Det där gick ju bra!!!

Tur att jag har käften med mig ibland, för läraren ljög inte när han sa att han pratat gott om mig. Men i och med att jag har käften med mig och har kaxat till mig med åren så slog jag nästan näven i bordet och sa som det var och handläggaren hade ingenting att säga till om. Så sista dagen i Kävlinge blir på torsdag!!! =)

Och vips har jag tjänat 880 spänn på kuppen =)

Min handläggare har inte helt koll på alla lagar och regler, för på seminariumet idag sa dom en sak, men det höll inte hon med om när det gäller jobb och facket och så, sen sa hon att praktik inom handel är kört, för dom får inte ta in praktikanter inför sommaren, men jag tänker försöka ändå, samt att jag har möjligheten med nystartsjobb, så det ska nog gå vägen detta.

Nystartsjobb innebär i korta drag att jag får ut "rätt lön" från företaget, bara det att AF går in och betalar tillbaka 50 % till dom, så dom tjänar på att anställa mig. Och alla som jobbat med mig vet vilken fena jag är att jobba med. ;)

Jag är jättegladast just nu och det är nog inget som kan ta glädjen ifrån mig =) Sen är det AIK - HIF imorgonkväll att se fram emot =)


En glad Noa är en trevlig Noa =)

// Noa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0