Rutiner gör verkan...

Prick klockan 21:40 ikväll hittade jag alla mina sex huliganer inne i buren, och då ska sägas att dom flög som tokar minuten innan i hela köket. Så det här med rutiner är nog inte så dumt iallafall =) Dom har alltså gått hem samma tid igår och idag, och 10 min senare i söndags. Otroligt men sant =)

// Noa


Hysteri om Michael Jackson...

Och då ska jag visa en bild här på två av hans tre barn, nämligen Paris och Prince Michael.



Och så har vi då den tredje ungen Prince Michael II



Då undrar jag om någon vänlig själ kan förklara en sak för mig?
Nämligen hur en man som är född svart, hur han lyckas få tre vita barn? Borde inte dessa ungar vara ehh typ mulatter?
Är det bara jag som inte riktigt förstår den ekvationen?

Vit + Vit = Vit
Svart + Svart = Svart
Vit + Svart = Mulatt

Eller?

Min slutledningsförmåga leder mig till svaret att ungarna inte är hans, rätta mig om jag har fel?!

// Noa

Smarta och duktiga pippisar....

Nu har mina huliganer fått komma ut och flyga tre kvällar i rad, lite för att dom ska få flyga och vädra lite under vingarna nu när det är så varmt. Och dom är inte dumma dom små liven heller, för nu inser dom att när dom är duktiga och går hem själva så får dom komma ut i princip varje kväll. =)

Som igår, då hittade alla utom Filippa hem typ 21:50, dvs 10 min innan dom ska sova och nu ikväll så släppte jag ut dom en snabbis när jag kom hem vid 19:30, sa åt dom att nu är det 2 timmar som gäller och vad hände kl 21:40 när jag pratade med min syster i telefon, jo ALLA gick hem själva =)

Jag är så stolt över dom små duktiga dunbollarna!!!

// Noa

HIF i semifinal i Svenska Cupen =)

Första halvlek tyckte jag mest dom tappade bollen och den var väl si så där, dock så ledde HIF med 0 - 1 fram tills det var 10 minuter kvar, då kvitterade Syrianska vilket ledde till övertid på 2 x 15 min. Precis när övertiden börjat gjorde HIF 1 - 2 och nu i slutminuterna gjorde HIF 1 - 3, så nu är vi i SEMIFINAL =) Tur vi slapp straffarna, då hade det kunnat gå lika illa som för Sverige i U21 =)

// Noa

HIF spelar kvartsfinal i Svenska Cupen ikväll...

Ja ikväll blir det att bänka mig framför tv4 sport kl 17 och kolla hur det går för HIF i kvartsfinalen mot Syrianska FC, självklart hoppas jag att det går vägen och att HIF vinner såklart.

Det har varit uppehåll nu under hela juni, så det hade varit kul om dom startar med vinst ikväll och sen att det blir vinst även under UEFA Europa League kvalet mot FC Mika på torsdag. Kul att tv4 sport sänder matcherna, så man kan kolla i lugn och ro hemma.

Ha det gott i sommarvärmen!!

// Noa

Dagens fynd

Fyndade ett par helt nya skor idag på Tradera =)



155 spänn kostade dom, för jag behöver nya skor då mina nuvarande är ganska slitna.

Just nu springer jag omkring i ett par såna här


och tanken är att jag ska köpa ett par nya såna på Stadium där jag har presentkort, problemet är bara att dom aldrig finns i min storlek i den färgen. Men nu har jag ett par andra jag kan ha under tiden =)

// Noa

Hahahaha

Dagens citat :

"jo, tänkte de oxå, men vi e ju packade på kvällen o då känner vi inte kylan =)"


// Noa


Tyst och lugnt...

Nu är ungarna på väg hem och det är lugnt och skönt här utan en massa tjat =) Även om jag älskar ungarna så kan det bli lite för mycket av det goda ibland. Det är därför man lånar barn och inte skaffar egna, för man kan lämna tillbaka dom när man inte orkar mer.

Har varit på lekplatsen hela dan idag, systerdottern den yngre stod på näsan så vi fick gå hem en vända och plåstra om henne, men hon överlevde iallafall.

Ska snart iväg och grilla i det fina sommarvädret med, ska bli nice med havsutsikten där nere =)

// Noa



 


Malmö

Då har man alltså varit iväg på en heldag med ungarna i Folkets Park i Malmö, så nu är jag trött och har sår i öronen efter att ha hört ungarna tjata "moster moster moster" hela dagen, men vi har haft det riktigt trevligt och jag ser ut som en kräfta ungefär.

Min syster är lycklig som är både barn och make fri ikväll så hon är riktigt tacksam för att jag tog ungarna, men det är bara kul, även om jag lär behöva ett par dagars semester efter att dom blir hämtade imorgon eftermiddag =)


Systerdottern den äldre på väg till Malmö


Och så den mindre varianten



Men nu ska vi sova och lär somna gott alla tre!!

// Noa

Riktigt soft dag idag...

En lång men soft dag idag =)

Började dagen med att ta itu med mitt enorma tvättberg innan jag traskade ner till Libanesen på söder för att käka och möta upp folket.

Hamnade hos Linus där vi fastnade hela kvällen och där blev det film och skitsnack och pizza och grejer.

Planerade även in tisdagens bravader och vår lilla heldags utflykt till Malmö, så nu är det bara att hoppas på att väderprognoserna stämmer och att det är strålande sol på tisdag. Då kör jag först och hämtar ungarna på förmiddagen, sen får vi se om vi tar tåget ner eller hur vi gör. Någonstans möter vi upp E och A iallafall =)
 Men det ska bli riktigt trevligt. Sen stannar ungarna hos mig över natten =)

// Noa

Dagens filmtips!

Mysterious Skin

Trailern för filmen.

Och Klicka här på för att läsa vad Lovefilm skriver om den.

Den här filmen är faktiskt riktigt sevärd!

// Noa

Midsommar...

Ville bara önska alla en riktigt trevlig midsommar trots regn och rusk!!
Och glöm nu inte att plocka sju sorters blommor att lägga under huvudkudden inatt ;)

// Noa

Gulle...

Naaaw, systerdottern den äldre versionen ringde på min mobil idag och ville komma hit, dock skulle min syster till tandläkaren med den yngre versionen, samt att dom ska på fritids imorgon, men själva grejen.

Synd att det ska bli sämre väder igen, hade gärna velat att solen skiner den dagen jag ska ha ungarna nämligen så man kan vara utomhus. Blir nog till att boka in en dag snart oavsett =)

Nästa vecka ska jag dock iväg på sushikväll =)

// Noa

Hahahaha

Var det verkligen allt? Mitt fotomodellande på Norrbro resulterade i det här?

Jag och gubbarna

Ja det är då jag längst ut till vänster iförd min HIF tröja =)


// Noa

För en gångs skull....

Fan vad glad jag blev när jag satt och började lägga in räkningar och upptäckte att jag helt plötsligt hade 1150 kr mer än vad jag hade räknat med över när räkningar och syster är betald =) Det är fan lycka alltså!!!

Dock får jag ändå försöka vara lite sparsam för i Augusti kommer bilskatten, men så jävla snålt jag levt de senaste månaderna så känns detta helt fantastiskt, speciellt när det både vankas LA-Karneval , Helsingborgsfestival samt att Egga kommer ner nu nästa vecka och det är inplanerat en rejäl utekväll för oss.

Sen fyller yngsta systerdottern år om två veckor dessutom. Och någon dag inom det närmaste är det tänkt att ungarna ska sova över, då vill man kunna hitta på något med dom.

// Noa

Sodastream Naturals

När jag var på City Gross häromdagen så sålde dom Sodastreams nya smaker som kallas naturals för 10 kr flaskan istället för 50 kr.  Dom finns då i smakerna Äpple, Äpple - Päron, Äpple - Körsbär, Tropisk och Röda bär och jag köpte tre olika flaskor.
Dom ska då vara 100 % naturliga och utan socker och konserveringsämne och dessutom innehålla 50 - 60% juice.



Dock kan sägas att dom smakar skumt med bubblor, där blir en konstig eftersmak, ungefär som när jag provade att bubbla min melon/citron saft som är skitgod annars. Melonsaften smakade sprit med bubblor i och de här naturals smakar kemikalier med bubblor i.

Visst kan man köpa såna här om man hittar dom någonstans, men mitt råd är att blanda dom som saft utan bubblor, för då blir det som juice och då är dom helt okej, men strunta i bubblorna som sagt!

// Noa


Skolavslutning

Ska strax bege mig till ungarnas skolavslutning och huuu vad det regnar =(

Får ta med mig ett paraply tror jag, ska ändå gå från syrran till skolan.

Och så dessa jävla studenter, dom invaderade mitt trapphus igårkväll kl 23 och gapade och sprang upp och ner i trappan som några jävla elefanter i ungefär en timme och lite till, så tröttsamt när man ligger och ska sova. Jag la mig runt 22 för att jag skulle upp tidigt, men ni kan själva räkna ut när jag lyckades somna.

// Noa

Så där ja....

Då var mission AF avklarad och där var typ bara en före när jag var där 13:45 så det gick smärtfritt.

Sen kom posten med min universalladdare från Bonniers, dock fungerade inte den pluppen man ska ha till min gps och till min mp3 spelare, så jag fick ringa så nu ska dom skicka en ny, men bägge mina mobiler laddas snyggt och prydligt. =)

Vad återstår för missions idag då? Hmm, jag ska nog ta och vika tvätt och sen ska mina dunbollar få komma ut och flyga idag, men det är nog det hela.

På fredag ska jag på skolavslutning och det ska bli trevligt som bara den!!

// Noa

Dagens missions...

Första uppdraget pappa är avklarat =) Dom var dock inte hemma, men det struntade jag i och gick in med nyckel ändå och skrev en lapp att jag hade varit där.

Nästa steg för dagen blir att ta mig ner till AF på söder, tänkte faktiskt promenera, trots regnet, men vad fan, kan jag byta däck i regn så kan jag väl gå under ett paraply i regnet också. Hoppas nu bara att dom löst sina bekymmer så att vi inte är typ 100 pers som är där samtdigt kl 14. Det är faktiskt därför jag inte tänker ta bilen, för sist var jag tvungen att mitt i allt springa ut och lägga i mer pengar till parkeringen. Med risk för att hamna sist i den där 100 personers kön.

Mina två kvarvarande navkapslar är även borttagna så att bilen är mer symetrisk igen. =)

Sen blir det väl fotboll ikväll kan jag tro och till att släppa ut huliganerna om dom är tysta och snälla och duktiga under dagen. Det är lättare att fånga in dom när det är mörkt om dom inte går hem själva, därför släpper jag hellre ut dom på kvällen.

// Noa

Hemma igen...

Jag ska inte klaga egentligen, men har då varit i Bjuv hos syster och lärt mig att byta däck, för där i regnet så fick jag minsann byta min två felande däck. Men nu har jag lärt mig det.

Dock kom jag på att där felade en navkapsel på mina ms däck som antagligen kommit bort när dom monterade mina sommardäck som dom inte skulle. Så helt plötsligt hade jag bara 3, vilken kändes ganska frustrerande.

När jag då kört hemåt och parkerade bilen på min egen parkering upptäckte jag att jag tappat den andra kapseln från andra bakdäcket på vägen hem, så nu har jag bara 2 och dom tänker jag ta bort helt, för varför ha bara två? Även om fälgarna är rostiga och jävliga så matchar dom iallafall dörrarna då. Man får se det så.

Sen ringde min sura pappa, så jag måste väl köra dit imorgon innan jag ska ner och trängas med alla andra på AF.

Men jag fick umgås lite med ungarna iallafall och jag fick lasagne, så man ska inte klaga. Dock var det riktigt räligt när jag skulle köra hem och hela motorvägen badade i vatten,men jag är hemma helskinnad nu iallafall och huliganerna är ute och flyger, för det lovade jag dom små liven innan jag stack att dom skulle få.

// Noa


Vad fan...

Var på Netto och när jag gick hem så såg jag att det såg lite märkligt ut på bilen, och mycket riktigt så visade det sig att dom har satt på 2 sommardäck bak. Så nu kör jag olagligt, för jag har ms däck fram.

Så eventuellt måste jag köra ut till min syster idag och byta däck. Jag har liksom inte uppmärksammat detta innan.

Förövrigt har jag inte haft de bästa dagarna, först hade jag strul med mitt nätverk, sen satte routern sig på tvären så att jag inte hade någon telefon, men nu är det löst iallafall.

Blir bara så trött.

// Noa

Valet!!!

Jag måste säga att jag bara myser när jag hör att moderaterna har gjort ett dåligt val =) De kommer att ryka i nästa riksdagsval, utan tvekan.  Det finns fler fattiga människor i detta land än det finns rika och när man tar från de fattiga och ger till de rika så får de vara nöjda att de fick sitta en valperiod. Det kommer nog dröja länge innan de hamnar på tronen igen.

Dock undrar jag lite för mig själv varför man inte kan rösta via nätet, jag menar man gör allt annat via nätet, man deklarerar och så vidare, men för att rösta måste man ta sig till en vallokal eller ett förtidsröstningsställe. Känns som att det hade underlättat om man kunde nätrösta.

Kul att Piraterna kommer in i detta valet och bara skräller =) Så kanske vi slipper leva i ett Bigbrother samhälle!!

// Noa

Så klart...

Satt och skulle försöka redigera lite på min blogg och helt plötsligt går det inte alls som jag planerat utan menyn till vänster försvann helt och ja allt såg rätt knas ut. Kände inte att jag hade ork eller motivation att ändra skiten heller, men tog mig i kragen, för bloggen kan inte se ut hur som helst.

Nu har jag iallafall backup:at allting, vilket jag så klart inte gjorde innan allt sabbades, utan fick börja om med en mall från typ januari. Men nu ser den åter ut som jag vill ha den. =)

Ha en fortsatt trevlig söndag!!
Och gå och rösta med er, ni som inte gjort det redan era soffliggare ;)

// Noa

Hahahaha

Hittade den här artikeln på Aftonbladet på adressen http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5321758.ab


Jag tycker detta var skitroligt rent ut sagt =)

// Noa

Trötter...

Huuu, så trött jag är idag, vet egentligen inte varför, men det kan bero på att mina små dunbollar ville ha mat redan kl 7 imorse och när jag trotsade dom och fortsatte ligga kvar i sängen och blunda så blev dom värre och värre tills jag slutligen lät dom vinna kampen och jag gick upp för en timme sen och utfodrade dom.

Får väl sätta på en kanna kaffe och se om jag vaknar till liv om en stund!

Vill önska er alla en riktigt trevlig helg i solen!!

// Noa

Så där ja...

Nu har jag fått rätt på min high-techa telefonsvarare =) Så nu får jag både e-mail med meddelandet och en bifogad ljudfil så jag kan lyssna av svaret på datorn och sen kan jag även ringa och lyssna av. Sen har en häftig sak tillkommit, jag har nummerpresentatör på samma vis för missade samtal. Alltså, missar jag ett samtal så skickar min tillgivne telefonsvarare ett mail och berättar att från det och det numret ringdes där ett samtal som jag missade vid den och den tiden. Kan även få besked på detta genom att ringa min telefonsvarare. =)

När jag pratade med Nettan igår så frågade jag hur deras ip-telefon fungerade och dom hade minsann inte sånt att dom får mail, utan dom kan bara ringa och lyssna av. Så ja, jag är en av få med världens häftigaste telefonsvarare som både kan svara i telefon och skicka e-mail. =) De ni !! =)

// Noa

Besöks statistik...

Får väl slänga in ett litet inlägg här, för jag kan se på statistiken att jag har en del besökare, så jag antar att ni söker efter ett nytt inlägg att sätta tänderna i. =)

Snart helg och jag har än så länge inga planer, men kan tycka att det är rätt skönt ändå faktiskt, blir väl fotboll på lördag om inget annat. Det visar sig nog. Men det är VM-kval mellan Danmark och Sverige på sexan kl 19 på lördag iallafall.

Nettan ringde idag och försökte locka över mig på den danska sidan, visst ska jag ha det i åtanke, men det är det där förbannade pendlandet som jag inte känner att jag pallar, men som en sista möjlighet kanske?!

Förövrigt tycker jag det är jävligt tråkigt att sommaren försvann lika fort som den dök upp, men men, den kommer väl igen får jag hoppas och när den gör det ska jag ta mig i kragen och köra till skogen igen, för det var verkligen en upplevelse sist jag var där, alla man mötte hälsade och alla var hur trevliga som helst, samtidigt som man blev helt rofylld i både kropp och själ. =) Så får jag väl passa på att plocka fler maskrosblad, dock inte till mig utan till mina kära fåglar ;)

Läste förresten på Aftonbladet att skattepengarna kommer nästa vecka =) Torsdag eller fredag beräknas dom komma och redan på måndag kan man logga in på skatteverket och se vilken dag man får pengarna. Inte för att jag har någon större förmögenhet att vänta, men många bäckar små, eller vad säger man?

Men nu får det räcka för ikväll!! =)

// Noa

Så jävla coolt =)

Fick aktiverat min telefonsvarare på min ip-telefon idag, så testade jag att ringa till den från mobilen...Efter typ fyra signaler säger en röst att du har kommit till nr blablabla prata in ett meddelande efter tonen. Så när man gör det så får man ett e-mail från sin telefonsvarare, där det står vilken tid och från vilket nummer det är ringt och hur långt svaret är och så är där en bifogad ljudfil så att man kan lyssna vem som pratar =) Sååå jävla coolt =))

Har spelat Zelda Minish Cap på xbox hela kvällen och ska fortsätta med det nu!! Jävligt bra med guider på youtube måste jag säga, speciellt när man kört fast =)

// Noa


Jävla hittepå...

Tog mig i kragen idag och körde till Willys för att inhandla lite mat. Allt var frid och fröjd så långt. När jag skulle köra hem därifrån så hade jag lite bråttom, för jag såg pappas bil parkerad och kände inte att det var jätteviktigt att träffa honom idag. Jag hade köpt cola och jag har en sån där burkhållare som man fäster på bilrutan. Jag börjar köra och hamnar i ett rödljus och tänkte att jag tar ett par klunkar cola och sätter tillbaka burken och vad händer? Jo, hela hållaren ramlar av och där sitter jag och får cola över halva mig och i halva bilen. *suck*

Men hem kom jag tillslut iallafall, tror dock att grannarna undrade om jag inte kunnat hålla tätt, för jag hade fläckar typ både här och där på mina shorts.. Men nu har jag tvättat dom, för cola kan vara ett rent helvete att få bort annars och jag har inte tvättid förrns på söndag. Får hoppas dom är fläckfria när dom torkat nu bara.

För övrigt får ni alla passa på att njuta av solen idag, för det nalkas tydligen sämre väder igen imorgon.

// Noa

Devil badar =)

Trots att han har ett stort badkar så föredrar han vattenskålen =)

// Noa


Myskväll...

Iallafall en liten stund med min vackra lilla Filli =)



// Noa

Dagens mission...

Ja, då har man sovit ut ordentligt inatt, somnade redan 20:30 ungefär och tvingade mina små huliganer att göra detsamma.  Men det gör inte så mycket, för dom är ganska trötta av sig och kunde behöva en lång natts sömn de med.

Sen upp imorse, ringde min AF tant för vidare instruktioner och nu fastnade jag vid datorn en stund.
Måste iväg och handla mat idag, för det ekar i frysen, men det är inget jag ser fram emot direkt, för mat är dyrt som fan och jag är inte rikast i den här kommunen precis. Men det blir säkert bra när det väl är dags.

Solen skiner idag, så man får väl ge sig ut och norpa åt sig av de varma strålarna =)

// Noa

RSS 2.0