Buzzador

Jag är med i Buzzador, där man får chansen att testa nya produkter och tjänster som man sedan ska "buzza" med folk man känner. Det är helt gratis att gå med och du kan registrera dig HÄR



Den här gången fick jag testa på Åhus laktosfria glassar, Vaniljgryning, Chokladstund och Jordgubbsskymning.

Efter att ha smakat dessa glassar så har jag såklart lite olika åsikter om dessa



Jordgubbsskymning med jordgubbsbitar och marshmallows

En god jordgubbssmak faktiskt och det är fräscht med små jordgubbsbitar i den, däremot så var marshmallowsen mest "i vägen" i mitt tycke, dom var mest sladdriga och gjorde att man fick en kladdig konsistens i munnen.



Vaniljgryning med tranbär/acerola rippel och laktosfria chokladbitar

Det var inte mycket till vaniljsmak i den här glassen, utan den här rippeln tog över smaken helt och hållet. Den smakar annorlunda, men ändå gott, fast är man sugen på vaniljglass så blir man besviken skulle jag tro.



Chokladstund med chokladrippel och laktosfria chokladbitar

En krämig chokladglass med mycket chokladig smak, faktiskt en riktig höjdare även om jag personligen inte brukar uppskatta chokladglass speciellt mycket.


Tycker ändå att det är väldigt bra att det kommer såna här laktosfria glassar, så att även folk som är laktosintoleranta kan njuta av glass i olika smaker!

// Noa


Kommentarer
Postat av: Gaymasen

Haha jag kommer inte ihåg. Men det får väl väl i borgen kanske, i någon kista eller något? Hoppas du löst det. Kämpa på ;-)

2011-12-04 @ 14:32:15
URL: http://gaymasen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0