Zelda
Ligger ju aningen efter Gaymasen i spelet, men nu har jag iallafall klarat första borgen =)

// Noa


Gratis Zelda


Hittade ett gratis Zelda igår till mitt Ds så jag har nåt att spela medan jag väntar.

Läs om det HÄR

// Noa


DsiMen lite positivt är att jag fick mitt Nintendo DSi idag iallafall =)

// Noa


Tröttsamt

 

Jävla hantverkare!

Han kom kl 16 och nu hinner han inte ta alla mina fönster idag, för det tar en timme i köket och två timmar i rummet. Tydligen hade han varit här kl 13 idag, men då var inte jag hemma.Det är bara det att vi har nyckltuber, dvs att där är ett hål i min dörr, på utsidan sitter där ett lås och på insidan hänger där en kedja, så när någon hantverkare ska komma in och jag inte är hemma så har de fått en nyckel till låset och kan "fiska" upp min nyckel som jag hakat fast i kedjan. Mycket smidigt, MEN han som är här hade inte tittat i nyckeltuben om där fanns någon nyckel, därför kom han så sent som han gjorde.

Så nu ska han komma tillbaka imorgonbitti kl 8. Men jag vågar inte ha honom här ensam, så jag får snällt stanna hemma de två timmarna han är här. Annars vet man inte om han glömmer bort att låsa efter sig.

Update

Efter att han fixat i köket hade han släppt in en stor spindel som fåglarna var rädda för... Inte så moget, men den slog jag ihjäl med flugsmällaren. Ha!

// Noa


Flytta?!När jag tittar i den änden av rummet ser det ut som att jag ska flytta ut eller precis har flyttat in. Ser väldigt tomt ut i den hörnan. Men det blir återställt i eftermiddag.

Den andra änden av rummet är överfullt med grejer så den får ni inte se!

// Noa


FönstertätningIdag kommer där en snubbe från Helsingborgshem och ska täta mina fönster. Detta gjorde att jag fick möblera om i halva lägenheten igår, så jag har sovit i soffan mitt i rummet inatt och drömt märkliga drömmar.

Nu är fågelburen flyttad fram till spisen och jag hoppas han jobbar snabbt den här killen, för pippsens skull. Men dom har ett skynke på baksidan av buren som förhoppningsvis tar lite av kylan. Och dom står längst bort i köket nu.

// Noa


VinterjackaBlåsten skulle fortsätta idag, vilket innebär att det kommer vara kallt, så idag blir det vinterjacka!

// Noa


Mycket begåvatMycket begåvade människor som ger sig ut mitt i natten för att titta på stormen. Du kan läsa om hela händelseförloppet gällande stormens framfart HÄR

// Noa


StormSå här ser SMHI:s karta över varningar ut under söndagsförmiddagen. Gul: Klass 1-varning. Orange: Klass 2. Röd: Klass 3.
Foto Bild från SMHI.

Och att det blåser som fan kan jag intyga. Skönt man kan kura ner sig under täcket och titta på film såna här dagar!

// Noa

Pappa!

Idag saknar jag min pappa. Jättemycket!

Kan tycka det är orättvisst att många jag känner som är mycket äldre än jag har sina föräldrar kvar i livet.

Saknar dig pappa!

// Noa


TrevligtIgår fick jag kontakt med ett par gamla vänner jag inte hört ifrån på ett tag, trevligt trevligt!

// Noa


Finn sex papegojorLyckades ni inte identifiera alla papegojorna i förra inlägget ser ni facit här =)

// Noa


Fredagsmys!Nu är det fredagsmys även hos pippisarna. De fick först två kolvar, men ibland går det inte att samsas så jag fick hänga in en tredje för husfridens skull.

// Noa


Fredag!!

'

En kopp kaffe och lite Skilda Världar vol 4 är inte så dumt! =)

// Noa


Skilda Världar vol 4


Senaste boxen släpptes igår, så nu har man att göra ett tag (som om jag inte har det ändå)

// Noa


Mästarnas mästare!

Blev en ny t-shirt idag =)

// Noa


Minneslunden

Blev en långpromenad på två timmar till Krematoriet med T idag efter lunchen.Pappa fick både blommorOch två ljus, det ljuset emellan är det syster satte där i förmiddags.
Så det har blivit en del steg idag redan!!

// Noa


Grattis pappa!Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det pappas födelsedag!!

Grattis lilla pappa på 64 års dagen!Blir en tripp till minneslunden i eftermiddag med en blomma och ett ljus!

// Noa


Testpilot

Idag har jag anmält mitt intresse hos Smartson.se om att bli en av 20 som får testa Gigaset SL910,världens första hemtelefon med pekskärm, vill du med ta chansen klickar du HÄR

Vill du läsa mer om produkten klickar du HÄR
// Noa


DreamboxJag och min dreambox börjar redan få en riktigt bra relation =)

Speciellt nu när jag börjar lära mig hur den fungerar!

// Noa


Ett litet ord och vips så händer det saker


Hade fortfarande inte fått min dvd idag och trots att jag mailade snubben i fredags och frågade när han postade den, så hade jag inte hört något, men skam den som ger sig, idag mailade jag honom igen.

"Hej igen!


Då jag försökt maila dig utan att höra något så försöker jag igen. Det har gått 8 dagar sedan jag betalade in pengar på ditt konto, men jag har fortfarande inte fått någon dvd, så jag skulle gärna vilja veta när du postade den?

Om inget annat får vi göra en reklamation hos posten om den inte dyker upp.

Jag har ju sett att du har en massa positiva omdöme på Tradera och vill gärna få kontakt med dig, men hör jag inget ifrån dig inom de närmaste dagarna så måste jag ju göra en polisanmälan, men det hoppas jag att jag slipper för bägges skull.

Med vänliga hälsningar"

Och efter ordet polisanmälan så kom där ett svar på mitt mail mindre än 10 minuter efter att jag skickat det där han förklarade sig. Han hade inte hunnit skicka den av diverse orsaker, men beställer frakt idag och skickar den imorgon och återkommer med kollinummer.

Jag tyckte nämligen att det var lite konstigt att där inte kom någon dvd, trots att snubben har nästan 300 positiva omdöme på Tradera sedan 2006, men nu fick jag en förklaring och slutet gott - allting gott!

// Noa


ProvkörningIgår fick jag den stora äran att provköra systers nya vrålåk. Vi skulle till Maxi och hon sa åt mig att vi kunde byta bil på vägen dit, inte en chans tänkte jag och sa till henne att jag kan inte parkera med den stoooora bilen på Maxi, men hon propsade på att det kunde jag visst det. Och det kunde jag såklart!

Så medan syster körde min lilla Picanto så tog jag hennes stoooooora Honda till Maxi och jag måste säga att det är en enorm skillnad på bil och bil. Hennes bil är jättetyst och jätteenkel att styra i jämförelse med min lilla Picanto från 2010.

Det var en upplevelse och det är bra att den har backsensor fram med när man ska parkera, för jag ställde mig i rutan och syster gestikulerade att jag skulle längre fram, men jag slutade köra när backsensorn fram började pipa.

Backsensor fram? Heter det ens så? Jag har inte ens backsensor bak på min lilla Picanto, trots att det är en SPORT.

Men måste jag nu väljaSå trivs jag faktiskt bra med min lilla Picanto, trots att den kostar runt 160.000 kr mindre och låter lite mer och saknar backsensor. Men min bil är betald, för den köpte jag kontant, syster har avbetalning på sin varje månad. Dessutom är min lilla bil enklare att parkera med och jag får dessutom parkera gratis i stan då det är en miljöbil och jag har miljöbilstillstånd.

Vad säger man, borta bra, men hemma bäst?

// Noa


Zelda Skyward SwordIgår körde jag lite Zelda Twilight Princess, men idag blir det nog lite Zelda Skyward Sword som hade release igår =P

// Noa


Fredag

Har varit och handlat lite idag =)

 

Kanske inte de snyggaste, men det kan vara värt 200 spänn om mina fötter mår bättre. Jag går ändå rätt mycket i veckorna.

// Noa


Testpilot

Idag har jag anmält mitt intresse om att bli en av 100 som får testa 1 -2 Spray från Vileda, vill du med ta chansen klickar du HÄR

Vill du läsa mer om produkten klickar du HÄR

// Noa


PaketFick en avi med posten idag och trodde det var min dvd, men det var ju mikrofonerna till mitt Wii =)

Nu ska jag bara skaffa några sjungaspel med så jag kan testa så dom funkar!

// Noa


Ingen post....Mycket märkligt, men idag har jag inte fått nån post alls. Normalt brukar där komma en lokaltidning på onsdagar och sen väntade jag lite andra grejer, men brevlådan gapade helt tom.

Jaja, det kommer väl imorgon!

// Noa


Paket?


Får se om jag får paket idag kanske =)

Har köpt en ny inspelningsbar dvd nämligen!

// Noa


Testpilot!

Idag har jag anmält mitt intresse hos Smartson.se om att bli en av 3000 som får testa Arla Köket® thaipanna, vill du med ta chansen klickar du HÄR

Vill du läsa mer om testprodukten klickar du HÄR// Noa


StressMin klocka ringde inte imorse.... Vad är det med måndagar och min klocka?

Men jag hann i tid, fast fick sätta i linserna där nere, för det hann jag inte hemma.

// Noa


Effektiv

Idag har jag hunnit med en hel del faktisktJag har lyckats få ett ordentligt skavsår på lilltånJag har varit i minneslundenDär pappa fick både blommorOch ljus så här på Fars dag!Sen har jag hunnit klippa migOch testa mitt vax som jag fick från Smartson.se

// Noa


FilmkvällTänkte se senaste Irene Huss ikväll =)

// Noa


RacerbilIdag är syster och hämtar sin nya racerbil =)

En grafitgrå Honda Accord kombi 2012

Den ser jag fram emot att få provköra sen faktiskt ;)

// Noa


RosorKörde en chansning och köpte rosor till pappa redan idag. Förhoppningsvis håller dom sig tills på söndag när jag ska till minneslunden, annars får man se det som så att jag fått njuta av dom själv iallafall.

// Noa


Så var det det här med parkering!Har tidigare skrivit ett inlägg om detta, det kan du läsa HÄR

Men nuförtiden så ser man nästan en p-vakt i varje gathörn och igår haffade jag en för att fråga lite om mitt miljöbilstillstånd och idag när jag såg en p-vakt vid min gata så frågade jag varför de inte botar folk som står utanför rutorna som i inlägget jag länkade till här ovanför.

Men tydligen får man lov att stå lite hur som helst med bilen, i rutan, utanför rutan, mellan två rutor osv osv, för p-vakterna får inte bota folk så länge där inte står en tilläggsskylt som säger att parkering endast får ske på markerade platser.

Varför är där då målade rutor kan man fråga sig?

// Noa


Testpilot

Idag har jag anmält mitt intresse om att bli en av 10 som får testa Dacia Duster under en långhelg, vill du med ta chansen klickar du HÄR

Vill du läsa mer om bilen klickar du HÄR// Noa


Veckans klipp!


Igår när jag var på Netto så köpte jag bland annat ett 9 pack gourmetmajs, såg sedan på kvittot att jag bara betalt 20 kr för den förpackningen. Det är bra med fel prismärkning när det är på det hållet =)

Skulle kostat 49 kr egentligen =)

// Noa


Paket!När jag kom hem idag låg där en avi och väntade =)Och det var ju senaste grejerna från Smartson.se, jag gillar Smartson!!

// Noa


Hmm

Idag vaknade jag av klockan iallafall =) Men nog om det. Läste på en blogg igår om jämnställdhet och vart gränser går för vad man får säga och inte säga. Typ negerboll och sånt.Så googlade jag efter en Volvologga och såg till min förtjusning att det är fler än jag som uppmärksammat att Volvos logga faktiskt är en mans symbol.

Folk har hängt upp sig på Noggerglass, kinapuffar och negerbollar, men det är ingen som jag hört gnälla om Volvos logga, tror inte att folk i allmänhet "sett" mans symbolen i loggan heller, för det har liksom inte blivit någon snackis om det.

Själv har jag varit medveten om detta länge, men bryr mig inte så mycket om att det är så, däremot tycker jag att det är konstigt att inte alla feminister där ute har klagat till diskrimineringsverket =)

// Noa


Vyssan lull.....Försov mig imorse, jag som ALDRIG brukar försova mig =(


Vaknade 9:05 av ett sms som löd " var är du? "


Skönt att någon saknade mig iallafall, men jag var på plats mindre än en timme senare. Sen kan ni ju räkna ut hur resten av dagen varit.

// Noa


Dagens tidsfördriv!Riktigt roligt faktiskt =)

// Noa


Mästarnas Mästare!Helsingborgs IF försvarade titeln som Cupmästare från förra året efter 3 - 1 vinsten mot Kalmar FF i finalen i Svenska Cupen =)

Nu har vi vunnit trippeln, dvs Supercupen, Allsvenskan och Svenska Cupen!
Hd.se skriver att: aldrig tidigare har ett svenskt lag vunnit samtliga titlar samma år.

Dessutom är HIF obesegrade på Olympia i år, inte illa!

// Noa


Final!Väljer faktiskt att se matchen hemma på tv idag =)

// Noa


Svenska Cupen Final!Idag kl 15:30 är det avspark uppe på Olympia där årets Svenska Cupen final mellan Helsingborgs IF och Kalmar FF går av stapeln.

Heja HIF!!!! =)

// Noa


Stressig fredag....Japp, var och hälsade på pappa i minneslunden idag och tände ett ljus för honom. Blommor får han nästa gång, för jag tog honom innan jag var på Maxi.

Sen har jag träffat syster och systerdotter och mamma och lite sånt.

// Noa


Pappa!I och med att det är Alla Helgons Dag imorgon, så tänkte jag köra till minneslunden och tända ett ljus för pappa redan idag, dels slipper jag allt folk imorgon och dels så ska jag på HIF imorgon med.

Idag får han "bara" ett ljus lilla pappa, för jag ska snart dit igen. På söndag nästa vecka är det Fars Dag och den 22 november skulle han fyllt år nämligen.

// Noa


PippisarKolla vad fint!!!

Är tjejen som startat dvärgisforumet jag är moderator i som skapat den åt mig =)

Tack Chilenita!

// Noa


I valet och kvalet....

Byta eller inte byta, det är frågan?!

// Noa


StadiumIdag var jag på Stadium för att kolla mina presentkort och där fanns faktiskt pengar på dom. Eller ja, hon kollade två av sex och där fanns pengar och då alla kom i samma försändelse så förutsatte vi att där är pengar på alla.

Fast jag köpte inget idag, nu har jag två sparkdräkter redan, och två par nya Reebokskor. Så jag får väl se om jag hittar nåt annat. Men jag har 3 år på mig.

// Noa


Testpilot!

Idag har jag anmält mitt intresse hos Smartson.se om att bli en av 500 testpiloter som får testa Emborgs färdig skivade ost. Vill du med ta chansen klickar du HÄR

Vill du läsa mer om osten klickar du HÄR

// Noa


RSS 2.0