Då har man provat att krocka då....

Slutade tidigt idag och tänkte att jag skulle köra en vända till Väla...Sagt och gjort och jag kommer körande i 30 km i timmen på en låååång raksträcka....Kommer till en korsning där det kommer en väg från vänster, där svänger en bil.....och jag kommer körande och hamnar bakom honom.....Jag kör fortfarande RAKT fram och ska inte svänga överhuvudtaget....Då kommer där en kärringjävel körande och ska svänga vänster.... Och precis när jag kör förbi henne så dundrar hon in med sin högra framskärm i min vänstra bakskärm. Jag kommer alltså från hennes HÖGER och inne på Välas område gäller HÖGERREGELN!!!!

Jag stannar och hoppar ur bilen och vi börjar gapa på varandra...Hon hävdar att hon stått mitt i korsningen när jag kom körande....Och att jag körde snabbt som fan.... Men jag har snarare kört för långsamt om hon krockar mig där bak med sin framända. Annars skulle det varit jag som dundrat in i henne. 2/3 av min bil hade passerat henne när hon svängde ut och körde in i mig.

Hon körde av lite rost på min bil, och hon har väl halva min lack på sin framskärm, så vi sket i att göra nåt mer, hennes bil fick värsta smällen.. Men oavsett så har hon väjningsplikt när hon ska svänga och det var hon som gjorde fel, inte jag!!!

Jag säger inte att jag är världsbäst på att köra bil, men till skillnad från henne så kan jag TRAFIKREGLERNA!!! Sen kom jag inte i full 90 som hon antydde, för alla som åkt med mig vet att jag håller hastigheten.

Men jag lever och min bil hände det inte mycket med, det var ingen jättehastighet vi krockade i heller, men obehagligt ändå såklart.Jag är alltså den blå pilen och kärringjäveln den röda som har väjningsplikt!!!!!

Dock kom jag hem, hade fått en sms-avi och sprang upp på Hemköp och det visade sig att dom inte engagerat sig i att laga min inspelningsbara DVD, så jag fick en helt ny =)

// Noa


Tycker jag har rätt att unna mig grejer för en gångs skull.....

Så idag blev det beställning på en sån här....Valde mellan röd och svart, men nja jag är nog oftast svartklädd så det blev en sån här tillslut...Ett par såna härOch tre såna här// Noa


Trött...

Är det lagligt att vara så här trött? Fast jag tror det beror på vädret och mörkret om jag ska vara ärlig, tror det kommer att ta sin tid att ställa om mig till vintertid. Har varit fnissig hela dagen på jobbet, fick ett texttelefonsamtal och efter alla "kom" hit och dit så ville jag avsluta och tänkte att "over and out" nog inte var rätt, så jag klämde till med ett "klart slut?" som en fråga och då skrattade tanten som satt där och pratade med mig och sa att det var helt rätt sagt =)

Sen skickade jag med mitt rabattkort med min kollega som ändå skulle ner på Knutan och skaffa busskort, så hon kan byta det till ett jojokort som dom så fint heter numera.

Har även pratat med Insplanet och ändrat lite med mina försäkringar, så nu tjänar jag massa pengar framöver samt att jag har fått bättre betalningsalternativ.

Så jag får nog sammanfatta detta som en bra dag och igår såldes Forden som tur är så nu är det problemet ur världen =)

// Noa


Idag har vi flygkurs här hemma =)

Och det går fint som ni ser, men så har dom sin smarta pappa Gizmo med sig =)

// Noa


Så kan det vara =)

Ahmed ringde och ville köpa min fååååård, så imorgon åker han från Landskrona till Bjuv och tittar på den =)

Han verkar redan ha köpt den i tankarna och han mer eller mindre sa att han köper den imorgon för det priset jag begär, så det får vi hoppas på, för det är inte jättekul att ha dubbla försäkringar och två bilar.

Min egna lilla Ahmed här hemma har varit duktig och lagt två ägg =)// Noa


Klippen alla pratar om...

Svenska Hollywoodfruar parodin del 1 och del 2 och här kommer dom =)


// Noa


Fan vad nice =)

Kom på idag att där är inbyggd bluetooth på min jobbdator så jag kan flytta över grejer från mobilen hejvillt =)

Mac datorer är inte så tokiga ändå, även om jag fortsättningsvis tänker behålla mina pc där hemma.

När det gäller jobbet så går det kanon och dagarna rusar iväg och vi har sjukt roligt när vi jobbar. Jag får nog säga att jag är lyckligt lottad som fått det här jobbet, första jobbet där man verkligen trivs, man har ingen söndagsångest heller, utan jag skuttar glatt upp ur sängen varje morgon. Synd bara att det är ett säsongsarbete.
Sen att vi får nybakade frallor varje morgon är inte så pjåkigt det heller =)

// Noa


Bra dag idag =)

Dagen har gått fort och saker och ting börjar ordna upp sig, nu är det bara min cd som ska tillbaka till min Volvo och lite så.

Men ja, dagen idag har varit mycket bättre än den var igår iallafall =)

// Noa


WTF...

Mitt liv lekte idag, ungefär tills jag kom hem från jobbet.

Nu ska Forden säljas så fort jag får papperna på ägarbytet och imorgon efter jobbet bär det av till Bjuv för att testköra DVD spelaren.

Ungefär så...

// Noa


Tur man har mobilen =)

Sådär nu är min mp3 stereo inkopplad i min nya Fååård =) Dock gick det inte att koppla in den gamla i Volvon för det var inte samma koppling, så det är tur man har mobilen som man kan lyssna på nu innan jag får tillbaka min nya bil.

Tanken är att Fåååården ska lämnas in i veckan, så dom får kolla bromsar och hur mycket på avgasröret som måste bytas, så det blir väl först om en vecka eller nåt som jag får börja köra min nya bil. Och för alla som inte visste det så HATAR jag att vänta, jag har inget som helst tålamod =(

Men men jag får försöka härda ut och som sagt så funkar det att lyssna på mobilen under tiden =)

// Noa


Blocket äger!!

Nu blev det en inspelningsbar DVD med hårddisk med som jag ska hämta på måndag, typ 10 husnummer från mitt jobb =)

Jag tycker om blocket =)// Noa


Ny bil!!! =)

Blev inte den där Fiestan, även om den var liten så hängde hela passagerardörren snett och där var hål rakt in till passagerarsätet, vilket innebär både fuktskaderisk och inbrottsrisk.

Däremot blev det ett annat vrålåk =)

En Escort, en -93:a som bara har gått 15500 mil, besiktigad och skattad och klar. Så imorgon blir det att köra till Bjuv igen och byta stereo till min egen cd-stereo och sen ska vi lämna in den en snabbis dit där jag brukade lämna in Volvon, så dom får kolla igenom den och höra om dom kan slanga över bensinen från Volvon till min nya Fååååård =) För där är ändå 50 liter kvar i Volvon och den bensinen har jag mer nytta av i min nya bil =)

Så kan det vara!! Så just nu är jag ägare av två bilar, men Volvon ska säljas, nån som är intresserad?

Haha, pappa blev sne när jag köpte Volvon för att han inte var involverad i den affären, han kommer få spader nu igen för han var inte medverkande i detta köpet heller!! =)

// Noa


Ny bil!!!

Jag ska snart iväg och kolla på en ny bil =))

En 89:a, men den är billig och där är ingen rost och den är besiktigad och skattad =)

// Noa


Dom växer så det knakar!!


Hittade bägge två på pinnen imorse =) 44 och 46 dagar är dom =)

// Noa


Kvällsmys med bebisarna!!

 


Ja så här mysigt hade vi på bebisarnas 41 och 43 dagars dag =)

// Noa


Äggkoll...

Passade på att ta Ahmeds gamla ägg idag...Körde en Pamelastyle igen....Dock utan en droppe alkohol i blodet ikväll... Vuxenpoäng till mig!!! =)

Resultatet??

Alla var tomma...

// Noa


Bra måndag!!!

Vilken bra dag det har varit idag!

Trots att jag fick ägna hela min lunch till att köra ner till AF och skriva på en närvarorapport så jag ska få ut mina pengar därifrån, trodde att det var sista gången jag behövde köra ner, men jag måste ner runt den 10 nästa månad med...Men men..

Men jag har fått en leverans jag väntat på idag och så fick jag en present av min fd kollega som numera jobbar hemifrån som stod på mitt skrivbord när jag kom tillbaka efter lunchen.
Hon hade ritat en fin teckning och satt utanpå, den såg ut såhär :Och inuti påsen hittade jag det här :Hon hade plockat dom till mina fåglar, så nu har dom äpple i ett år ungefär. Så gulligt av henne tycker jag och mina huliganer blev glada dom med =)

Så måndagar är inte så dumma ändå =)

// NoaNu börjar dom bli stora...

Och det innebär en tagg i hjärtat...För då vet jag vad som är på gång....
Måste sälja dom ju =(

Men det är roligt att dom börjar utforska världen utanför holken...

// Noa


Glömde...

Min ena kollega var så sjukt rolig idag... Först ringde hennes mobil...Så hon pratar på och så säger hon "men gå hem och sov där du bor".. Nästa roliga sak hon råkade säga var när hon pratade med en kund under eftermiddagen, så frågar hon om hon ska lägga upp kunden som en ny användare?!

Vadå ny användare?

Fast vid närmare eftertanke kanske man hade varit tvungen att vara där för att inse vilket skrattanfall hon orsakade...

Sen testade vi att skicka sms till 118100 svar på allt och fick faktiskt svar på vår fråga om vad låten heter som spelas i inför förkväll reklamen på tv4 =) För det var det en annan kollega som undrat ett tag nu =)

Så roligt har vi på mitt jobb =)

// Noa


Inte illa!!

Antingen så har jag lärt mig på riktigt eller så har jag kunnat fickparkera hela tiden,men haft en psykisk spärr som sagt åt mig att jag inte kan fickparkera. För nu blir det så fint så fint redan på första försöket =)// Noa


Ännu en perfekt dag =)

Ja hur summerar vi den här dagen?

Plockade rönnbär till mina huliganer imorse, för det sägs att det ska vara smaskens för dom, dom har dock inte vågat smaka än, men Zelda har roat sig med att bita sönder en klase så alla bären ramlade ner på burbotten iallafall. Så han hade nog roligt!! =)Sen har där varit massor att göra på jobbet så dagen har gått fort...Kom hem och lyckades fickparkera riktigt bra på första försöket, men tog inte bilden förrns efter jag varit och handlat efter jobbet.


 
Sen måste jag visa upp mina små underverk med =)

34 dagars bebisen


Och 36 dagars bebisen.

36 dagars bebisen har orange bak på stjärtfjädrarna och det har inte den minsta och frågan är om den minsta ens kommer att få några oranga, det visar sig =)

Och snart är det helg igen, tiden bara rusar iväg, men det beror nog på att jag stormtrivs med mitt liv, jag har fantastiska fåglar, ett fantatiskt jobb och fantastiska kollegor. Sen att min bil är ganska skruttig och att den skramlar kan jag leva med, jag har iallafall en bil =)

// Noa


Jaaaaaaa!!!

Efter att ha meckat med datorn hela helgen beslöt jag mig för att lägga in mitt original xp home på min stationära dator för att få mina uppdateringar som jag ska ha efterhand som de dyker upp. Så det roade jag mig med igår, att installera om xp en sista gång och till min stora besvikelse så upptäckte jag att min andra hårddisk på 250 gig inte hittades när allt var klart och på den hårddisken har jag ALLT.

Detta då xp pro gör om disken till en dynamisk disk och xp home kan så klart inte läsa dynamiska diskar, så min hårddisk fanns på datorn, men den var främmande, så jag kom inte åt det som fanns på den...

Sen idag såg jag att det är måååånga som haft detta bekymmer och fick tipset om världens bästa dataprogram som heter Easeus Data Recovery Wizard Professional där man kan få fram förlorade filer, dels om hårddisken har kraschat eller om hårddisken är fel format osv osv, så den läste in och hittade mina filer på hårddisken jag inte kom åt och sen kunde jag utan problem backup:a min hårddisk till min vanliga C: så länge och sen är det bara att konvertera hårddisken till rätt format och formatera den och sen kan man flytta tillbaka allt igen och inget av det jag hade har gått förlorat =)

Säga vad man vill, men när det gäller dataproblem, vet jag inte svaret så letar jag reda på hur man gör och fixar det =)

Jobbet går kanon och vi har sjukt roligt när vi jobbar, detta är lätt det bästa jobb jag haft i hela mitt liv, jag skuttar glatt upp ur sängen på morgnarna och idag började jag jobba 100%, för nu har det börjat bli massor att göra om dagarna =) Jag har fan världens bästa jobb och världens bästa arbetskamrater!!!!

// Noa


HIF - Häcken 1 - 0 =)

Det var kallt och typ storm ute, men vad gör man inte för sitt lag? =) Jag frös som F*N, dock hade jag nog frusit 5 ggr mer om jag inte haft min vinterjacka. Men det är skönt när man får valuta för att man går på alla hemmamatcher och ser alla bortamatcher och hejar fram HIF, för i den 87:e minuten gjorde Henke 1 - 0 till HIF och så slutade matchen =))Inget emot Henke på något vis, för när han väl presterar så presterar han ordentligt, men oftast vill han framhäva de yngre killarna genom att spela fram bollen till dom istället för att prestera själv.
Sen vet jag inte vad det är med Henke och frisparkar, men han lyckas aldrig, överlåt frisparkarna till Lantz eller Christoffer istället så blir det nog fler mål med, lite sent påtänkt denna säsongen kanske, men där kommer en ny säsong nästa år!!

// Noa


HIF i eftermiddag!!!


Och för att jag ska slippa frysa halvt ihjäl har jag letat fram min vinterjacka!! Så nu fryser jag nog inte lika mycket som jag brukar, samtidigt som jag syns =)För alla som har missat det så är svart/orange mina favvofärger, speciellt i kombination =) Därför gillar jag när jag får ha min fiiiina jacka på mig.

// Noa


Tror Giz är pappa till dom små liven ändå.....

Satt och kollade och jämförde bilder....

här är mina nuvarande bebisar dag 31 och 33Så här såg Laban och Giz första kull ut som kläcktes i oktober - 08Och Filli såg ut så här när hon var ungMen för säkerhetsskull får vi väl vänta och se några dagar till.

// Noa


RSS 2.0