Märkligt....

 
Inatt hände inte mindre än två märkliga saker.
 
Först kände jag hur jag tappade min piercing i näsan, hela piercingen alltså och det var ju inte så konstigt egentligen då jag antagligen inte fått på den ena kulan ordentligt när jag satte i den igår morse.
 
Problemet var ju bara att jag inte visste NÄR jag tappat kulan, men efter lite letande så hittade jag faktiskt kulan på ett helt annat ställe än där ringen hamnade. Hur stora är de oddsen liksom? Även om jag inte bor i något slott, så är en piercingkula rätt liten och den kan rulla och hamna under soffan etc etc, men jag hittade den iallafall.
 
Det andra märkliga som inträffade var att min digitalbox bara gick och tvärdog, powerlampan lyste inte ens och jag tänkte att jaja, jag får väl helt enkelt köpa mig en ny box. Jag har ändå haft funderingar på att köpa en ny, då jag har en ny tv och gärna hade kopplat in boxen med hdmi istället för scart. Så jag drog ut strömsladden inatt och sen idag var jag inne och kollade på en ny box och beställde en och sätter i strömsladden i min gamla box av någon anledning och vad händer? Jo, boxen fungerar utan bekymmer idag!
 
Nu har jag redan beställt den nya boxen och jag känner ändå att det är bättre att byta upp mig, men nu har jag iallafall min gamla box tills den nya kommer.
 
Känns trots allt som en riktigt bra dag idag, dessutom ringde min svåger och hade fixat lite grejer till mig och sen ska jag ju på anställningsintervju i eftermiddag med.
 
Egentligen borde jag kanske köpa mig en trisslott med? ;)
 
// Noa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0