En nöt - Flera nötter!



Att jag har problem med tröga människor är ett välkänt faktum, ändå är jag omringad av dessa dagligen.

Som nu i eftermiddags kommer vår koordinator in där vi sitter, då är där två stycken som säger att nu när vi ska byta lokaler så har vi tänkt på en sak...... Person X är jätteallergisk mot nötter och Pistachia ligger i närheten av de nya lokalerna. Det räcker att någon öppnar en påse med nötter så blir person X jättesjuk.

Koordinatorn blir tyst en stund och säger sen, men varför är det ett problem med de nya lokalerna? Det är väl samma problem här i de gamla lokalerna? Vilket hon har fullkomligt rätt i. Dessutom ligger Pistachia på söder med.

Sen säger den här person X att hon och hennes kille flög till Thailand på semester och efter att de kom hem så läste de att OM man var allergiker så skulle man uppge det redan när man bokade resan. Det visste inte hon och hennes kille.

Men när JAG flög till Thailand så fick vi jordnötter på planet, om hon nu inte uppgett att hon var allergisk på sin resa, borde inte hon ha fått ett anfall på planet då? Uppenbarligen inte.....

I korta drag, det hon inte ser eller vet om (att resten av människorna på planet satt och tuggade nötter) det dör hon inte av.

// Noa



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0