One big happy family =)

Dagen idag har gått ganska fort. Vaknade 4:55 imorse och gick upp innan klockan ringde och det kändes ganska vemodigt, men iväg kom jag iallafall.

Allt flöt på bra fram till frukost och rektorn var och pratade med den berörda läraren, så direkt efter frukostrasten så hade vi elevråd där vi tog upp punkter som inte fungerar och sen knallade hela gruppen iväg till rektorn för att visa att vi menar allvar. Så han hade möte med läraren kl 15 idag, sen får vi se hur hans humör är imorgon.

Åkte med Håkan till Drottninghög och knallade in på polisen och lämnade in nyckeln jag hittade i min gata i söndags på hittegods, sen snabbt hem om, upp till Stattena och postade en film och mina papper till Försäkringskassan så att jag ska ha pengar till den 29 iallafall. Skulle postat papperna i fredags, men pga alla röda dagar blir det förskjutet och givetvis utbetalningen med det.

Väl hemma igen så flyttade jag in Ahmed och Zelda till de andra huliganerna, så nu bor alla som en stor lycklig familj igen, eller lycklig vet jag inte, är lite gnabb mellan Laban och Ahmed som vanligt, men nu är det dock Labans bur och därför är Ahmed lite snällare iallafall.

Har precis käkat och förberett allt inför morgondagen i form av mat och dricka.


Ahmed och Zelda bor numera i samma bur som de andra huliganerna


Där har de sin unge Filippa


Devil
Gizmo


Laban


Och här bor dom

// Noa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0