Många tankar...

Det här dödsbeskedet jag fick idag har satt igång många tankar i huvudet på mig. Jag är iallafall glad att vi inte var ovänner när detta hände utan att vi faktiskt har pratat lite sedan allt hände för typ 5 år sedan.

Jag har tre tavlor hemma som hon har gjort, hon var riktigt duktig på tuschtavlor. Tänkte att jag skulle lägga upp dom här för att hedra henne på något vis. Dom är svartvita men då jag fick fota dom utan blixt blev dom blåsvarta.Skickar även ett tack till killen som kom med beskedet idag! Det är ingen jag känner, men vi kände Carina bägge två på olika sätt och jag tycker det var snällt av honom ändå att berätta hur allt ligger till.


// Noa


Ofattbart...

Helt ofattbart...Fick ett meddelande idag med en länk till annonsen. Bara för ett par månader sedan så tog hon kontakt och vi pratade lite efter perioden när vi inte haft kontakt med varandra av diverse anledningar.Även om vi inte haft den bästa kontakten efter allt som hänt så tycker jag det är hemskt när en ung människa rycks ifrån oss.

Vila I Frid Carina!!!!

// Noa

 


Kanonkväll!!!

Har nästan precis kommit hem efter en kanonkväll i Bjuv på Bjuvsfestivalen med mina nära och kära =) Och som vanligt kom jag inte tomhänt hem från min syster, den här gången var det dock inte tomma kartonger som annars brukar fylla min bil.

Det blev en sån här tröja som jag ska ha som jacka.

Och när jag kom hem till min syster så kom systerdottern den yngre med den här presenten till mig =) Hon känner sin moster ganska bra får jag säga.Och sen fick jag två kepsar att ha i bilen, jag resonerar som så att det kan vara bra för är man någonstans och inte orkar fixa håret och man ska hem typ dagen efter så är det alltid bra med en reservkeps i bilen, jag har typ allt annat liggande där...Typ tamponger, engångsbestick, en tändare en hättetröja och långa byxor osv osv.Sen mötte jag Lars, en skittrevlig kille som jag lärde känna på Lernia typ 2004 eller 2005 eller när det nu var och som jag hade bra kontakt med efter Lernia, men sen tappade vi bort varann på vägen någonstans, men det ska vi råda bot på nu. Tillråga på allt fick jag parkera på min egen p-ruta när jag kom hem, vilket inte händer så ofta,så den blev nyttjad idag med =) Får väl börja använda den mer sen när jag börjar jobba =)

Blev medbjuden till Bjuv imorgon med, men så ska syster med familj på kräftskiva först och det känns inte helt okej att köra dit då och bjuda in mig själv, så jag hoppar nog över det där. Men jag är nöjd och det känns som att jag har fått festivala vad jag ska i år iallafall, man är inte så ung längre =)

Men det har varit en kanonkväll med andra ord, hoppas alla andra haft det med?

// Noa


Datum...

Nu har jag iallafall fått ett datum att rätta mig efter när det gäller nya jobbet, så jag börjar den 1 oktober kl 8:00 =)

Skulle det dock vara så att högsäsongen sätter igång tidigare så kan jag kanske komma in tidigare och börja jobba, men som Mikaela sa att det är ingen höjdare om jag skulle börja och så sitter vi ändå bara och rullar tummarna och sitter och glor på varandra hela dagarna.

Men det är skönt att ha fått ett datum att gå efter och nu har jag berättat det för AF också, så nu är dom lugna och snälla och till råga på allt har jag fått en ny handläggare där, vet inte vilken i ordningen det är, men jag hoppas hon är likabra som de andra jag haft där uppe.

Om en trekvart ungefär ska jag ta min Volvo och köra till Bjuv och gå på Bjuvsfestival med mina två små favoriter och syster och svåger. Ska bli riktigt trevligt även om regnet hänger i luften, men lite regn har ingen dött av =)

Ha en riktigt trevlig helg alla bloggläsare!!

// Noa

Kundtjänst...

Jag brukar inte tycka om att ringa kundtjänster, då man oftast får prata med olika människor varje gång och den ena vet inte vad den andra har sagt, men Telenors kundtjänst får alla tummar upp från mig.

Igår ringde jag och pratade med en tjej, då jag köpte en webbsänd HIF match den 30 juli och då sändningen inte fungerade som den skulle så skulle alla få pengarna tillbaka för den matchen. Precis när det hände så var jag i kontakt med både HIF och det företag som man betalade till och fick svar från företaget som hade tjänsten att dom hade krediterat alla betalningar men att mobiloperatörerna själva fick lägga tillbaka pengarna manuellt. Sen har jag inte tänkt mer på de pengarna, förrän jag pratade med min syster igår och hon fått pengar insatta från IKEA,kollade då saldot på min reservmobil och fann att jag inte fått några pengar, så jag ringde Telenor, dock var jag lite sent ute för teknikerna hade gått hem för dagen igår,men tjejen jag pratade med sa att hon skulle ringa mig idag när hon pratat med teknikerna.

Jaja tänkte jag, på såna ställe är det oftast mycket snack och lite verkstad (och då jobbar jag själv i kundtjänstbranchen det är därför jag kan yttra mig på det viset!!) Men nu ringde den här tjejen iallafall och jag fattade inte riktigt om de hittat felet för det var något med kö, men hon hade iallafall sett till så att jag fick in pengarna på mitt kort igen =) Så slutsatsen av detta är att Telenors kundtjänst kan man lita på, dit kan jag tänka mig att ringa igen =)

// Noa

Bilen...

Nu är det på gång med bilen iallafall, den ska lämnas in på måndag eller tisdag nästa vecka så nu hoppas jag att dom får bukt på den =) Men dom brukar vara snabba och duktiga, kylarbytet var färdigt på en dag trots att jag har en krånglig bil att byta kylare på. Fram tills dess får jag helt enkelt köra med fläkten på.

// Noa

Vajsing...

Hej alla bilkunniga bloggläsare....

Testkörde min bil idag för att se om problemet med temperaturmätaren bara var tillfälligt och det var det inte.

Startade hemifrån 11:55.


Efter 11 minuter låg mätaren på normal och då hade jag inte fläkten igång i bilen...


11 minuter senare befann jag mig ute i Råå och mätaren steg och jag började känna att det nog var dags att vända och köra hemåt...


Satte dock igång fläkten i bilen på fullt och därmed sjönk mätaren igen....


Men när jag stängde fläkten så steg fanskapet igen...Här har jag parkerat hemma och tur är nog det.

Jag har testat sätta fläkten på både varm och kall och det fungerar som det ska och kylaren byttes i slutet av maj och där är fullt i tråget för kylarvätska. Så något förslag på vad det kan vara och vad det kan tänkas kosta?

Mina egna misstankar kretsar kring vattenpumpen, kylarfläkten eller givaren till kylarfläkten..

// Noa

Dagens goda gärning...

Igår när jag parkerade min bil så såg jag att förardörren på bilen bredvid inte var stängd ordentligt, så idag gjorde jag en god gärning och kollade upp bilens ägare och ringde till henne och berättade läget och hon blev jätteglad =)

Min egen bil ska jag nog lämna in på måndag eller så, för igår var den farligt nära att börja koka och det berodde inte på vattnet heller, för kylartråget är helt fullt sen jag bytte ut hela kylaren för nån månad sedan så det har jag kollat, men det kan typ vara vattenpumpen, oavsett så hittar väl dom jag lämnar in bilen till felet får vi hoppas. Sen om det är mätaren eller vattenpumpen eller vad det nu är, det visar väl sig. Förhoppningsvis blir det en billig historia, för jag vill inte att min pärla ska gå in i bilhimlen ännu.

Sen har Ahmed och Zelda börjat tillverka syskon till Filippa så det var bara att ge dom två en holk, så snart kommer där nog ägg där med.


// Noa

Så jävla roligt!!!


Detta är sjukt roligt, speciellt "tycker du om din lilla julkorv Madeleine?"Albin 8 år är också jävligt skoj...Och det här =)Och när vi ändå är igång så.... =)

Vad säger man? Ett gott skratt förlänger livet =)

// Noa

Helsingborgshem...

Blir en promenad ner till Helsingborgshem idag, ringde och pratade med dom och förklarade läget att det måste ha blivit ett missförstånd när jag bokade övernattningslägenheterna till min gäst. Men killen jag pratade med sa att om vi bara kom ner med kontraktet så skulle det fixa sig, så vi får snällt traska ner där idag =)

Det hade löst sig ändå, för i värsta fall hade min gäst fått sova på en madrass på mitt golv, men nu får hon nog behålla sin övernattningslägenhet sista natten med och slipper vakna av mina skrikande huliganer.

Så slutet gott allting gott =)

// Noa

Trevligt trevligt....

Är inte så aktiv här på bloggen, för jag har fint besök från Gotland den här veckan =)

Vi har hunnit med en soft kväll i kärnanparken i fredags, kollade bilarna från Vallåkraträffen och Bjuvsburnouten i lördags och sen igår blev det först Norrbro för att kolla matchen mellan IFK Göteborg - HIF som slutade 2-2 och sen bar det av till Helsingör och en trevlig dag och kväll vid Kronborg Slott =)


Imorgon blir det nog en vända i stan tror jag och sen får vi se hur vi ska lösa boendefrågan sista natten för henne, för jag och Helsingborgshem missförstod varandra tydligen när jag bokade övernattningslägenheter till henne, så nu är hon för tillfället hemlös natten mellan torsdag och fredag innan hon åker hem, men det löser sig nog =)

// Noa

Smart grabb =)

Ja han är så smart min lille Gizmo, idag tog han eget initiativ och flög till mig när jag stod och diskade =) Innan har det varit jag som sträckt fram min hand till honom.
Och nu är där åter tre ägg i holken =)

// Noa

 


Ja minsann!!!

Min duktiga lilla charmkille Gizmo vågade minsann sig upp på min hand idag med, flera gånger =)
Hoppas dom andra ser honom och tar efter detta =)// Noa

*Glad*

Den där matchen förtränger vi snabbt, men sen kom jag hem och då hade Laban lagt ett alldeles för bräckligt litet ägg på burgolvet, men det gick sönder så fort jag försökte lyfta det och skulle lägga in det till henne i holken.Sen släppte jag ut mina fyra krigare som bor ihop, brukar låta Gizmo komma ut fem minuter med dom, sen går han hem och sen får han och Laban komma ut själva efter att dom andra fyra gått hem...Och vet ni vad som hände?

Gizmo hoppar upp på min arm alldeles frivilligt!!!!!!! =)

Så än finns där hopp om att dom fattat att jag inte är farlig =)


Inte världens bästa foto, men det är tredje gången han hoppar upp på mig frivilligt =)

// Noa


Sponsor sökes !!!

Ska på match idag och kom på att min HIF tröja ser ganska stor ut på mig när jag inte har en tjock tröja under, så nu eftersöker jag någon som har typ 600 kr över och vill sponsra mig så jag kan köpa en ny HIF tröja i min egen storlek och inte L som den jag har nu =) Alla bidrag mottages tacksamt !!! =)Sen får jag ha en ego bild på mig själv för att jag är så sjukt snygg =)
// Noa

Idioti....

Som alla nog redan känner till och har läst om så är min gata inte känd för att ha så där våldsamt många parkeringsplatser som är lediga....Så varför parkerar man sin el moppe eller om det kallas permo det med i gatan och inte typ bredvid huset eller nåt?// Noa

Körkort!!

Grattis till mig, för idag har jag haft körkort i ett helt år, utan att bli av med det och utan att krocka osv. Hoppas det fortsätter på samma vis!! =)Bara ett år kvar på prövotiden, sen kan jag söka bilförarjobb =) Om det inte skulle bli mer på Fritzell sen såklart.

// Noa

Onsdag =)

Idag har det hänt grejer minsann. Blev väckt när Filippa vaknade imorse och ville in till Laban och Gizmo och ägget, men det fick hon inte, så då ställer hon sig längst bort i badkaret för att försöka komma över till andra buren...


Sen ringde pappa, för han ringde igår och tyckte att min bil såg ganska risig ut när jag inte hade några hjulsidor på..


Detta är inte mina däck, men ungefär så såg mina plåtfälgar ut...


Så pappa betalade mina nya hjulsidor i utbyte mot en cd-skiva =) Så här snyggt blev det =)


Och från lite avstånd då =)

Sen mailade tjejen jag träffade på Fritzells där jag ska börja jobba, bara för att berätta att dom faktiskt inte glömt bort mig och det var faktiskt gulligt tycker jag.

Har minsann hunnit med Netto en vända idag med, så ja, än så länge har det varit en väldigt bra dag det här =)

// Noa

Avlopp...

Idag kom Helsingborgshemsnissen som skulle fixa mitt avlopp, men olyckligtvis så släppte slangen från bilen så nu måste han vänta in att där kommer en annan kille i en annan bil. Han var inte så lycklig då detta hänt typ 3 gånger idag och han hade massor att göra.

Men han kom ner 8 meter med slangen, så då är han nere på första våningen, alltså sitter inte stoppet i mina rör, utan i någon av grannarnas rör. Så det är alltså inte mitt fel att där är stopp, vilket känns skönt. Märkligt bara att ingen annan granne klagat över att dom har stopp.

Sen klämde Laban ut första ägget idag, så jag ska flytta på henne och Gizmo och ägget så fort avloppet är fixat. Det är inte lönt att sno hennes ägg, för det har jag provat förr och då lägger hon bara nya på löpande band, så hon får lägga dom hon ska, sen får vi se om dom är tomma eller om där finns något i dom.

// Noa

Marcus Lantz!!!

Han har för tillfället en inflamerad hälsena, men han var på Norrbro ikväll och kollade matchen och jag pratade med honom och fick ta foto på honom =) Har vi tur är han med mot Örebro på söndag =)


Marcus är den vi ser ryggen på här, sittande...


Sen efter matchen frågade jag om jag fick ta kort på honom och det fick jag =)


Här är han med sin stolta farbror =)

Så nu har han upplevt hur vi vanliga dödliga har det på Norrbro när dom spelar borta!!!

Hemmamatcherna är säkert likabra, men då är jag på Olympia =)Och här har vi allsvenska tabellen =) Helsingborgs IF i topp, precis som det ska vara =)

// Noa


 


Anna Pihl...

Började kolla Anna Pihl häromdagen...Varför har ingen berättat det förr att den serien är bra? Riktigt bra =)

// Noa

RSS 2.0