Studiebesök..Studiebesöket gick bra faktiskt, dock var där fullt där jag var idag, men jag åkte med högsta hönset ner till söder och kollade in de lokalerna.

Sen känner jag ju A sedan innan och han och jag kommer antagligen att bilda grunden för en ny grupp inom foto och filmredigering. Det är ju precis sånt jag sysslar med på min fritid och som jag tycker är roligt =)

Blev dock ingen lunch idag, för mitt besök drog ut lite på tiden och tydligen kunde C inte vänta med att äta till kl 12:15 heller, men det är ju hennes förlust.

Blev dessutom medbjuden på bowling ikväll, dock har jag bara bowlat en gång och sen skulle varken E eller A dit, samt att jag är förkyld som fan, så jag hoppar faktiskt över det.

Men jag är fortfarande övertygad om att detta kommer att bli helt kanon! Gymmet har jag fortfarande tillgång till och E var lite sugen på att träna om jag gör det, och även nere på söder kan man käka hemlagad mat från grunden för en tjuga om dagen =)

// Noa


AmadeusOm jag hinner ner i stan till lunch efter mitt studiebesök så blir det nog en Amadeuskebab med C idag =)

Jag gjorde ju min sista dag i bunkern igår och hon gör sin idag, så vi måste fira våra nya liv i frihet=)

// Noa


Testpilot!

Testa Gevalia Millicano - Powered by Smartson


Vill du bli en av 4000 som får testa Gevalia Millicano? Fyll i formuläret ovan så håller vi tummarna för att just du kommer med =)

// Noa


Missuppfattning....Nu har jag gjort min sista dag i bunkern på Folkuniversitetet. Och det känns riktigt bra!! =)

Imorgon ska jag på ett studiebesök på DHS och så börjar jag där på måndag!

Blev inkallad idag och fick höra att jag gjort min sista dag där igår? Jag blev sjukt förvånad då det inte alls var det vi kom överens om igår, utan jag förutsatte att jag skulle vara i bunkern veckan ut. Så jag ringde min handläggare och då var det hon på Folkuniversitetet som missuppfattat det hela, men jag fick stanna hemma resten av veckan för min handläggare. Så varför sitta där nere resten av dagen när jag kunde gå hem istället?! ;)Vad är då DHS?

Det står för "De handikappades samarbetskommitté" och det känns bättre att gynna dom med min närvaro framöver, speciellt då det kanske kan bidra lite till de olika handikappsföreningarna och då är det för en god sak =)

Det kommer bli skitbra det här!!!

Att man dessutom kan träna gratis på ett gym två förmiddagar i veckan OCH äta lagad mat från grunden för 20 spänn om dagen är inte alls dumt.

// Noa


Poy-SianPoy-Sian är det man behöver för att klara förkylningen =)

// Noa


Happy!Ungefär så här glad är jag idag!!

För på måndag börjar mitt nya liv =)

Mötet gick bättre än väntat faktiskt, som ni kanske förstår och jag känner att jag tagit helt rätt beslut.

Däremot blir jag lite förbannad när en person i den positionen sitter och säger åt mig att "Ja, du har ju inte några 10 000 kr...." Och vad fan vet hon om det???

Ser jag så fattig ut eller?  Men det var samma sak när jag skulle köpa bil, jag fick nästan kasta mig över bilförsäljarna för det var ingen som ville hjälpa mig....Tills jag frågade om jag fick någon rabatt för att jag betalade kontant?! Då blev det annat ljud i skällan minsann.

Fast idag låtsades jag som att jag inte hörde hennes påstående.

Men förutom den lilla incidenten så känns det som en lättnad, en befrielse på något vis.

Dessutom får jag en långhelg innan måndag!

// Noa


MöteFörst blir det lunchdejt med mamma idag, sen väntar ett mindre roligt möte. Fast samtidigt blir saker inte bättre än man gör dom till. Har funderat en del i helgen och detta är nog det bästa trots allt.

// Noa


EffektivFick traska upp på Netto medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Dom säljer ju pesto för 10 kr burken denna veckan.

Jag testade röd pesto innan i veckan, den var okej men jag föredrar den gröna.

// Noa


Here we go againIdag är det dags att besöka tvättstugan igen.

// Noa


Släkten...Vet inte riktigt hur jag ska börja.

Min mammas moster dog förra veckan och mamma ville skicka en blomma till begravningen för runt en 50 lapp. Både jag och min syster försökte få mamma att förstå att hon aldrig skulle få en gravbukett för de pengarna utan att hon fick räkna med 400-500 kr.

I fredags var jag hos mamma och då bestämdes det att hon iallafall skulle lägga ihop med sin kusin till den här blomman, så allt var frid och fröjd. 

Jag frågade mamma, att om jag skulle dö helt plötsligt, skulle hon då köpa en blomma för 50 spänn till mig med? Nej en blomma för en hundring var jag värd ;) Hon är rolig hon.

Vi umgås inte så mycket i vår släkt, utan det är främst familjen syster, mamma och jag, men när mamma kom till Sverige när hon var 17 år så bodde hon faktiskt hos sin moster, sen att de inte haft så mycket kontakt de senaste åren, men jag tyckte gott mamma kunde visa sig med en blomma, fast den här mostern inte skickade någon blomma till pappas begravning.

Iallafall så påtalade jag för min syster att hon ska berätta för sina barn att den dagen JAG dör så får dom fan köpa en fin blomma åt mig, inte för några ynka 50 kr iallafall. Jag hoppas att jag betyder mer för mina syskonbarn än vad mammas moster betydde för mamma iallafall.

Och NEJ, jag har inga planer på att dö än, men man vet aldrig vad som händer.

Men hur som helst så känns det ändå som att mina syskonbarn uppskattar mig, de brukar sms:a mig och vi kan prata känslor med varandra. Häromdagen sa den yngsta när jag pratade med syster och jag sa att jag skulle på Netto att hon tyckte jag kunde åka till deras Netto istället och jag har fått veta vem den äldre är kär i, så ja jag måste ändå säga att vi har bra kontakt jag och barnen.

Så jag tror nog att jag är värd en blomma för över 50 kr på min begravning, det känns tryggt =)

// Noa


StädaVaknade idag och insåg att jag faktiskt borde städa...

Men så tänkte jag att det är rätt skönt att bo själv, för då kan man skjuta upp saker och ting.

En stund senare när städningen inte var något tvång, så drog jag fram dammsugaren och allt gick mycket enklare.

Dock är dammtorkning och sånt rätt överskattat, så det hoppar jag över idag.

// Noa


Skilda Världar!Helgen är räddad!!

Cocosprickar OCH senaste Skilda Världar Vol 5 boxen =)

// Noa


Cocosprickar!!På Maxi hade dom billiga cocosprickar idag =)

Var på Maxi i stan, men så pratade jag med syster som köpt ett strykjärn åt mamma som hon tyckte att jag kunde köra ut och hämta, då jag ändå skulle till mamma efter mitt Maxibesök. Allt för att min bil skulle få rulla lite som hon sa, så det var bara att bege mig till Maxi i Hyllinge istället.

Och oavsett vilken Maxi jag är på när dom säljer billiga cocosprickar så får jag alltid någon som står bakom mig och stampar och som tycker att jag är pain in the ass som typ tar hela burken cocosprickar, tråkigt för dom då =)

Men idag förtjänar jag cocosprickar, dels för att jag varit duktig idag och dels för att jag räddade livet på Laban inatt när hon försökte hänga sig själv, så jag blev alldeles sönderbiten. Men slutet gott, allting gott och både jag och Laban mår efter omständigheterna bra idag!

// Noa


KärlekHar fått kärlek idag, både av Fille och från folk i min omgivning!

Sötnötar! <3

// Noa


...Tänker inte ens utveckla.

// Noa


Good eating!Blev ThaiOch sushi buffé idag på lunchen på Asian Garden med C och G =)

// Noa


Bokrea!Idag startar bokrean!

Då vi håller till precis vid Akademibokhandeln har jag lovat L att gå dit idag och köpa en bok åt henne.

// Noa


Med handen i kakburkenEller med tygbit i näbben kanske man skulle kunna säga.

Devil tycker han är sååå duktig när han tuggar sönder tyget som jag hängt på baksidan av buren för att fröna de kastar omkring sig ska hålla sig inne i buren.

Ja, vad säger man?

// Noa


FettisdagenHar du ätit någon semla idag?

// Noa


Nettoblad

Haha, idag fick jag ett Nettoblad med små hälsningar på =)

Känner mig hedrad, fast det verkar som att T tycker att jag ska köpa en massa grejer så jag blir tjock. Dock har dom inga cocosprickar på Netto!

// Noa


Bigbrother 2012Ikväll börjar Big Brother 2012 kl 21 på tv11 =)

// Noa


ZlatanSå söt med ett öra av varje sort =)

Vad säger man? Zlatan är lika unik som sin matte ;)

// Noa


Fredag igen...Är det fredag så är det =)

Nu flyger pippsen och jag packar väskan... För om ett par timmar bär det av med tåg söderut ;)

Solen skiner och det är plusgrader ute, nästan lite vårkänslor idag faktiskt!

// Noa


Fredag!Vill.Inte.Gå.Dit.Idag

Första fredagen sedan jag började där... En fredag liksom?

Men det blir iallafall lunch på stan om man nu ska vara lite positiv.

// Noa


SundsutsiktJa, man har ju sundsutsikt när man är ute och röker om dagarna iallafall =)

// Noa


Sötnöt! =)Usch, vilken dag det har varit idag...

Hissen fungerade idag och här sitter man i nya lokaler, hör en jävla massa kackel då alla sitter i samma rum och med dålig luft. Men det finns säkert dom som har det sämre.

Skulle egentligen ha en dejt med S idag när jag slutat, men då tippen var stängd när de var där igår så blev det inget. Men det kommer fler chanser.

Däremot fick jag ett jättegulligt mail av N idag, skrev nämligen till henne igår när hon fyllde år och nu undrade hon när jag skulle komma och hälsa på? Så det får vi väl ordna, har ju en del catch-up att ta igen ;)

Sitter och pratar lite med S, hon bor i samma håla som N nämligen... Hur stora är oddsen att man känner två helt oberoende av varandra i samma lilla håla liksom? Fast N är dock inflyttad Malmöit!

// Noa


ServiceBlev lite förvånad när jag fick den här värdechecken från Hedin redan idag! Men så kollade jag och jag servade faktiskt bilen den 4 maj förra året, så det är väl helt i sin ordning.

Så nu har jag bokat tid för service innan kupongen går ut, rör sig ändå om en 650 spänn som man kan ha roligare för =)

// Noa


Vilken dag!Man skulle kunna tro att det är måndag, men det är det ju inte.

Hur som helst så träffade jag L uppe vid mig imorse, så jag väntade på henne och så hade vi sällskap ner till de nya lokalerna. Men sen tog det stopp. Hissen var trasig, så medan alla andra gick upp till fjärde våningen så var jag och den andre L strandade på bottenplan.

Han kan inte gå i trappor och jag vågade inte då mina knän fortfarande är lite si så där.

Efter 1.5 timme kom Koordinatorn ner och sa att vi kunde gå hem, sen skulle hon ringa L och maila mig imorgon om hissen inte fungerar. Isåfall får vi avvakta att komma ner. För vi kan fan inte stå ovetande i ett trapphus i flera timmar.

Men nu är jag hemma iallafall och får göra det bästa möjliga av den här dagen, klockan är ju inte så mycket än.

// Noa


Hotmail


Är det fler än jag som har problem att komma åt sin hotmail?

// Noa


Dagens boktips!

Tre närpolisdistrikt i Göteborg får in anmälningar om att små barn blivit kontaktade och fått godis av en okänd person. Inga brott har begåtts så anmälningarna läggs åt sidan, ända tills en fyraårig pojke förs bort från en lekplats och återfinns skadad. Erik Winter sätter igång det komplicerade arbetet att försöka få fram trovärdiga uppgifter från små barn och desperata föräldrar. Han vet att tiden är knapp om han ska förhindra en fasansfull katastrof.

// Noa


PelletsNu kom mitt paket från Animail.se innehållande 4 kg pellets bland annat.

Mina fåglar äter främst frön, men så hade jag lite pellets liggande och Gizmo älskade dessa, varje gång jag var där och skakade ner de som fastnat i röret så gick han dit och åt. Dock har jag inte hittat den sorten någon annanstans, så nu fick jag testa en annan sort.Den här sorten är formad annorlunda, men luktar ungefär detsamma, som tuggummi med fruktsmak =)

Så nu hoppas jag få mina små dunbollar att äta även den här sorten, speciellt med tanke på att jag lagt över 300 spänn på den. Men vad gör man inte för sina älskade huliganer?

// Noa


Väntan...Segt att vänta på min leverans, så jag passade på att ta lite egobilder =)

// Noa


<3Jag fick ett Alla hjärtans dag kort med posten!! =)// Noa


Mmmmm MarabouDe flesta har redan testat Marabous nya choklad och alla som testat det (ja det heter ETT choklad) fullkomligt avgudar det. Så idag köpte jag två stycken så det blir att testa ikväll när de legat och kallnat och hårdnat till sig lite i kylen.

// Noa


What to do?Det var ju tur att jag bestämde mig för att köra och handla idag kom jag på. För jag hade varit tvungen att flytta bilen på fredag och då är jag inte hemma. Så det var lite tur i oturen att jag körde idag.

Fick samma ruta som jag lämnade när jag kom tillbaka...Vad gör man då? Jo, man backar in i rutan såklart =)

// Noa


<3

Till alla som betyder något i mitt liv <3

// Noa

Mer paket!Ser minsann ut som att det väntas paket idag med =)

Tur, för idag är jag hemma och kan ta emot det!

Fast först blir det att skrapa bilen och köra till Maxi och lite sånt, för det hinner jag ju inte på fredag när jag ska vara på Folkis hela dagen.

// Noa


Så kan det gå....Ja, så kan det gå =)

// Noa


Hemliga paketet....Det var ju mina pocketböcker från CDON.com =)Slänger upp en egobild med när jag ändå är igång =)Och en omgjord variantGillar svartvita bilder med "färgklickar" 

HÄR finns fler av mina svartvita bilder med färgklickar!

// Noa


Gulligt!Fick precis ett sms från min granne E som bor i min gata. Hon hade cyklat förbi Netto och tagit ett nettoblad åt mig med.

Dock ska jag ju ändå upp där om en stund och hämta paket, men det var en gullig tanke av henne! =)

// Noa


Paket!!Alltid trevligt med paket =)

Dock får jag en grej med vanliga posten som ska postas så jag får snällt vänta innan jag knallar till Hemköp och Netto.

Får bli lite kaffe under tiden!

// Noa


DimmaVar kom den här dimman ifrån??

// Noa


R.I.PVila i frid Whitney Houston!

// Noa


WFIgår lärde jag systerdottern den äldre att spela Wordfeud. Jag la ordet sex och hon kontrade med sexlingar. Det märks att hon brås på sin moster ;)

// Noa


Tur i oturenKunde köra till mamma idag och tur var det, för min syster ringde på vägen dit och behövde hjälp, för min svåger hade kört in på akuten imorse, först skulle han bli inlagd, men nu ska dom göra nåt om trekvart, sen får dom se om dom behåller honom eller inte.

Iallafall så blev det en blixtvisit hos mamma, för att sen köra ut och hämta syster och ena systerdottern som med är sjuk, hon hade nästan 40 graders feber imorse. Så fick jag köra in dom till sjukhuset så syster kunde ta svågerns bil med sig hem.

Tur i oturen att detta inte hände igårkväll, för jag hade inte kunnat köra bil igår när jag knappt kunde gå.

Nu blir det iallafall kaffe!

// Noa


ObehagligtIgår hade jag lite känningar i knäna när jag kom hem och tänkte att det kanske berodde på att jag sprungit väldigt mycket i trappor. Men det blev värre och värre under kvällen, för bägge mina knä låste sig och jag kunde knappt gå här hemma.

När jag skulle sova blev det inte roligare.

För jag fick ta hjälp av händerna och lyfta upp framförallt vänster ben i sängen och sen försöka sträcka ut det. fick till och med ta ett par värktabletter.

Men idag när jag vaknade så var det mycket bättre, det gör fortfarande ont, men jag kan gå iallafall och jag tror inte det blir några problem att köra till mamma heller som jag lovat. Som det var igår hade jag nog inte klarat av att koppla ens.

Hoppas det försvinner under dagen, så jag inte är helt invalid nu hela helgen. Blir lite svårt att tvätta på söndag med om jag inte kan röra mig.

// Noa


Torsdag!Idag blev det thai och sushi buffé på lunchen med S,G och G, fast vi glömde ta foto på thaimaten.Det var kallt på lunchstället, så S fick ta på sig sina nya vantar minsannAllt går om man bara vill, som att äta sushi med pinnar OCH vantar =)

Sen var vi och tittade på de nya lokalerna, är en vindsvåning så där är inga vanliga fönster utan där är snedtak överallt och alla fönster sitter i dom, så man ser typ bara himmel.

Sen är tanken att ALLA ska sitta i samma rum tydligen... Det vill säga så ska vi smarta personer blandas med alla nötter =(

Men men... That´s life! Och dessutom är det nästa veckas problem. För nu är jag ledig i fem dagar =)

// Noa


Dagens steg!Inte fy skam om jag får säga det själv!

// Noa


En nöt - Flera nötter!Att jag har problem med tröga människor är ett välkänt faktum, ändå är jag omringad av dessa dagligen.

Som nu i eftermiddags kommer vår koordinator in där vi sitter, då är där två stycken som säger att nu när vi ska byta lokaler så har vi tänkt på en sak...... Person X är jätteallergisk mot nötter och Pistachia ligger i närheten av de nya lokalerna. Det räcker att någon öppnar en påse med nötter så blir person X jättesjuk.

Koordinatorn blir tyst en stund och säger sen, men varför är det ett problem med de nya lokalerna? Det är väl samma problem här i de gamla lokalerna? Vilket hon har fullkomligt rätt i. Dessutom ligger Pistachia på söder med.

Sen säger den här person X att hon och hennes kille flög till Thailand på semester och efter att de kom hem så läste de att OM man var allergiker så skulle man uppge det redan när man bokade resan. Det visste inte hon och hennes kille.

Men när JAG flög till Thailand så fick vi jordnötter på planet, om hon nu inte uppgett att hon var allergisk på sin resa, borde inte hon ha fått ett anfall på planet då? Uppenbarligen inte.....

I korta drag, det hon inte ser eller vet om (att resten av människorna på planet satt och tuggade nötter) det dör hon inte av.

// NoaPromenad!Idag tog jag med mig T och promenerade upp till Fredriksdal för att hälsa på E och kolla in stället hon hänger på =)

Så vi har minsann varit sysselsatta idag, även om promenaden dit och tillbaka gick fortare än beräknat. En liten fika på vägen tillbaka hann vi med att klämma in dessutom.

// Noa

WTF...


Jag brukar uppskatta fredagar, för då har vi självarbete hemifrån. Dock kommer detta ändras under nästa vecka pga flytten.

Även om vi får jobba hemifrån både måndag och tisdag nästa vecka, så känns det konstigt att behöva vara på plats en fredag.

Men men, man får väl vara glad för det lilla.

// Noa

Tillbaka till allvaret igen.Är fortfarande hostig och skit, men men idag kör vi på som vanligt.

// Noa


Kvällsmys!!Mysig.Kille.Nu

// Noa


Familjen Annorlunda!Nya säsongen började redan förra veckan, så det blir andra avsnittet idag =)

// Noa


Flytta!Jaha, som en blixt från klar himmel fick jag veta att vi ska byta lokaler från och med nästa vecka. Så hejdå söder och hej Järnvägsgatan ovanför Pistachia. Fast det blir lite närmare ner dit för min del skulle jag tro.

// Noa


Dagens serietips!Har börjat titta på Bron nu. Riktigt spännande faktiskt =)

Lovefilm.se skriver så här om serien

En kvinna hittas död på Öresundsbron, precis där gränsen mellan Sverige och Danmark går. En polis från respektive land sätts på fallet, och ska göra en gemensam utredning. Men snart står det klart för både Saga Norén och Martin Rodhe att mordet på kvinnan på bron bara är början.

// Noa


Lite småkallt

'

Jag tyckte det var kallt igår, då var det "bara" -8.

// Noa


In Case of EmergencyLäste precis in insändare i tidningen angående ICE i mobilen och tydligen är det många som inte känner till detta.

Det här med ICE kom för flera år sedan för att underlätta för räddningstjänst etc om något skulle hända, så de snabbt skulle veta vem de skulle ta kontakt med, istället för att behöva gå igenom hela telefonboken på telefonen.

Jag har haft min syster som ICE sen den här kampanjen drog igång och det känns tryggt att veta att de kan ringa min syster om nåt skulle hända mig.

HÄR kan ni läsa vad Wikipedia har skrivit om ICE.

// Noa


En god sakIdag kommer nog T förbi och hämtar mammas gamla dator till sin mamma.

Det var en riktig värstingdator på sin tid med Windows 98, 8 gig hårddisk och 128 mb i ramminne =)

Men det är bättre att den kommer till nytta så T´s mamma kan surfa in på aftonbladet då och då, eller vad hon nu har för enkla behov än att den står och dammar hos min mamma!

// Noa


WFTror ni C blev knäckt eller?

Mohahahahaha

// Noa


Big Brother 2012

 

Häromdagen kom vi in på Big Brother och givetvis var vi tvugna att kolla när det startar.

Det gör det
Söndagen den 19 Februari kl 21:00 på Tv11

Det ser vi fram emot!! =)

// Noa


Mamma är modernMin syster ringde och sa att jag skulle ringa mamma och säga att hon skulle ringa och sjunga för systerdottern.

Så jag ringde och sa att hon måste ringa nuuuuuuu och det skulle hon göra. Tidigare idag hade assistenten frågat om de skulle ringa, men då hade mamma menat på att hon hade skickat grattis på Facebook.

Min svågers kommentar till detta var ungefär : Jaha, hemskt vad hon har blivit modern då!! 

Haha, så jävla skön kommentar.

// Noa


Dagens filmtips!Bra tidsfördriv när man är hemma och är sjuk!

// Noa


Gulligt!!!Man kan inte annat än att bli glad när sms:en och kommentarerna på WF haglar över mig om hur mycket folk saknar mig!

Saknar er med, är inget roligt att vara hemma och vara sjuk =(

// Noa


Grattis!!Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det systerdottern den äldres födelsedag!! =)

// Noa


RSS 2.0