Härlig start!!!!

Jaha, då var första allsvenska matchen för HIF 2010 avklarad =)

HIF hade verkligen övertaget under hela matchen, men en jävla otur, trots många försök på mål så var det först i 90 minuten som segermålet kom från Mattias Lindström och matchen slutade 1-0 till HIF =) Men det viktigaste är att det blev en bra inledning på allsvenskan och att vi VANN!!!

Bp hade lite oflyt och fick sin målvakt utvisad i 27-28 minuten så dom fick spela 10 gubbar mot HIF:s 11, men oavsett så hade HIF ändå övertaget, tur att vi fick in målet där i slutminuterna med, för man kan fan inte förlora mot Bp. Eller ja, tidigare säsonger, har HIF vunnit och spelat oavgjort mot topplagen och förlorat mot bottenlagen, men nu är det ny säsong och ny tränare och ett nytt HIF med Marcus Lantz i spetsen =)

Snorkallt var det såklart och trots både långkalsonger, tjocktröja, halsduk, skidhandskar och dunjacka så frös jag som fan, sen är det som vanligt, jag blir sjukt kissnödig några minuter innan halvlek, det är nog något psykiskt det där...Måste alltid kissa i pausen, det slår aldrig fel.

Satt och kollade spelschemat för HIF och på min födelsedag spelar dom mot Elfsborg hemma =) Snacka om bra födelsedagspresent. När Elfsborg och HIF möts blir det alltid fotboll på riktigt hög nivå, det är riktigt spännande och kan sluta precis hur som helst, men det är BRA fotboll under minst 90 minuter. Så det ser jag fram emot =)

Men det är några matcher kvar innan dess som ska spelas först. På söndag spelar vi borta mot Djurgården, men enligt kommentatorn på Olympia är det en match som spelas utan publik...Hoppas den visas på tv iallafall.