Adios Bitches...



Får se när jag uppdaterar nästa gång ;)

// Noa


Resfeber...

Har inte kunnat sova ordentligt på två dagar och T säger att det är resfeber, så jag får väl skylla på det.

Idag har jag iallafall varit och lämnat fåglarna och det gjorde ont i hjärtat att lämna både dom och lilla mamma, men dom kommer få det fint med syrrans fiskar som med bor där.



  



Efter fågellämnandet så körde jag upp på Väla och mötte T och N, gick ett ärende åt dom på HM och mötte S där, var skitkul att träffa henne igen och vi stod och snackade en stund, sen blev det köttbullar på Ikea med T och N.



Väl hemma har jag dammsugit lite och fixat, så här inte är ren katastrof när jag väl kommer hem sen.

Ikväll blir det Norrbro och sen hoppas jag på några timmars sömn inatt.


// Noa


Söndag

Håller på att tvätta för fullt, men tar lite längre tid än vanligt, då jag måste få allting torrt redan idag. I vanliga fall kör jag mina två maskiner, sen hänger jag upp det i lägenheten så det får självtorka, men inte idag som sagt.

Imorgon är det då dags att lämna fåglarna =( Har provlyft deras bur, som faktiskt är ganska tung och jag hoppas att jag lyckas få ner den till bilen utan bekymmer, sen får jag be assistenten komma ner och hjälpa mig när dom ska på plats. Där brukar i och för sig vara såna transportvagnar i området där mamma bor, så jag får se om jag kan hitta en sån i värsta fall.


Men idag ska dom få flyga läääänge efter att min tvätt är färdig och sen får jag se om jag städar buren idag eller imorgon.

// Noa


Update...

Vad har jag hunnit med idag än så länge?

* Mjukost - Klar

* Packa - Klar

* Förbereda för tvätten imorgon - Klar

* Bokat och betalt hotellrum för sista nätterna i Bangkok - Klar

Nu ska mina dunbollar få flyga länge, för det är sista chansen idag och imorgon för dom att flyga på ett tag, samtidigt ska jag kolla film och slutligen lägga mig tillrätta med min bok =)

// Noa


Dagens mission...

* Gå till Hemköp och köpa mjukost till resan (detta då vi inte bestämt om vi ska äta frukost i lägenheten vi hyr eller ute varje dag och äter man ute är det främst sylt som pålägg, då är mjukost godare)

* Packa klart mina väskor, inklusive handbagaget

* Förbereda för tvätten imorgon bitti

* Boka hotellrum för sista nätterna i Bangkok

* Kolla igenom de sista filmerna jag har liggande

* Läsa massor i min bok så jag kan börja på en ny redan på planet ner

Ungefär så

// Noa


Dagens idioti....

Hur fan kan man göra en ny Internet Explorer läsare UTAN googlerutan uppe till höger?


Jag installerade IE9, men avinstallerade den lika snabbt igen för jag skulle aldrig stå ut utan min älskade googleruta och jag VET att det finns Google Toolbar, men jag vill inte ha någon jävla toolbar, jag vill bara ha min älskade googleruta.



Så jag skrev till Microsoft och berättade läget, att dom hemskt gärna får slänga in googlerutan i den slutgiltiga versionen av IE9, hoppas dom lyssnar på mig =)

Är det fler som känner som jag? Att ni inte vill vara utan googlerutan?

// Noa


Stress...

Shit, det är sjukt mycket att tänka på när man ska vara iväg så länge som jag ska...

Ska bara försöka komma ihåg allt, men kommer säkert missa hälften... Men timern i vardagsrummet är monterad och den i köket är monterad sen länge och grannen vägg i vägg vet hur läget ligger och håller lite extra koll + att T kommer hit då och då och kollar post och sånt.

Imorgon får jag iallafall kolla in alla serier jag följer och programmera båda inspelningsbara dvd:erna, lär ha massor att glo på sen, men då kan man spola förbi reklamen iallafall =) Sen finns ju play på internet hos de flesta tv-kanalerna, dock suger de på tv3 med reklam mitt i allt och reklam när det är reklam, så dom får prio ett.

Sen måste jag hinna klippa mig, hinna raka benen och lite sånt innan jag åker med, dock vill jag vänta så länge som möjligt, för hår växer foooooort =(

Men idag om en vecka sitter jag i Thailand med en kall Singha eller en god paraplydrink ;)


         


Och pengar ska spenderas i massor, för första gången i mitt liv och det bästa av allt är, att hur mycket jag än handlar så har jag pengar kvar ;)

Nu har mamma iallafall fått 8+4 nya filmboxar, som hon inte lär se hälften av, men bättre för många än för få, nu har mamma dock fastnat på facebook och sitter där mycket, vilket är bra träning och det är bra hon nyttjar sitt internet =)

Annars kan mamma vara så, hon ska ha en massa (läs spikmatta), den var rolig i ungefär 1 månad, nu ligger hon aldrig på den, internet skulle hon med ha, men har knappt nyttjat 1/20 av vad hon får nyttja, så facebook är bra, även om jag personligen aldrig kommer att skaffa det =)

// Noa


Inför flygresan...

Har varit och handlat lite idag inför resan och för att klara av flygresan alla de timmarna så köpte jag snus =)



Egentligen gillar jag inte att snusa, men vad gör man inte för att få nikotin på så många timmar? Och plåster testade jag på sjukhuset när jag låg där, och det hjälpte inte då, så varför skulle det hjälpa nu?

// Noa


Möte och Fritzan =)

Oj, var lite stressigt imorse, för syster satt i möte och jag visste inte om jag skulle hinna hämta tomater till mamma innan mitt möte. Men jag hann!!

Mötet gick väl som förväntat och gav mig typ ingenting, men men så kan det vara.

Efter mötet tänkte jag att jag skulle köra in om Fritzan på vägen och kolla in de nya lokalerna och det gjorde jag, var jättekul att se alla igen och det var så fint där, ljust och fräscht, så det kommer bli alla tiders när jag börjar där igen. Kommer nog gå lite vilse i början, men sånt får man ta!!

Längtar efter resan, men längtar faktiskt tills jag ska börja jobba med =) Alla verkade jätteglada att se mig och trots adidasbyxor (pga att jeans skaver på ärret) och keps och piercingar så VET jag att folket där gillar mig precis som jag är, det är nice, riktigt nice!!

Tänk om ALLA arbetsplatser vore lika bra, men det är dom inte... Jag är så jävla glad, synd bara att man inte kan överleva enbart på att jobba under deras högsäsong..

Nu väntar en härlig semester och sen härligt jobb med sköna människor =)

// Noa


Majskolv

Hittade en färsk majskolv i kylen som jag och pippsen delade på nu ikväll, dom fick halva som den var och jag kokade min halva och hade salt och smör på min del =)

Sååååå gott!!!





// Noa


Effektiv idag igen...

Har varit jävligt duktig idag faktiskt =)

Var på Maxi och köpte pippimat och tamponger och hämtade ut fickpengar till resan



Sen knallade jag ner till Knutan och laddade jojokorten och jag tog faktiskt Terasstrapporna både dit och hem ( 133 trappsteg enkel väg )

Tanken är nämligen att jag ska ta med mig pippimat och filmer och massa sånt till mamma när jag ändå ska på möte hos henne imorgon, så att jag i princip bara behöver köra med fåglarna på måndag.


(bilden är lånad från flickr.com)

Så både nytta och lite motion har det blivit idag =)

// Noa


Onsdag...

Tiden springer iväg fullkomligt, men det är skönt för snart är jag i värmen =)

Nu tänkte jag dricka lite kaffe först och främst, sen får vi se om jag orkar masa mig ner till Knutan idag och ladda Jojokorten åt mig själv och syster, då vi ska åka svenska sidan till Kastrup. Sen måste jag hämta ut pengar och lite sånt med.



Imorgon är det möte hemma hos mamma med F och på fredag ska jag vara fylletaxi åt min syster för hon ska ut med jobbet. Hoppas att det bara är hon denna gången, för förra gången körde jag två av hennes kollegor med och fick fan inte ens ett tack knappt. Samt att hela bilen luktade gammal fylla... Huuuu, jag föredrar när min bil luktar ny som den nya faktiskt fortfarande gör =)

Solen skiner idag med, härligt =)

// Noa 


Härligt =)

HIF vann över Mjällby med 2-1 ikväll inför 10 121 åskådare =)



Och på vägen hem köpte jag med mig en pizza för att fira vinsten OCH nya jobbet och Malmös förlust =P
Lite var det för att huliganerna skulle få komma ut och flyga med innan dom ska sova, men främst för att fira som sagt.



// Noa


Yeeeeeeeeeeeeees!!!!

"Då ses vi den 25 oktober:-) Om det är okej? Ha en trevlig resa."



Jag har jobb direkt när jag kommer hem från resan och Fritzell är fan det enda jobb jag haft tidigare där jag verkligen trivdes och mådde bra, första stället där jag inte haft "söndagsångest". Det ska bli så jävla kul att återse alla igen =)

Livet är underbart!!!

// Noa


Jobb...

Fick en förfrågan om jobb idag =) Så nu hoppas jag att dom inte skriker efter folk precis just nu nu....Utan att jag kan börja så fort jag kommer hem från Thailand.

Eller ja, jag kan jobba denna veckan såklart om det kniper =P

Håll tummarna!!

// Noa


Packat lite...

Då min syster redan börjat packa en massa så har jag då hittat lite prylar jag med som jag började packa idag.



Man hittar rätt mycket grejer när man sätter igång faktiskt. I princip är det bara slit och släng prylar dock, som kan dumpas där nere sen när man fyller väskan med nya prylar inför hemresan.

Min syster har redan packat en 20 kg väska, nu är dom förvisso 4 personer, men ändå. Så jag kommer få ta lite av deras grejer i min väska på vägen ner, men T's väska jag lånat är stooor så det gör ingenting.

HIF - Mjällby ikväll i regnet, heja HIF =)

// Noa


Höst...

När det är mörkt redan vid denna tiden och man måste tända lampor då är det fan höst =(

// Noa


Hat...

Jag tycker inte om de j*vla moderaterna och jag står för det.



// Noa


Överklassområde...

Jag vet att jag bor i ett "bra" område, här är svårt att få lägenhet. Själv stod jag uppsatt i kö i 10 år innan jag fick min lägenhet, kan då jämföras med att andra ställen i stan kan man få lägenhet efter ca 1-1.5 år.

Detta märks på hur folk i olika områden röstat.

I mitt område hamnade rösterna så här


Jämför man med "lowlife" områden som typ Drottninghög (där jag ALDRIG skulle vilja bo) hamnade rösterna så här


Vad kan man utläsa av de här siffrorna?
Jo, att högerpartierna tar från de fattiga och ger till de som redan är rika, de sparkar på de som redan ligger. Därför röstar "lowlife" områdena inte på alliansen.

Medan "vi" som bor på gräddhyllan tycker att alliansen gynnar oss. (Jag bor här, men jag röstade dock inte på alliansen)

EN sak har alliansen gjort som gynnat mig personligen, det var att slopa arvsskatten, samtidigt är listan lång på negativa saker de gjort som drabbat framförallt min mamma, men även mig.

Tänker inte gå in på några detaljer, men alla som känner mig och som har träffat min mamma förstår nog vad jag menar.

Jag hade hellre sett ett samarbete mellan S och SD, för då hade alliansen rykt. Som det är nu är det 4 mot 3 och det känns inte helt okej.

// Noa


Spännande...

Blir det regeringsskifte eller inte?



Tycker det är lite roligt att se hur vissa län i landet är väldigt höger eller väldigt vänster faktiskt. Detta kan man se HÄR

Inte helt otippat så bor det en massa jävla moderater i denna stan.

Dock tycker jag det är förjävligt med allianser hit och dit, alla partier borde stå ensamma som sitt eget parti utan att alliera med andra partier.  Lite märkligt att Centern fortfarande heter Centern, med tanke på att de faktiskt är höger just pga dessa allianser, dom borde byta namn till Högern istället.

Men alla jävla partier bara lovar och lovar en massa och det blir aldrig som dom sagt ändå i slutändan.

// Noa


Burfix...

Som vanligt på söndagar så passade jag på att städa till pippsen medan dom var ute och flög, tänkte att jag skulle dela på buren med, då det underlättar när de ska transporteras fram och tillbaka till mamma sen.

Dom har bott i en halv bur tidigare utan bekymmer, så det ska nog gå bra, men anledningen att jag monterade isär buren just idag är för att dom ska hinna vänja sig igen. Sen efter min Thailandsresa så ska dom få bo som kungar igen =)

Så här såg buren ut innan, dvs stor och otymplig och inte fraktvänlig alls



Och numera får dom bo i halva buren



Tog en stund innan dom vågade hoppa ner på den "nya" buren, men det ska nog gå bra det här =)

// Noa


Söndag och True Blood maraton...

Sitter här med mitt kaffe och ska snart fortsätta titta på True Blood, har haft så mycket annat för mig på sistone så jag har inte ens märkt att säsong 3 hade börjat sändas. Men nu har jag hela säsongen, så idag blir det maraton =)



Sen får vi hoppas att alliansen faller senare ikväll, även om förtidsrösterna inte kommer vara färdigräknade förrän senare i veckan.

// Noa


Trött...

Jag är så jävla trött idag, men det kan bero på att jag vaknade redan vid 7:30 och kunde såklart inte somna om, så det blev lite kaffe och sen var jag precis på väg till Netto när svågern ringde och sa att vi skulle träffas hemma hos mamma för en spontanfika så här nu innan vi snart ska åka.

Fick dock ta bussen dit, för där var helt tjockt i gatan och jag ville inte offra min braiga parkering heller. Men förutom att jag höll på att blåsa bort mellan busshållsplatsen och mamma så gick det bra.

Visade sig att mamma skaffat facebook haha, inte ens jag eller syster har det, men lilla mamma satt där och letade vänner för fullt, hon är så söt =)

Nu vankas det kyckling om en stund, sen får vi se om jag kommer in i andra andningen eller om det blir en powernap senare.

Hur som helst så får ni ha en bra lördag där ute, det tänker iallafall jag ha =)

// Noa


Dagens filmtips!

The blind side



// Noa


Effektiv idag =)

När jag vaknat idag så körde jag direkt till mamma fast hon inte var hemma och lämnade ett gäng filmer till henne och hämtade lite räkningar och så. När jag ändå var där i krokarna så var det lika bra att köra in om Väla och växla till mig lite skrammel på Forex som förövrigt hade flyttat, så jag fick ringa syster och fråga var dom låg nuförtiden.



Sen kan man inte annat än bli trött på vissa idoter som uppenbarligen inte KAN parkera.
Ni ser hur bra dom vita bilarna står i relation till rutan, fickan bredvid till vänster var tom när jag kom och bilen till vänster om den lediga rutan stod så nära högerlinjen det bara gick. Inte ens med min bil som ändå är smalare än de flesta andra gick det att komma in i luckan. Eller in kom jag, men jag hade inte kunnat öppna någon av bildörrarna.



När jag gick i körskola lärde jag mig att det bästa är om man står MITT i rutan, så det lever jag efter fortfarande. Sen skulle jag inte våga stå utanför linjen heller, för det är böter direkt om där springer förbi en p-vakt.

Är det bara jag som är petig med att stå snyggt i mitten av rutan? Både för att underlätta för mig själv och för andra?

// Noa


Dagens egobild...

Fast den är från Norrbro igår, men jag är rätt nöjd med den så därför får den pryda bloggen dagen till ära ;)



// Noa


Sliten...

Vaknade imorse av att mobilen ringde, det var min svåger som tänkte upplysa mig om att han tänkte växla pengar idag, för nu låg kursen bättre än den gjort hittills. Så han tyckte att jag skulle börja hålla lite koll jag med, för det är bra att ha lite småpengar med sig ner. Jag frågade hur mycket han trodde jag behövde växla och han trodde att en tusenlapp nog var ganska lagom. Så det blir kanske att masa sig ner i stan imorgon och växla till mig lite Thailändska Bath. Resten kommer vi att växla där nere alltså, så jag ska ha med mig mer än 1000 kr dit.



Trött är jag idag, då det blev sent igår, men vissa dagar är det så.

Pratade med T innan idag, han skulle till Kastrup och hämta sin fru och först hade han bara tänkt att stå där och ta emot henne utan att ha någonting med sig, men jag fick honom på andra tankar, klart han måste ha med sig en blomma till sin fru som han inte sett på flera månader.

Ja dessa karlar, jag säger då det =)

// Noa


En dag....

Ska jag nog lyckas omvända Becks och få henne att fatta att HIF är det lag man bör hålla på ;)

// Noa


Det man inte minns....

...Det finns inte, så nu är det bara att förtränga att Malmö finns... Va, vilka?

Jag kommer ihåg en god hamburgare på Norrbro



Och jag kommer ihåg att jag ska till Thailand om 13 dagar och att jag idag fick jag låna T's stooooora resväska ;)



Resten har jag glömt =)

// Noa


Dagens egobild =)



Om ni missat att jag är HIF:are alltså ;)

// Noa


Derby ikväll, alltid lika roligt ;)



Idag skulle T blivit med fru igen, men dessvärre kommer hon inte förrän imorgon eftermiddag, fast det är bra för min del för då får jag sällskap på Norrbro =P








Vi är Skånes Stolthet, Skånes Stolthet är VI och VI hatar Malmö FF, vi hatar MFF =)

// Noa


Dagens boktips!



Lite småseg i början, men den blir bara bättre och bättre och ja, när man läst ut den så var det värt de sega sidorna i början.

// Noa


Varför???

Vad är det med företag och mail?

Har mailat dels AF ang ett möte med dom innan jag åker, men får inget svar, sen har jag mailat ett annat ställe i ett helt annat ärende, men inte heller dom vill svara på mina mail.. Kasst skit!!!

// Noa


Envisast vinner??

Jag nämner inga namn, men tre av mina huliganer låg väldigt nära att hamna på en blocketannons idag under bortskänkes.



Dom är kåta och dom är envisa som satan. Dom tre första hoppade hem utan problem när det var dags, de tre andra satt bara och skrek och totalvägrade att gå hem. Det tog alltså en timme att få hem de sista tre efter att de första gått hem, vilket vanligtvis brukar ta en 5-10 min max.

Men nu är alla hemma och snart har jag lugnat ner mig och då älskar jag allihop igen och vill inte vara utan någon av dom. Mina hot om att dom ska bli kollektivt bestraffade och inte få komma ut på hela veckan lär jag ha glömt imorgon, men den dagen, den sorgen....

// Noa


Lättövertalad?

Ja jag erkänner..
T ringde och frågade om jag var hungrig och sugen på lite thai idag och det kändes taskigt att låta honom äta helt ensam ;)



Man får mycket käk för 39 spänn.. 6 olika rätter varje dag och man får välja 2 rätter och om man vill ha ris eller nudlar till.

Så det blev stekt kyckling med banan och ananas idag och stekt fläskfilé med blandade grönsaker =)

Tänka sig att man blev mätt idag med!! =)

// Noa


Reseplanering...

Så har jag då så smått börjat planera inför resan. Från början var tanken att jag skulle köra hem till mamma och lämna fåglarna på dagen den 27/9 och sen köra hem, gå på Norrbro och kolla HIF och sen köra ut till Bjuv och sova där.

Nu pratade jag med syster och det känns enklast att jag faktiskt sover hemma den natten mellan den 27-28/9, för det räcker att jag är i Bjuv vid kl 8 på morgonen den 28:e.

Hade det inte varit för bilen hade jag lika gärna kunnat gå direkt ner till Knutpunkten och mött upp resten, men det känns tryggare att ha bilen stående i Bjuv faktiskt.

Sen var det där med vad jag ska ha med mig ner?? Jag rensade ut garderoberna INNAN jag visste om jag skulle åka, så jag har inte så mycket slit och släng grejer, men det löser sig ändå. Tomma väskor på vägen dit och fullproppade på vägen hem ;)

Och vid denna tiden om 14 dagar sitter jag på Kastrup och väntar på flyget mot Thailand och solen och badandet och paraplydrinkarna =P

// Noa


Underskatta aldrig Jillian Michael...

Förra veckan fick jag hem två träningsspel till mitt Wii,

nämligen Jillian Michaels fitness ultimatum 2010



Och Biggest Loser



Och till att börja med blev jag sjukt besviken på bägge spelen som inte alls levde upp till mina förväntningar. Biggest loser förbränner man knappt nånting på 28 minuters träning, vi pratar alltså 60 kalorier kanske, medans jag då på mitt Wii Fit Plus förbränner 170 kalorier på en halvtimmes promenad.

Jillian var lite lamt det med och man ser inte antalet kalorier och spelet är helt annorlunda uppbyggt än Jillian 2009 som jag haft sen tidigare. Istället får man poäng för hur bra man klarar övningarna.

Idag testade jag Jillian igen, men ett annat program och fan var jobbigt det var, så man ska fan inte underskatta Jillian..

Första hemröstningen idag med på mitt Biggest Loser och jag fick stanna kvar en vecka till fast jag hamnade under gula strecket haha.

// Noa


Dagens kvällsmat...

För många år sen hade jag ett ex som brukade göra mini pizzor med såna råg och vetetuben som botten. Så det blev såna ikväll =) Körde tacosås i botten, crabsticks och japaleno som fyllning, på med ost och lite chili och in i ugnen..



Och bästa tillbehören är förstås avokado och ruccola =)

// Noa


Dagens lunch =)

Bestod av två stycken hamburgare á la Noa =)



Chili, vitlök och pepparkryddade med ost,färsk gurka, senap, hamburgerdressing, ruccola, lök och avokado, och ja man kan ha ruccola och avokado till ALLT.

T sa att han får börja kalla mig för Ruccola-Noa snart, men det är ju så gott =)



// Noa


Ännu en helvetesnatt....

Har nog vaknat en 4-5 ggr inatt med och drömt konstiga saker hela natten... Det är hemskt, för man känner sig inte riktigt utvilad när man vaknar heller.

Dricker kaffe nu iallafall och förhoppningsvis blir jag piggare under dagen. Annars får det kanske bli en powenap senare.

Men ska man vara lite positiv så skiner iallafall solen idag =)

// Noa


Jävla hittepå...

Nu har mitt jävla ärr spruckit igen =(

Jag har varit helt ihopläkt under ett par månader eller nåt och så i helgen fick jag en jävla innebrännare mitt i ärret som gjorde snoront, så jag tvättade som fan med alsolsprit och idag var den jäveln mogen, men efter att jag fått ut skitet så har jag alltså spruckit IGEN.

Jaja, det kommer växa ihop och det kommer förhoppningsvis inte ta så många dagar, men ändå.

Fast på ett vis är det bra, för nu kan jag och S bilda en hålklubb ;)

// Noa


Härligt HIF!!!

HIF vann matchen mot Gävle med 3 - 1 på Olympia idag, så jävla bra =)



Var en riktigt rysare då Malmö mötte Åtvidaberg borta samtidigt och efter en 0 - 2 ledning för Malmö blev det 2 - 2 i slutminuterna på första halvlek. I andra halvlek tog Åtvidaberg ledningen med 3 - 2 och hela Olympia jublade, dock höll det inte i sig och Malmö kvitterade till 3 - 3 strax innan matchen var slut. Men men...

Var alltså match C som var Åtvidaberg - Malmö FF



T som ni kan se längst ner till vänster på bilden jobbade hårt =P Men det var kul att han var där jag sitter idag så vi kunde prata i pausen.



Tre friska poäng till HIF alltså =)



Sen fick jag minsann en massa grejer, T hade tagit den hopvikbara sittdynan som är i mitten på bilden till mig och min HIF kompis som sitter bredvid mig på matcherna hade tagit en uppblåsbar nackkudde och en sån ögontjofräsan till mig som jag kan ha på planet till Thailand som lyfter om 17 dagar =P

Gulliga grabbar som ger mig presenter ;)



// Noa


Fredag!! =)

Så var det fredag igen och denna veckan har verkligen sprungit iväg, men så är det ibland och nu är det bara 18 dagar kvar tills jag tackar för mig och beger mig ner till solen och värmen i Thailand i 26 dagar, ska bli riktigt skönt faktiskt.

Kommer dock att sakna mina små dunbollar, men dom får det bra hos mamma under tiden vi är borta. Men det är lite så, hur mycket dom än skriker och bråkar och har sig på morgnarna, så vill jag inte vara utan dom små liven. Det skulle vara alldeles för tyst och tomt utan dom.



Helgen bjuder på lite olika aktiviteter för min del, HIF imorgon och tvätt på söndag och en massa annat där emellan =)

Ha en trevlig helg, för det tänker jag ha!! =P

// Noa


En jävla natt...

Usch, har nog vaknat 3-4 ggr inatt och sista gången var det svårt att somna om, men jag lyckades tillslut iallafall. Pippsen var hungriga och jagade upp mig kl 8:30 som vanligt och jag fixade med dom och sen körde jag och hälsade på mamma en vända och lämnade lite filmer till henne och så.

Sen kände jag att det var på tiden att jag tvättade bilen, för den har en tendens att bli ganska dammig för att den är svart, så sagt och gjort.



Sen körde jag ner till AF och lämnade in min lapp då jag kände lite tidspress med tanke på att deras brevlåda blir tömd kl 13 varje dag.

Men nu har jag en blank och fin bil igen iallafall =)



// Noa


Nu så...

Idag har jag och T varit effektiva och varit och förtidsröstat, så oss kan man då inte kalla för soffliggare =)



Mamma skulle med iväg och rösta idag, hon är så duktig så, jag sa åt henne att hon får rösta på vad hon vill utom moderaterna, centern och folkpartiet =)

Vad har vi mer gjort? Jo, vi var och käkade thai till lunch och sen var jag och tog Twinrix sprutan nr 2 och så har vi varit och hälsat på våra fädrar i minneslundarna vid Krematoriet och så har vi varit på Ikea och sist men inte minst så kollade vi olja och lufttryck på T´s bil. Så vi har varit effektiva idag minsann. =)

Och igår fick vi besked att allt var färdigt, så nu är biljetten bokad och N kommer på onsdag nästa vecka, ska bli skitkul =)

// Noa


En riktigt besvikelse....

Köpte ett par såna här Uncle Bens i veckan för jag trodde att dom skulle vara kryddstarka och goda, men ack vad jag bedrog mig, som smakar bara sweet and sour, så vart det kryddiga tagit vägen vet jag inte.



// Noa


Jag fattar inte...

Det går inte att sätta fingret på VAD det är.... Eller VARFÖR det är som det är....

Men jag mår bra av det och då ska man inte klaga!!

// Noa


Skillnad på bil och bil...

Förstår inte riktigt hur personen med den röda bilen resonerade? Det är alltså en vanlig Kia Picanto från 2006 och dom ställer den bredvid min Kia Picanto Sport från 2010.

Nu ser inte de vanliga Kia Picanto 2010 ut som min heller, för jag har lite extra grejer på min som inte finns på dom, men man får nog säga att Kia gjort modellen betydligt snyggare nu iallafall ;)
Kolla bara baklyktorna och backspeglarna på den högra haha



// Noa


Så jävla coolt...

T berättade häromdagen att han och en kompis varit och provkört nån Skoda som kunde parkera av sig själv, nu hade dom inte själva testat funktionen, men säljaren hade berättat om den, så jag började googla såklart.

Hittade ingen video med just Skoda, men däremot VW och Toyota, kolla själva.





Det vill jag ha på min nästa bil, om en 7 - 8 år ungefär =P

// Noa


Hipp hipp hurra!!

Grattis på födelsedagen T =)



// Noa


Sodastream smaker

Var på en liten Ica och hittade koncentrat så tänkte testa cola och hallonsoda, fanns typ sprite med.



Köpte Fun Light förr, men dom verkar inte säljas längre och har provat Bob Cola.  Ica Cola smakar ungefär som Bob, men hallonsodan smakar riktigt bra faktiskt.

// Noa 


Brunch på Ikea =)

Köttbullar =)



Sen blev det lite kaffe och dajmtårta hos mamma för att fira T lite som fyller år imorgon =)

// Noa


Ikea

Igår hade Ikea nyöppning efter att ha byggt om och idag tänkte jag och T ta en tripp dit och kolla läget.



Hoppas där inte är lika mycket folk som igår bara. För då var det kaos.

Klicka här


// Noa


=)

En bild säger mer än 1000 ord =)



// Noa


RSS 2.0