Vilken dag...

Nu flaxar mina små huliganer och dom är lyckliga som fick komma ut efter mycket om och men. Själv har jag varit igång hela dagen.

Först ringde pappa och sa att han tänkte köpa kebab till sig och mamma och att han kunde komma och hämta mig på vägen, jag förstår fortfarande inte riktigt varför han bjöd mig på mat, men det var inte fel =)

Sen gav jag mig i kast med min jävla köksvask, utan framgång, det blev värre och jag felanmälde skitet, jag betalar ändå hyra för att där ska komma en nisse och fixa när jag har problem...Men ändå kunde jag inte ge upp, så jag knallade ner på stan och besökte Clas Ohlson och köpte mig dels stålbollar och dels ett rensband . Och gav mig på det jävla avloppet igen och nu är det faktiskt bättre och bättre, när det fått vila lite...Ett tag innan jag började med rensbandet så sjönk vattnet inte alls, nu sjunker det ner iallafall. Dock ska dom Helsingborgshemsnissarna få komma ändå och se till att det funkar helt felfritt.

Sen har jag storstädat köket, skrubbat golvet och skåpsluckor och grejer, samt kört med en av de där stålbollarna i duschen, så allt gammalt skit som satt där på kaklet försvann i ett nafs,kalk och sånt från vattnet. Så nu är jag nöjd med min insats idag och kopplar av med en kall öl. Det kan jag fan vara värd.

Ha en riktigt trevlig helg alla läsare!!

// Noa

HIF - matchen

Jag trodde på allvar att det var mitt nät som kraschade mitt under andra halvlek av matchen igår, när jag äntligen fått igång så jag kunde se matchen via datorn men på min tv i färg. Jag har en sån sladd, men tidigare har jag bara fått svartvit bild, men man heter inte Noa för inget, så jag fixade det.

Då slutade skitet att fungera, så jag startade om datorn och rensade cookies och sånt, men kom inte in på sidan igen förrns det var typ 5 min ordinarie tid kvar. Kändes surt att ha betalt 50 spänn för en match när jag bara kunde se halva och dessutom missade 2 - 1 målet till HIF.

Blev dock genast på bättre humör idag när jag surfade in på hif.se och läste det här :

___________________________________

Återbetalning av HIF-sändning

Publiceringsdatum 2009-07-30

Vi beklagar att sändningen av dagens match slutade fungera i andra halvleken. Vad som orsakade avbrottet är ännu inte helt känt, men vi har redan tillsammans med Streamoco kommit fram till att återbetala alla. Mer info under fredagen.
____________________________________

Så det var alltså inte mitt bredband eller min dator som bråkade, utan deras sändning så nu får jag pengarna tillbaka =)

// Noa


HIF - FK Sarajevo

Har köpt matchen så jag ser den på webben för en femtiolapp =)

Köp den här

UEFA - kval är det som gäller, returmöte på torsdag nästa vecka!!!



Förövrigt har Filippa och Devil flyttat hem till dom andra idag med..

// Noa

Tröttsamt....

Fick möblera om i köket idag så att jag får plats med två burar och jag var tvungen att flytta fåglar...

Filli försöker nämligen göra barn med Laban och det vill jag inte...Dels är Filli för ung, dels tror jag fortfarande att Filli är en tjej för att hon har det beteendet och dels ska Laban vila och inte hålla på och vara otrogen, så för att slippa detta triangeldrama så flyttade jag på Filli....Tänkte att hon och Devil kunde bli kompisar.....Men nix, det funkade inte alls...

Så nu bor Filli ihop med mamsen och pappsen istället, för jag har inte hjärta att låta henne bo ensam.

Kruxet blir när dom ska ut och flyga....Alla kan komma ut samtidigt för då sätter dom inte på varandra, MEN alla kommer att gå hem i den största buren och jag kan inte hålla på att flytta fåglar varje kväll....Men släpp ut dom tre och tre tänker ni, ja det kommer säkert att fungera, MEN de tre som sitter inlåsta i sin bur kommer bli hysteriska när där är tre andra som flaxar runt ovanför dom....

// Noa

Måndag och taskigt väder...

Tror ändå jag ska ta mig en promenad ner på stan idag när vädret blivit lite bättre. Måste in på typ Stadium och kolla vad jag har för skostorlek i mina reebokisar egentligen, för jag har blivit lovad ett par såna gratis =)

Dock blir det vita denna gången, men vad gör det? Jag menar 600 spänn och svarta eller gratis vita...Inget svårt val alls =)

Och jo, jag har lite hum om min storlek, men då de svarta enbart fanns i herrstorlekar på 38.5 och uppåt förr så köpte jag såna för jag ville ha svarta och dom är lite stora, inte jättemycket, men därför vill jag nu ha min riktiga storlek på dom vita jag ska få.




// Noa

Fan vad nice!!!

Pratade med min syster om vad festivalandet under tre dagar kostat och jag måste säga att jag kom jävligt billigt undan.

Torsdagens inköp räknar jag inte då jag sålt grejer och tjänade 200 spänn så mina skånetröjor jag köpte betalade sig själv typ. Så jag har väl lagt ungefär 210 kr totalt på tre dagar av mina egna pengar och då ska sägas att jag dels laddat min mobil och dels köpt pippimat, så själva festivalen har inte kostat mer än 90 kr =)

Så nu kan jag minsann att köpa nya hjulsidor till min bil innan mitt besök kommer ner om ett par veckor =) Så ser min bil iallafall liiite bättre ut =)

Och här kommer min skånetröj samling=)


Denna köpte jag detta året.kul när man går från storlek S till 158/164 =)


Denna är oxå ny =)


Min allra första skånetröja


Denna köpte jag förra året =)


Och denna med =)

// Noa

Söndag!!!

Ja jag säger då det, det är skönt att det bara är festival en gång om året ändå.

Igårkväll efter att jag gått på stan med syster och svåger och ungarna så blev jag avlämnad hemma för att vänta in att A skulle komma, men helt plötsligt blev han sjuk och spydde och grejer, så det blev en lugn kväll med film för min del istället, vilket faktiskt inte var helt tokigt.Så mycket som jag gått nere på stan nu dessa tre dagarna så tror jag att benen behövde den vilan igår.

Ungarna vann ett stort sånt 2 kg choklad på chokladhjulet som dom fick bära omkring på och den äldre varianten var så sjukt stolt för att hon vann, hon fick en tia och fick lägga den precis var som helst och så går hon och vinner. Annars brukar det vara min syster som har flyt på såna ställe, men inte i år.

Men det har varit en bra festival iallafall och jag har haft sjukt roligt =)
I will always love you blev det en del skratt åt med, kan inte släppa det och hoppas J lägger in den som ringsignal =P

Idag blir det bara vääääldigt lugnt, innan jag ska på matchen uppe på Olympia kl 18 där HIF möter Gävle =)

// Noa

Festival =)

Då har man festivalat i två dagar med J och idag är sista festivaldagen för detta året. Men det har varit riktigt jävla roligt =)

Gick en sväng där nere med mamma igår på dagen med och så har jag träffat syrran och ungarna och svågern.
Tänkte gå med dom en vända idag med, sen trodde jag att det skulle bli lugnt ikväll i och med att J åkte hem idag, men då poppade A upp som gubben i lådan så nu blir det fest ikväll med.

Vad fan, fattar inte hur jag själv pallar egentligen, i torsdes la vi oss runt 3 efter HIF matchen och så, imorse blev klockan 5 innan vi la oss. En annan brukar somna runt 23-24 tiden varje kväll... Men trots att man inte är 20 längre så är det fan bara festival en gång om året så man får väl passa på..

Tur man har SEMESTER ett tag till innan jobbet sätter igång =)

// Noa


Hmm...

Agerade rörmockare igår i köket. Jag har inte stopp i den bemärkelsen, men när jag diskar (ja jag vet, jag är ingen miljömänniska, för jag diskar med rinnande vatten) så bubblar det upp vatten i även den andra hon.

Så jag lossade några av rören och fick ut en massa skit och trodde att det löst problemet, men sån tur hade jag såklart inte, för idag när jag skulle fylla på vatten till huliganerna så hände det igen.

Någon som har tips på vad jag kan göra?

// Noa

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Jag kopplade på charmen under den väldigt avslappnade intervjun idag och gissa vad?

JAG FICK JOBBET PÅ EN GÅNG!!!!!!!!!

Mickis som jag träffade tyckte att vi klickade på en gång, så det kändes kanon och tack vare att hon sagt redan i telefon igår att det inte skulle vara en svettig intervju så var jag inte ett dugg nervös heller.

Så nu ska vi höras under vecka 33 eller möjligen vecka 35 om vilken dag jag ska börja och sådär.

Men fatta läget? Jag har fått ett jobb =)))

Sen är det tänkt att dom ska anställa en till på den tjänsten längre fram, då dom utvecklar nya produkter hela tiden, men dom vet inte när det blir och kan därför inte säga mer om det, men nu får jag chansen att visa vad jag går för och får jag bara in en fot så ska det nog gå bra. Alla jobb jag haft tidigare har varit nöjda med min insats, då jag gör vad jag ska när jag jobbar och sitter inte och målar naglarna på arbetstid.

Så gå nu in på den här länken  --->Fritzell<---  och beställ massor, sen börjar jag i september =)

// Noa

Fan vad nice!!

När jag öppnade mailboxen imorse så fick jag ett glädjande mail. Det var ett företag som heter Fritzell som hade skrivit och dom undrade om jag hade lust att jobba hos dom under perioden början av september till 23 december och jag ringde upp dom direkt.

Det gäller att svara i telefon och ordermottagning och fakturering och lite sånt.

Vi ska träffas imorgon, men kvinnan jag pratade med var inte så intresserad av betyg och så där, så det blir som hon sa, "ingen svettig intervju", utan vi ska mest träffas och typ gå igenom vad det är för arbetsuppgifter och lite så.

Nu vet jag inte hur många dom har hört av sig till, men jag känner att jag inte har något att förlora, chansar jag inte kan jag inte heller vinna. Så håll nu tummarna för min skull =)

// Noa


Vilken dag! =)

Var på kalas hos syrran idag för att fira att systerdottern fyllde 8 år i lördags förra veckan, så det blev mat och grejer. Men det var riktigt trevligt. Det blev dock lite stressigt när jag skulle hem, för jag körde därifrån runt kl 16 och matchen mellan HIF - Elfsborg började kl 17 på Olympia.

Hamnade i värsta trafikstockningen för att jag varit lite smart tyckte jag och lagt mig i rätt fil i tid, men jag fick såklart byta fil och köra en liten fuling, men hem kom jag och tur hade jag som hittade en parkering i gatan så jag slapp stressa ännu mer. Inte var jag rädd för kanten idag heller. Sen slog det mig att jag nog borde kolla så att det inte är tredje måndagen i månaden imorgon, men det är bara den andra, så jag slipper gå upp och flytta bilen klockan 8.

Matchen på Olympia slutade 3 - 2,  och det är alltid lika kul att se dom här matcherna mot just Elfsborg för då är det fotboll på riktigt hög nivå. Sen är det såklart alltid kul med vinst för HIF med.



// Noa


Datahaveri...

Givetvis så kraschade min dator igår precis när jag skulle rusa, så dagen idag har gått åt till att installera om det mesta på den igen, så jag hade tur ändå att hårddisken inte gick sönder, samt att det viktigaste ligger på en annan hårddisk.

Kvällen igår på Landskronakarnevalen var kanon, även om vädret var kasst och det regnade med jämna mellanrum, men kul hade vi och vi träffade även Yr en vända. Så hon passade på att ta ett kort på mig.




En annan glömmer alltid att dra fram kameran när man har öl att hålla koll på =)

// Noa

Givetvis...

Skulle ner på AF idag och skriva på en lapp och med tanke på att jag ska möta upp J kl 11:05 på Knutan så tänkte jag vara där när dom öppnade kl 9. Ack så fel jag hade, dom öppnade kl 10, så jag fick stressa som en gnu hem, men nu är jag hemma en snabbis, ska strax gå ner till Knutan och sen är det LA karneval för hela slanten idag och ikväll =)

// Noa


Fick en ny maskot till min framruta i bilen =)

Valde att åka med ner till LA karnevalen idag med E och A och N och N och A istället för att sitta hemma och vänta på att HIF skulle uppdatera på sin sida om matchen skulle visas på nätet, en match som blev 1 - 1 förövrigt och därmed är HIF vidare i UEFA cupen =)

Men är glad att jag åkte på karneval för jag fick en ny kompis till min framruta i bilen av E =)



// Noa

Gåtan är löst =)

Angående Michael Jacksons tre vita barn alltså, det har kommit fram att de anlitat en anonym spermadonator, så det är alltså inte hans biologiska ungar.

Faaaan vad det är kul när man har rätt i sina teorier =)

// Noa

3 - 1 till HIF =)



Henrik Larsson är kung ikväll, han gjorde två av HIF´s mål =) Skönt han börjat prestera lite själv med å inte bara ska va schysst mot lagkamraterna =)

"Fy fan vad bra jag mår;
Henke stannar i ännu ett år!
37 år ung, Henke Larsson é kung!
Henke Larsson är kung i vår värld!
=)

Sen gjorde Sundin 3 - 1 och så slutade matchen =)

// Noa


RSS 2.0