Utrensning!

 
Att folk kommer och går i ens liv är ett faktum. Utöver det så behöver man ibland rensa ut i sin bekantskapskrets för att bli av med "energitjuvar".
 
Nu är jag inne i en ny fas av mitt liv, där jag känner att jag har en del negativa energier omkring mig och de ska helt enkelt bort! =)
 
Samtidigt tillkommer där en del nya människor på köpet eller vad man ska kalla det. Det finns bland annat en kille jag lärde känna under min FU tid, som jag haft kontakt med via olika mobilspel sen jag slutade där. Nu föreslog han att vi ska börja maila istället, vilket känns riktigt bra! Det roliga är att han skriver på engelska och jag svarar på svenska.
 
En annan från FU tiden som jag inte släpper är T, som jag ska träffa imorgon för lite Catch up, några öl och lite mat på stan =)
 
Men tillbaka till ämnet... Energitjuvar! På samma vis som att jag förändras, så förändras även andra människor och trots att vissa varit en "tillgång" tidigare, så kan de alltså förvandlas till det motsatta och det snabbt och utan att nämna några namn så vill jag alltså bli av med dessa personer och kommer därför helt enkelt att rensa ut er ur mitt liv. Svårare än så är det inte och jag är rätt säker på att de personerna som det berör själva förstår mitt val.
 
Nu är början på mitt nya liv =)
 
// Noa 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0