Nya bilar

Var och kollade runt på lite bilfirmor idag efter vi varit på möte på begravningsbyrån och bestämt kista, plats, dödsannons, samt datum för begravning osv osv osv.. Skönt att jag och min syster var helt överens iallafall!!

Antingen säljer vi pappas bil privat eller så kan jag få en sån här liten Kia Picanto för pengarna, med 5 års nybilsgaranti.





Med sportpaket självklart

Sportpaket (ej aut): Sportklädsel, sportiga urtavlor, sportpedaler, klädda dörrsidor, läderklädd ratt och växelspaksväljare, ACC klimat-anläggning, fjärrstyrt centrallås, larm (inbrott), elfönsterhissar fram/bak, stereo med 6 högtalare, mörktonade framljus, sportiga bakljus, sport tanklock, pianosvart handtag på bakluckan, sidokjolar (lackerade), sidoblinkers placerade i ytterbackspeglarna, dimljus fram, lättmetallfälgar 15", sportstötfångare, sportgrill, elektriskt inställbara/ uppvärmbara sidospeglar.

Har även tittat på en Toyota Aygo, den är liten och nätt, men i "fel färg" och bagageutrymmet är minimalt.





Men ALLA bilmärke har en småbil, det intressanta är att jag gärna vill ha en miljöbil som är skattefri första 5 åren, där passar både Kian och Toyotan. Men vi får se, är ändå ett par månader kvar innan jag blir med ny bil.

Var förresten inne och kollade pappas sida på svenska spel, men det var inte han som vunnit de 214 miljonerna iallafall, även om det vore ganska typiskt att han spelat hem storkovan efter sin död. Men han spelade alltid hos ombud och inte på nätet, även om vi hittade några lottokuponger på 70 kr.

// Noa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0