Smartson

Dom hade inte min beasås på Hemköp så får kolla på Maxi istället, alternativt Oj på söder.



Idag håller jag dock på att tina kycklingfilé, så när pippsen flugit färdigt ska jag testa min Thai Red Curry med kyckling!

// Noa


Mer smartson

 

Denna gång är det bearnaise sås som ska hämtas =)

Mot Hemköp!

// Noa


Maxi



Nu drar jag till Maxi, är det nån som ska ha nåt?

// Noa


Testpilot!

Idag har jag anmält mitt intresse hos Smartson.se om att bli en av 50 som får testa Nokias nya headset Nokia J, vill du med ta chansen klickar du HÄR



// Noa


HIF - Elfsborg 2 - 0



Jag sitter ju normalt på Östra läktaren, men då P bara fick en ståplatsbiljett så försökte jag nedgradera mitt säsongskort till en ståplats ikväll, det gick inte så jag fick helt enkelt tigga till mig en ståplatsbiljett av T´s publikvärdskompis =)



Dock fick vi plats på Norra stå och det var lite roligt att se Olympia från en helt annan vinkel faktiskt.

// Noa


Olympia ikväll!!



Nu har jag bestämt mig för att gå till Olympia iallafall. Blev inget vilande, för mamma skulle åka hem från sjukhuset idag och hon skulle åka tjänstebil ensam (annars har hon assistenten med sig i färdtjänsten), men hon ringde när hon kommit hem så det gick bra.

Näsan rinner och jag är trött och blir sjukt andfådd för ingenting, men jag ger HIF en chans ikväll. Kan dock bli en låååång match, då det är kvartsfinal så kan inte matchen sluta oavgjort, då blir det förlängning och straffar. Matchen är slut kl 23 ordinarie tid, men har vi otur kan det dröja tills efter kl 24 innan matchen är över.

Samtidigt är det riktigt bra fotboll när HIF möter Elfsborg, så det vill man inte missa!

Så kom igen HIF, nu hoppas vi att ni vinner på ordinarie tid ;)

Ska dessutom möta min ständiga HIF vapendragare P på vägen, utanför hans hus =)

// Noa


Paket...

Fick en avi från posten idag, som vanligt när jag inte beställt nåt så blev jag såklart nyfiken och trots att jag är helt färdig efter en kort promenad (som typ till Hemköp och hem igen) pga förkylningen så var jag tvungen att hämta det för att se vad det var.



Det var ju mitt testpaket från Smartson.se som kom =)

// Noa


HIF - Elfsborg Sv Cupen



HIF - Elfsborg ikväll kl 21 på Olympia.

Får se om jag går dit, beroende på hur jag mår ikväll. Annars följer jag den hemifrån minut för minut på nätet.

Heja HIF!!

// Noa


Börjar bli sjuk...



Har blivit sämre och sämre ju längre dagen gick, fick till och med sova en stund innan.

Var kommer allt jävla snor ifrån?

// Noa


Smartson



Nu ska jag bege mig till Hemköp och se om de har min Keldasås jag får prova gratis via Smartson.se =)

// Noa


Autograf



Idag fick jag en löpsedel av min brasilianska kompis G och det var inte vilken löpsedel som helst, hon känner nämligen Alvaro Santos som nu är tillbaka i HIF och han hade skrivit sin autograf på den =)



Inte illa va? =)

// Noa


Halsont



Började redan igårkväll och halsen mår inte bättre idag. Får nog trycka i mig lite antibiotika från Thailand.

// Noa


Netto



Blev minsann en jättesparkdräkt på Netto idag =)

// Noa


SVENSKA MÄSTARE!!!







Klart jag var på Olympia och välkomnade GULD-HJÄLTARNA!!! =)

Fatta vilken fest det blir i stan den 23 oktober när slutsignalen går? Jag har redan förberett mig genom att ta ut en semesterdag dagen efter ;)

Men det är trots allt 3 omgångar kvar innan allsvenskan är slut, fast guldet kan ingen ta ifrån oss!

// Noa


GULD firande på Olympia ikväll!!!!



Efter att ha läst på hd.se om att det blir guldfirande på Olympia fick jag messa T och då han jobbar som publikvärd och sitter på väg hem från Göteborg nu så har han bättre koll.

Kl 20 öppnar dom upp västra läktaren för att vi supportrar ska få fira våra guldhjältar!!

// Noa


Gais - HIF 1 - 3 =)



Jaaaaaaa!!! Allsvenskan kan till och med avgöras idag, när Malmö FF tar emot AIK nu kl 16:30, det räcker Malmö spelar oavgjort så är GULDET vårt!!!!



Kom igen nu Malmö!!!!!! =)

VI ÄR PÅ VÄG.....VI ÄR PÅ VÄG.....MOT ETT SM-GULD VI ÄR PÅ VÄG!!!!!!





// Noa


Suck!



Det är roligt att tvätta när folk inte kan städa efter sig. ALLT detta gröna ludd samsades med min tvätt i den ena maskinen.



Lite att jämföra med så ni ser hur mycket det faktiskt handlar om



Måste man titta i maskinen innan man stoppar in sin tvätt eller?



Som min lapp säger så fick jag alltså tvätta om en hel maskin =(

// Noa


Gais - HIF



Heja HIF!!! =)

// Noa


Ambulans...



Så har det hänt igen, mamma fick åka ambulans imorse efter att hon fått hög feber och feberkramper och skit.

Så jag ska bara dricka upp mitt kaffe, ta en dusch och sen ska jag knalla bort till sjukhuset och hälsa på henne tänkte jag, förhoppningsvis behåller dom henne där ett tag nämligen. Men jag och syster har lärt oss sen tidigare att dela upp besöken, istället för att bägge är där samma dag, så går vi dit varannan dag istället, på så sätt får hon besök varje dag. Men hon har sina assistenter hos sig, så helt ensam är hon aldrig.

Och imorgon ska jag tvätta och sen ska jag på Norrbro redan kl 13, så det känns bättre för min del att jag tar mamma idag, så får syster ta henne imorgon.

// Noa


Syster...

Idag skulle jag köra och hämta grejer hos syster, skulle in om Maxi på vägen och hon undrade om jag skulle till Maxi i stan eller i Hyllinge, för min del spelade det ingen roll och det sa jag till henne. Så säger hon, ja men kom hit så åker vi till Familia tillsammans sen.

Väl ute hos syster så skulle hon kolla klart på tv och hon skulle duscha och hon skulle en himla massa, så rent tekniskt skulle jag ha hunnit in på Maxi flera gånger.

Sen hamnar vi slutligen på Maxi, dom säljer flytande tvättmedel billigt denna veckan, hon står där med en förpackning i handen och säger: Brukar du använda tvättmedel?

Jag bara: Ehh, jaa? Hon menade förstås om jag brukade använda flytande tvättmedel, men det lät lite småroligt =)

Faaast, man kanske hade varit tvungen att vara där för att förstå det roliga? Sen blev det mamma en snabbis på vägen hem med. Kommer hem och då visar det sig att djävulens påfund infunnit sig IGEN, trodde inte det var förrän nästa vecka, men nu blir det en helg hemma med andra ord.

// Noa


Skumt...

Fick ett samtal idag från en tjej som hittat mig bland Arbetsförmedlingens CV. Så här i efterhand förstod jag inte riktigt vad det gick ut på, det handlade om ledarskap, utbildning och livskvalitet och sånt och det lät väl jättebra, men hon sa att det är ingen anställning. Därför blev jag inte riktigt klok på det hela.

Men jag ska iallafall träffa henne på måndag, hemma hos henne i Ramlösa?! Hon skulle se om hon kunde boka in en konferenslokal, men annars fick vi ta det hos henne.

Om det inte är en anställning, vad är det då? Får jag lön om jag hoppar på det?

Ju mer jag tänker på det, ju mindre förstår jag om jag ska vara helt ärlig. Men det visar väl sig på måndag antar jag. Men det lät jävligt flummigt alltihop.


// Noa


Tips!



Jag behövde ett nytt displayskydd till min surfplatta, men har kollat runt och dom är sjukt dyra, nästan 200 spänn, men då fick jag en snilleblixt och köpte en rulle genomskinlig självhäftande bokplast för typ 19 spänn och det blev kanon =)

Jag är inte så dum som jag ser ut ;)

// Noa


Sjuk...



Tror jag börjar bli sjuk, la mig redan 22:30 igår för att jag var helt slut, sen vaknade jag imorse och är helt tjock i halsen och känner mig allmänt tung i kroppen =(


Trots det blir det en lunchdejt med lilla mamsen idag!

// Noa


Elfsborg - HIF 3 - 2

Ja, det blev årets andra förlust ikväll mot Elfsborg, men det är lite som jag resonerat tidigare, när dessa lag möts kan det sluta precis hur som helst, idag hade Elfsborg lyckan på sin sida.

Samtidigt är det inte illa att HIF spelat 26 omgångar och bara förlorat 2 matcher!!!

Än är inte hoppet om ett SM-GULD över, enligt rykten så räcker det med en vinst på söndag och en oavgjord match, så är guldet vårt och det är faktiskt 3 matcher kvar efter söndag.

På torsdag nästa vecka har vi Elfsborg hemma i Svenska Cupen, den börjar kl 21 och visas den på vanlig tv överväger jag att se den hemma.



Tabellen ser iallafall ut så här i nuläget, vi är fortfarande i topp med några tillgodopoäng =)

// Noa


Elfsborg - HIF



Hoppas att HIF tar med sig tre poäng från Borås ikväll =)

Heja HIF!!

// Noa


Tonåring



Det bor en mamma och hennes tonårsdotter bredvid mig och shit vad den ungen går på och gapar och skriker på sin stackars mamma - varje dag!

Undrar om jag var lika hemsk när jag var tonåring?

Tycker synd om mamman faktiskt, hon är alltid så trevlig när man möter henne i trappan.

// Noa


Present!



Idag fick jag en present av C, egentligen skulle det vara grattis till operationen, men nu sa hon att jag får tröstäta dom istället =)

Ibland känner folk mig alldeles för bra, MEN cocosprickar är bra för alla humör =)

// Noa


Tack DIF =)



Vill tacka Djurgården för deras fina insats där dom slog AIK med 1 - 0 ikväll =)



Många lag som hjälper HIF mot SM-GULD nu i slutspurten och det tackar vi för, speciellt då vi har svåra matcher framför oss sista 5 omgångarna nu!!!




VI ÄR PÅ VÄG,  VI ÄR PÅ VÄG, MOT ETT SM-GULD...... ;)







// Noa


Nu så...



Får väl säga att den värsta besvikelsen har lagt sig vid detta laget, jag tillhör ändå de lyckligt lottade som kan bära linser. Det är lite pill, men det finns inga risker med linsbärande iallafall.

Jag hoppas såklart fortfarande att tekniken ska utvecklas så att de kan operera mig en vacker dag och under tiden får mina pengar gotta till sig på banken ;)

Nu kom posten så jag ska strax knalla och hämta paket på Hemköp och sen ska jag maila och fråga vart mitt andra paket tar vägen som jag väntar på. Sen blir det en vända in på Netto och hämta veckans Nettoblad i pappersform och handla lite. Och idag skiner solen!



Dessutom har jag satt i mina linser som jag nu kan bära helt obehindrat! Skönt att se normal ut igen utan glasögon på näsan =)

Sen har jag varit duktig och ringt och bokat in radiatorventilationsnissen till på onsdag så jag slipper möblera om hemma 2 dagar i rad!

// Noa


Besviken...



Det blev ingen operation för min del, var nere men hann inte ens göra en undersökning. När man är översynt så ska lasern bygga upp en kulle på hornhinnan, men mina ögon har redan den här kullen och skulle de försöka bygga upp den ännu mer så hade riskerna varit enorma för att jag skulle få massa problem och att synen skulle bli mycket sämre. Så dom föreslog att jag ska fortsätta med linser, för tekniken går hela tiden framåt och redan inom ett år så finns där kanske möjlighet att behandla mitt synfel.


Det som gör mig förbannad är bara att de inte kläckte ur sig detta förra gången jag var där, då hade jag sluppit gå omkring med glasögon i fem dagar. Nu har jag fått en lugnande tablett och ska bara vila resten av dagen.

// Noa


HIF - Mjällby



Matchen slutade 3 - 0 till HIF =)



Och här har ni tabellen!

// Noa


Nervös...


Jag börjar faktiskt bli lite nervös inför morgondagens operation.

Det är nog tur man får en lugnande tablett innan.

// Noa


HIF idag!



Ja, då var det dags för ännu en hemmamatch på Olympia, denna gången tar vi emot Mjällby kl 14 =)

Heja HIF!!

// Noa


Testpilot

Idag har jag anmält mitt intresse via smartson.se om att bli en av 2000 som får testa på Bong buljongtärningar. Vill du med ta chansen klickar du HÄR




// Noa


Min första bil...



Min lilla Volvo är DÖD!!!

Jag fick ett ryck för att kolla om den fortfarande levde, men den dog i juni i år. Det är ändå något speciellt med första bilen. Såg den dessutom två gånger runt nyår ute på vägarna, men nu finns den inte mer.




Ägde en Ford en vecka ungefär innan jag sålde den och några månader senare såldes Volvon, för att ersättas mot min nuvarande racerbil =) Det är skönt att ha en helt ny bil där man slipper bekymmer!




Jag sålde Volvon den 23 maj 2010 och då var jag den 6:e ägaren på den. När den dog hade 6 till varit ägare till den rackaren.

R.I.P lilla Volvon, vi hade mycket roligt tillsammans!

// Noa



Hantverkare



Fick en lapp i brevlådan idag om att de ska göras underhåll av mina radiatortermostater nästa vecka och de skriver att man ska flytta undan möbler för fri tillgång till radiatorerna.



Det är tur att google finns så man kan söka rätt på vad en radiatortermostat är för nåt. Fel att skriva att man ska flytta undan grejer framför elementen istället? Nej, skriv då ord man aldrig hört talas om.

Så det blir att flytta runt på både soffa OCH fågelbur, två dagar i rad dessutom........

// Noa


Moget...



Idag var det dags att flytta bilen för att slippa böter. Så jag körde och handlade lite på Maxi, när jag kom tillbaka så var det en bil som lämnade en ruta, kanon tyckte jag ända tills det visade sig att det var den rutan jag lämnade innan idag.

Så jag fick helt enkelt backa in i rutan, för man vet fan inte med p-lisorna. Även om oddsen är rätt små så skulle jag faktiskt kunna hamna EXAKT likadant i rutan som jag stod tidigare och hur bevisar jag då att jag faktiskt flyttat bilen?

Är det inte härligt med folk som inte kan stå i sina egna rutor förresten? Nej då är det bättre att stå på linjen eller till och med i nästa ruta med.... Men jag står rakt iallafall, till och med när jag backar in ;)

// Noa


Dagens projekt!



Avfrosta frysen...

// Noa


Förbannad!



Jag blir så jävla trött på de där jävla assistenterna. Den ena är dummare än den andra.

Igår ringde en och sa att mamma kunde åka på gåsamiddag på Sommarsol med en övernattning för BARA 700 kr, det var ju bra de ringde och frågade och jag sa att jag tar inte det beslutet ensam utan att jag pratat med min syster.

Jag missunnar inte mamma att hitta på grejer, det är jättebra att hon kommer iväg på saker, MEN när mamma varit på Sommarsol på Rehab och bott där 3 veckor så har hon inte varit så speciellt förtjust i maten utan mest ätit ost och kex istället för riktig mat. Så jag ringde mamma idag för att höra om hon ens äter gås, men det sa hon såklart att hon gjorde. Hon blev rasande när jag frågade henne om hon tyckte det var värt 700 kr och ville inte prata med mig mer.

Grejen är nämligen som så att assistenterna tycker och tänker en massa och det är ju inte deras pengar det handlar om, så det är klart att de vill komma iväg på grejer, för Assistansia betalar ju för deras del, så det är lätt att övertyga mamma om att det är väl klart hon ska åka iväg på det här. Jag personligen skulle ALDRIG betala 700 spänn för lite gås och för att få sova över och få lite frukost och lunch dagen efter, men den som jobbade idag tyckte att det var ju billigt för det var en "hotellnatt" inräknat. Hotellnatt?????  Sommarsol är ett rehabställe och rummen är mycket enkla med två sängar och där är ingen roomservice och sånt precis.

Men i somras tyckte dom mamma skulle åka dit torsdag - söndag midsommarveckan och betala 5500 kr, bara för mat och boende. Hon hade kunnat resa iväg utomlands för de pengarna. Och mamma backade själv när jag och syster pratat henne tillrätta.
 
En annan gång beställde dom 2 st bh:ar för 700 kr. Sen fick jag veta idag att där kommit en räkning från Cellbes postorder på 1600 nånting. Det är bara det att i juli betalade jag 700 kr till Cellbes och förra månaden betalade jag 979 kr till Cellbes. Min mamma är sjukpensionär, hon har en hyra på över 6000 i månaden, då kan man inte ha såna vanor heller. Dessutom så är där ingen assistent som ens hört av sig för att fråga om det är okej att dom lägger beställningar på Cellbes till mamma för de beloppen.

Så när jag betalt sista fakturan ska jag spärra mamma på Cellbes och se till att hon själv inte kan spärra upp kontot, antingen om man ska uppge nån kod eller om jag skriftligen måste spärra upp det framöver. För de där assistenterna skulle inte fatta att kontot är spärrat av en anledning, de skulle glatt spärra upp det om det gick och beställa grejer för flera tusen.

Imorgon hade jag och mamma bestämt att vi skulle äta lunch på sjukhuset, idag berättade assistenten att hon bokat färdtjänst hem kl 12?! När trodde hon att jag hade lunch? Kl 10 eller?
Dessutom så var mamma på sjukhuset förra veckan mellan kl 9:30 - 14, hon vill sitta där och titta på folk och så innan hon åker hem och har alltid tillbringat lång tid där, så vadå att dom inte skulle behöva sitta där och vänta?
Kyss mig någonstans, hon får snällt boka hemfärden till kl 13 istället.

Förlåt S, men personliga assistenter är nog de dummaste jävla människorna som går på denna jord.

// Noa


Testpilot!

Idag har jag anmält mitt intresse via smartson.se om att bli en av 2000 som får testa något av Arlas nya frukostpaket. Vill du med ta chansen klickar du HÄR



// Noa


Gårdagens steg!



Inte illa att stanna på massa ettor =)

// Noa


Sista dagen....



Idag är det sista dagen jag får lov att bära kontaktlinser.... Fasar redan inför morgondagen och jag VET att jag kommer att inbilla mig att ALLA kommer titta på mig och mina glasögon, även om så inte är fallet.

Det låter kanske som en världslig sak, men det är det inte, det känns SKITJOBBIGT!!!

// Noa


Testpilot

Idag har jag anmält mitt intresse via Smartson.se om att bli en av 2000 testpiloter på Neutrogena Visibly Clear® Blackhead Eliminating Daily Scrub, vill du med ta chansen så klickar du HÄR



// Noa


Skillnad



Vilken skillnad det är på ägg och ägg, de jag köpte idag är ju jättesmå. Eller så är de andra äggen jag köpte sist gigantiska.

// Noa


Yes!

Idag kom T på den perfekta utklädnaden till Pams 30 års fest med Alice i underlandet tema nästa månad =)

Tusen tack för tipset, nu ska jag bara hitta på en bra present med.


Sen kom jag och T på att vi faktiskt skulle kunna introducera ett par vänner för varandra. Hennes väninna behöver kärlek och jag tänkte direkt på P som öppnade sig för mig på Norrbro i fredags. Och ju mer vi tänkte på det ju mer tilltalande var tanken att vi skulle introducera dessa tu för varandra ;)

P är verkligen en hel ylle kille, nykterist och lite golftönt, men han är sjukt trevlig (en riktig svärmorsdröm) och har haft lite otur med flixen tidigare och A har jag bara träffat en gång tidigare, men hon är väldigt lättsam och trevlig och jag tror nog att det skulle kunna bli riktigt bra det här!

// Noa


Premieobligationer



Idag är det dragning på våra premieobligationer, håll tummarna =)

Vem vet, jag och syster blir kanske miljonärer i eftermiddag!

// Noa


DNA test



Nu ryckte jag fjädrar från Filli och Devil, vet dock inte om de duger, en av Fillis fjädrar är där blod på, men ingen av Devvans...

Kan säga att det gjorde ont i mig att rycka dom, men ska förhöra mig lite om det funkar fast där inte är blod på alla. Annars måste jag genomgå samma sak igen....

Men jag tänkte alltså DNA testa Filli och Devil, de andra vet jag vad de är för kön då de fått ungar, men är nyfiken på de här små....

Gissningsvis är Devil en pojke och antagligen Filli med, men det visar sig om 14 dagar eller så.

// Noa


Angry Birds



Sjukt beroendeframkallande spel =)

Hade det bara på mobilen innan, men nu har jag lagt in det på min surfplatta med!

// Noa


Dagens sötnöt!



Min mamma är den sötaste som finns!

Jag lärde henne en mening när hon blev sjuk och den kan hon alltid säga, det räcker att jag formar munnen till ett "p" så säger hon "Passa dig jävligt noga" =)

När vi pratar i telefon och hon inte orkar prata mer så säger hon "älskar dig och puss puss" Det har jag med lärt henne =)

Hon är helt underbar min lilla mamma!

// Noa


Tabellen



Vi spelade 1 - 1 mot Häcken igår och så här ser tabellen ut i nuläget =)

// Noa


HIF



En skum dag att spela fotboll på, jag menar en fredagkväll??? Men men...

Heja HIF!!!

// Noa


Ipod Shuffle



Min nya mp3 spelare kom idag, en Ipod Shuffle som jag betalt 9 kr för =)

// Noa


Robinsonmys!



Ikväll var Gizmo den utvalde =)

// Noa


Testpilot!

Idag anmälde jag mitt intresse hos Smartson.se om att bli testpilot för Findus lättpanerade fisk, vill du med ta chansen så klickar du HÄR



// Noa


Tjuvtränar....



Från och med tisdagkväll nästa vecka får jag inte ha kontaktlinser mer. Känns JÄVLIGT jobbigt att bara tänka tanken att jag ska gå ner i stan med glasögon och att jag ska gå på Olympia och titta på fotboll med glasögon och ja ni fattar grejen. Därför tjuvtränar jag lite nu genom att lägga ut en bild på mig i just glasögon här.

Hemma har jag glasögon och ibland när jag går till Netto, men aldrig i stan liksom. Fast å andra sido så pratar vi 5 dagar med glasögon och sen behöver jag dom förhoppningsvis ALDRIG mer igen!

// Noa


Dagens garv!



Idag pratade vi lite om Ahmed, hon är ett hett samtalsämne faktiskt och häromdagen berättade jag om Ahmeds senaste fight med stackars Laban.

Så idag frågade L helt enkelt "Hur går det med Ahmed nuförtiden, är hon snäll mot sin väninna?"

Fast man kanske hade behövt vara där för att förstå det roliga i det hela?!

// Noa


Dagens boktips!



Brännmärkt av Catharina Ingelman-Sundberg

Adlibris.com skriver så här om boken

En fängslande berättelse om en ovanlig kvinna och den dramatiska maktkampen mellan tyskar och svenskar i det medeltida Stockholm.

År 1391 seglar den unga borgarhustrun Anne från Lübeck till sin barndomsstad Stockholm. Hon väntar sitt första barn och hoppas börja ett nytt liv tillsammans med sin make.

Drömmarna slås i spillror när ett våldsamt oväder blåser upp och det gamla hansaskeppet förliser. Som enda överlevande räddas Anne i land i skärgården av ett fiskarpar. Snart inser hon att hon svävar i livsfara och lyckas fly in till staden. Där föder hon en dotter, men får förtvivlad beskedet att flickan inte klarat sig.

Utan familj och med alla sina ägodelar liggande på havets botten måste nu Anne bygga upp en egen tillvaro. Stockholm är en osäker plats för en ensam kvinna, Anne tvingas hela tiden vara på sin vakt. Men hon låter sig inte kuvas, hennes vilja är stark. Och hon möter två män som bägge kommer att få ett avgörande inflytande på hennes öde.

"Det är en fascinerande berättelse från 1300-talets Stockholm ? en fängslande roman med spänningen på högsta nivå från första sidan." Tranås-Posten

"Författarinnan Catharina Ingelman-Sundberg har lyckats att blanda det förflutna med både spänning och drama på ett övertygande sätt." Nerikes Allehanda

"? de läsare som gillar lagom kärlekskryddad och lättläst medeltidsaction får säkert blodad tand ?" Svenska Dagbladet


Brännmärkt är den första delen i serien om Anne Persdotter, en fängslande berättelse från det medeltida Stockholm.

// Noa


Gött!

Var på ett gruppmöte idag med helt främmande människor och det kändes väl inte helt okej, efteråt bad jag uttryckligen om att få byta grupp och undrade hur de resonerat när de satte ihop grupperna?! Men P är en klippa, jag fick helt enkelt peka på de namn på de folk jag trivs ihop med och vips så består min nya grupp av 5 bra folk och 6 som duger, den enda jag inte tåler är inte ens i min grupp så det ska nog bli bra det här =)

// Noa


Mamma!


Jag brukar ringa min mamma flera gånger i veckan för att kolla läget med henne och jag försöker åka dit en gång i veckan iallafall eller se till att träffa henne i stan när hon är på sjukhuset eller så, men mamma har bara ringt mig när de gällt pengar och jag har skällt lite på henne och sagt att hon gärna får ringa och bara kolla läget någon gång med, på samma sätt som att när min syster kommer till mamma så har mamma tusen projekt hon ska göra där, är det inte speglar som ska borras upp, så är det hyllor och grejer.
 
Men nyss ringde mamma faktiskt bara för att höra hur det var med mig =)

Det är skönt att jag fått lite pli på henne och jag blir faktiskt glad att hon insett att man inte bara kan ringa när man vill ha pengar och köpa en massa grejer! Hon har trots allt lika långt till sin telefon som jag har till min.

Imorgon blir det en lunchdejt med lilla mamma, fast det är bestämt sen tidgare.

// Noa


Samtal...

Fick ett samtal imorse som jag någonstans hade väntat på i och med mailet jag skickade. Men jag har slutat vara snäll bara för sakens skull och jag måste sätta mitt eget välbefinnande som prio ett.

Jag vet att jag gjorde rätt val idag!

// Noa


Mys!



Titta vilken sötnöt som kom och hälsade på mig ikväll framför tv:n =)

// Noa


Testpilot

Idag har jag anmält mitt intresse via Smartson.se för att bli en av 5000 som får testa en av Keldas nya exotiska såser, vill du med ta chansen klickar du HÄR



// Noa


Återförenade



Jaha, då har jag hämtat ut min Satio för femte gången utan att de har lagat den. Man får kanske vara nöjd med att jag sluppit betala för att få tillbaka den, eller nåt.

Nu ska jag testa med mitt Telenorkort i den ett tag och se om den startar om sig, annars får jag ju bekräftat att det faktiskt ÄR kompatibilitetsproblem med Telia och Sation. Kan dock säga att det inte hjälpte med ett nytt Telenorkort, för jag har lika dålig täckning som innan.

Men shit vad seg Sation är i menyerna och sånt, förr visste jag inget annat, men nu har jag ju en X10 mini som jag använder istället, då jag var tvungen att ha en fungerande telefon och den är mycket snabbare och enklare att navigera med.



Men jag har saknat min Satiokamera faktiskt. Ska jag ta bilder hemma, så kommer det att bli med den kameran, är jag ute på stan så blir det X10:an som får agera kamera.

// Noa


Regn, regn och regn...



Ja regnet det bara öser ner =(

// Noa


En blogg som berör!


Bilden är lånad från tv4.se

Petra Ljungberg, 26, från årets Robinson har startat en blogg där hon skriver om vägen tillbaka efter stroken som hon fick i programmet. Har ni inte hittat in på hennes blogg tidigare så gör ni det HÄR

Det är verkligen en blogg som berör!

// Noa


Lite info






// Noa


Surt sa räven....



Jaha, för femte gången är min Satio på väg tillbaka till mig, utan att de hittat nåt fel på den. Nu skiter jag nog i att skicka in den fler ggr.

// Noa


Grattis!



Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det T´s födelsedag!! =)

Grattis!

// Noa


Linser bortskänkes



Focus Visitint Monthly Lenses bortskänkes mot fraktkostnad!

Beställdes förra månaden och hållbarheten är till 2015/08 resp 2015/10, värde ca 500-600 kr

Bortskänkes pga FS- LASIK operation

// Noa


Memira...



Nu är ni allt nyfikna på hur det gick på Memira idag va? Om det blev ett bittert besök eller om jag hoppade och jublade och skrek i ren glädje?

Jag säger så här, efter den 19 september så kastar jag mina glasögon för gott och det ska bli så sjukt jävla skönt =)

Självklart finns det risker och mitt vänstra öga kommer alltid vara sämre än mitt högra, men så har det varit hela mitt liv (jag hade lapp för ena ögat när jag var liten) så vad spelar det för roll? Sen sa han att det är alltid större risker med översynthet än med närsynthet, (jag är ju inte som vanliga människor, jag är översynt och har varit det hela mitt liv, men oftast är översynthet nåt man drabbas av när man blir gammal) men det värsta som kan hända är att de får gå in och putsa mitt vänstra öga igen (kostnadsfritt) och sen är risken att jag om 10-15-20-25 år får tillbaka min översynthet på framförallt mitt vänstra öga (som jag nästan är blind på idag), jag frågade då om det kan innebära att jag typ måste ha en kontaktlins, men han sa att han inte trodde det för det skulle vara så lite synfel om det kommer tillbaka.

Men ingen har någonsin blivit blind av en sån här operation!

Hur som helst så blir det iallafall en FS-LASIK operation och ja ni får väl läsa själva om ni är intresserade!

Faaaaan, jag är så jävla lycklig alltså!!!!!!!



Minns inte när jag fick glasögon, men detta foto togs på dagis och året var 1984, jag var alltså 5 år gammal

Efter 27-28 år med synfel och glasögon kommer jag äntligen kunna se obehindrat =)

Har 6 oöppnade och oanvända par linser kvar hemma dock, får kanske använda dom nu sista veckorna =)

// Noa


Mamma!



Tänkte ta bilen ner i stan idag, så den får rulla lite =) För efter Memira ska jag köra till lilla mamsen, var evigheter sen vi sågs känns det om och när hon var i stan senast så jobbade jag och hade inte tid att luncha med henne.



Nu är det duschen som kallar, sen blir det lite kaffe och sen kommer domen... Sen får jag väl beklaga mig eller fira med mamma beroende på vad svaret blir =)

// Noa


Robinson



Alltså vad är det för folk dom tagit med i årets Robinson? Jag trodde det var ordentliga tester innan folk blev antagna att vara med i programmet, sen hoppar folk av till höger och vänster?

Jag säger inte att jag skulle klarat av påfrestningarna i Robinson, men å andra sido har jag inte ansökt till programmet heller, men det känns inte helt okej att där var folk som kom med och som sen hoppar av och har "tagit" en plats från andra som ansökt som hellre skulle vara där.

// Noa


Då var det dags...



Imorgon är det dags för min förundersökning, där jag får besked på om det går att operera mitt synfel eller inte.

Vet med mig att jag kommer bli sjukt besviken om det inte går, så håll alla tummar och tår för min skull! =)

// Noa


Lilla Laban...

Idag blev det ingen lång flygtur för mina små dunbollar, för trots att jag försökt tejpa och stänga igen "bråklådan", så lyckades både Ahmed och Laban ta sig in i den idag. Två flickor i samma tomlåda är ingen bra idé alls.

Så Laban åkte återigen på en känga från Ahmed rakt över ögat, fast denna gången hade Ahmed vänligheten att ge sig på det andra ögat. De andra två gångerna det hänt på en månad så har det varit samma öga bägge gångerna, men som tur är så har det ögat läkt nu. Jag kan inte vara arg på Ahmed heller, för de är lika bråkiga bägge två, men det är faktiskt synd om Laban som åkt på stryk så ofta på sistone.

Så idag tog jag bort bråklådan helt och hållet och förhoppningsvis klarar dom av att vara kompisar i fortsättningen och då kan dom återgå till att flyga minst en timme om dagen istället för de 10 minuterna de hann vara ute idag innan olyckan var framme.

Hemma i buren kan dom uppföra sig utan problem och innan dom tuggade sig in i bråklådan så har det gått bra när de varit ute och flygit med, så det ska nog bli bra nu när den lådan får flytta till soprummet.

// Noa


Grym!



Lite händig måste jag allt vara när jag lyckades fixa halvstoppet jag hade i vasken =)

Nu rinner det undan så fint så!

// Noa


RSS 2.0