Anställningsintervju

 
Då har man bokat in tid för intervju senare i veckan =)
 
Ska bli kul att höra vad de erbjuder faktiskt.
 
// Noa

Onödigt...

 
Matchen mellan HIF och Djurgården blev idag avbruten då Djurgårdensupportrar stormade planen i 42:a minuten.
 
Detta pga att en 43 årig fyrabarnspappa och Djurgårdensupporter avlidit efter en allvarlig skallskada som vederbörande fick i ett bråk innan matchen.
 
Det förstör så fruktansvärt mycket för fotbollen när supportrarna envisas med att slåss i samband med matcher och när det dessutom resulterar i dödsfall. Mycket tragiskt!
 
Tänk om dessa idioter rent ut sagt kunde fokusera på fotbollen, på sporten, på matchen istället för att slåss?
 
Man blir förbannad rent ut sagt!
 
// Noa

HIF - Djurgården

 
Allsvensk premiär idag!
 
Kom igen nu HIF!!!
 
// Noa

Äsch...

 
Mössa är ju inte min grej egentligen, men jag var ju tvungen att testa kameran i den nya mobilen =)
 
Så jag bjuder på mössbilden.
 
// Noa

Premieobligationer

 
Då var det återigen dags att köpa lite premieobligationer =)
 
// Noa

Dagen i bilder!

 
Har varit och hälsat på pappa idag för idag är det 4 år sedan han gick bort.
 
 
Han fick tulpaner av både mig och syster
 
 
Och så tände vi ljus för honom
 
 
Sen fick jag ju lön idag och jag hade för mycket pengar över sen förra månaden, så jag köpte mig en ny telefon minsann =)
 
// Noa

Suck!

 
Gissa hur min natt har varit!?
 
Stod fast på motorvägen en bra stund innan bärgaren kom,  sen blev det stressigt att komma ikapp tiden med tanke på den tjocka dimman, men slutet gott allting gott =)
 
// Noa

Vinst!

 
Blev vinst igår!
 
Nu väntar semifinal! =)
 
// Noa

Svenska cupen

 
 Jag vet ju vad jag ska göra idag innan jobbet!
 
Kvartsfinalen i Svenska Cupen mellan HIF och Gais startar kl 15:00 och visas på SVT1 =)
 
// Noa

Vårtecken!

 
Inatt såg jag en padda på en av skolorna jag ronderar på, det måste väl ändå vara ett vårtecken?
 
Dock tycker jag dom är räliga som fan.
 
// Noa

Deklaration!

 
Kunde ju inte låta bli att logga in på skatteverket och se min deklaration =)
 
Det var som fan......
 
Jag var mest nyfiken på min årsinkomst faktiskt och den ser ju väldigt bra ut, dessutom har jag ju sett till så att jag får tillbaka betydligt mer på skatten än de futtiga tusenlappar jag fått tillbaka de senaste åren och då har jag inte ens dragit av något på den här deklarationen, vilket jag kan göra nästa år på körningen till och från jobbet.
 
Passade på att kolla mammas med, hon fick ju alltid restskatt när pappa skötte deras ekonomi, sedan jag tog över mammas ekonomi så får hon alltid tillbaka på skatten och hon får dessutom tillbaka ännu mer än vad jag får =)
 
Frågan är väl bara vad jag ska göra med de här pengarna? Redan i dagsläget får jag ju in mer pengar än vad jag hinner spendera varje månad för att jag jobbar som jag gör.
 
// Noa

Tonåringar...

 
 
Idag när jag vaknade hade jag fått ett sms av systerdottern den äldre och hon frågade om hon fick bo hos mig denna veckan. Jag var ju tvungen att ringa hennes mamma och fråga vad som hade hänt och det visade sig att systerdottern den yngre åkt på kräksjukan och den äldre var då jätterädd för att hon med skulle bli smittad, för hon har någon innebandycup i helgen.
 
Så efter mycket om och men lyckades jag övertyga henne om husmorsknepet att man ska svälja 10-15 hela vitpepparkorn för att undvika magsjuka. Hon undrade om hon var helt garderad om hon svalde 30 stycken samtidigt, men jag förklarade att man inte ska överdriva.
 
Det fungerar ju inte i praktiken att hon skulle bo här när jag jobbar, hon har skola på dagarna och jag har långvecka och det förstod hon nog tillslut.
 
Jag säger då det, tonåringar och deras idéer! =)
 
// Noa

Härligt!


Så ska det se ut =)
 
// Noa
 

Tips!

 
Bra film med bra budskap!

Känner igen mig själv i filmen faktiskt.
 
// Noa

Nice!

 
Idag fick jag paket! =)
 
Trodde jag skulle få hämta det på Schenker, för det stod det på deras hemsida när jag beställde dom, men där kom faktiskt en tjej från Bring Citymail och plingade på dörren. Bra service!
 
// Noa

Vår?

 
Vågar man hoppas på att våren är här?
 
Det är fortfarande kallt på nätterna och jag tänker behålla långkalsongerna på jobbet ett tag till, men det är ju varmt och skönt på dagarna iallafall.
 
// Noa

Pocketböcker!

 
Måste ju börja spendera lite pengar och vad passar bättre än ett gäng pocketböcker? =)
 
Jag föredrar faktiskt pocket framför inbundna böcker, för de är mycket skönare att hålla i när man ligger och läser.
 
Har ju lite blandade favoritförfattare och lyckades faktiskt hitta 9 böcker jag ville läsa den här gången, så nu är det bara att vänta tills jag får min avi och kan gå och hämta dom.
 
// Noa

5:2 dieten

 
Då var det dags för min egen 5:2 diet igen, svält i 5 dagar, ät i 2.
 
Blir nämligen så när man jobbar och inte hinner bli hungrig innan man ska iväg och jobba igen.
 
Inte optimalt jag vet, men what to do?
 
// Noa

Skilda Världar!

 
Idag vet jag vad jag ska göra =)
 
// Noa

Tröttsamt!

 
Förra veckan fick jag ett brev om att de skulle komma och rensa ventilationen i min lägenhet som igår mellan kl 8-16, men då jag jobbar nätter har jag en liten fördel och kan oftast ringa och boka in en mer exakt tid när de ska komma. Sagt och gjort, jag bokade in ventilationskillen efter kl 14.
 
I torsdags eftermiddag plingade det på min dörr och då var det den här ventilationskillen som kom och han undrade om han kunde komma in och rensa redan då, för de hade bara mitt hus kvar på fredagen och skulle de vara klara i de andra lägenheterna redan kl 12 så ville de inte köra tillbaka för att ta min kl 14 en fredag. Så jag släppte in honom och han gjorde vad han skulle och jag var tacksam att jag slapp ställa klockan som igår för att gå upp och släppa in dom.
 
MEN vad händer kl 9 på morgonen? Jo, då plingar det på min dörr, då är det de jävla ventilationskillarna som håller på i resten av huset och som uppenbarligen glömt att de redan varit här, eller så har inte kommunikationen gått ända fram. Det är riktigt tröttsamt när den ena inte vet vad den andra har gjort, dessutom hade jag nästan precis somnat.
 
// Noa

RSS 2.0