Dagens mission!

 
 Man hinner ju hur mycket som helst när man sover om nätterna!
 
// Noa 

I väntans tider...

 
Den 28 juni var jag och visade upp min bil, då lacken släppt precis i skarven vid tanklocket. Jag skulle få ett lackstift och det skulle ta cirka en vecka. Nu har det gått mer än två månader och det ska kollas upp och återkommas. Blir så trött, så nu har jag själv mailat Honda. Hoppas det går fortare den vägen än via bilfirman.
 
 
Den 8 augusti kraschade min bottenplatta i mitt ena högskåp, idag ringde jag Ikea för fjärde gången, då jag fortfarande inte fått någon ny bottenplatta (trots att det heter att de har skickat två, den senaste i måndags förra veckan och det skulle ta 3 max 4 dagar att få den) Nu har jag iallafall fått ett sms, så att jag kan åka till varuhuset och hämta en ny, de får helt enkelt bryta en förpackning åt mig.
 
Det är helt sjukt att det här landet verkligen står helt still under vissa perioder under året!
 
// Noa

IFK Göteborg - HIF

 
Göteborg - HIF ikväll!
 
Kom igen nu HIF!!!
 
// Noa

INTE okej.....

 
Igår när jag vaknade och hade jobbat 48 timmar under veckan och hade 12 timmar kvar, så kände jag att jag verkligen inte ville åka till jobbet, jag var så jävla trött. Men jag är plikttrogen och vill inte sätta mina kollegor i skiten, så jag körde naturligtvis till jobbet ändå.
 
 
När jag kom hem imorse och såg att de eldat på en bil i min gata, precis utanför min port, så är jag ändå glad att jag jobbade inatt.
 
 
På jobbet står min bil iallafall inlåst bakom staket om nätterna.
 
 
Det är INTE okej att elda bilar överhuvudtaget, men bilen som brann stod på en handikappruta och om det nu faktiskt var en bil med handikappstillstånd som brann så är det om möjligt ännu värre. Jag har två ben jag kan gå med, bussar jag kan ta, men för vissa människor är bilen deras enda möjlighet till förflyttning. 
 
Sen hoppas jag att de ger fan i min bil, när jag köpte den var det 8 månaders leveranstid på en orange bil, nu hade jag tur att där stod en orange i hela Sverige, i Malmö, med navigator i, som kunde levereras tidigare, men jag har ingen lust att vänta i 8 månader på en ny orange bil och en annan färg är otänkbart.
 
// Noa

HIF - Kalmar

 
HIF - Kalmar idag!
 
Kom igen nu HIF!!!
 
// Noa
 

Gulligt!

 
Jag stod som vanligt och dirigerade ut folk ur en butik, då kommer en kund och ger mig ett plopp och önskar mig en trevlig natt!👍
 
// Noa
 

Rakat benen!

 
Kände att det var dags att raka benen.....
 
Och ja, skallen blev bra den med!
 
// Noa
 

Kvällsmys

 

Kvällsmys med Fille Filur igår!

 

// Noa


AIK - HIF

 
AIK - HIF idag!
 
Kom igen nu HIF!!!
 
// Noa
 

Min säng!

 
Dagens erfarenhet: Det är bra att ligga kvar i sängen! Man kan faktiskt säga att min säng räddade mitt liv idag!
 
// Noa

Sms-lån?

 
Imorse efter jobbet tankade jag bilen, det var nog första gången på typ en månad! Tidigare fick jag tanka efter max tre jobbpass pga pendlingen till Perstorp. (vill inte gå under halv tank) Fatta hur mycket tid och framförallt pengar jag sparar sedan jag började utgå från Helsingborg? 
 
Nu slipper jag ta dyra sms-lån till bensinräkningen😉 
 
// Noa

HIF - Gävle

 
HIF - Gävle ikväll!
 
Kom igen nu HIF!!!
 
// Noa
 

Nya pokemons!

 
Vaknade redan vid kl 06 imorse, så jag tog en promenad till mina pokemonstop. Väl hemma hittade jag Abra utanför porten och ankan fick jag i ett 5 km ägg.
 
 
Efter min pokemonjakt bar det av till Helsingör med familjen syster! Det var vi och resten av Helsingborg kändes det som.
 
// Noa

Tröttsamt!

Som vanligt när jag är ledig, så ringer jobbet och jagar mig!
 
Idag tog det 15 minuter efter passets start innan de ringde, för att killen som skulle jobba inte dök upp och inte svarade i telefon. Själv har jag schemalagd arbetstidsförkortning idag och imorgon, så jag kan ligga hemma och pilla navelludd och har ändå betalt. Så nej, jag var inte sugen på att jobba!
 
Men det är stressande när man alltid blir jagad när man är ledig...
 
// Noa

RSS 2.0