Trötta mig!

 
Idag ringde min handläggare från en myndighet som tror att de gör alla en tjänst, fast det oftast är precis tvärtom.
 
Jag har aldrig träffat människan, men hon pratade på i 45 min och tyckte och tänkte en hel del om min framtid, vad hon inte vet är att jag är ett drogtest och ett anställningspapper ifrån ett nytt jobb och det tänker jag inte berätta förrän jag har skrivit på anställningspapperna heller, då jag inte tänker riskera att bli blåst igen.
 
Det är i och för sig en ny handläggare nu, men sist var de så himla duktiga så att de fixade praktikplats på GH de första tre månaderna under utbildningstiden, så att jag i princip fick 65% av de pengarna jag skulle fått i lön om de inte blandat sig i.
 
Därför fick jag snällt sitta och hålla med när hon ringde idag och nu ska hon ringa GH och se om de kan erbjuda mig mer jobb framöver. Det är bara det att jag ska säga upp mig så fort det nya bolaget ger mig klartecken att de får lov att nyanställa igen.
 
Dessutom ska jag gå ner nästa vecka och visa ett 2 år gammalt papper i myndighetens kundtjänst, för det kunde hon ju inte ta emot på sin mail. Och så ska jag söka ett jobb i Hässleholm, fast där går inte ansökningstiden ut förrän den 31 maj, så jag har inte så bråttom.
 
Nu ska jag i alla fall jobba imorgon och sen ska jag vara ledig fram till den 21 maj när vi drar till Ullared om inte nya bolaget vill annat innan dess! =)
 
// Noa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0