Inget däckbyte...

Jag körde till Bjuv och väl där konstaterades det att två av mina sommardäck var på håret att vara godkända, så det är inte värt att sätta på dom. Prio 1 är inte nya däck, utan målet nu är att besiktiga bilen och se vad som behöver åtgärdas, därefter får jag ta ställning till om jag ska köpa däck. Jag kör ändå dubbfritt och får därför köra med dom året runt om jag vill.

Men stannade i Bjuv och fick lasagne och sen när jag körde hem tog jag en vända i min gata och där var fullt, så det blev att lite smidigt glida in på vad jag nu konstanterat är min ruta. För de andra de kunde vara, där var jag och kollade och det var nummer 37 och så. Så min plats måste vara min och den var ledig som tur var.

Nu till skolan då. Det är kaos där med en lärare.Han kan inte samarbeta med varken andra lärare eller med oss elever och han bara gapar och skriker och skyller på sina dåliga nerver och tycker att vi är dumma i huvudet som inte kan göra någonting alls bra. Han tror att vi ska kunna lika mycket som han som jobbat med lackering hela sitt liv, men hade vi kunnat det hade vi inte gått där, right? Han letar fel hela tiden på saker vi gör och många mår dåligt över detta faktum. De andra lärarna är kanon och mycket beror på hur man lägger fram saker, gapar man och skriker och letar fel är inte någon höjdare, utan säger man  "prova göra så här istället" funkar allt bättre. Men tydligen tar Lernia in vad för skit som helst. Han kan kanske måla bilar, men det är viktigt att en lärare kan samarbeta med eleverna och lärarna och inte motarbetar hela tiden. Idag var två representanter från gruppen inne och pratade med rektorn. Har varit strul med läraren förr och nu hoppas vi att rektorn tar tag i detta, var till och med en annan lärare som pratade med rektorn efter att vi elever anförtrott oss åt honom. Summan av kardemumman är iallafall att vi är 5 -6 personer som tänker hoppa av till 99% såvida det inte sker en drastisk förändring snarast.

Det "roligaste" i det hela är att det innebär halva gruppen och de flesta är från Arbetsförmedlingen.Lernia har 100% anställningskrav från Arbetsförmedlingen på de som får gå där via dom, Komvuxeleverna är det inte lika hårt med.

Så nu kollar jag faktiskt efter jobb, inte deltid och timanställningar och så, utan heltidsjobb med provanställningar och så, jobb jag kan tänka mig att jobba med, hittade bland annat att inkassobolaget där jag sökte i vintras söker nya medarbetare, så jag ska söka dit bland annat. Sen får ödet visa hur allt slutar för min del.

Imorgon går vi bara "till kaffet" som det hette imorse, men lärarna har kaffe kl 9, kl 11 och kl 14, frågan är vilket kaffe. Men resten av skolan slutar kl 12, så jag hoppas vi gör det med.

Men nu ska jag bre mackor till imorgon och sova sen!!

// Noa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0