Fler bebisar...

Idag kom den tredje ungen till världen i Laban och Gizmos holk =) Vet inte vart jag ska göra av alla =)Sen har jag fixat mammas födelsedagspresent från mig och syrran ikväll, en canvas tavla på ungarna, givetvis valde jag den största man kunde ta. Jag är en förlust för det företaget minst sagt, först en massa väggalmanackor och nu en canvas, men det är väl klart att man ska nyttja sina kontakter när man kan =)
Gratis är gott!!! =)

// Noa


Här händer det grejer!!!

Kom minsann ännu ett litet syskon till Filli imorse, dock måste det vara slut i den holken nu, för det skiljer 10 dagar mellan ungarna där. Så antagligen har det varit det första och det sista ägget som kläckts där.

Lite skillnad storleksmässigt.

 

Får se hur länge det blir jobb ikväll då, förra veckan blev det rätt många timmars övertid nämligen.


// Noa


Så var dom åter två...

Här har vi då Laban och Gizmos minstingar, kolla vad mycket den som är 2 dagar gammal har växt jämfört med den som är alldeles nykläckt för kvällen.// Noa


Spikmatta...

Har varit skeptisk till dessa spikmattor sen de kom, men så fick jag höra att man kunde köpa en för en hundring och då tänkte jag att vad har jag egentligen att förlora på att prova?

Så idag på lunchen körde jag iväg och införskaffade mig en egen matta och nu får vi helt enkelt se om den kan få mig att känna mig mindre stressad och kan öka blodcirkulationen så jag inte är så förbannat stel i nacke och axlar framöver.

Funkar den är det kanon, funkar den inte så har jag bara förlorat en hundring som jag ändå lagt på nåt annat. Så vi får se, men jag tänkte försöka använda den en stund varje dag iallafall =)

// Noa


Babyboooooooooooom =)

I fredags förra veckan låg den här lilla parveln och väntade i Ahmed och Zeldas holk när jag kom hem från jobbet =)Imorse hittade jag en ny liten ny parvel i Laban och Gizmos holk =)
Nya fredagssyndromet?

// Noa


Då var sprutan tagen...

Kom till jobbet som vanligt vid 8 imorse och fick då veta att Micki hade en plan för oss två, vi skulle nämligen vaccineras idag mellan kl 13-18 på samma ställe. Tanken från början var att vi skulle jobba hela dagen och sen köra ner, men Mickis plan gick ut på att först ta lunch och sen köra ner och vara där nere strax innan kl 13 och få det gjort.

Det gick hyfsat fort ändå, trots att det var en hel del som nog hade samma tanke och var där redan kl 12:40 ungefär. Men det gick smidigt och jag var helt smärtfri under hela eftermiddagen, blev lite öm under kvällen dock när jag får upp armen i brösthöjd, men inte annars. Tänkte att jag skulle jobba lite övertid för att slippa åka ner och skriva lapp på AF nästa månad och tanken först var bara att stanna under den tiden vi var borta för att ta sprutan, dock blev det jobb tills klockan 21 ikväll, men det blir fina pengar sen framåt jul =) Samt att jag får timmar tillgodo så att jag förhoppningsvis slipper skriva lapp på AF den 10 december. Var nere i tisdags nämligen och körde från jobbet kl 11:30 och var tillbaka kl 12:45 och fick kasta i mig lunchen, men det innebar ett bortfall av timmar för min del och min handläggare vägrade att låta mig skicka in papperna.

Så det blir nog övertid imorgon och på onsdag med =)

Sen var där en tomte från Karlskrona som ville köpa mina fågelungar som ligger på blocket, dock ville han ha en hane och en hona, så det lät som att han tänkte para mina ungar med varandra, vilket definitivt inte är okej, då stannar dom hos mig, för här blir det ingen inavel. Det fattar väl alla, att man inte kan para syskon?! Dessutom ville han ha sänkt pris för att han bodde långt bort. Men det är faktiskt inte mitt problem att han som bor långt bort sitter och kollar annonser i Helsingborg, så det blev nixpix från min sida. Jag vill att mina djur ska få det minst likabra som dom har det här, jag skulle aldrig sälja en av dom så att den sitter helt ensam, eller sälja dom till någon som tänker para dom, då har dom det bättre här, dom äter mig inte ur huset precis, då låter jag dom stanna.

Det var nog allt för idag =)

// Noa


Påhälsning av storken =)

Ja idag kom då storken och hälsade på när jag var på jobbet, så när jag kom hem fick jag se den senaste leveransen.Ahmed och Zelda heter dom stolta föräldrarna och Filippa har härmed fått ett litet syskon =)

Fredagen den 13 är inte så tokig ändå =)

// Noa


Nu så....

Har lagt ut mina små bebisar på blocket...Känns tungt, men det är ett nödvändigt ont, jag kan inte spara på alla ungarna och nu behöll jag Filippa när hon kom till världen, så det får räcka med sex huliganer.

Får se om där är några som hör av sig.// Noa


Mission completed.

Så har man varit snäll idag med och firat Fars Dag hos pappa och han hade minsann både köpt en tårta och en vetelängd. Detta är nämligen årets viktigaste dag i min pappas liv, det är större än födelsedagar och så, trots det brukade vi själva få köpa med fikabröd tidigare år om vi skulle få nåt att fika på, men inte idag inte.
 Jag och min syster passade även på att prata lite med pappa, men reaktionen vi väntade oss kom aldrig. Vet inte om den kommer i efterhand eller om den bara uteblir totalt. Hur som helst så är det framfört iallafall. Och nu dröjer det ytterligare 14 dagar innan man måste dit igen och fira hans födelsedag.

Har minsann varit duktig och tvättat idag med och lite sånt och burit ner grejer i förrådet, så nu blir det bara film för resten av kvällen innan det är dags att krypa till kojs.

Funderar på att lämna in min bil sen med när jag fått min första lön, för att se om dom kan rusta upp den lite åt mig.Få bort knakandet när jag svänger och lite sånt.Blir en del extra pengar nu när jag är "inne i systemet" nämligen och då är det nog smart att satsa dom på bilen och förhoppningsvis kan jag få min stereo insatt i Volvon snart igen. Det går att lyssna på min mp4 spelare som har högtalare, men det börjar bli aningen tråkigt nu.

Det är så jävla skönt, detta är första jobbet där jag inte känner någon som helst söndagsångest =)

Men nu ska jag släppa ut mina huliganer så dom får flyga av sig och så ska jag fixa morgondagens lunch tänkte jag, ha en fortsatt fin söndag allesammans!

// Noa


Lördag!!

Ja så var det helg igen. Det var faktiskt skönt att få sova lite längre idag =)

Satt och höll på med överflyttning från vhs till dvd igår, men min inspelningsbara är bra på det viset, för jag kan titta på dvd samtidigt som jag spelar in på hårddisken, så jag slog två flugor i en smäll där.

Igår introducerade jag även dom små bebisarna med resten av gänget och det gick jättebra, det var inte förrän det var dags att gå hem och dom hoppade med gänget in i den stora buren som Devil började hugga lite efter dom. Men hur som helst så tänkte jag att det börjar bli dags för dom att bli lite självständiga, så dom hamnade i en egen bur. Men när mörkret föll och det var dags att sova så blev dom jätterädda dom små liven, så inatt har dom fått sova hos sin mamma och pappa, men dom är flyttade till sin egna bur igen nu på förmiddagen.Men nu är det dags för lite kaffe!!

// Noa


En liten uppdatering kanske? =)

Ja, jag jobbar och står i och efter att min ip-telefon gick och dog i söndagskväll så har den nu återuppstått.

Dom små bebisarna är inne på sin 9:e vecka i livet och snart ska jag börja introducera dom för alla de andra fåglarna, så dom lär känna fler än bara sin mamma och pappa. Så får vi se hur det går med Filippa och Devil om deras singelliv ska upphöra kanske?

Men efter vad jag fått höra av experter så kan man sälja ungarna från att de är tidigast 9 veckor, men man ska gärna låta dom bo hemma tills dom är 12 veckor gamla, så att psyke och så hinner utvecklas, så att de kommer att klara sig resten av livet på egna små ben utan mamma och pappa som skämmer bort dom, vilket innebär att jag inte har jättebråttom att sälja dom. Men det är klart, tiden går sjukt snabbt, så jag får eventuellt börja att avvänja mig vid dom små.. Men söta är dom =)Farsdag på söndag och måste åka dit....Blir nog inte riktigt som någon förväntat sig, men det ska nog gå bra. Jag och min syster har varandra och får hjälpas åt, så ska vi nog klara av det med.


// Noa


RSS 2.0