Kaoset börjar ordna upp sig sakta men säkert...

Idag passade jag på att göra fint till pippsen, för även om allt är kaos omkring mig så förtjänar dom att ha det rent och snyggt omkring sig.

Sen tog jag itu med projekt bokhylla och nu är den nästan helt tom. Innehållet ligger för närvarande i 6 stycken flyttlådor. Sen har jag kastat en säck med skit, och tre papperskassar med papper från bokhyllan.. Likabra att passa på att rensa nu när jag antagligen får den nya bokhyllan till helgen i samband med att tv:n som kommer att ta upp halva min lägenhet ska anlända med. HATAR när det är grejer ÖVERALLT, på hela golvet och på bord och databord och ja verkligen överallt, så det ska bli skönt när den gamla bokhyllan åker ut och den nya kommer på plats så att jag kan börja fylla den med alla grejer, så att jag får ordning här hemma igen.

Man blir fan deprimerad av att ha det så här omkring sig!!!

Får se om jag pallar asa ner någon del av bokhyllan ner i soprummet imorgon. Sen på fredag så blir det att åka och rensa hos pappa, som sagt flytta ut grejer som ska till olika destinationer och sen på fredagkväll så är det påskmiddag hos mamma som är bestämt sedan länge. Vi ska passa på att fira min födelsedag och sen ska vi leka paketleken, så idag passade jag på att handla de sista paketen och packade in dom. Tror det är nyttigt med ett sånt break för oss allihop, att vi träffas och umgås och har en trevlig kväll mitt i allt annat, så man får en chans att tänka på annat en stund.

// Noa



Stort TACK!!!

Ni som hört av er efter allt med pappa, kan inte tacka er mycket nog!!! Ni vet vilka ni är!!!

Som sagt....

"Bättre en fågel i handen än 10 i skogen"

// Noa


Första utkastet...

Fick första utkastet på dödsannonsen nu och nu om någonsin blev det så påtagligt att han inte finns längre. Men man får ta en dag i sänder.

// Noa


Sorgsen..

Ikväll när jag var på Olympia och kollade HIF - IFK Göteborg som för övrigt slutade 2-0 till HIF så fick jag bara en känsla av sorgsenhet över mig. Sen om det beror på att vi var på begravningsbyrån idag eller vad det beror på vet jag inte.

Pappa brukade med följa HIF´s matcher, hemifrån soffan förvisso, men ändå... Men nu kan han inte göra det längre..

// Noa


Nya bilar

Var och kollade runt på lite bilfirmor idag efter vi varit på möte på begravningsbyrån och bestämt kista, plats, dödsannons, samt datum för begravning osv osv osv.. Skönt att jag och min syster var helt överens iallafall!!

Antingen säljer vi pappas bil privat eller så kan jag få en sån här liten Kia Picanto för pengarna, med 5 års nybilsgaranti.





Med sportpaket självklart

Sportpaket (ej aut): Sportklädsel, sportiga urtavlor, sportpedaler, klädda dörrsidor, läderklädd ratt och växelspaksväljare, ACC klimat-anläggning, fjärrstyrt centrallås, larm (inbrott), elfönsterhissar fram/bak, stereo med 6 högtalare, mörktonade framljus, sportiga bakljus, sport tanklock, pianosvart handtag på bakluckan, sidokjolar (lackerade), sidoblinkers placerade i ytterbackspeglarna, dimljus fram, lättmetallfälgar 15", sportstötfångare, sportgrill, elektriskt inställbara/ uppvärmbara sidospeglar.

Har även tittat på en Toyota Aygo, den är liten och nätt, men i "fel färg" och bagageutrymmet är minimalt.





Men ALLA bilmärke har en småbil, det intressanta är att jag gärna vill ha en miljöbil som är skattefri första 5 åren, där passar både Kian och Toyotan. Men vi får se, är ändå ett par månader kvar innan jag blir med ny bil.

Var förresten inne och kollade pappas sida på svenska spel, men det var inte han som vunnit de 214 miljonerna iallafall, även om det vore ganska typiskt att han spelat hem storkovan efter sin död. Men han spelade alltid hos ombud och inte på nätet, även om vi hittade några lottokuponger på 70 kr.

// Noa


Kaos innan mitt nya liv börjar...

Efter att pappa gått bort så kommer detta att bidra till en nystart i mitt liv som jag inte haft någon chans till tidigare.

Jag tänker framför allt på att det kommer bli en helt ny, ja antagligen en splitterny liten bil till mig. En bil där man slipper problem, som är billigare att försäkra i och med nybilsgaranti och att vagnskada ingår och som framförallt är billig i drift. Finns många fördelar med en liten bil, det är lättare att parkera och skaffar jag en miljöbil är den skattefri under typ 5 år i bästa fall. Oavsett blir skatten billigare än Volvon och framförallt så kommer den inte att dra lika mycket som Volvon gör. Tanken är alltså att byta in pappas -05:a som inte gått så mycket, så jag slipper lån och skit på den med och tanken är att jag typ ska ha den bilen under många år framöver och jag får välja bil helt själv så jag får en bil jag verkligen vill ha.

Jag ska även byta ut min bokhylla och bara för att mamma inte vill ha den stora jävla 50 tums plasma tv:n så tillfaller den mig.Egentligen vill jag inte ha skiten, men det är inte lönt att sälja den heller och då är det bättre den kommer till nytta i min lilla etta på 33.6 kvm. Jag började och skulle möblera om här hemma och fick flytta allt skit hit och dit, kommer äntligen till stadiet när jag ska flytta in soffan i sovalkoven och vad händer? Det felar en halv dm, soffan är för bred och man kan inte ta bort armstöden heller....Gaaaaaah!!!

Så nu har jag flyttat tillbaka soffan och tv:n kommer istället att hamna på väggen mitt emot.Där jag inte ville ha den egentligen. Men allt skit från bokhyllan ligger för närvarande över golvet i HELA lägenheten. Så jag har att göra här hemma imorgon innan jag ska köra till pappas lägenhet och fortsätta jobbet vi haft där under två dar nu med att dra i allt och fixa och dona och rensa och skit.

Helt sjukt, vi kastade soffan och sängen och massa grejer i soprummet idag, det tog inte en halvtimme innan utlänningarna var och drog i det. Sen gick mer eller mindre de flesta grannar dit och plockade grejer, att man inte skäms det minsta?? Visst att vi har kastat det för att det inte är nåt skit att ha, men att gå och länsa ett soprum efter en död granne, har folk ingen spärr eller? Dom kunde väl ändå väntat tills vi åkt därifrån?

Ja det är extremt mycket nu, vi är i lägenheten och rensar varje dag och på måndag ska vi på möte på begravningsbyrån och fixa med allt inför begravningen. Sen ska lägenheten tömmas och städas och besiktigas, för vi ska lämna den om en månad.

Vill skicka en tanke och ett stort TACK till de som hört av sig efter att vi hittade pappa!!!! Tack för att ni finns där för mig!!! Ni vet vilka ni är, ingen nämnd och ingen glömd!!!

Sen kanske ska tilläggas att jag varit nöjd med mitt liv och mina prylar tidigare så det här att jag får nya grejer är absolut inget jag strävat efter och jag har aldrig strävat efter min pappas pengar på något sätt, Det bara råkar falla sig så här.

// Noa


Vila i frid pappa!!!


Finns inte mycket annat att säga än att jag hoppas att han har fått frid i sin oroliga själ nu! Hans kropp orkade helt enkelt inte längre.

62 år, 4 månader och 3 dagar

22 769 dagar


// Noa


Torsdag!!!

Ja snart är det helg igen och då blir det nog inte många knop så som jag flängt runt i veckan.

Idag gick jag upp tidigt och körde till Jysk på Väla som öppnat i nya lokaler och fångade ett caféset till mammas balkong, dock kostade det bara 250 kr totalt i nyöppningserbjudande. Men det blev kanon efter att jag och Mona fick kläm på hur vi skulle skruva ihop bordet.



Insåg dock snabbt att jag aldrig kunnat jobba på Jysk eller Ikea med att skruva ihop saker och ting, jag hade fått sparken direkt =) Men det blev kanon när vi väl fått ihop det.

Sen körde jag hem och jag hade minsann fått en leverans från Delicard. Fick nämligen ett sånt kort i julklapp från Fritzell när jag jobbade där och nu tänkte jag att det skulle nyttjas.

Sen lite tränande i väntan på att mitt paket från Adlibris skulle hamna på Hemköp och nu ska jag snart bege mig till mamma igen för att fixa och trixa med hennes dator.

Passade på att logga in på Skatteverkets  sida med och kollade min deklaration och jag får som vanligt tillbaka på skatten =) Med kapitalet jag redan har och med det jag får tillbaka på skatten så blir det kanske en bättre begagnad bil =)

Ha det gott!!

// Noa


En händelserik dag...

Har flängt en massa idag, först var jag och träffade min handläggare på AF och pratade med honom och det gick bra och lät lovande, han skulle kolla upp lite aktörer eller vad det hette och se om där finns en plats till mig, annars är det praktik jag ska rikta in mig på.

Sen intervjun gick väl okej, det var ganska lättsamt, men hon ställde en massa kuggfrågor innan hon berättade om tjänsten, så det känns som att jag kunde svarat annorlunda på vissa frågor..Så här i efterhand alltså, men men, det är lätt att vara efterklok... När jag berättade att jag hade fåglar så sa hon att hon haft dvärgpapegojor när hennes barn var små och i hennes värld var dvärgisar typ undulater...Ehhh, eller kanske inte riktigt i verkligheten.

 
Var är likheten??

Hittade iallafall ett par andra jobb som jag har sökt idag, bland annat på posten i sommar där man kör runt till företag och hämtar och lämnar paket, jag gillar att köra bil så varför inte? Taxi vill jag inte köra och inte budbil, men allt annat där man får lov att köra bil hela dagarna skulle passa mig =)

Men det var nog allt för idag, ska upp tidigt imorgon och köpa balkongmöbler till min söta mamma och sen ska jag tillbaka till henne på kvällen och fixa med hennes dator och lite sånt.

// Noa


Intervju!

Förhoppningsvis börjar saker och ting att lossna nu jobbmässigt =) Fick ett samtal idag och imorgon ska jag träffa en tjej på ett rekryteringsföretag för en liten intervju. Söker en hel del jobb, så minns inte riktigt vad som stod i annonsen, men har för mig att det är ett jobb med möjlighet till tillsvidareanställning och sånt är alltid bra.

Datorn börjar jag få bukt på och det känns som att den kommer att vara i ett sådant skick jag önskat mig, så även det är ett rejält framsteg.

Skulle träffat mamma imorgon, men får ta det på torsdag istället, då jag antagligen ska umgås med henne några timmar på kvällen som det ser ut just nu iallafall.

// Noa


En evighet.......

I fredags tröttnade jag på att mina cd-drivar till min stationära dator inte vill funka förrän efter att jag startat upp datorn och låtit den vara igång i en kvart ungefär, för att sen behöva starta om igen, så jag tog det stora beslutet att skippa Xp och istället installera Vista som jag har på laptopen och som fungerar smärtfritt där.

Nu får man ändå säga att jag pysslar med lite olika saker på de olika datorerna och bara för att Vista är kanon på laptopen så innebär det såklart inte att allt skulle flyta smärtfritt på den stationära.

Hundrafemtioelva uppdateringar senare sitter jag fortfarande och försöker lägga in en massa program och jag trodde i mitt stilla sinne att nu när Windows 7 anlänt så borde det inte vara allt för svårt att hitta drivrutiner till Vista, men ack vad jag misstog mig... Gaaaaaaaah!!!!

Nej, detta kommer att ta en evighet, men jag får ta det lite då och då känner jag, nu har jag iallafall mina cd-drivar redan från uppstart =)

// Noa


Weee =)

Idag fick jag ett positivt besked minsann =) T & N ska antagligen flytta hem till Sverige senare i år och tanken är iallafall att dom ska stanna här i Sverige under några år.

Det ser jag fram emot =) Har saknat T faktiskt och har bara träffat honom som hastigast när han varit hemma kortare perioder. Sist träffade jag N också, ska bli kul att lära känna henne lite bättre =)

Får se vad denna dagen har att erbjuda, fick en inbjudan till en middag ikväll, men vi får se helt enkelt. Dels har jag en jävligt bra parkering och jag vet fan inte hur man åker kollektivt längre, speciellt inte nu med dom nya jojokorten och det jag skulle hjälpa till med om jag åker dit kan jag rent tekniskt göra hemifrån.

Men oavsett får ni ha en riktigt trevlig helg, det ska jag ha!!

// Noa


Mamma =)

Jaha, idag blir det att träffa mamma en snabbis, sen snabbt ner i stan och lämna in ett papper så att det kanske förhoppningsvis börjar hända grejer. Egentligen skulle jag hämta det pappret imorgon när jag ska förbi mamma, men ju fortare ju bättre.

Som sagt ska jag till mamma imorgon en sväng med, ska köpa med kyckling till henne och hämta laxfiléer som hon inte äter och lite sånt småkrafs. Men så har jag en del annat för mig sen på eftermiddag så därför är det bättre att träffa mamma idag med och springa ner med pappret idag så slipper jag det imorgon.

Men nu ska jag in i duschen en vända innan det är dags att bege mig =)

// Noa


Härlig start!!!!

Jaha, då var första allsvenska matchen för HIF 2010 avklarad =)

HIF hade verkligen övertaget under hela matchen, men en jävla otur, trots många försök på mål så var det först i 90 minuten som segermålet kom från Mattias Lindström och matchen slutade 1-0 till HIF =) Men det viktigaste är att det blev en bra inledning på allsvenskan och att vi VANN!!!

Bp hade lite oflyt och fick sin målvakt utvisad i 27-28 minuten så dom fick spela 10 gubbar mot HIF:s 11, men oavsett så hade HIF ändå övertaget, tur att vi fick in målet där i slutminuterna med, för man kan fan inte förlora mot Bp. Eller ja, tidigare säsonger, har HIF vunnit och spelat oavgjort mot topplagen och förlorat mot bottenlagen, men nu är det ny säsong och ny tränare och ett nytt HIF med Marcus Lantz i spetsen =)

Snorkallt var det såklart och trots både långkalsonger, tjocktröja, halsduk, skidhandskar och dunjacka så frös jag som fan, sen är det som vanligt, jag blir sjukt kissnödig några minuter innan halvlek, det är nog något psykiskt det där...Måste alltid kissa i pausen, det slår aldrig fel.

Satt och kollade spelschemat för HIF och på min födelsedag spelar dom mot Elfsborg hemma =) Snacka om bra födelsedagspresent. När Elfsborg och HIF möts blir det alltid fotboll på riktigt hög nivå, det är riktigt spännande och kan sluta precis hur som helst, men det är BRA fotboll under minst 90 minuter. Så det ser jag fram emot =)

Men det är några matcher kvar innan dess som ska spelas först. På söndag spelar vi borta mot Djurgården, men enligt kommentatorn på Olympia är det en match som spelas utan publik...Hoppas den visas på tv iallafall.

Men nu vankas det käk!!!



// Noa


Gammal fylla....

Äntligen hemma efter att ha kört min syster och två av hennes kollegor. Det värsta var väl att så fort dom hoppade in i bilen började den hemska doften av gammal fylla att sprida sig i HELA bilen... Jag säger som min mamma skulle ha sagt, ÖRK...

Dessutom är min bil inte byggd för passagerare i baksätet, förutom dom små systerdöttrarna, så hela vägen till Bjuv hade jag ett skrapande ljud bakifrån bilen...Så fort passagerarna hoppat ut och det var dags för den sista destinationen, alltså hem till syrran som gällde, så försvann det skrapande ljudet. Även doften av gammal fylla försvann. =) Dock hade dom inte vett att ge mig bensinpengar, trots att jag körde en omväg för deras skull, men det är klart min bil går verkligen på luft och kärlek, eller inte och nu ligger bensinen på över 13 kr litern. Men tänk inte på en arbetslös och fattig människa för allt i världen, bara ni kommer hem ordentligt!

In till syrran en vända innan jag begav mig hemåt och jag kan tacka min lyckliga stjärna att jag faktiskt har en egen parkering, även om jag inte nyttjar den mer än en gång i kvartalet ungefär, men den är värd varenda krona såna här kvällar när ALLA människor tydligen är hemma, för där var ingen ledig parkering på hela området kring där jag bor och inte på hela vägen upp till min egen p-ruta. Undrar i mitt stilla sinne vad fan jag skulle gjort om jag inte haft min parkeringsruta, då hade jag fått cirkulera hela natten eller stanna någonstans där jag inte fått stå. Huuuu, hemska tanke. Nej, hellre en promenad på en 7-8 minuter från bilen och hem än att cirkulera det säger jag.

Nu ber jag till alla högre makter att någon jävel flyttar sig i gatan imorgon, eller helst flera stycken, så att jag kan hämta hem min bil under tiden som jag tvättar. För det kommer bli hektiskt imorgon att hinna med allt innan jag ska vara på Olympia där avsparken går redan klockan 14.

Och ja, jag är kanske lite gnällig, men ja jag SKA snart ha mens, så det beror alla gånger på det.


Min räddare i nöden ikväll =)


// Noa


Lördag!! =)

En riktigt härlig lördag är det med, för solen skiner utanför fönstret och vem blir inte glad när solen skiner?

Har dessutom hunnit med en hel del redan idag, så det känns riktigt bra. Tre jobb hittade jag bland annat som jag har sökt, får hoppas att det börjar lossna snart bara.

Annars blir det lugnt och skönt idag, med massor av film är tanken, sen ikväll ska jag ner i stan och hämta upp min syster som är på konferens hela dagen med jobbet och hon ville inte parkera nere i stan för 20 kr i timmen, vilket jag kan förstå, så jag ska köra henne hem ikväll när hon är klar där nere.

Imorgon blir det lite hektiskt att hinna med allt, ska börja dagen med att tvätta och så, sen beror det på var jag får parkering ikväll, men eventuellt måste jag hämta hem min bil och så och lite annat småfix innan det är dags att knalla upp till Olympia och gå på den allsvenska premiären HIF -Brommapojkarna kl 14:00. Men det ska nog bli bra, får klä på mig ordentligt bara.

Ha en riktigt bra helg allesammans, det ska jag ha!!

// Noa


Sunt förnuft!!!

Jag blir så jävla arg på folk som inte använder sitt sunda förnuft.

Häromdagen när jag var på Clasohlson och skulle handla en förgreningssladd så blev jag ombedd att köpa med mig betongkrokar med, så det gjorde jag. Sen visade det sig att då hade dom själva handlat 5 st betongkrokar på Coop för 30 kr, jag fick 25 krokar på Clasohlson för 39 kr. Dessutom mötte jag upp dom inne på Väla, precis vid Clasohlsons rulltrappa. Sunt förnuft? Inte det minsta.

Nästa pucko hade varit och handlat batterier idag på Väla. Det behövdes 4 st batterier totalt, jag har gång på gång påtalat att Ikea säljer 10 batterier för 17 kr och Ikea ligger 100 meter max från Väla. Tror ni det gått in i skallen? NEJ så klart inte, då köper vi 4 batterier på Clasohlson för 30 kr istället.

Men det är klart, det är lätt att spendera andras pengar, visst att dom lägger kvitto på det dom handlar, men inte fan behöver dom välja dom dyraste alternativen bara för att dom är lite bekväma och inte orkar masa sig till Ikea. Jag blir så jävla förbannad. Så framöver får vi se om detta funkar, fortsätter det så här så får dom inte handla, då får jag och min syster sköta den biten istället.

// Noa


Trött....

Fy så trött jag är idag...Skulle få ett samtal imorse och ville inte bli tagen på sängen, så gick upp tidigt om hon skulle ringa direkt, vilket hon såklart inte gjorde, men iallafall. Sen har det varit väldigt intensiva veckor på sistone, vilket även det har bidragit till att jag känner mig trött både i kropp och själ.

Funderade på att lägga mig en stund nu mitt på dagen, så att jag åtminstone orkar vara vaken ikväll, men nu är det vår på gång och mina små dunbollar här hemma är väldigt pratglada och det känns lite som att dom börjar få vårkänslor. Dock ska vi inte ha fler bebisar här på ett tag, nu ska dom vila sina små kroppar från allt vad äggläggande och matande och uppfostrande heter.

Hade behövt ta en vända till Netto, men det är en dag imorgon med och då har jag ändå ett ärende till brevlådan där uppe och kan slå två flugor i en smäll tänkte jag. Man får inte vara dum inte.

Hittade några jobb jag kunde söka idag, så det känns bra, får bara hoppas att det ger resultat!! =)

// Noa


Shopping....

Ja idag har jag hunnit med en hel del =)

Efter AF och lite nya rutiner som ändå var till det bättre trots att jag stod i kö i onödan på första stället så bar det av till Clasohlson för att inhandla en sådan här



Och ett gäng såna här



Och det är även på Clasohlssons hemsida jag lånat bilderna =)

Sen hem och hämtade bilen, blev en snabbis in om Rusta för att köpa en sån här


Och bilden lånade jag på Rustas hemsida.

Sen har jag ringt och bokat en telefontid till läkaren imorgon, så hon ringer mig imorgonbitti. Sen får vi hoppas att försäkringskassan börjar ta tag i saker och ting så det börjar hända grejer med.

// Noa


Ny vecka nya tag...

Börjar dagen idag med ett besök på AF för att skriva papper så jag får pengar, sen på vägen hem blir det en visit till Clasohlson för att köpa lite grejer. Sen får jag se om jag hinner och har lust att köra till Rusta och kolla mikrovågsugn.

Blir en rivstart denna veckan,men det ska nog bli bra!!

// Noa


Sveriges värsta bilförare...

Kollar på förra säsongen och dom ska parkera i ett parkeringshus, vilket inte går så bra..Påminner mig lite om Pamelas parkeringsplats faktiskt, eller parkeringshuset i Malmö under en djuraffär och Willys tror jag det var...

Men ja, det jag har lärt mig av detta är helt enkelt att Pams har lärt mig en hel del =) Tack så mycket Plamlela!!! Du har lärt mig parkera och jag lär dig om datavirus =) Vad säger man, tjänster och gentjänster =)

// Noa


Jag älskar min mamma!

Hon är den bästa helt klart!!! =)

Min sötaste mamma och nu har jag fått tillbaka henne... En halvtimme pratade vi idag, normalt orkar hon max en 10-15 minuter. Hon är helt enkelt den bästa!!! =) Hon ska bara sluta vara så jävla envis ;)

Någon pappa har jag nog inte, men vad gör det?

// Noa


HIF!!!

Shit vad tiden går, kom på att redan på söndag nästa vecka är det dags att återigen knalla till Olympia för första gången detta året och kolla på fotboll, det är skittidigt allsvensk premiär i år och det kommer att bli snorkallt, men fan vad roligt det ska bli!! =)



// Noa


Våren är här!!

Iallafall enligt SMHI som mätt grader över 0:an under 7 dygn i rad =) Och solen skiner och har gjort i flera dagar även om det är kallt ute. Men det är härligt, så nu ska bara sista snön smälta bort och aldrig komma åter hoppas vi =)

Idag blir det lite stressigt, ska handla lite till mamma och försöka att komma ihåg allt, sen ska jag på möte hemma hos mamma idag med. Sen är det fullspäckat i helgen med diverse grejer, men det är väl så ibland.

Nu är det lite kaffe innan jag ska dra dock.

// Noa


Sliten...

Idag ska jag fan göra ingenting, eller göra saker utan att behöva flänga runt iallafall.

Igår blev det ganska stressigt, för jag skulle ta mamma till banken och istället för att ringa och vänta på färdtjänst och riskera att få åka land och rike runt innan vi anlände till rätt destination så tog jag mamma i min bil. Att få mamma på plats var väl inga problem, för hon är jätteduktig och kunde klättra in i bilen själv mer eller mindre..Värre var det med den j*vla rullstolen. Min mamma har varit rullstolsbunden i 9 år, men innan jag fick kläm på hur man fällde ihop skiten, inte nog med det, så skulle jag klämma in den i baksätet på bilen, det var ett helvete ska sägas...Iallafall första gången.. Ut var mycket enklare och sen efter bankbesöket började jag nog få in snitsen, för då for rullstolen in som en oljad blixt =) Men det är riktigt nice att köra när man har handikappstillstånd och får stå i princip varsomhelst och man slipper betala avgift dessutom =)

Sen skulle vi gå på Väla och göra extranycklar och egentligen var tanken att vi skulle gå på Coop och handla typ ägg och margarin INNAN jag skulle vara nere i stan och lämna in nycklar på Frösunda. Men realist som jag är så insåg jag att detta kommer jag aldrig att hinna, så jag ringde assistenten som skulle komma och bad henne handla med sig grejer och det var inga problem. Sen gasen i botten ner till stan och hann precis dit till 16:30 när jag fått veta att tjejen jag skulle träffa skulle åka hem därfifrån.

Idag kommer där i och för sig folk och hämtar nycklar för dom ska besiktiga i mitt förråd, med ventiler och element och grejer, men jag behöver bara lämna nyckeln så får dom sköta det själva, får hoppas att dom ställer in alla prylar snyggt och prydligt efter sig bara, för elementet och ventilerna är såklart längst in i förrådet, men det är inte mitt bekymmer.

Sen borde jag städa här hemma, för det har jag knappt hunnit med de senaste dagarna, då har det varit fullt upp med allt annat och mitt eget liv har kommit lite på andra plats.

Det var nog allt för denna gången. Ha det gott alla läsare där ute!!

// Noa


Puh!

Dagens mission är iallafall completed efter en jävla massa slit.. Trodde knappt jag skulle orka hålla ögonen öppna i bilen på vägen hem, men jag lyckades. Sen fick jag ta min egen p-ruta ikväll, men det är det värt =) Den använder jag inte så ofta, så fick lite frisk luft där på vägen hem.

Sen har jag världens duktigaste små pippisar =) Innan jag gick idag så tände jag lampan hos dom, så den var tänd när jag kom hem vid 22 tiden. Jag sa åt dom att dom fick komma ut och flyga, men bara en snabbis. Så dom flög en 10 minuter och sen gick alla hem när jag bad dom. Dom är så duktiga =)

Jag kommer somna som en stock och sova som en sten känns det som. Men nu är steg 1 i allt detta avklarat iallafall. Imorgon blir det att fixa och trixa med grejer på eftermiddagen, men det ska nog gå bra det med!

// Noa


Vad fan....

Denna jävla SNÖ, nu har det varit bra väder i helgen med massa plusgrader och snön har börjat töa. Och nu, när jag tittar ut genom fönstret så snöar det igen...Bra timing, verkligen...NOT!!!

Snoront i ryggen efter städande och bärande igår, men det är bara att ta sista rycken idag, sen är del 1 av allt detta avklarat. Sen kommer del 2 att bli oehört spännande faktiskt.

// Noa


RSS 2.0