...

 
Mmm
 
// Noa
 

Skitnätter...

 
Gick på i fredags igen efter min långledighet, då hamnade typ alla larm hos mig kändes det som, men då hade jag iallafall "sällskap", inatt fick jag inte lika många larm, men ett idiotlarm bland annat. 
 
Det var en fastighetsjour och larmordern sa att "de smäller raketer utanför fönstret och uppringarens fru mår dåligt av detta..."  man bara jaha? Så jag kör dit och det tar 5 minuter, går ett varv runt huset som tar 5 minuter utan att hitta någon som smäller raketer och sätter mig i bilen och tvingas skriva dubbla rapporter som tar 5 minuter och vips har jag tappat en massa tid på ett totalt onödigt ryck... Jag blir så trött!
 
Att det sen börjar snöa, så att man inte ser någonting och blir helt yr i huvudet av all snö och inte vet var på vägen man befinner sig och tvingas köra i 60 km/h på motorvägen gjorde inte natten roligare, att jag dessutom var tvungen att bryta mitt i allt för att köra på larm och sen få köra tillbaka och ta det jag missat första vändan, var ännu stressigare, men jag hann färdigt iallafall.
 
Vissa dagar borde man inte ha gått upp ur sängen överhuvudtaget och den här helgen har varit såna dagar, dessvärre fattade jag inte det och gick till jobbet ändå.....
 
// Noa

Tjat...tjat...tjat!

 
Egentligen är det väl meningen att man ska vila upp sig när man är långledig??
 
Dock både ser och jag känner jag mig som en jävla zombie idag, jag är så sjukt trött och snart kallar plikten igen, det ska bli skönt på ett vis, för när jag jobbar hinner jag inget annat än att just jobba... Och då kan ingen tjata på mig! Blir rena semestern...
 
Fast jag vet att folk menar väl med sitt tjatande!
 
Lägenheten går iallafall framåt, lite varje dag så blir det nog bra tillslut, riktigt bra till och med, men vägen dit är lång och jag orkar inte ta allt samtidigt, så det får ta den tid det tar, men alla möbler är monterade iallafall och jag sover gott i min riktiga säng.
 
Har haft en fantastisk helg, även om jag inte sovit så mycket, och igår uppstod Pams igen efter att ha varit på villovägar ett tag och idag ringde hon och väckte mig med glada nyheter, okej, lite tjat där med, men hon fick mig att ta tag i saker =) Tack Plamlela!
 
Nej, nu blir det ryggläge i soffan, så jag orkar fira jul imorgon!
 
// Noa

Min helg i bilder!

 
;)
 
 
Hotellfrukost är gott!
 
// Noa
 

Good eating!

 
Äta bör man, annars dör man!
 
// Noa

Lunchdejt!!

 
Lunchdejt med C idag!
 
// Noa

Gulligt!

 
Min storasyster är ju bara alldeles alldeles underbar, dels hjälper hon mig med min lägenhet fast jag är pmsig och fräser åt henne och idag har hon varit och handlat min del av julbordet, så att jag slipper ge mig ut och fixa det nästa vecka!
 
Hon är bäst, min storasyster!
 
// Noa

Paketleken!

 
Nu är paketen till paketleken inslagna, dom är inte så vackra, men nu är det ju faktiskt insidan som räknas!
 
// Noa

Säng!

 
Då var sängen hämtad!
 
Tror det blir bra, min rygg kommer att tacka mig!
 
// Noa

Julklapp!

 
Idag kom tomten med min julklapp!
 
// Noa

Nära döden.....

 
Folk får tycka vad dom vill, men jag hade en nära döden upplevelse igår tack vare en sån här.
 
Fladdermöss är räliga!
 
// Noa

Paket!

 
Jag vill ha paket nu!
 
// Noa

Jag lever!

 
Har visst inte uppdaterat på ett tag, men har jobbat mycket, sen har jag haft en massa annat för mig när jag varit ledig ;)
 
Men snart är det dags för sista rycket hemma!
 
Hämtade och uppdaterade datorn mamma ska få i julklapp av sina fina barn igår med.
 
// Noa

RSS 2.0