ner och duscha och hade jag inte kunnat duscha hade jag inte varit lycklig =)

Men nu ska jag försöka ta mig till soprummet och kasta allt gott jag köpte förra veckan innan jag blev sjuk och som blev förstört nu och sen ska jag se om jag lyckas ta mig upp på Netto och handla ytterst lite då jag inte får bära tungt.. Slutligen får vi se om jag kan tömma min bil lite, så den kan åka ut på blocket i helgen kanske.

Imorgon ska vi åka och hälsa på mamma på sommarsol tänkte vi =) Sen är det HIF på tv, för nyopererad och trängas med alla på Olympia är jag inte så sugen på faktiskt.

// Noa


Äntligen hemma!!!

Att bara få se mina fåglar, min soffa, mina grejer!!!! UNDERBART!!!! Fast dom såg jag förvisso redan en snabbis igår när min syster kidnappade mig till HIF-shoppen så jag kunde handla =)

Hur som haver så var jag jättesjuk hela helgen och kunde inte röra mig, i måndags när syster slutade jobba så var hon snäll nog att köra mig till akuten. Och där satt vi från kl 15 och hon körde väl strax innan 19 tror jag. Sen efter massa tester hit och dit kom jag upp på avdelningen vid 20:40 kanske, ner på röntgen 21:30 och sen träffade jag en läkare och gjorde en gynundersökning där dom då hittade en 15 cm stor cysta på höger äggstock. Vanliga cystor kan vara helt smärtfria och brukar vara det, dom kan spricka och det kan göra ont och i mitt fall var den så stor och satt och tryckte på allt annat runt omkring inuti kroppen, så äggstocken har blivit förstörd och urinvägarna har inte funkat ordentligt osv osv, så det är inte konstigt jag haft ONT... Men jag fick iallafall beskedet att den var helt ofarlig, det var ingen cancer och ingen tumör osv osv, så det är skönt.

Så i tisdags blev det operation på förmiddagen, var nog inte uppe på rummet förrän vid 17 på kvällen tror jag. Fick blod och grejer innan jag skulle opereras med så det var en ganska stor operation. Dom tog alltså bort hela äggstocken på mig, jag trodde i ett glatt ögonblick att då slipper jag kanske mens och sånt, men icke, den andra äggstocken är frisk och livmodern med...

Medan jag sov fick jag en hemsk slang ner i näsan ner till magen och det var ett helvete när jag vaknade upp att känna att där var nåt skit i halsen. Tur att jag slapp få den redan i måndags kväll, men i och med att jag inte kräkt så slapp jag den då. Men slapp den efter en timme på avdelningen efter operationen iallafall. Men varje litet illamående som kom var hemskt, för läkaren hade sagt att om jag kräker minsta lilla så åker den på igen...Jag som hatar att kräka, att dessutom kräka med en slang ner i magen är nog inte roligare precis. Sen kom först syster med familj och hälsade på och sen kom mamma och hennes assistent och hälsade på =)

 Åt knappt något i helgen och var fastande när jag kom in, fastade fram tills igår då jag fick en liten ostmacka på morgonen och lite nyponsoppa...Till lunch så ställde dom fram det här....


efter lite sökande fick jag fram att denna maträtt hette

Schweizerlåda, krämig tomatsås, potatis och vaxbönor. Stort ÖRK!!!

Så jag åt lite grönsaker och resten lämnade jag.... Tur jag smet från kvällsmaten och låtsades "fika" med min syster när hon kom och kidnappade mig till HIF-Shoppen så jag fick handlat det jag skulle, sen svängde vi förbi hemma så jag fick utfodra mina djur och hämta lite smått och gott. Sen fick jag en ostmacka till kvällsfikat. Men fan vad dom äter på det stället och maten är inte ens ätbar och jag äter ändå det mesta.

kl 8 frukost
kl 12 lunch
kl 15 eftermiddagsfika med kaka
kl 17 kvällsmat
kl 19 kvällsfika dvs kaffe och macka/mackor

Äter folk så mycket och ofta i normala fall?

En vanlig dag för mig är

kl 8-9 Kaffe 3 koppar och kanske nån macka
kl 14-16 riktig mat

Sen att jag var kvar igår var väl mest för att dom skulle se så jag inte behövde morfin längre och imorse blev jag utskriven..Svågern var ändå i stan så han hämtade mig och vi körde till Hedins så jag fick provköra MIN NYA BIL, för ja, jag hämtar den på torsdag nästa vecka!!!! Kunde fått den på tisdag, men vill själv läka ihop lite först, måste tömma den andra osv osv....Och är fortfarande ganska rörelsehindrad.....

Men fy fan vad skönt det är att vara hemma och fy fan vad skönt det är att jag snart får min nya bil!!! Nu är jag sjukskriven i 3 veckor iallafall och ska bara ta det lugnt och inte lyfta tungt och så, men jag är iallafall HEMMA!!!!

// Noa


Smärta!!!

Jag har så jävla ont och hela natten har det gjort snoront och jag har nog vaknat femtioelva ggr inatt tror jag. Detta är inget jag önskar min värsta fiende ens... Men det lär försvinna vilken dag som helst.

Men är det någon bättre behövande som vill ha min äggstock så varsågod, det är bara att komma och hämta skiten.

Hade en riktig höjdardag igår och var inte hemma förrän 0:30 ungefär. Började med ett besök hos min söta mamma, där jag mötte upp syster och svåger och systerdöttrarna och så satt vi där och snackade lite skit. Sen bar det hem till syster och fixade med papper och grejer. Egentligen var tanken att L & L skulle komma hem till mig och fika igår efter att dom varit på middagsbjudning, men jag var fortfarande kvar i Bjuv när L ringde, så det blev att jag körde till dom direkt efter syster och satt där och snackade skit resten av kvällen. Mycket trevligt och det hoppas jag vi gör om snart, går alldeles för långt mellan gångerna tyvärr. Men trevligt hade vi =)

Sen fick jag minsann en present av systerdottern, hon har tidigare gjort en fin låda



Och häromdagen så hade där varit två HIF spelare på besök på deras fritids, så då hade dom skrivit sina autografer i en HIF- bok. Så i denna fina lådan låg den här HIF-boken med autograferna, en oskriven likadan bok och pennan som dom skrivit med =) Riktigt gulligt tycker jag!!!

Men nu ska jag bara kurera mig och hoppas på att jag och min äggstock blir kompisar igen.

// Noa


Typiskt...

Fick ett mail idag som löd:

Crazy Day i Shopen

Nu är det hög tid att fylla på ditt lager med HIF-prylar. Onsdagen den 19/5 mellan 12.30 - 18.00 får du dessutom dubbelt så mycket för pengarna eftersom vi är lite mer crazy än vanligt den dagen. 50% på alla souvenirer gäller mot uppvisande av medlemskort.

Varmt välkomna!


Jag som gick och köpte ett påslakanset till fullpris för ett par veckor sedan... Men men, tror jag ska knalla dit ändå och köpa mig en ny matchtröja i "min egen" storlek, den jag har nu är ändå från typ 2007 så jag kan gott uppgradera mig lite =P

Så det blir nog att byta upp mig från en sån här



Till en sån här


Sen fick jag ett sånt här glas efter pappa med en HIF logga på.



Och jag hade tänkt köpa ett par såna till för presentkortet jag fick av mamma när jag fyllde år, men då kan jag passa på att handla dom på onsdag istället.

Sen måste jag såklart pynta min nya bil som jag ska köpa, så det får nog bli ett ark med såna här


Sen får vi se vad där mer finns för smått och gott, man får ju passa på när det är halva priset =)

Bilderna är lånade från Hif.se

// Noa


Vi är på väg mot ett SM-GULD!!

Vad säger man? HIF lyckades ikväll att vända ett underläge med 1-0 till 1-3, trots att vi bara hade 10 man på plan sista tiden... Första frasen lyder:

"VI är på väg, VI är på väg, mot ett SM-GULD, VI är på väg......."





Och till alla MFF fans som trodde ni knappade in på oss....

"VI är Skånes Stolthet, Skånes Stolthet är VI och VI hatar Malmö FF, VI hatar MFF"


// Noa


Dubbelsuck...

Min jävla buk har börjat bråka igen..Efter ungefär 5 månader... Jag fattar inte det, det är förvisso aningen mildare än senast då jag knappt kunde gå eller stå eller sitta eller någonting, nu är det mest hastiga rörelser som gör att jag får snoront. Sen inatt vaknade jag av tandvärk, en helt annan tand än den jag lagade häromveckan, hur stora är oddsen? Tror jag har någon slags infektion i kroppen helt enkelt, eller så är det pappa som straffar mig...

Sen fick jag brev från Moderna Försäkringar idag, daterat den 29 april med ett likadant papper som jag skickade in till dom den 30 april. Så jag ringde för att kolla om dom inte fått in det pappret, det hade dom såklart inte fått. Så jag får fylla i det igen. Nu var där förvisso utbetalningsbegäringspapper med idag, det fick jag inte senast. Kruxet är att min syster måste skriva under sitt eget papper, så oavsett kunde jag inte posta det idag.

Men nu har vi iallafall fått alla uppgifter vi behöver till bouppteckningen så den kan bli inskickad och registrerad så att vi kan upplösa dödsboet. För nu är jag trött på allt detta utskrivande av papper som ska skickas hit och dit och kors och tvärs. Det är fan ett heltidsjobb att skicka såna dödsbevis papper överallt.

Men lite roligt i allt det tråkiga, nästa vecka åker mamma till sommarsol och stannar under 14 dagar =) Det är hon värd min lilla söta mamma!!! Så får hon träffa massören Jörgen med som hon pratat så gott om, nu när hon är solo och singel och ledig ;) Och jag åker på att köra hem till henne och vattna hennes blommor, men det gör jag så gärna, får hoppas blommorna överlever min tillsyn bara, annars blir mamma inte glad på mig. Men åker jag till Thailand i höst, lite beroende på hur det blir med jobb/praktik och så...Så får mamma passa mina fåglar, tjänster och gentjänster =)

Norrbro ikväll och jag hoppas på vinst för HIF såklart =) Hoppas även att buken inte gör sig påmind alltför mycket.

// Noa


Jobbat...

Fick rycka in hos mamma idag med ganska kort varsel... Och nu tänker jag sätta hårt mot hårt och kräva lön för både idag och den 25 mars när jag var och jobbade hos mamma. För enligt Försäkringskassans gäller deras beslut från den 1 mars, därför borde det inte vara några problem kan jag tycka och hoppas. Annars tjänar jag inte en krona på att ha jobbat där idag heller med tanke på förhöjd akasse-avgift osv osv.

Men vi får se och jag tänker inte ge mig heller!!!

// Noa


Snart så...

Var och provkörde Ford Fiestan idag igen med svågern och passade då på att svänga in till Kia handlaren för att höra hur det gick med att få hem en Kia Picanto Sport åt mig, han hade inte hört nåt då, men när vi kom tillbaka efter att ha varit och hämtat pappas bil, för att dom ska kolla den och så, då fick jag besked om att dom tar hem en svart Sport åt mig som jag kan få se och provköra, faller den mig på läppen och i smaken så blir det helt klart en affär.

Därför var det bra att jag kunde få hem den i den färg jag önskade, kunde nämligen bara välja på silver, röd, vit och svart. Så svart blev det =)

Så nu är det slutprovkört på andra bilar, nu står det mellan Forden och Kian och Kian har faktiskt mer grejer inuti =)

Så antingen en blå Ford Fiesta




Eller en Kia Picanto Sport fast min blir svart isåfall och inte vit











Skiljer ganska mycket på Sportversionen och den vanliga, bland annat får jag detta extra

Sportpaket (ej aut): Sportklädsel, sportiga urtavlor, sportpedaler, klädda dörrsidor, läderklädd ratt och växelspaksväljare, ACC klimat-anläggning, fjärrstyrt centrallås, larm (inbrott), elfönsterhissar fram/bak, stereo med 6 högtalare, mörktonade framljus, sportiga bakljus, sport tanklock, pianosvart handtag på bakluckan, sidokjolar (lackerade), sidoblinkers placerade i ytterbackspeglarna, dimljus fram, lättmetallfälgar 15", sportstötfångare, sportgrill, elektriskt inställbara/ uppvärmbara sidospeglar


Det är därför det lutar mer åt Kian faktiskt...

// Noa



Äntligen!!!!

Försäkringskassan har äntligen tagit sitt förnuft till fånga och gett mamma alla de timmarna hon behöver.

Fan vad glad jag är idag!!!!



// Noa


Svårare och svårare...

Känns som att ju fler bilar jag provkör, ju svårare är det att bestämma mig. Nu har jag provkört en Ford Fiesta och en Mazda 2, bägge har fjärrstyrt centrallås och ac och elspeglar som är mina "krav". Och ingen fanns i orange såklart.

Men bägge hade stereokontroll i ratten. Fiestan kan man öppna bagageluckan med fjärrstyrning, det kan man inte på Mazdan och Mazdan mullrar mer än vad Fiestan gör. Så trots min lilla allergi så lutar det nog mest åt en Ford Fiesta för stunden iallafall. Men det är hemskt vad pappas bil sjunker i värde från vecka till vecka.

Dock jagar jag fortfarande efter en Kia Picanto Sport, nu ska en kille jag fått numret till kolla i centrallagret och se var det kan finnas en Sport som jag kan få provköra. Så ska jag slå honom en signal i eftermiddag.

// Noa


Provkörning...

Ska strax bege mig till Hedbergs bil och testköra en Mazda 2 tänkte jag och eventuellt en Ford Fiesta..


Mazdan är ingen miljöbil, men det går att få i rätt färg =) Sånt är viktigt =) Passion orange Mica heter färgen.

Tydligen går Fiestan med att få i rätt färg...


Men jag är liiiite allergisk mot Ford sen den jävla vita Forden jag ägde en vecka ungefär..

Men vi får se!! Det är bara det att jag måste hitta min "drömbil" ganska snart...

// Noa


Jävla pippisar!!!

Det är helt sjukt hur mycket fåglarna utomhus kan skita på en natt. Seriöst, jag parkerade igår vid 23:30 tiden kanske och för en timme sen när jag skulle flytta bilen för att jag stod på en 24 timmars plats igår så hade fågeljävlarna skitit ner hela min bil....

Så jag gick faktiskt ner och tog med en svamp och lite vatten och fick tvättat av fågelskiten. Måste börja vänja mig, då jag faktiskt ska ta hand om lacken på min nya bil sen.

Vad har vi lärt av oss detta? Mata aldrig vilda fåglar!!! Iallafall inte där jag bor!!!



// Noa


Dessa bilar....

Min syster hittar en massa bilar hon tycker att jag ska testköra =) Senast var det en Suzuki Swift, som man kan få i "rätt" färg, det är ingen miljöbil och där ingår faktiskt en hel del i en sådan. Elspeglar bland annat =)



Dock är skatten något dyrare än på miljöbilarna, men tydligen är det dumt att satsa på en miljöbil, visst man får den skattefri under 5 år och kan ansöka så man slipper avgift när man ska parkera i stan och så. MEN servicarna på miljöbilarna är mycket dyrare än på icke miljöbilar. Så därför tjänar man inget på att den är skattefri egentligen, för skatten täcker inte de servicekostnaderna på långa vägar.

Ja jag vet vad jag ska roa mig med nästa vecka iallafall...Provköra, provköra och åter provköra bilar!!!

// Noa


RSS 2.0