En vanlig dag på jobbet....



// Noa


Arbetstider



Fick mina arbetstider för hela sommaren, vilket resulterade i måndag - fredag 8:30 - 17 =) Skönt att slippa helger och kvällar.

Visst har jag en snygg titel på jobbet?

// Noa


Mer Csi

 

Igår klarade jag mitt sista fall



Det är tur jag har fler CSI spel att sätta tänderna i =)

// Noa


CSI



Ska försöka hinna med att lösa mitt sista fall på mitt CSI ikväll =)

// Noa


Tröttsamt...



I torsdags hämtade jag min mobil efter att den varit på service nr 2 och kan ni tänka er vad som hände idag? Samma sak som innan....Den startar om sig själv och hamnar i läget där man ska knappa in pin kod, dvs att jag inte är tillgänglig på den.

Börjar bli tröttsamt, men en service till, sen får jag väl reklamera den.

// Noa


Slit...

Efter en massa letande efter drivrutiner till min scanner så har jag efter 4 timmar idag och massa timmar igår äntligen fått skiten att fungera på mina laptopar med windows 7 =)

// Noa


Suck

Fick mitt anställningskontrakt igår och tänkte vara duktig och scanna in det... MEN min gamla allt-i-ett och windows 7 är inte riktigt kompisar, fast Microsoft hävdar att det ska fungera. så nu ska jag lägga in xp på min gamla gamla dator som jag har till gamla gamla spel och se om jag får rätt på skiten.

Annars får jag snällt vänta tills på söndag när jag ska på kalas hos systerdottern, men det hade varit bra om jag kunnat scanna in papper själv.

Annars är det sköna människor som började samtidigt som mig igår, så det ska nog bli bra det här.

// Noa


Bra HIF!!



Vann över Halmstad igår med 1 - 2 =)



// Noa


Nytt jobb



Börjar nya jobbet idag... Hoppas jag får ett schema framöver med, så jag vet hur denna månaden ser ut bara.

Får se om jag hinner till matchen ikväll som börjar kl 19.

Många frågor jag förhoppningsvis får svar på under dagens lopp.

// Noa


Jag är grym!!




 
Det är riktigt roligt att lösa dessa mordgåtor, speciellt när man är så grym som jag är =)

// Noa


CSI





Att jag inte tänkt på det tidigare? Skulle kanske satsa på en karriär som CSI:are =P

Nu kör vi så det ryker på fall nr 3!

// Noa


Hmm...



Hmm, språken jag kunde välja mellan var italienska, spanska, tyska, holländska....

Så jag får vänta med HP känns det som...



Kör lite CSI istället i väntan på ett bättre HP =)

// Noa


Harry Potter



Har haft lite Harry Potter filmrace idag och snart blir det att sätta tänderna i ännu ett Harry Potterspel =)

// Noa


Glad midsommar!!



Och ta det lugnt med sillen så ni slipper må dåligt imorgon :P

// Noa


HIF - Trelleborg 7 - 3



Ja ni läste rätt!! 7-3 blev resultatet ikväll till HIF =)



// Noa


Pyssel....

Har lite att fixa och trixa med...

Körde till Netonet idag och köpte ett hårddiskkabinett och nu håller jag på att flytta grejer hit och dit... Kommer bli bra när allt är som det ska och jag kommer åt nätverkshårddiskarna från vilken av mina 4 laptopar jag vill.

Får kanske investera i ett hårddiskkabinett till, men den dagen den sorgen.

La just in windows 7 på en av laptoparna, så där är uppdateringar och skit, så ja, jag har att göra nu under mina 4 lediga dagar innan jobbet startar på måndag.

// Noa


Hårddiskkabinett och nätverk

Någon som har koll på hårddiskkabinetter med nätverk inbyggt? Som den HÄR t ex?
Eller den HÄR?

Min stationära vill inte få kontakt med skärmen och orka köpa nya grejer till den, eller köpa en ny? Jag menar, vem har en stationär dator idag?

Min fråga är om det är svårt att installera en sådan så nätverket fungerar? Tänkte nämligen använda mina två hårddiskar från min stationära isåfall.

// Noa


Testpilot!

Denna gången har jag anmält mitt intresse hos Smartson.se om att bli en av 3000 testpiloter för BOB Be natural.
Vill du med ta chansen klickar du HÄR



// Noa


Mobilen...



När klockan var 15 såg jag att min mobil befann sig på Ringstorp, inte okej, så jag ringde kundtjänsten så nu får dom snällt leverera den till Hemköp istället.

// Noa


Nya buren













Tog dock 3 timmar innan dom ville gå in i den nya buren.... Men nu kan jag sitta vid mitt köksbord och äta!!

// Noa


Ska denna dagen aldrig ta slut?

Var inne och sökte på min service på mobilen....



Jaha, så dom skiter i att låta den ligga, för att se att det händer och när det händer, dom felsöker den och tror att problemen med att den startar om sig själv försvinner då eller? Nu är den på väg tillbaka.... Får se hur länge den fungerar denna gången innan jag måste skicka den på service igen.... Sist startade den om sig så man måste slå in pinkoden, 2 ggr på en vecka innan jag fick skicka in den igen.

 Men tredje gången gillt innebär en ny telefon får jag hoppas.

// Noa


Vilken jävla dag!!



Först avbokade försäkringsbolaget sitt möte, vilket förvisso var rätt skönt. Sen var det dags (i regnet) att gå ner till Knutpunkten för att ta tåget till Malmö. So far so good...... På tåget ringer min mobil och det visar sig att det är Schenker som vill komma och leverera en fågelbur till mig, trots att jag ringde och bokade om leveransen till imorgon förmiddag.

Kommer ner till Malmö och tar mig upp till Gustav Adolfs Torg 47 (adressen hon jag skulle träffa hade skrivit i sin signatur längst ner i mailet) och där möter jag en kvinna inne på Dreamwork som tittar lite frågande på mig och undrar om jag verkligen skulle träffa den människan som jag skulle träffa nere i Malmö, då hon jobbat där tidigare men numera sitter i Helsingborg. Så hon ringer Helsingborgskontoret och människan är ute på lunch men skulle återkomma till henne när hon kom tillbaka.

När klockan är 13:50 ringer hon upp mig, jag försökte ringa henne, men då fungerade inte hennes nummer, och nu ska vi då ses i Helsingborg imorgon istället. Men då har hon säkert åkt till Malmö bara för det!!!

Som tur var så jobbade P inte så långt därifrån och jag knallade dit och träffade henne och E som jag inte sett på ett par år eller nåt sånt. Och sen fick jag både mat där och dricka med mig till tåget =) Tack Pams!!!

Väl på Malmö Central, för jag hade ju biljetter med förtryckt tid på och kunde inte välja någon annan avgång, så ringer jag min handledare och pratar med henne, är på spår 4 och hoppar på tåget mot Helsingborg, Ängelholm, Göteborg.... Jättebra, tills tåget börjar rulla och jag inser att mitt tåg skulle inte gå 15:08 utan 15:14, dock från samma spår, så jag tjuvåker till Lund och där får jag springa för att hinna till rätt perrong för att komma på rätt tåg, annars hade risken varit att jag åkt på en avgift på 600 spänn för att jag haft en ogiltig biljett, även om startpunkt och slutpunkt var rätt ändå.

Men nu är jag hemma efter en heldag i Malmö, helt genomsvettig och rälig, men ska snart upp till Hemköp och posta en grej.

// Noa


Malmö



Ska till Malmö på intervju idag. Om den inte tar för lång tid så blir det kanske en snabbvisit på P´s jobb efteråt =)

// Noa


Seg match

IFK Norrköping - HIF 0 - 0


// Noa


IFK Norrköping - HIF



Heja HIF!!!

// Noa


X10 mini pro





Var ute hos syster med T idag för att hon skulle hjälpa honom att laga ett par byxor. Då jag misstänker att de inte kommer få rätt på min mobil så fick jag ta ett provkort med systers x10 mini pro för att se om jag kanske ska byta till en sån istället.

Min Satiokamera är bättre, men en sån här kanske skulle duga. Den är bättre än min k800i iallafall.
Beror lite på vad som händer med min Satio, för några år sen hade T sin på service efter ett år och fick hälften av pengarna tillbaka, då blir det kanske en sån här, men så har jag hört andra som fått välja en likvärdig mobil, får jag välja en likvärdig så ligger Xperia arc i samma prisklass som min Satio gjorde.

// Noa


Ögonoperation



Pratade lite med T igår om det här med att operera ögonen och nu när jag fick ett oväntat tillskott på kontot så är jag faktiskt sugen på att göra det.

Har funderat på det tidigare, men känt att jag vill att mina pengar ska växa lite till först. Men nu är sitsen lite annorlunda när jag får försäkringspengarna som ett oväntat tillskott. Och med tanke på att jag haft glasögon sedan jag gick på dagis så hade det varit riktigt skönt att slippa hålla på med glasögon och linser. 

Sen får vi se om jag ens kan göra det, synen måste ha varit stabil i minst 2 år och grejen är att jag är typ nästan blind på mitt vänstra öga. Nej inte riktigt, men jag ser riktigt uselt på det ögat och när jag skaffat linser så har jag inte fått rätt styrka på vänsterlinserna, för hade jag haft perfekta linser på bägge ögonen så hade det blivit fel längre fram i synfältet eller hur man ska säga. Vet inte om det beror på att jag är översynt eller vad det beror på, men så är det iallafall.

I och med att jag ska jobba i sommar så kommer jag nog vänta med att boka rådgivning tills i höst, alternativt boka rådgivning när jag vet mer om hur mitt sommarschema ser ut.

// Noa


Så jävla roligt....


Efter att jag varit på Knutpunkten idag och hämtat ut mina biljetter till på måndag så knallade jag hem till T & N en runda. För när dom var på Liseberg förra helgen vann dom 2 kg Twist och 2 kg mjölkchoklad som han tyckte att jag skulle smaka på. För T vill inte bli fet och det vill förvisso inte jag heller.

Men iallafall, en stund senare kommer N hem och hon står i köket och jag och T sitter i vardagsrummet och snackar skit och dricker kaffe, vips kommer där en stor vovve inspringande i vardagsrummet och jag fattar ingenting, den kommer in och hälsar på mig och sen går den ut i köket till N som säger "hej hej" till hunden.

Jag tittar frågande på T och fattar ingenting, om dom nu skulle ha skaffat vovve så skulle han väl ha berättat det?!

Hur som helst så visade det sig att det var grannens vovve som kommit inspringade då N inte dragit igen ytterdörren ordentligt, som jag garvade!!! =)

Fast man hade kanske varit tvungen att vara där för att förstå det roliga i det hela?

// Noa


Testpilot

Idag har jag anmält mitt intresse om att bli en av 10 som får prova TomTom GO LIVE 820, vill du med ta chansen klickar du HÄR



// Noa


Wtf



Blir ingen ny leksak, dom ringde nyss och ville erbjuda mig en annan, men den var för stor så det var inte aktuellt.

Sen kastar alla ställen jobb över mig känner jag. Nu ringde dom från Stream och ville erbjuda mig jobb mellan juni och augusti. Så blir det inget på måndag så kommer jag nappa på Stream så oavsett kommer jag att jobba i sommar.

// Noa


Dagens boktips!



Tusenskönor av Kristina Ohlsson

Ett äldre prästpar hittas skjutna i sin lägenhet vid Odenplan. Mannen verkar ha tagit livet av sin hustru och därefter sig själv. Ett avskedsbrev förklarar att han inte kunde fortsätta leva efter att hans dotter begått självmord.

Inlåst i en lägenhet väntar Ali på besked. Han har flytt från ett brinnande Irak och hoppas på en ny framtid i Sverige. Det enda hans välgörare kräver är en enkel byteshandel. Och att han tiger om deras uppgörelse.

I Bangkok håller en ung svensk kvinna på att bli avskuren från omvärlden. Någon monterar ner hennes liv, bit för bit. Efterlyst av thailändsk polis tar hon upp jakten på den som försöker ödelägga hennes tillvaro.

Fredrika Bergman och hennes kollegor i Alex Rechts utredningsgrupp tar sig an dubbelmordet vid Odenplan. De får snart klart för sig att de står inför någonting långt mer komplicerat än ett självmord som urartat. Vitt skilda händelser som även utspelar sig utanför Sveriges gränser tycks hänga samman utan att de förstår hur. Klockan går och de som vet tiger.

// Noa


Stressigt värre...

Blev väckt av telefonen imorse, så nu ska jag på en intervju på måndag. Problemet är att jag och syster ska på möte med försäkringsbolaget på måndag med.

Hon med jobbet ville träffa mig kl 8, men jag skulle aldrig hinna tillbaka tills kl 10 den dagen. För det visade sig att hon satt i Malmö av alla jävla ställen. Jobbet är alltså i Helsingborg.

Så nu fick jag en tid i Malmö kl 13 och bokade om försäkringsnissen tills klockan 9 istället. Men det blir en heldag på måndag med andra ord.

Men för att slippa betala tågresan ner till Malmö och tillbaka för 200 spänn så var jag tvungen att köra ner till AF och ansöka om att få resan betald. Och sen var det en massa andra samtal som skulle ringas, så nu, kl 12:39 dricker jag dagens första kopp kaffe. Helt sjukt.

Men syster hade fått ett brev från försäkringsbolaget idag och där fick vi summan bekräftad. Det var den jag läst mig till tidigare =) Min post har inte kommit än dock.

Men den 12 juli åker familjen syster ner till Thailand för en månads semester och man skulle kunna säga att jag köpte min bil jävligt billigt.

// Noa


Ny leksak!



Jag hittade en 8.9" liten sötsak som jag beställde idag =)

Då de slutat tillverkas var det en ren tur att jag sprang på ett ställe där jag kunde beställa den, men den är ny och jag får garanti på den.

// Noa


Död dator lever igen!



Fan vad jag är grym!!!

// Noa


Laptopar

Fick med mig två laptopar hem som jag ska försöka laga, jag tycker sånt är skitroligt =)



Den ena är en pytteliten sak som jag blev helt kär i, jag vill ha en sån mini mini dator, min 11.6 tums är stor i jämförelse...



Den andra är nog en 14-15 tums, men jag ska nog få bukt på skiten skulle jag tro!



Dessutom så är presenterna till systerdotterns 10 års dag den 4 juli klara =)
För er nyfikna kan jag berätta att det är en Hannah Montana tröja, Trasselfilmen och en studsiboll med blått glitter som blinkar som hon önskat sig.

// Noa


Stadsnätet


Läs artikeln HÄR

Men nu vet jag iallafall varför jag inte hade något internet eller någon ip-telefon igår.

// Noa


Skumt!!



Skumt, såvida jag vet ligger inte Kristinehamn i Örebro? Men min mobil är uthämtad....

Hoppas nu att det blivit rätt trots allt!!

// Noa


Händelserik dag!



Vi börjar med dagens steg, fast det är en suddig och dålig bild, men jag skyller på att den är tagen med min gamla mobil.

För idag fick jag nämligen fraktpåsen så att jag kunde skicka in min mobil på andra servicen, fick tillbaka telefonen för typ 1.5 vecka sedan och den fungerade ju inte ändå. Så andra gången gillt eller vad man säger?!

Sen fick jag mina bläckpatroner till min skrivare idag med, fast dom har jag inte hunnit testa ännu.

Jag fick dessutom mina checkar från Smartson.se



Så jag hämtade ut mina kesellaburkar, smakade gott och typ som yoghurt för den som undrar. Och som vanligt är gratis jättegott!! =)

Men trots att jag fått en massa saker idag så är jag inte helt nöjd, väntar fortfarande på pappas skattepengar och min nya fågelbur skulle komma denna veckan fick jag besked om i söndags.

Vad har mer hänt? Jo, jag har sett en film, spelat lite Harry Potter, blivit nerringd på mobilen för att mitt internet la av under 3 timmar och således även min ip-telefon. Nu blir det att läsa lite bok och sen ska jag sova, för imorgon bitti ska jag köra till Bjuv och gå på ungarnas skolavslutning (som börjar redan kl 8) och hämta lite grejer hos syster och förhoppningsvis hinna in om Citygross och köpa en present till den ena systerdottern som snart fyller år.

Natti natti

// Noa


Testpilot!



Idag har jag anmält mitt intresse till att bli en av tre som får testa den nya 3D tv:n från LG som heter LG Cinema 3D – 42LW550W, vill du med ta chansen så tycker jag att du ska klicka HÄR



// Noa


Glad för det lilla

Fick svar från ett jobb jag sökt, en del av mailet löd: "Många kvalificerade kandidater har sökt tjänsten, däribland Du.Tyvärr måste vi meddela att vi har valt att gå vidare med andra sökande"

Fast det inte blev något så blir jag glad ändå, för att dom faktiskt ansåg mig vara kvalificerad, så nästa gång dom söker folk tänker jag söka igen =)

// Noa


Dagens steg!



Hyfsat!! =)

// Noa


HIF - Gais 1-1



Kass jävla domare som dömde till Gais fördel hela matchen... Men bättre ett poäng än inga alls.



// Noa


Laddar inför Håååååjeff!!



En kall öl i sommarvärmen....



Och nu får ni läsare med chansen att lyssna på lite riktig musik =)

// Noa


Jävla mög!



Nu startade skiten om sig igen... Den stänger alltså av sig och så ska man knappa in pin kod.

Tur jag beställt en fraktpåse så den kan gå på service igen, för så här kan jag inte ha det. Måste ha en mobil där jag slipper gå och kolla så den är igång var 5:e minut.

På onsdag när jag ska på skolavslutning så får jag nog ställa dubbla alarm, om jag inte hunnit skicka iväg den innan dess förstås.

Hata såna jävla måndags ex!!!!

// Noa


HIF - GAIS



Då blir det Olympia ikväll =)

Heja HIF!!

// Noa


Harry Potter



Varför kom jag inte på i fredags redan att jag ville spela HP? Nu var jag tvungen att stänga ner det för att jag ska upp tidigt imorgon.. Men det var lika kul som jag trodde, lär ha träningsvärk imorgon efter alla dueller med =)

// Noa


Wii

Har inte spelat på ett bra tag, men så fick jag ett sug i helgen. Fast de spelen jag har inlagda är gamla och tråkiga, eller för svåra.

Nu håller jag på att fixa med lite nya spel, bland annat det här



Gillade de gamla HP spelen jag har till mitt Xbox så det ska bli kul att pröva detta =)

// Noa


Skrivare...



Idag beställde jag bläckpatroner till pappas skrivare. Försökte läsa mig till vilken av skrivarna som är bäst och såklart var min bra på foto och pappas på text, men hans är nyare och jag skriver oftare ut text än foto, så jag testar att använda den ett tag nu.

Skulle den vara helt bedrövlig får jag väl beställa patroner till min egen nästa gång eller nåt.

Men nu är alltså det I-lands problemet löst!

// Noa


Värdelöst...

 
Det är söndag och det betyder att man får och kan sova länge, men då vaknar man givetvis redan kl 7:45 =(

Imorgonbitti klockan 7 när klockan ringer kommer jag att känna att jag gärna sovit ett par timmar längre.

// Noa


Fan då....

Min mobil hade startat om sig igår när jag var på Hemköp, först var de svåra, men nu kom ett mail att jag får skicka den på service igen.

Kasst bara när jag äntligen fick tillbaka den...

Men nu har jag äntligen hittat alla papper som försäkringsbolaget vill ha, både jag och syster letade som idioter igår efter ett speciellt papper, hon hittade ett ex, men det gick inte att läsa sidan 2 när hon försökte scanna in det. Men idag hittade jag min inscanning av originalet och jag har kunnat skriva ut massor idag, trots att min skrivare piper om att bläcknivån är låg.

Jag ska beställa nya bläckpatroner, men så har jag lite dilemma om vilken skrivare jag ska använda mig av, har både min egen gamla skrivare och pappas nämligen och det känns onödigt att köpa bläck till bägge två.

Vilka I-lands problem man har!!

Hur som helst så har jag skrivit ut alla försäkringspapper och så har jag skrivit ut följesedlar och kvitto på mobilen som jag ska bifoga när jag skickar in den på service igen. Fick höra att tre servicar måste den vara iväg på innan man kan få en ny, dock tillverkar dom inte min mobil längre. Men jag kan skita i pengarna jag förlorat om de erbjuder mig en billigare mobil om de inte kan laga den jag har, så länge den nya fungerar som den ska.
Fast jag tycker ju om min satio trots allt.

// Noa


Två filmtips!



Easy A

Lovefilm.se skriver så här om filmen

I denna charmiga och kritikerrosade berättelse får high school-eleven Olive uppleva hur hennes anonyma och gråa liv förvandlas till en plats i rampljuset när hon väl bestämmer sig för att använda skolskvallret till sin fördel. Hennes klasskamrater vänder sig emot henne och skolans styrelse blir bekymrad – så gör även hennes favoritlärare och den förvirrade syokonsulenten. Med stöd från sina karakteristiska föräldrar samt lite hjälp av en förälskelse, försöker Olive anta sin nya identitet och en gång för alla få stopp på ryktena



Flipped

Lovefilm.se skriver så här om filmen

När åttondeklassarna Bryce och Juli först träffas vet Juli att det är kärlek på gång. Bryce är inte så säker. Rob Reiners ömma romantiska komedi följer två högstadieungdomars uppväxt till studenten, genom familjedraman och den första kärleken medan de upptäcker vilka de är och vad de betyder för varandra...

// Noa


Skattepengar

Igår kom visst skattepengarna in på kontot =) Nu ska vi bara vänta på pappas utbetalningsavi med så att jag kan gå till banken och köa för att få ut dom.

Sen hände nåt lustigt idag, jag träffade mamma och var på Väla, tog en räkning som kommit med och tänkte ringa och höra om dom kunde skicka den direkt till mig i fortsättningen.....När jag sitter där i telefonkön så tittar jag lite noggrannare på lappen och ser att mamma betalar den här räkningen (den gäller en gruppförsäkring) både för sin egen räkning och för sin make/maka/sambos räkning och har gjort hela tiden. Eller ja, jag har betalt den hela tiden utan att forska så noga i vad det handlade om.

Men då pappa varit avliden i över ett år så ska hon såklart inte betala hans del med. Så jag tänkte att det var ju bra om dom kunde ändra på det så hon får rätt summa på inbetalningskorten framöver.

Dessutom fick jag reda på så kommer hon nu att få utbetalt den här dubbla kostnaden hon (jag) betalt för mycket och sen kommer pappas premie av denna försäkring att tillfalla mig och syster. Läser jag sen på deras sida så rör det sig isåfall om ett större belopp som skrevs ut på sidan och som kommer att betalas ut som en engångssumma. 

Men dom på Försäkringsbolaget blev lite förvånade när de fick höra att det var så pass länge sedan min pappa gick bort och att jag ringde nu liksom. Men vad säger man? Bättre sent än aldrig!

Och jag som bara ville ändra adress och få ett nytt inbetalningskort med rätt belopp.

Man kanske skulle köpa sig en trisslott idag?

Min syster drar till Thailand med familjen om det handlar om den summan jag läste mig till, själv ser jag det som att jag köpt en jävligt billig bil =)

// Noa




Palla!!!



Pallar inte åka buss idag så tänker ta bilen ändå. Hoppas jag kommer hem bara...Kom just på att det är studenten idag och där kommer vara kaos på väg ner i stan med tanke på vägarbetet på Hälsovägen......



Bjuder på en morgon-ego-bild dagen till ära!

// Noa


Väla



Först lite kaffe, sen bär det till Väla för en dejt med mamma =P

// Noa


Dagens filmtips!



Then she found me

lovefilm.se skriver så här om filmen

Steget är inte långt från ung, vacker och framgångsrik till frånskild, övergiven och snart fyrtio. Och vad gör man när ens biologiska klocka ringer oupphörligt, när ens försvunna mamma dyker upp som en sexgalen tv-värdinna och när man plötsligt upptäcker att man är gravid med sin ex-make?

// Noa


Sliten...



Ungefär så här sliten känner jag mig idag.... Ska lägga mig och läsa, men blir kanske en snabb powernap om en stund med.

// Noa


Dagens steg!



Ja detta var då dagens skörd =)

// Noa


Dagens boktips!



Vårlik - Mons Kallentoft

Vårsolen skiner över Linköping och de ännu vinterbleka människor som vågat sig ut på uteserveringarna runt torget. Några svalor kretsar i skyn, färgglada tulpaner lyser från stånden och en mamma med två små barn går mot bankomaten. Men plötsligt slits lugnet itu av en kraftig explosion, och Linköping kommer aldrig att bli sig likt igen.

Kriminalinspektör Malin Fors står framför sin mammas kista i Uppståndelsens kapell och försöker känna någonting. Så bryter ett lågt muller tystnaden, och snart är hon på väg till Stora torget och en syn hon aldrig kommer att glömma. Glassplitter. Krossade blommor och utspridda grönsaker. En trasig barnsko. En duva som pickar i något rött i den öronbedövande tystnaden.

Sveriges nye deckarkung Mons Kallentoft är tillbaka! Vårlik är den efterlängtade fjärde delen i den kritikerhyllade serien om Malin Fors vid Linköpingspolisen

// Noa


Havet



Kommer bli en hel del steg idag med, var nere och gick vid havet på friskvården =)

// Noa


Dagens steg!



Har blivit en hel del steg idag, kommer nog bli några till då jag inte ska sova på ett tag, men ska stänga av datorn för kvällen =)

20 246 steg = 7.69 km med mina steglängder räknat

// Noa


Projekt Hälsovägen/Ängelholmsvägen



Kan börja med att säga att när E4:an tar slut börjar Ängelholmsvägen som sen blir Hälsovägen.

Att de har bestämt sig för att laga asfalten på denna vägen är inte en dag för tidigt då hålen där inte är att leka med, MEN för det första, varför tog dom inte hela den biten när de lagade asfalten på Hälsovägen och ner i stan för något år sen? Och för det andra så blir det fan inte roligt med parkering den närmaste månaden, för alla de p-platser som försvinner i och med reperationsarbetet, vart tror ni de bilarna står nu? Jo, i min gata såklart, där det inte ens finns plats för oss som bor här.

Ska på Väla med mamma på fredag, som det känns nu så blir det att åka buss dit.

// Noa


Henke Larsson



Idag på friskvården så passade vi på att gå och kolla in den nya Henke Larsson statyn vid Pålsjö Krog =)

Syns kanske dåligt, men statyn har Adidasskor och HIF är sponsrade av Puma?!

// Noa

Flyttat bilen...



Kändes inte helt okej att stå under ett träd, så jag var nyss ute och flyttade bilen.

Jag hade sluppit fågelskiten, men efter regn/åsk/blixtovädret inatt så låg väl ungefär hälften av trädets löv över min bil, så nu skulle jag uppskatta om det regnar lite snart så att den mesta skiten försvinner. Jag har såklart tagit bort löven, men där är en massa smått skit från träden kvar som bara ett friskt sommaregn kan åtgärda =)

Men jag vet att det ska bli sämre väder senare i veckan så det löser sig nog. Tvätta bilen tänker ni nu, och det hade jag gärna gjort, men inte när jag vet att det är regn på väg.

// Noa


Så firade jag nationaldagen....



Jag satte mig i bilen och körde ut till syster och badade i deras pool. 23 grader i vattnet och det var KALLT. Men det var skönt att soltorka efteråt.

Dessutom fick jag en parkering hemma nyss. Under ett träd förvisso, men ändå......



Och därför är jag snäll idag och bjuder på en egobild!

Hur firade du nationaldagen?

// Noa


Sveriges nationaldag!





Idag firar vi nationaldagen med buller och bång =)



// Noa


Grattis Simon!!



Big Brother vinnare 2011 är Simon Danielsson =) Helt klart en värdig vinnare =)

// Noa


Wtf



Hur f-n kunde Martin komma trea? Det övergår mitt förstånd, men nu borde det inte vara några problem för Simon att kamma hem rubbet =)

// Noa


Min balkong



Brukar inte nyttja min balkong precis, men visst ser det inbjudande ut att ta en öl här i sommar? =)

// Noa


Insändare


Min insändare kom med i tidningen idag =)

// Noa


Wow!



Får säga att jag är otroligt nöjd med resultatet faktiskt. De hela byxorna blev kanon och likaså kepsen.

 

Där blev lite färgskillnad på benen och shortsen, dock tror jag att det skulle lösa sig om jag använde en påse Nitor till. Men oftast använder jag bara dom som shorts iallafall så det gör inte så mycket.

// Noa


Spännande!!



Idag hade jag äntligen tvätt tid och normalt brukar det inte vara någon wow känsla över det hela en söndagsförmiddag, men idag är det annorlunda.



För idag var det dags att testa Nitor Back to black som jag fått prova från Smartson.se



Så jag rotade fram en solblekt keps och två par byxor. Det ena paret är ett sådant där man kan ta av benen så det blir shorts. Grejen är bara att först var benen kolsvarta och shortsen mer urtvättade, så jag har tvättat bara benen nu vecka efter vecka utan att ens ha en tanke på att kolla hur färgskillnaden var och den var stor haha

Men snart får vi se hur resultatet blivit efter Nitor Back to black.

// Noa


Vem vinner BB ikväll?



Jag har hela säsongen trott att Simon eller Martin skulle vinna. Sen höll jag på Simon, men så har Martin faktiskt visat en ny sida nu sedan Sara åkte ut. Kanske i senaste laget, men ändå.

Oavsett så är det väl rätt självklart att Peter kommer hamna på tredje plats iallafall.

Men oavsett om det blir Simon eller Martin som tar hem detta så känns det bra. Hejar nog på Simon, men tror att Martin vinner kidsens röster.


Trist att det är slut, vad ska man nu roa sig med på kvällarna?

// Noa 


Dagens filmtips!



Lovefilm.se skriver så här om filmen:

Greg Focker börjar äntligen accepteras av sin svärfar, den f.d. CIA-agenten Jack Byrnes. Men en sista viktig prövning återstår: kommer Greg att kunna övertyga Jack om att han har vad som krävs för att bli familjens nästa "Godfocker"... eller kommer han att hamna i onåd för alltid?

// Noa


Min mobil är tillbaka!


 
Har ingen aning om vad allt betyder på lappen, men än så länge fungerar den =)

// Noa


Äntligen!!



Gissa vart jag ska gå om några minuter?

// Noa


Flytt...

Om 1-2 veckor är det dags för mina små papegojor att flytta...




Inte så långt dock, utan in i en sådan här =)

 Så kan jag kanske få möjlighet att nyttja mitt nya köksbord till sitt rätta ändamål =)

// Noa


Ny bur?

Sitter och kollar runt på olika burar på Kattlycka´s hemsida.

Är sugen på att skaffa en ny bur till mina små huliganer nämligen och där är 2 st som fallit mig i smaken.



Får se vad dom svarar på mina frågor jag mailat.

Annars fanns det något likvärdigt här i stan, på Evahs djurcenter men där fick man inte speciellt mycket info.



// Noa


Fullmakt



Är det någon som har koll på hur länge en fullmakt gäller?

Jag har nämligen en från oktober förra året och nu vill inte skatteverket betala ut pappas skattepengar till mitt konto för att kontonumret inte står i hans namn. Så vi kommer att få en jävla utbetalningslapp och sen får jag stå och köa på banken hur länge som helst för att lösa in den. Men för att slippa passa in tider med min syster så undrar jag om jag fortfarande kan använda den jag har?
Någon som har koll på sånt?

// Noa 


Snabba ryck!!


Fick precis ett mail om att min mobil är på väg tillbaka, hoppas nu dom har löst felet på den, annars får jag skicka den igen. Men det vill jag inte behöva såklart.

// Noa


Sommar!!



Nu är sommaren här =)

// Noa


RSS 2.0