Dagens träningspass...

Idag tog jag mig en vända ner till Knutpunkten för att införskaffa mig ett busskort till mina dagliga resor Kävlinge tur och retur. Valde att ta terrasstrapporna både ner och hem och för alla som inte är så insatta så består alltså Terrasstrapporna av 133 trappsteg.


Mitten av Terrasstrapporna

Fan vad nöjd jag känner mig nu, har utövat lite träning dagen till ära ;)

// Noa

Utmaning!!

Jag har utmanat Pamela nu där hon ska bevisa att hon inte är beroende och därför kan avstå under en veckas tid.
Jag tror inte att hon klarar det, men hon är envis. Förlorar hon, vilket jag hoppas att hon gör, så ska hon storstäda min lägenhet under sin första lediga dag. Så håll nu tummarna att jag faktiskt vinner det här vadet =)

// Noa

Det blev en ny kompis =)

Kollade på prisjakt och min nyvunna kompis kostar 2500 - 3000 att köpa ny och jag fick den för ynka 400 =)

Vissa människor blir glada för glass, jag blir glad för tekniska prylar =)

Och mina pippisar så klart =)



// Noa


Dagens bravader

Detta är vad jag ska sysselsätta mig med idag i bilder =)


Har varit och hämtat pengar redan, kolla serienumren =)



Kl 15 ska jag vara nere på AF och skriva papper inför utbildningen som börjar på måndag


Sen tar jag bilen och kör till Åstorp och kollar på en sån här liten kompis och ev tar jag med den hem.


Sen kvällens film blir Patrik 1.5

// Noa


Glada huliganer

Så har herrarna i huset och den trotsiga tonåringen varit ute och hittat på hyss medans fruarna låg hemma och ruvade på sina små ägg.



// Noa

Skånetrafiken i ett jävla nötskal

Satt och kollade tågtiderna till Kävlinge och blir inte riktigt klok på hur skånetrafiken resonerar.

De vill att jag ska åka hemifrån kl 05:55 och åka till Maria Station, som alltså ligger innan Knutpunkten, där är jag framme 06:03 och ska stå och vänta där i 16 min tills tåget avgår kl 06:19 mot Knutpunkten.

Skulle jag känna mig lite våglig så väljer jag ett annat alternativ, då tar jag en av 4 olika stadsbussar hemifrån och åker de tre hållplatserna ner till Knutpunkten. Alla dessa 4 stadsbussar har en ankomsttid på Knutpunkten kl 06:20 och går hemifrån mig ca 06:14. Då har jag 7 minuter på mig att ta mig från busshållsplatsen och raka vägen ner till spåret, vilket är en promenad på 1 minut ungefär.

Samma tåg som dom alltså tycker att jag redan borde sitta på, avgår från Knutpunkten 06:27 och sannolikheten att alla 4 stadsbussar skulle vara sena finns inte, eller gör det de? De här 20 minuterna som jag får extra hemma kan vara rätt skönt med tanke på att det blir väldigt långa dagar ändå.

Så nu är frågan, ska jag våga trotsa skånetrafikens reseplanerare eller inte??


Skånetrafikens förslag till min resa
Lägg märke till att tåget heter Öresundståg 1705


Mitt eget förslag på resa och vad heter tåget här då? Jo, precis Öresundståg 1705, alltså samma tåg.
Och restiden har minskat från 1 timme och 4 minuter till 6 + 32 = 38 minuters restid


Och här har vi då Öresundståg 1705's hela rutt.

// Noa

Vilken dag =)

Vet inte riktigt vart jag ska börja. Men körde till City Gross och köpte k-sprit till bilen idag och småhandlade lite medans där ändå inte var så mycket folk så här innan pengarna hamnar på kontot imorgon.
Sen vidare till Bjuv och möta upp systerdottern den äldre, så hon slapp vara på fritids så länge efter skolan idag.

Väl framme i Bjuv ringer Ann och berättar att jag kan börja på billackerarutbildningen i Kävlinge på måndag redan. =))))
Ska bara upp till henne och skriva papper och så på torsdag och då får jag fixa ett busskort med.

Sen har jag hällt k-sprit i bilen och den studsar inte så mycket längre, har även hällt i sista halvan av kylarcementen och fyllt på med ännu mer glykol, så nu hoppas jag att det håller.

Sen iväg en sväng till Familia med systerdottern den äldre, för systerdottern den yngre har varit i Lund och opererat bort slangar hon hade i tårkanalerna, men allt såg fint ut och nu hoppas jag att hon slipper problem med ögonen i fortsättningen. Sen bjöd syster på mat och nu är jag äntligen hemma och efter mycket om och men hittade jag en parkering, men lär bli att flytta bilen imorgon.

Sjukt bra dag idag och solens varma strålar har värmt och det har känts som vår i luften.

Tydligen var där en tjej som börjat nere i Kävlinge i måndags, så jag är inte ensam tjej iallafall, känns bra!

// Noa

Horoskop väduren 24 februari - 21 april

Äntligen har du tid för dig själv och kan göra precis som du själv vill. Det är verkligen på tiden! Det har varit mycket ett tag. Bli inte stressad av dagarna som går och som du känner att du inte gör något. Du har all rätt i världen att ta det lugnt och slappna av. Det är romantik i luften under den här perioden. Du har många ljuva möten att se fram emot. Men känner ingen brådska att träffa den rätta.

Ganska passande tycker jag =)

// Noa

Farväl snö och välkommen vår

Min bil är fri från snö och solens varma strålar värmer den inför morgondagens tripp till Bjuv =)



// Noa

Dagens bukfylla =)

Detta lyckades jag knåpa ihop i köket idag, så jäva gott =)



// Noa

Filmtips

En film som berör är verkligen "if these walls could talk 2"
Klicka på länken för att läsa om den



Bara ett tips så här på söndagskvällen!!

// Noa

Solig söndag!!!

Då var denna helgen passerad, men jag har haft en nice helg i mitt eget trevliga sällskap.

Dock har där inte blivit någon tillökning i holkarna ännu, men vi får se, det kanske kommer.

Idag skiner solen och termometern pekar på nästan 9+ i solen, hade det inte varit för snön som fortfarande ligger vit på marken skulle man nästan kunna tro att våren vore här.

Ha en skön söndag gott folk och njut av solens varma strålar och känn vilken energi den ger. =)

// Noa

Melodifnasket..

Åhh, nu får Pams komma igen och fortsätta sitt melodifnaskande, undrar om det bara är jag som uppskattar hennes blogg och tycker den är riktigt rolig?

Ni får bedöma det själva =)

Pamelas blogg

Och det är ingen mindre än jag som designat och fixat med hennes utseende på bloggen =)

// Noa




Lördag igen...

Är det bara jag som tycker tiden susar förbi? Helt sjukt, tyckte nyss det var helg och nu är det lördag igen, knappt man hinner med. Men det är väl så, när man blir äldre så går tiden fortare än när man var liten.

Idag har jag varit duktig och gjort fint till pippsen och dammsugit och lite sånt, så resten av dagen och kvällen blir nog bara soft  i filmens och xboxspelandets tecken. Kan vara skönt ibland att inte ha alla dessa måsten över sig.

Ha en riktigt fin helg alla läsare!!

// Noa

Bloggdesign

Tänk så mycket man kan skapa på bloggen om man bara har tiden och intresset och det har jag uppenbarligen.
Men nu får min blogg allt se ut så här ett tag iallafall.

// Noa

Roadtrip

Jaha, då hade jag stått 5 dygn på en 7 dygns parkering och det var dags att flytta bilen idag. Har fasat för detta pga att hela bilen låg gömd under snön, men idag var det bara att ta tjuren vid hornen och skotta fram bilen ur all snö. Tog mig en liten roadtrip när jag ändå gjort mig besväret. Men nu är jag då hemma igen.

Tänkte på det, att vad händer om jag nu skulle ställa mig på samma parkering som jag lämnade och OM nu alla ventiler trots allt skulle vara på exakt samma ställe som innan jag körde iväg,då tror dom inte att jag har flyttat på bilen och då får jag kanske böter. Helt sjukt egentligen. Men nu är inte min bil täckt av massa snö längre iallafall.

Parkeringsproblemet består på min gata, i tisdags när jag var iväg med mamma mitt på dan, fanns där inga lediga parkeringar överhuvudtaget, idag fanns där en 4 rutor ungefär när jag körde, en halvtimme senare norpade jag den sista när jag kom tillbaka och det var nog samma som jag lämnade, därav min tankeställare ovanför.
Ändå finns det säkert en 50 platser i min gata, men där går nog 2-3 bilar per hushåll eller något.

Vill bara passa på att önska alla en riktigt trevlig helg så får vi se om det blir några bebisar den här helgen i Ahmed och Labans holkar.

// Noa

Tjänat en hundring eller förlorat tre!?

Så fick jag då ett mail idag, det tog bara 4 månader för HIF att komma underfull med detta.
Tydligen har jag löst ett säsongskort till medlemspris nu för säsongen 2009 och nu ville de antingen att jag skulle gå med som medlem i HIF för 300 spänn eller betala det som felar och betala ordinarie pris på säsongskortet på 400 spänn extra. Jag valde så klart att bli medlem och för att dra ut på den här räkningen så mycket det går och gärna hinna få pengar innan jag ska betala så valde jag att få den på faktura, så den dyker väl upp när som helst.

Annars faller snöflingorna idag med, jag är trött på detta nu och vill ha sol och vår ute, men det kommer på sikt det med.

Sitter och väntar på att Ann ska höra av sig angående min utbildning, men hon har nog tagit sportlov känns det som, eller så har hon glömt mig, men hon sa till mig att hörde jag inget så hade hon inte fått tag på dem, dock var det över en vecka sen. Men det är bara att vänta och vänta, förr eller senare kommer hon väl på att hon skulle ringa mig. Dock är det svårt, för jag vet inte om jag ska utbilda mig, alltså om jag kommer in på utbildningen eller om jag klarar lungtestet och vågar inte söka alla jobb jag hittar, för det kan gå åt helvete rent ut sagt om jag skulle få ett deltidsjobb, med tanke på utbildningen alltså.

Men nu är det dags för kaffe!!

Ha en trevlig dag i snön!

// Noa

Förolämpad men glad ändå =)

Så har jag varit ute med mamma en sväng och hon bjöd på lunch och vi hade väldigt trevligt, hämtad blev jag med, så vi käkade på Familia idag, sen när jag ändå var där så var det lika bra att ta en vända in på City Gross och handla mer glykol till min bil som lever sitt eget liv och sen en vända till apoteket för att fylla på medicinskåpet med Alvedon och kortisonsalva. Inte för att jag brukar knapra piller, men tro fan att man aldrig har några hemma när man väl behöver, så det var likabra. Sen vidare ner till Helsingborgshem, men nu är jag hemma igen.

Blev lite förolämpad när jag stod utanför min port och väntade på att bli hämtad, tydligen var det visning på en lägenhet i porten bredvid min och där kom en tjej och antagligen hennes pappa, sen mötte en dam upp dessa båda, men tydligen väntade dom på en till. Så där står jag och hör hur de ropar Patrik efter mig. Jag menar hallå? Jag ser väl inte ut som en jävla Patrik, eller gör jag det??
Jag bor redan här i dessa glassiga kvarter och jag har faktiskt tuttar, så sluta kalla mig för Patrik.

Snart dags att promenera iväg till brevlådan och sen blir det att sätta tänderna i Zelda - The Minish Cap till Gameboy advanced som jag hittade på mitt xbox igår och fastnade på big time.

Ha en fin dag allesammans och njut av solens varma strålar, för snart är det vår =)

// Noa

Tisdag!!

Igår ringde min pappa och berättade att han sett något program om folk som tagit sms-lån på några tusen och nu var lånen uppe i flera hundra tusen, så efter en stunds pratade så säger han som i förbifarten "du har inte tagit några sms-lån va?" Jag bara nej pappa, jag skulle inte göra nåt så dumt. Sanningen att säga så är jag för ekonomisk för att hitta på såna dumheter, men man får väl se det som ett tecken på att han bryr sig eller nåt.

Idag ska jag iallafall ut och ta en fika med mamma och blir upphämtad vid lunchtid, ska bli riktigt trevligt faktiskt =)
Solen skiner,men det är kallt och snön ligger vit på marken.

Det var allt för stunden gott folk, roligare än så här blir det inte nu.

// Noa

Söndag...

Så var jag hemma igen efter ett supertrevligt äventyr till Malmö igår och min favvokompis =)

Det blev tacopaj med alla möjliga tillbehör och snask och film och melodifestival och så klart fick jag på första parkett läsa hennes roliga blogg. Undrar om jag tycker hon är så rolig bara för att jag känner henne, eller om alla andra också skulle uppskatta hennes texter?

Sen knäckte hon Laban och Ahmeds alldeles för gamla ägg och det var ganska väntat, alla Laban och Gizmos ägg var befruktade, men ingen av ungarna har lyckats ta sig ut ur äggen själv. Ahmeds 5 ägg som återstod efter att Filippa bröt sig ut och växte och blev en vacker liten pippi var obefruktade, så teorin är att Filippa var sista ägget och att både Ahmed och Zelda nu är könsmogna.

För närvarande har Ahmed 7 nya ägg i sin holk och Laban kämpar på med sina 6 ägg, varav ett ägg är lite äldre och från en helt annan äggkläckningperiod. För jag kastade Labans ägg för att hon inte skulle lägga fler, men envis som hon är så fortsatte hon lägga ägg på löpande band när dom försvann så då var det lika bra att låta henne behålla dem.

Men när de här äggens tid är förbrukade så får jag isolera Laban lite, hon är nog stressad för hon har börjat plocka sig, kan bero på att jag stal hennes ägg tidigare. Men hon och Gizmo slutar inte att göra nya barn, så då får jag separera dem. Blir där ungar får Gizmo ta hand om dem när de blivit lite större, det vet jag att han klarar, så Laban får vila och förhoppningsvis växer hennes fjädrar på magen ut igen då.

Nu är det snart dags att springa ner i tvättstugan och hämta dagens tvättlass.

Ha en riktigt bra söndag alla läsare!


Hittade denna i senaste numret av Kalle Anka, så jävla bra =)

// Noa

Happy Valentine's Day

Vill bara passa på att önska alla mina nära och kära en riktigt fin Alla Hjärtans Dag!!!

Dom som betyder mest i mitt liv förutom min mamma är följande huliganer


Filippa


Devil


Ahmed och Zelda


Laban med sina ägg


Och så klart Gizmo

Själv ska jag köra till Malmö där det vankas tacopaj och film med trevligt sällskap =)))

// Noa

Min bil gör mig gråhårig...

Var ute och körde en sväng i solens gassande sken och efter fläktremsbytet så tjuter fläktremmen när bilen är kall i låga hastigheter, så jag tänkte spänna till den lite. Tänkte samtidigt kolla kylarvätskan, för det var ett tag sedan jag kollade den, även om jag numera har varmt i bilen och det visar sig att behållaren återigen är tom. Så det var bara att fylla på med mer glykol och vatten som jag har i bilen.

Nu hoppas jag bara att det inte blir som förra gången när jag skulle iväg, att det blir för kallt för min kära lilla bil. Så håll nu alla tummar för att jag kommer iväg imorgon som planerat. Men är det bara plusgrader så bör det inte vara några problem.

Ha en skön dag i solen!!

// Noa

Solen skiner =)

Hela min dag kan bli räddad av lite sol, det är egentligen sjukt hur människan eller i detta fallet jag är skapt.

Har ni tänkt på hur viktigt det är med rutiner i livet?
Jag stod och tänkte på det precis när jag stod och fixade kaffe, för det är samma sak för min del varje morgon. Vaknar, startar datorn, kollar holkarna efter fler ägg, byter vatten och fyller på mat till pippsen och slutligen sätter på kaffe åt mig själv. Sen dricker jag kaffet, kollar mailen och sen är det dags för Kalle Anka. Samma sak varje morgon dag ut och dag in.

Idag har Ahmed iallafall lyckats prestera 7 ägg och Laban har 5, men nu får inte Ahmed lägga fler och får jag bestämma ska Laban vila så helst bör inte hon heller lägga några.

Jag trodde att Ann skulle ringa idag, så när jag vaknade till tyckte jag att det var likabra att gå upp, vill inte gärna bli tagen på sängen som jag blev sist, men än har hon inte ringt.

Fredagen den 13 då, varför ska den här dagen vara så speciell? Varför inte lika gärna torsdagen den 12 eller lördagen den 14? För min del spelar det egentligen ingen roll vilket datum eller vilken veckodag det är, så jag har inte så mycket ångest inför idag faktiskt. Dessutom har jag kexchoklad hemma så den här dagen kan inte bli så misslyckad ändå =)

Ha nu en trevlig helg alla läsare!!

// Noa

Märkligt...

Hmm, skulle lägga in en räkning på min bank idag och såg att jag har en kommande insättning på 132 kr på mitt konto som kommer in imorgon. Efter lite funderande hit och dit kom jag på att detta måste vara reseersättningen till och från Kävlinge i torsdags, men jag har inte lämnat mitt kontonummer till AF, är det en offentlig handling eller?
Men det är klart, jag klagar inte att jag får in pengarna direkt på kontot och slipper köa någonstans och betala avgift för att hämta ut dom.

Var på Netto en sväng och hittade snusklubbor, det var längesen man käkade såna, så jag passade på att köpa mig en påse =) Hade tur, för det var uppehåll medans jag var iväg och nu snöar det igen.

Vad händer annars i mitt liv? Jo, jag väntar på att Ann ska få tag på antagningsgubbarna i Kävlinge så jag kan söka in på min billackerarutbildning och genomgå det här läkarbesöket och något lungtest (fast det hette något annat fint) för att se så jag inte har anlag för astma och så, sen sätter det väl igång hoppas jag.

Sen fick jag mitt oranga kuvert idag, och till skillnad från alla andra år så såg det riktigt lovande ut den här gången, jag kommer att ha pengar så jag klarar mig när jag blir gammal iallafall.

Som många säkert märkt så är jag inte på msn alls nästan och det beror på att jag helt enkelt har funnit roligare saker att spendera min tid med än att sitta vid datorn, men jag återkommer säkert en dag när ni minst anar det =)

Det var nog alles för den här gången!!!

Ha en trevlig onsdag i snön gott folk =)

// Noa

Sötaste Filippa

När jag ska ta ut Filippa så är hon helt hispig och rädd för mig och jag får mer eller mindre jaga henne i buren ett bra tag innan jag får tag i henne.

Väl ute sen så är hon hur lugn som helst, även om jag inte tror hon har riktig koll på att hon egentligen kunnat ta chansen att smita när jag inte håller fast henne.



// Noa

Välkommen vuxenlivet !!!

Var hos mamma och pappa ikväll och käkade middag och fick min födelsedagspresent aningen för tidigt, men nu har jag minsann värsta vuxenstatusen.

Jag fick en Moccamaster kaffekokare som kostar runt 1500 kr i affären.


Min nya kompis =)

Känner faktiskt att jag är på väg in i vuxenlivet nu, livet börjar kanske strax innan 30 trots allt? Jag har funnit mig själv, känner harmoni och vet vad jag vill med mitt liv, såvida det inte förekommer några fysiska hinder så tänker jag utbilda mig till billackerare, jag har fått en high tech kaffekokare, jag kör Volvo och jag går ut och festar nykter och slipper skämmas dagen efter.

Gällande mitt förra inlägg så berättade jag för min syster vad GPS:en lurat ut mig på för vägar, hon hade också blivit lurad att köra genom det 30 km/h samhället när hon skulle ner till Malmö för inte så länge sedan, med samma GPS. Så hon förstod precis vad jag menade när jag berättade och hon hade minsann också råkat ut för att tanten på GPS:en luras och dirigerar iväg en på ett håll först för att sedan be en att göra "en laglig U-sväng".

Livet är jävligt nice ändå!!!

// Noa

Snabb i fötterna...

Har precis kommit hem och det är tur jag är så förbannat snabb i fötterna, annars hade jag krockat, precis i Hemköpkorsningen och där har det smällt rätt bra många gånger.
Var en idiot som tvärnitade och kom på att han skulle svänga vänster helt plötsligt och vips tvärnitade bilen framför mig och som tur var så insåg jag situationen i tid så jag hann också bromsa utan att köra rakt in i röven på bilen framför, men det var en ruggig upplevelse trots allt.

Inte nog med denna lilla incident, så lurade GPS:en mig när jag skulle köra hem från Arlöv/Burlöv idag och lurade iväg mig på villovägar igenom halva Lomma och tillbaka.."Gör en laglig u-sväng" säger rösten efter att ha dirigerat mig på ett annat håll först. Men jag har varit i Bjärred och Habo-Ljung och någon lite by där det var 30 genom hela stället. Sen kom jag efter mycket om och men ut på motorvägen, men när jag närmade mig Landskrona och GPS:en tyckte att jag skulle köra av, då stängde jag av den, då hade den liksom gjort sitt.

Annars hade jag en trevlig dag/kväll igår i först Malmö, sen Arlöv/Burlöv, tillbaka till Malmö och Wonk, där jag var nykter och det var en upplevelse för att sen somna sött i Arlöv/Burlöv igen.

 Jag har numera börjat inse att jag snart är gammal och att alkoholpåverkade människor är fruktansvärt avtändande. Sen blir alla människor väldigt fysiska när de dricker och vad tycker jag om folk som drar och sliter i mig? Såna människor går fet bort. Dessutom fick jag en kommentar att jag var mycket trevligare och roligare när jag var full än som igår nykter, ja vad säger man?? *suck*

Jag hade en trevlig kväll trots allt och lyckades nog förmedla mitt budskap att "hej, jag är vädligt nöjd med singellivet där jag slipper oattraktiva överberusade människor".


För så är faktiskt fallet, jag trivs ensam och jag har inga planer på att ändra på det heller, nu är det bara jag själv i fokus och det är helt underbart!!!

Idag skiner solen dessutom =)

// Noa

Filippa...


Kolla, hon står helt själv och stilla utan att jag håller i henne =) En vacker dag kanske min lilla Filippa blir en tamis på riktigt =)

Har förresten i min kamp mot halsontet gurglat ett helt glas med saltvatten och får väl upprepa den proceduren imorgon med om jag inte känner någon skillnad. Sägs vara effektivt nämligen.

// Noa

Halsont =(

Sitter här och försöker bli av med det onda i min hals, men det är väl sviterna efter att ha passat en sjuk systerdotter två dagar på raken i veckan. Hoppas bara att det inte blir värre, för jag ska juh till Arlöv/Burlöv imorgon och festa och det vill jag inte missa för att jag har lite halsont.

Ska till Malmö en vända med, leka med katterna och ta ett bad med en trevlig badbomb innan jag ska till Arlöv/Burlöv och det vill jag inte heller missa när jag nu har chansen. Sen vet jag att där finns massa gott te i Malmö, har jag tur finns där kanske glass i frysen också =)

Den här kvällen blir iallafall lugn, med varmt te, några bitar Toblerone och en massa avsnitt av Tre Kronor, får se om jag hinner hela slutet ikväll.

Släppte ut mina fåglar idag, men det var bara mina två gröna herrar som ville flyga, passade dock på att göra rent i Labans illaluktande holk så nu är där rent och fint och ombonat med Ahmeds överkonsumerade pappersremsor. Efter flygturen hittade bägge mina herrar hem helt själva, i rätt bur även om Zelda var inne och hälsade på hos Laban och Gizmo en vända, vilket inte uppskattades av Laban.

Ha en trevlig helg kära klanisar!!!

// Noa

Dagens huvudbry...

Satt och funderade lite och kom fram till att Laban och Gizmo kanske känner sig lite utanför för att jag sålde alla deras ungar, men nu har behållt Ahmeds och Zeldas, så då tänkte jag så här.
OM Laban och Gizmo nu skulle få fler ungar, OM jag då skulle behålla en unge och den skulle bli kompis med Filippa, (för Devil och Filippa verkar än så länge inte riktigt förstå att jag vill att de ska bli kompisar), då blir Laban och Gizmos unge och Filippa kusiner, och i människosläktet får kusiner gifta sig, alltså borde det inte vara någon fara om Filippa hittat en ny kusinkompis? Eller är jag helt ute och cyklar nu?

// Noa

Torsdag...

Orkar inte dra hela historien om Kävlinge här och vet inte riktigt hur det kommer att gå, men får jag som jag vill kommer jag iallafall att gå billackerarutbildningen i Kävlinge. Det känns rätt, när jag var där och tittade och pratade med han läraren så känns det som att det skulle vara någonting för mig. Men vi får se.

Är trött idag, har varit uppe kl 06:00 tre dagar på raken och inte fått sova middag, men imorgon ska jag försöka ta mig en rejäl sovmorgon =) Så samtalet med Ann får nog vänta tills på måndag.

Annars har dagen förflutit som vanligt, Devil har onanerat, Laban och Gizmo har tillfredställt varandra, Filippa är mest söt och Ahmed tuggar papper och bonar om med pappersbitarna i holken, som jag plockar bort direkt för där blir för mycket och Zelda skriker.

Satt och funderade på mitt nyårslöfte, det var ett rätt beslut, jag är trött på att behöva anpassa mig efter någon annan, just nu är det bara så jävla skönt att göra saker som JAG själv vill, för MIN skull. Ska nog vara singel resten av mitt liv =)
Trivs bra som fan med att vara Noa-sexuell.

Ha en trevlig helg alla läsare, själv ska jag till Arlöv/Burlöv på partaj och Malmö, både före och efter om vädret tillåter =)

// Noa

Trött onsdag....

Ja jag säger då det, men jag får väl ta det från början tror jag.

Vaknade imorse av vad jag trodde var att klockan på mobilen ringde, så jag kliver upp och knallar ut i köket och startar kaffekokaren som jag förberett redan igårkväll för att tjäna in några minuter och startar datorn. Slänger en snabb blick på klockan och inser att klockan är 04:05 på morgonen och inte alls 06:05 som jag trott och kollar mobilen. Det visar sig då att mitt mobilnät gått över på danska nätet och det jag vaknat av som jag trodde var alarmet i själva verket var ett sms från Telia där de önskar mig en trevlig vistelse i Danmark. Men jag lyckades somna om iallafall och sov till klockan faktiskt ringde kl 06:00. Men är sjukt trött idag på grund av detta lilla missöde.

Dagen blev inte mycket bättre när jag snabbt insåg att yngsta systerdottern var sjukt pipig och gnällig och skrikig idag heller. Men hon mjuknade upp under dagens lopp och tur var det. Sen börjar det att snöa till råga på allt också!!! *suck*
Men jag är inte klar än.......

Inför morgondagens resa till Kävlinge så har jag skrivit ut en karta och vägbeskrivning på Eniro som jag tänkte använda mig av, dock är inte dessa vägbeskrivningar allt för pålitliga, så min syster kom med den brillianta idén att jag kunde låna deras GPS när jag ska dit, jättebra tyckte jag och laddade den lilla manicken i bilen på väg hem igår från syrran, på väg dit imorse och på väg hem nu under eftermiddagen, och startar den och ska knappa in adressen till imorron, då dör batteriet på den. Så nu får jag helt enkelt förlita mig på att Eniro för en gångs skull faktiskt har rätt, annars får jag väl ringa en taxi eller något imorgon om jag inte hittar.

Men min syster är verkligen helt underbar, som tack för hjälpen att jag ställt upp nu i två dagar så ska jag själv bara bekosta själva bromsgrejerna till bilen, medans dom står för arbetskostnaden när jag ska fixa bromsarna.

Ja detta var dagens skörd, ha det bra i snön då då..*muttar*

// Noa

Underbar tisdag =)

Har haft en otroligt bra dag idag när jag var och passade yngsta systerdottern som var sjuk, även om jag fick gå upp kl 06:00 imorse, men det har det varit värt helt klart. Kl 12 kom nästa systerdotter hem och jag har fördrivit största delen av tiden med att spela Super Mario på Nintendo Ds.
Ungarna är bara såååå imponerade av sin speltokiga moster och idag har jag hjälpt bägge två att komma från värld 2 till värld 6 på bägges enheter, så imorgon får jag väl ordna resten ;)



Sedan fick jag både smörgåstårta och kycklingwok när syster kom hem, så jag är mätt och belåten.

Blev lite stressigt när jag väl kom hem sen, fick fixa en massa och det gick undan och sen snabbt upp på Hemköp och postade och handlade Fun Light Cola för Sodastream och hämtade pengar till min tågresa jag ska göra på torsdag.
Väl hemma efter den lilla promenaden så provsmakade jag colan som är mycket mer än bara okej för det priset, även om man måste hälla på lite mer än vad dom rekommenderar för att få rätt smak och uppspeedad efter ovanan att vara uppe så tidigt på morgonen ringde jag till Pamelas jobb och fick höra att jag nog inte skulle dricka mer socker ikväll, för jag pratade på i 190, men det var för att Pamela hade det lite stressigt och för att jag skulle hinna berätta allt jag hade på hjärtat. Men som alla vet innehåller inte Fun Light något vanligt socker =)

Nu blir det lite tv-tittande innan jag ska gå och lägga mig, så att jag vaknar pigg och utvilad inför dagen med systerdöttrarna imorgon med, kl 06:00.

Ha en fortsatt trevlig tisdagskväll kära läsare!!

// Noa

Studiebesök...

Så har Ann då ringt och bokat in mig på ett studiebesök i Kävlinge och jag ska dit på torsdag kl 09.30.

Satt och tittade på Eniro och deras kartor och jag hoppas att jag hittar dit nu bara, men det verkar vara raka spåret från stationen. Jag kommer att få reserersättning för detta lilla äventyr, men det innebär också att jag måste ta tåget dit och kan inte köra bil, men det får jag väl ta. Kan vara bra att hitta dit från tåget för den delens skull om jag skulle påbörja utbildningen och skulle börja åka tåg för att få resebidrag varje månad.

Är det förresten någon som vet hur lång tid det tar att gå 1.4 km?
Jag får klocka tiden på torsdag, men jag hoppas det inte tar mer än 15 minuter att gå, annars får jag räkna om min reseplanering. Men räknar jag på 15 minuter promenad mellan Kävlinge Station och Lernia, så kommer jag att behöva åka med bussen hemifrån kl 05:55 varje morgon och är hemma kl 16:50 varje eftermiddag. Det är långa dagar det =S

Laban och Gizmo fick flytta in i sin gamla häckbur igen idag, med holk, för Laban slutar inte lägga ägg och ska där nu bli ungar så är luftfuktigheten viktig och det är omöjligt att ha vatten under burgolvet, därför fick de tillbaka sin holk igen.
Det spelar liksom ingen roll, de tillfredställer varandra fem ggr om dan även om de inte har någon holk så detta är lika bra.

// Noa

Måndag morgon...

Usch, har sovit riktigt oroligt inatt, har vaknat efter 2 timmar, somnat om och vaknat igen.

Tror själv att det berodde på att jag skulle ringa Ann idag, men hon är betydligt bättre att prata med i telefon än vad det är att träffa henne. Tror att det beror på att man slipper se henne. Nejdå, men det hjälpte tydligen att skicka länkarna på utbildningarna till henne, för nu förstod hon vad jag pratade om och nu skulle hon ringa ner till Lernia och höra sig för om dels ett studiebesök och sen skulle hon höra lite om hur det är med antagningarna och eventuellt sätta upp mig i kö.
Sen skulle Ann ringa till bilskroten där jag har sökt praktik och prata med dom om hur lång tid detta skulle kunna tänkas röra sig om och slutligen återkomma till mig.

Provade först ringa min egen handläggare, men hon var sjuk upplyste en röst mig om, men jag vågade inte låta bli att ringa Ann heller, för då hade hon säkert stoppat min ersättning, men det gick ganska bra ändå som sagt. Så nu är det bara att vänta tills hon hör av sig.

Mörk och grå måndag idag, funderar på att köra iväg och handla lite, för igår hittade Pamela nya Fun Light sparkle som jag tänkte att jag skulle testa till min sodastreamer, tydligen har dessa funnits sen november, men Konsum har inte dem i sitt sortiment.

Klicka här för att komma till sidan och läs om dem.




Ha en fin måndag!!

// Noa

Solig söndag...

Söndag igen och jag har varit duktig och tvättat idag.

Sitter och väntar på att klockan ska ticka lite, sen ska jag ringa min systerdotter som fyller 9 år idag, men hon får hinna vakna och öppna presenter innan jag ringer. Pratade med min syster och hon har en backup present om det jag skickat efter inte skulle behaga dyka upp, så det känns skönt, så slipper jag ge mig ut och hitta något i sista minuten.

Solen skiner idag, även om det är kallt ute, men jag får massor av energi av solen. Vi går mot ljusare tider och det känns helt fantastiskt. Snart hoppas jag att våren är här.

Imorgon måste jag väl ringa überpedagogiska Ann, inte för att jag vill, så jag tänkte prova ringa min egen handläggare först och hoppas att hon är där, så jag slipper prata mer med Ann än nödvändigt.

Njut av solen denna söndag gott folk!!!

// Noa


Tvångsuttog Filippa och hon tyckte minsann det var ganska mys ändå ;)

RSS 2.0