Sötnöt!

 
Det finns en person i mitt liv som alltid ger mig riktiga egoboostar!
 
Jag får alltid trevliga komplimanger och får höra hur fin jag är, att jag är ung (?) och vacker osv osv.
 
Det är fint med såna vänner faktiskt, även om vi inte hörs så ofta.
 
Tack sötnöt!
 
// Noa

Hmm...

 
Tydligen var man tvungen att vara på extrajobbet minst tre ggr i veckan. 
 
Det är lite svårt att klämma in när man jobbar 60 timmars veckor natt på sitt vanliga jobb.
 
Fast jag kan helt ärligt säga att jag inte är jätteledsen för det. Jag provade och det gick bra, men det var inget jag ville syssla med.
 
Men jag har testat på det iallafall!
 
// Noa
 

Skogsminneslunden!

 
Då har jag varit och hälsat på lilla pappa idag!
 
Idag är det nämligen 5 år sedan han gick bort.
 
 
Det är snart vår, så jag tyckte det passade bra med tulpaner.
 
 
Tände ett ljus för honom med!
 
Hoppas du har det bra pappa lilla!
 
// Noa

Som ny!

 
Då har jag varit och hämtat min lilla racerbil som fått nya dioder i backspegeln, så nu är den som ny igen.
 
Tack vare att jag har skött mina servicar ordentligt så var det ett klockrent nybilsgaranti ärende, så det kostade ingenting.
 
Skönt att det är fixat!
 
// Noa

Ringar...

 
Idag letade jag och mamma fram hennes förlovnings och vigselring.
 
Sjukt vilka smala fingrar hon haft, varken hon eller jag fick på oss dom.
 
// Noa

Förövare på plats....

 
Förra veckan fick jag ett A-larm (flera sektioner löser ut samtidigt) på ett ställe och jag åkte dit och genomsökte stället utan att hitta något. Tänkte väl inte så mycket mer på det, förrän jag fick ett B-larm (endast en sektion löser ut) igår på samma ställe. 
 
Jag åker dit, går in, larmar av och påbörjar min genomsökning av byggnaden. Då plötsligt..... *spännande musik* visar förövaren sig för mig....
 
Eller han kommer flygande mot mig rättare sagt och ja, jag blev skiträdd helt ärligt för jag visste ju inte vad det var som kom flygande. En fågel, en fladdermus, stålmannen? Men det var en liten gråsparv. Där och då fanns ingen tid att försöka jaga ut honom,  men jag insåg ju att det var han som dragit A-larmet veckan innan.
 
Fågelmänniska som jag är så har jag tänkt på den stackars pippin hela natten, han har ju säkert varit där inne en hel vecka utan mat, så när jag var färdig med mina ronder körde jag dit igen, för jag tänkte att med lite tur kunde jag kanske locka ut honom med hjälp av ljuset från ficklampan, men han nannade nog då, för han ville inte visa sig. Men jag gjorde ett tappert försök iallafall. 
 
Jag kan ju säga att hade det varit typ en råtta hade jag inte kört tillbaka, men jag hoppas att kontaktpersonen som får rapporten ändå åker dit och försöker hjälpa pippin ut. För det verkar inte som att där är någon daglig aktivitet i byggnaden. Men jag VILL tro att någon räddar den lilla pippin iallafall, för mitt samvetes skull.
 
// Noa

Deklaration!

 
Det var ett mycket trevligt besked som nådde mig inatt när jag såg hur mycket jag skulle få tillbaka på skatten!
 
Dessutom bör det bli ännu mer då jag har en del att dra av för resor till och från jobbet.
 
Mitt mål att bli miljonär närmar sig ;)
 
// Noa

Trött!

Har varit en lååååång vecka!
 
Skönt att det är måndag.
 
// Noa

Dagens vårtecken!


Dagens vårtecken har visat sig!
 
// Noa

Märkligt!

 
Det var så himla märkligt igår, för när jag parkerade min privata bil så fungerade inte den ena backspegelblinkersen när jag låste bilen, så jag har frågat runt lite inatt bland folk jag träffar i jobbet och två sa att de aldrig varit med om att de lamporna slutat funka på någon bil de haft någonsin, medan en tredje sa att det var jättevanligt.
 
Så jag var lite så, undrar om man kan byta själv, eller min händiga syster, eller om man måste lämna in den, jag har ju nybilsgaranti kvar om det är någon kontakt, men en lampa är ju en förbrukningsvara och hon som sa att det var jättevanligt att lamporna gick sönder började snacka om felsökning och jag bara såg tusenlapparna rinna mellan fingrarna. Det var ju typiskt med, då den var på service den 25 februari, att det inte hände innan dess. Men alla andra blinkers bak och fram och den andra backspegelblinkersen fungerade ju när jag testade varningsblinkersen.
 
Hur som helst, så när jag låste upp bilen imorse, så blinkade den som vanligt igen, skitskumt. Men jag är glad, för då slipper jag lämna in den förhoppningsvis.
 
// Noa
 

Seriöst?!

 
Dom jävla assistenterna har en tendens att förstöra allt som kommer i deras väg...
 
Om man inte vet hur saker fungerar så ska man ge fan i att pilla på dom. Är det inte strykjärnet, så är det datorn eller symaskinen eller nåt annat de förstör.
 
Tror ni deras strykjärn hemma ser ut så här? Det tror inte jag, men varför ska man bry sig om andras grejer och andras pengar? De kan handla halstabletter för 15 kr asken i en affär, trots att du får 2 likadana askar för 10 kr i affären som ligger 20 meter bort, hur resonerar dom?
 
Personliga assistenter tillhör inte min favoritkategori av människor!
 
// Noa
 

Gulligt!

 
Haha, igår blev jag kallad för nyckelpiga =)
 
Tror han som sa det är ett tidningsbud, så vi brukar hälsa på varandra och igår kläckte han ur sig att "nu kommer nyckelpigan". 
 
Det var lite gulligt tycker jag!
 
Jag frågade min kvinnliga kollega imorse om hon blivit kallad det någon gång och det hade hon inte, så jag får ta det som en komplimang helt enkelt ;)
 
// Noa

Dagens fråga...

 
Igår på jobbet fick jag en fastighetsjour, en strömlös lägenhet. Jag kör dit och ska byta huvudsäkring i källaren, men möts av plomberade uttag och ett brev från ett inkassobolag som valt att bryta strömmen hos kunden pga obetalda fakturor.
 
Då är min fråga, hur fungerar det i villor som har huvudsäkringsskåpet inne i huset? De flesta har ett skåp på utsidan, men i gamla hus kan de sitta på insidan. Personen som bor där kan ju skita i att öppna dörren och då kommer dom ju inte in och kan plombera uttagen?!
 
// Noa

Paket!

 
Idag fick jag ett paket som jag beställt!
 
Jag hoppas att jag slipper använda den, men för min egen säkerhet och trygghet på jobbet så kan det vara skönt att veta att den sitter i bältet =)
 
// Noa

RSS 2.0