Shopping..

Mamma ville inte gå på festivalen alls idag för att det var dåligt väder och jag klandrar henne inte heller, för det har varit kallt trots att jag hade byxor på mig. Men är det festival så är det =)

Mötte upp T tidigt idag, eller ja, tidigt och tidigt, men vi käkade lunch på stan och sen drog vi till Willys och ÖoB och handlade en massa, fattar inte det? Jag handlar som fan alltid och ändå har jag inte rört mitt arv, men pengar har jag då alltid att spendera, inte bra inte bra... Men nu är det festival och då får det kosta lite pengar, drickan är betald och därför blir inte det så dyrt iallafall.

Hur som helst så körde vi hem till mig så jag kunde ge T min gamla kaffekokare för han hade ingen och sen körde vi till hans lägenhet och bar upp de grejerna han hade i bilen och lite sånt, imorgon går hans flyttlass, så det blir nog lite fest imorgon hemma hos honom =) Som om det inte varit fest i två dar nu redan haha ;)

Sen mötte vi upp syrran och svågern och systerdöttrarna och gick med dom en vända, T vann både ett stort Marabou mjölkchoklad och 2 nallar, medans F vann ett stort Toblerone, för en peng hon hittade i såna klogrejer =) T var så söt, han hade en likadan nalle på g som den han vann i klogrejen, hade han fått två lika hade mina systerdöttrar fått varsin, men det gick inte att ge en av dom bara. Men en söt tanke, vi fick iallafall smaka hans choklad =)

Sen avslutade vi med att käka på en libanesrestaurang allihopa, mycket trevligt och gott =)

Hann även prata med Skånetröjordamen och vi bestämde att jag ringer när allt lugnat ner sig, så möts  vi i stan sen, då vi bägge bor här i stan, så det blir kanon. =)

Sista festivaldagen imorgon, hoppas på bättre väder än idag, då jag hoppas kunna ha shorts, jeansen och skärpet skaver på mitt ärr på magen, så shorts är att föredra, samt att jag fick skoskav idag när jag fick ha både strumpor och skor för första gången på hela sommaren ungefär. Nej, fram för shorts och sandaler =)

Nu skickar typ alla sms och undrar om jag är i stan, men nej, efter detta busväder är det skönt att man är hemma, nöjd, mätt och belåten =)

Och på söndag kl 10 kallar tvättstugan, så blir att förbereda tvätten imorgon innan partyt börjar!

// Noa


Otippat..

Idag bara regnar det, så det blir byxor på festivalen idag känns det som =) Regnet behövs verkligen, så jag är inte den som klagar, men det var inte så otippat att det skulle regna i och med att jag var och tvättade bilen häromdagen.

Det regnade lite på mamma igår när hon skulle åka hem och hon frös, så hon ville absolut inte åka ner till stan idag, får hoppas det blir bättre väder imorgon så hon vill gå en runda imorgon istället.

Lite kaffe nu och leta fram byxor jag kan ha utan att det skaver för mycket på ärret och sen vänta på att T ska bli klar med sina ärende, sen blir det brunch på stan =)

// Noa


Ny skånetröja till samlingen =)

Min nya Skånetröja och damen som sålde den kom ihåg mig och vilken storlek jag ville ha.



Sen fick jag hennes nummer med, för hon ska trycka upp två tröjor där det står, jag älskar mamma och pappa men moster är bäst som jag ska ge till ungarna =) För hon hade bara storlek 110 som störst på dom. Men jag är lite stammis hos henne så då kan man få vad man önskar, dessvärre hann hon inte trycka dom nu under festivalen.

Mina gamla skånetröjor är som följer













// Noa


Jävla spån...

Nu ringde där en stackars man som undrade om min lapp som jag skrev igår, för han står på sin pappas hyrda parkeringsplats. Hans pappa har platsen bredvid min, men vi redde ut snabbt att hyrbilen iallafall är flyttad från min ruta och att fanskapet då flyttat min lapp till bilen bredvid.

Men han förstod ingenting först, han stackaren som ringde. Har meddelat biluthyrningsföretaget med, för såna människor skiter nog i att betala sina böter med och då kan dom håva in de pengarna när de lämnar tillbaka bilen.

Jag slår vad om att jag vet vad det är för slags människor som hyrt bilen, men det tänker jag inte nämna här. För jag har inga fördomar haha, men jag hoppas dom kör ihjäl sig, eller att dom befinner sig på fel plats vid fel tillfälle och får en kula i pannan, för ingen skulle sakna packet ändå!!! =)
Synden kommer att straffa sig själv *skadeglädje*

Grejen är att jag egentligen skiter i om jag har friparkerare på min ruta, med tanke på att jag nyttjar den 1 gång på 2 månader kanske, men grejen är att när jag faktiskt betalar för en parkering så förutsätter jag att den är ledig när jag faktiskt behöver den. Så alla friparkerare där ute, parkera gärna på den, men då på dagtid så är både du och jag nöjda och belåtna.

Annars har det varit en mycket bättre dag idag, var hos S på lunch och käkade jättegod skaldjurssoppa =) Och imorgon börjar Helsingborgsfestivalen, så då är det fest i dagarna tre =)



// Noa


Fick min hämnd!!


Haha, körde förbi min ruta och där stod bilen fortfarande kvar, lappad och fin, så nu hoppas jag att jag slipper fler friparkerare där framöver =)



Hade sluppit pippibajs på bilen med, men passade ändå på att köra och tvätta den för 60 spänn =)



Sen körde jag och tankade och lite sånt, fanns inga 7 dygns parkeringar så fick ställa mig i gatan, men där finns förhoppningsvis platser senare idag eller imorgon innan jag ska träffa mamma i stan =)

// Noa


Vilken jävla dag!!!

Körde ut till syster för att få bada för första gången denna sommaren, nu när jag äntligen läkt ihop ordentligt. Men då hade min syster hittat ett bord på blocket som hon trodde passade mig och mina fåglar, så jag ringde på annonsen och vi bestämde att vi skulle komma en timme senare. Fick ta systers bil, för tror inte bordet skulle gått in in min även om jag fällt sätena.

Vi kör dit, parkerar bilen och ringer tjejen med bordet...Inget svar...Såklart... Efter ett X antal försök ger vi upp och kör tillbaka mot Bjuv, då ringer tjejen när vi är i Hyllinge och säger Hej, jag heter X och du har ringt mig 12 ggr, jag bara jaaaaa, det var jag som skulle kolla bordet, då hade hon glömt bort mig. Men vi vände tillbaka och köpte bordet ändå, fast fick det billigare som plåster på såren.


Där är alltså två klaffar man kan fälla upp och ner och två barstolar till.

Sen kör vi och dumpar bordet och stolarna hos mig och kör åter mot Bjuv. När vi kommer fram frågar svågern om jag har fått en repa på backspegeln eller det är pippibajs, jag går dit och kollar...



Det är såklart en repa, nu syns den inte lika mycket som på bilden, för jag tog bilden senare och med blixt, men ändå, så jävla surt att någon har repat min nya fina bil och inte ens kan stå för det =( Men det är inte lönt att lacka om en backspegel för det, där kommer bli fler repor, men det är STÖRIGT som fan, när jag inte själv orsakat det. Men jag fick badat iallafall, såklart var det molnigt och kallt när vi badade, en kvart efter vi gick upp sken solen, såklart...

Hur som helst så hittade syster massa grejer som T kunde få, för han får nycklarna till sin lägenhet och flyttar i helgen, så när jag ändå var ute och körde så tog jag en vända om honom för att lämna alla grejer och så fick jag se hur hans syster bor ute på landet =)

Kommer hem, inga parkeringar såklart, kör upp till min ruta och då står där en jävla hyrbil på min plats!!!! Blir man förbannad eller? Ringer Sydpark, på deras svarare får man ett journummer, men tror ni dom svarar på det? Såklart inte.






Började ringa polisen, men där var 20 min kötid, så jag körde hemåt igen. Hade tur att där var en som körde, så jag fick en parkering i gatan, MEN den är under ett jävla träd, så imorgon kommer jag få köra och tvätta bilen, för den kommer vara helt nerbajsad =( Tur jag hittat ett ställe som handtvättar för 60 spänn, men ändå.

Men jag gick upp och skrev en arg lapp och gick upp till MIN p-plats och satte den på den äckliga fula jävla hyrbilen som står där.

Hur som helst så ringer jag polisen när jag kommer hem, samtidigt som jag meckade med mitt nya bord och så, fick vänta en 25 minuter för att få svaret att dom kan tyvärr inte göra nåt, så imorgon får jag ringa Sydpark igen och hoppas på att dom svarar och så får jag ringa Helsingborgshem och fråga hur man går tillväga när någon tagit ens plats. Då får dom skaffa parkeringstillstånd som man får ha liggande i bilen och så får sydpark cirkulera där på kvällarna, eller nåt.

Bordet blev iallafall jättebra, testade att fälla upp hela, men fick inte mer plats framför buren ändå, så det blir perfekt som det är nu =) Sen är där förvaring under bordet, så det är ett smart bord faktiskt.



Mitt gamla bord som huliganerna stod på har numera hamnat på balkongen som jag aldrig använder =)



// Noa


Allsvenska tabellen =)


// Noa


Vi är på väg!!!

Vi är på väg, vi är på väg, mot ett SM GULD, vi är på väg =)

Vann över Häcken på Olympia ikväll med 3-1, så jävla bra!!! Och nu slipper vi möta Häcken mer i år, började bli lite tråkigt då vi mött dom tre matcher på raken nu =P



// Noa


En ny liten pippi =)

Idag bar det av till Familia med S för att inhandla en ny liten pippi =) Så vi hittade en liten Filip där på Familia.

Coco blev helt till sig och ville bara pussas hela tiden, Filip är lite blyg så här i början, men låter Coco pussa på honom. Men dom bråkar iallafall inte, så det ska nog bli bra detta även om Coco är ett jävla plåster just nu =)



Coco är den där uppe och Filip där nere =)

Sen blev det fika och så har jag blivit lovad en middag som tack för hjälpen!!

HIF - Häcken ikväll då, heja HIF!!!!
T ska jobba för första gången på Olympia, hoppas det går bra för honom!! =) Kan hoppas han står vid Östra läktaren så man kan snacka lite skit med honom.

// Noa


Tävling!!

Jag är med och tävlar om ett paket NOKA måltidsersättning via Hellas Blogg. Kolla in tävlingen ni med =P

// Noa


Trevligt och nyttigt!!

Skulle käkat thaimat idag, men blev inte så för dom hade inte öppet någonstans =( Så vi drog till Camilla och käkade istället, good eating =) Sen en vända på Lidl och Maxi med och handlade pippimat bland annat.

Sen bar det av till Framtid, men vi kom efter dom stängt så det blev Väla antikt och loppis, dyrt som fan var där, men hittade tre böcker...Sen visade det sig att jag redan hade bägge Koontz böckerna, men men, dom var billiga =)



Sen var jag smart och köpte sopsäckar på Lidl, så när jag kom hem blev det att rensa som fan i mina tre garderober, fick minsann ihop 5 ½ säckar bara med kläder och sängkläder och sånt. =) Ett helvete att asa ner dom i soprummet, men det gick.



Och ja, jag hade gärna skänkt dom till myrorna eller röda korset eller nåt, MEN här finns inga såna tunnor, så nu hamnade allt i restavfall istället.

// Noa


Dagens filmtips!




Fick ett filmtips av Gaymasen häromdagen och såg den ikväll. Riktigt bra film, tack för tipset! =)

// Noa


Dagens filmtips!!



En lättsam och sjukt rolig film =)

// Noa


Bk Häcken - HIF

Ja vad säger man? Häcken fick en straff i slutminuterna, inte mycket att göra, förlorade med 2-1 ikväll, men på måndag tar vi Häcken hemma =)

Sen har vi fortfarande 5 poäng mer än Malmö och leder allsvenskan, så vad är egentligen en match mot Häcken borta?

Och jag smög mig in på herrarnas ikväll...Shame on me....Tyvärr fick jag erfara att inte alla killar sitter ner och kissar!!! Det borde ALLA killar göra så man slipper stänk på ringen!!!!



// Noa


Dagens Bloggtips!!

Seriöst, om ni har tråkigt så surfa in på Gaymasens Blogg, han är sjukt rolig den killen =)

Såg en parodi han gjort på Maria Montazami på youtube och var bara tvungen att kolla hans blogg, sen fastnade jag och nu är det en av dagens höjdpunkter att gå in och läsa =)

// Noa


Dagens egobild =)



// Noa


Moderna Försäkringar i ett nötskal...

Förra månaden blev det strul med min utbetalning då dom skrivit ett streck istället för en siffra i mitt clearingnummer och då fick min syster in mina pengar på sitt konto med.

Jag ringde min handläggare i Malmö, som ringde och jagade dom och allt skulle varit frid och fröjd.

Fick ett brev idag med hur mycket utbetalningen ligger på och gissa vad? Där står fortfarande ett streck istället för en siffra.

Så jag ringde deras kundtjänst (fick själv leta nummer då det nummer de skrev längst ner på pappret är ett FAX nummer), snubben jag pratade med verkar vara totalt inkompetent inom detta ärende. Så jag ringer Malmötjejen som hjälpte mig förra månaden, hon ringer och jagar dom, så nu får vi se på fredag hur läget ligger, OM jag får några pengar eller inte. Eller om min syster får dom igen kanske? Vilket är oacceptabelt, man kan inte betala ut pengar till någon annan så där utan vidare, tänk om jag och min syster inte pratat med varann?

Sen på lappen där vi skrev våra kontonummer, där skulle man fylla i vilken % man ville att skatten skulle dras, jag valde 35% och min syster 50%, tror ni dom lyckats med detta? Såklart inte... När jag frågar snubben säger han typ att deras datasystem nog inte klarar av detta, men VARFÖR ska vi då hålla på och skriva in vilken % vi vill ha isåfall? Sist min syster pratade med dom så sa han snubben att ja men det är inte så många tusenlappar det rör sig om, nej, men det läggs ändå på den vanliga inkomsten ditt jävla nöt.

Blir så trött så trött så trött......

// Noa


Hälsade på pappa idag...

Först körde jag och köpte rosor, röda till pappa, för han gillade röda rosor.



Sen köpte jag oranga till mig själv med



Sen bar det av till Krematoriet och Skogsminneslunden.







Sist jag var där och hälsade på så hade dom inte grävt ner askan efter honom ännu, men nu är han iallafall på plats när man hälsar på honom.

Blandade känslor, på ett vis är det jättetungt när man är där, för det är så definitivt på något vis, på ett annat vis är det skönt att faktiskt ha ett ställe att gå till. Även om man tänker på honom varje dag när man är hemma. Svårt att förklara.

Hoppas han blev glad över blommorna iallafall!

// Noa


Trevligt trevligt =)

Blev minsann upphämtad idag för att käka lunch,




så vi hamnade på Väla



och där stötte vi såklart på lilla mamma mitt i lunchrusningen =)

Efter lite skitsnack och ett varv inne på Väla så bar det av mot Sofiero och där blev det en mjukglass i solens varma strålar.



Tog en glass i strut så att jag skulle kunna mata dom små pippisarna



Glada blev dom små liven



När glass och strut var uppätna så begav vi oss mot Råå och småbåtshamnen där



Fick så klart passa på att ta en ego bild när jag ändå åkte bil



En härlig dag i solen har det varit =)

Glada huliganer som fick komma ut när jag kom hem



// Noa


Mamma!!

Har varit hos min söta mamma idag =) Var ändå tvungen att flytta bilen och passade då på att handla lite till henne och köra och lämna det. Alltid trevligt att träffa henne och snacka lite skit.

Hon är för söt, häromdagen så frågade dom om jag inte kunde köpa sodastream cola till henne, så sa jag att jo det kan jag visst göra, då säger mamma " 2 stycken, inget mer". Det kommer fler och fler meningar hela tiden, så det är roligt, det bästa är att mamma blir precis lika förvånad själv när det händer =)

Men nu blir det Marabou Polka och film tror jag innan syster ringer och berättar om deras resa till High Chaparral =)


// Noa


Haha

Igår satte jag in de nya pinnarna i buren, tog ett tag innan dom små liven förstod att pinnarna inte skulle gå till attack. Men nu när dom insett att pinnar inte är farliga, då har dom gått loss och tuggat bark så det stod härliga till.

Så här ser en pinne ut idag =)



// Noa


Mörkrädd...

Alltså jag fattar inte konceptet, för flera år sedan umgicks man med en människa, sen vill den personen ha mig som vän på olika community? VARFÖR? Vi umgås inte längre?

Är det någon statusgrej att samla flest vänner på internet eller vad går det ut på? Tvivlar på att personen i fråga ens skulle hälsa på stan om vi sågs, inte för att det vore det första jag skulle göra heller, men samtidigt är det inte jag som "ber" om att vi ska vara vänner offentligt heller.

Så svaret är nej, nu är jag en av få som vägrar facebook bland annat, men överlag, brukar vi inte ens prata online, så kan ni drömma om att få mig som kompis på era internetlistor...Så jävla sjukt att ens göra en vänförfrågan utan att ens säga hej, eller det är bara jag som resonerar så?


// Noa




Dom små liven....

Ja vad säger man?

Igår drog jag med J till skogen och plockade pinnar som jag nu har tvättat 3 ggr och passade på att byta ut de nerslitna pinnarna i buren. Grejen med naturpinnar är dels att dom ska vara roliga och skala av barken på, samtidigt så ska barken slita ner näbbar och klor och så är dom skönare att stå på. Har kört med naturpinnar i alla år, men de gamla var ganska slitna så nu var det dags att byta ut vissa av dom..





Så idag efter att jag gått ner i stan och lämnat J vid bussen så sågade jag de nya fina pinnarna och satte upp i buren.





Trodde mina huliganer skulle bli glada, men ack vad jag bedrog mig, först vågade de knappt gå in i buren, de hoppade bara på de gamla pinnarna och inte alls på de nya, tog bort 3 och satte in 5 kanske.

Efter några timmar har Devil och Gizmo, pippisarna längst ner på bilden, iallafall vågat ställa sig på en av de nya pinnarna och än har pinnen inte attackerat dom, så förhoppningsvis vågar dom provstå på de andra nya pinnarna med =)



Sen pratade jag med min söta mamma, tydligen hade hon och assistenten fastnat i hissen idag och varit fast där i 50 minuter innan dom blev räddade. Förstår att mamma blev jätterädd, hade blivit det själv om det varit jag, men kruxet är att mamma måste åka hiss med tanke på att hon bor på 4:e våningen. Hiss nissen som räddade dom hade sagt att dom fått jättemycket klagomål på den hissen, men Akelius har inte gjort nåt åt det. Där bor en del handikappade i mammas trapp, så dom måste fan se till att de fungerar, inte roligt om dom tvingas bli isolerade pga att hissen inte fungerar som den ska.

// Noa


La Karnevalen i bilder =)

Imorse mötte jag upp J på Knutan och efter en tripp hem till mig och sedan en liten matpaus på det, så bar det av till LA Karnevalen =)

Efter att ha knallat runt där en stund var vi ganska varma, så det blev en promenad ner till havet för att svalka fötterna =)



J verkade nöjd iallafall =)



Vi såg en ensam bänk där mitt ute i havet och dit var vi bara tvugna att ta oss



Sagt och gjort =)



Citadellet i LA



För att mina öl skulle hålla sig kalla så kom vi på den brillianta lösningen



Sen tog vi ett ärevarv i staden och käkade och lite så, innan vi hamnade på stranden igen, där mötte vi Mr Fiskmås =)



Jaja, bara för att ni tjatar så får ni en egobild på mig med då....



Fint var där iallafall =)



J verkade nöjd iallafall =)



Mer nöjd J =)



Mr Fiskmås =)



Mr Fiskmås kompis =)



Min klocka, sand och en öl, nice!!! =)



En snubbe skulle vidare där han inte kunde ha egna öl, så han gav snällt bort dom till mig =)



Posa J!!!



Posa mer J !!! =)



Sen kom där två poliser och frågade hur gamla vi var, jag sa att jag var 31 och Jessica typ att hon var 25, vi fick legitimera oss dessutom, men som dom sa, det är brott mot alkohollagen detta att ni sitter här, men ikväll gör vi inget åt det, det är ungdomar vi vill åt så dom inte dricker för mycket..

Eller så var det min charm =)

Men ändå, är 31 och dom tar mig för någon som är under 20 =) Goodie goodie för min egoboost detta =)



Sen mötte vi T och hans kusin med tjej, så vi fick minsann åka bil hem =)



Blev såklart en ny Skånetröja till min samling med =)



Sen fick jag en försenad födelsedagspresent eller nåt efter att vi kom hem, en godisburk =) Tack J!!! =)



En riktigt nice dag!! Får se vad morgondagen har att erbjuda =)

// Noa



Söta ungar!!!

Idag ringde systerdottern och frågade om jag ville gå till Kärnan med dom och se Eric Saade, för där skulle komma en kakelnisse och fixa i deras kök så deras mamma och pappa kunde inte följa med och trots att jag varit riktigt illamående och haft skallebank hela dagen idag ( har bara väntat på åskan som aldrig ville komma ) så är det klart att världens bästa moster ställde upp =)

Innan vi hamnade i Grytan så körde syster ner till Amadeus och det blev en kebab där i Grytan och den andra sparar jag tills imorgon när den legat och gottat till sig lite =)
Min syster har dåligt inflytande på mig, jag kommer bli tjock igen, men satan vad gott det var.

Sen kommer jag bli bortskämd med god mat i helgen när J kommer och det först blir LA karneval och sen ska hon fixa kycklingspett, dock inte samma dag. Dessutom kommer L och J ner om några veckor och ifall L trodde att hon skulle slippa laga mat då så trodde hon fel, hennes mat går inte av för hackor inte, klart man får utnyttja hennes talanger när hon ändå är här =)


Amadeus i Helsingborg har lätt de godaste kebaberna i stan =)


Så jävla mycket folk i Grytan, Kul i Juli, men ungarna blev nöjda efter att ha sett Eric Saade iallafall =)

// Noa


Klimatsmart!!

Idag fick jag mitt klistermärke till min bil =)

En jävligt bra grej detta faktiskt, fast på min dekal står där Maj 2011 =)



" För varje ny Kia som köps kommer Kia Motors Sweden att betala kompensationen för CO2 utsläppen under det första året....." Det hela går i korthet ut på att man som Kia ägare registrerar antalet mil man kör med jämna mellanrum och för varje X antal mil som körs så planterar Kia Jatrophabuskar i afrikanska Mali som kompensation för den koldioxid som Kias bilar släpper ut. Mali består till stora delar av öken och är ett av världens fattigaste länder. Genom miljöprojektet bidrar Kia i Sverige till fler arbetstillfällen samt renare miljö genom den lokalt producerade dieseln som utvinns av Jatrophabuskens frukter.

// Noa


Thailand!!!

Var lite knas, för när min syster skulle boka biljetter så kunde dom inte välja 3 vuxna och 2 barn, utan bara 2 vuxna och 2 barn så dom bokade sina biljetter, sen hade min syster varit inne och sökt efter en biljett till mig, men då fanns där inga.

När jag var inne nyss så hittade den en biljett till mig med på samma avgångar som dom, så nu har jag bokat och betalt min resa!! Avbokningsskyddet kostade bara 245 kr, så det är allt jag går miste om ifall min handläggare nu skulle sätta sig på tvären, vilket vi såklart inte hoppas. Men jag känner att 245 kr kan jag leva utan OM det inte blir någon resa, blir det däremot en resa så är jag garderad en plats på samma flygplan och man ska kunna boka platser via bokningsnumret så det löser sig isåfall =)



// Noa


Härligt!!!

Min dag har bara varit sååå bra idag =)

Imorse körde jag och lämnade in bilen och fick en (gratis!!) lackbehandling, så nu skiner lacken och skiten kommer inte fastna lika lätt heller, så det är nice. Innan gubbarna kom på plats och jag fick lämnat mina nycklar och så, så passade jag på att ringa Helsingborgshem och jag hade tur för ingen annan hade bokat övernattningslägenheten, så L och J har boende när dom kommer och hälsar på iallafall =)

Under tiden som dom lackskyddade min bil så gick jag hem till mamma, en promenad på ca 40 minuter, sen gick vi till Väla och för första gången i mitt liv kunde jag shoppa utan att behöva titta på prislappen, så det blev en ny klocka minsann =)

Innan har jag varit inne på en klocka med både analogt och digitalt ur, jag ville ha svart stållänk på den, men det är omöjligt, såvida man inte vill betala 15 000 och det var jag inte så sugen på. Så jag fick tänka om och därför blev det den här oranga historian istället =) Som jag både kan duscha och bada med, men inte dyka, men hur ofta gör jag nu det då?



Sen promenerade jag från Väla i 40 minuter och hämtade min fina blanka pärla och nu är jag hemma. Men för att summera det hela så har jag alltså både fått en ren och fin och lackskyddad bil, jag har fått träffa mamma, jag har motionerat och jag har köpt en schysst sommarpresent åt mig själv =)

// Noa


Äntligen åska!!!

Har varit tung i huvudet i flera dagar, men idag åskade det äntligen =)

Sen har jag lärt mig hur man gör för att få färgade detaljer i en svartvit bild. Kolla här:












// Noa




Fantastiska!!!

Jag släppte ut mina huliganer när jag kom hem, nu för en stund sen så var dom väldigt tysta och jag skulle kolla till dom och det visar sig att ALLA 6 har hoppat hem och sitter tysta och snälla i buren!!!

Så jävla duktiga, mina älskade små pippisar!!!

// Noa


Söta ungar!!

Ungarna är lediga idag och behövde inte gå på fritids, så dom ringde och frågade om jag ville leka med dom och det är klart man ställer upp på det =)

// Noa


Besök!!

Fan vad trevligt, L ringde igår och vi har inte pratat på flera år, men nu kommer hon ner och hälsar på med sin dotter om några veckor =) Ska bara försöka hysa in dom i en sån övernattningslägenhet med.

Får ringa Helsingborgshem på fredag och se om där fortfarande är ledigt =)

// Noa


HIF och Maria Montazami =)

Det blev vinst för HIF ikväll, efter en riktig rysare, i 82:a minuten gjorde Häcken 0 - 1, strax efter blev det 1 - 1 och sen i slutsekunderna petade HIF in 2 - 1 =)

Mötte upp T och käkade på Norrbro innan matchen och sen var det då dags att träffa Maria Montazami på Olympia =) Men shit vad folk där var och kön bara växte, blev inga kanonbilder precis och de flesta var bara på hennes hår, men men inget att göra något åt. Hon kom försent, och när hon suttit och skrivit autografer i en 25 minuter fick dom bryta, men jag fick en autograf i slutsekunderna iallafall =)











Och hennes straffar i halvlek såg ut så här =)




// Noa



Födelsedagskalas !! =)

Blev att köra till mamma och fira yngsta systerdotterns 9 års dag idag =) Syster med familj hade varit och plockat jordgubbar och passade då på att svänga förbi hos mamma efteråt så jag körde dit jag med =)


Kolla min sista jordgubbe, helt hjärtformad när man delade den.

Jag skulle bara fota min jordgubbe, men då protesterade dom allihop och jag fick fota hela sällskapet =)







Sen har jag mailat min handläggare och frågat om det finns möjlighet till semester, så vi får se vad han svarar helt enkelt.

Var lite roligt, för jag försökte boka en plats bredvid mig åt T till matchen imorgon på nätet, men det gick inte att ta en plats så mitt i en rad tydligen, utan då hade jag fått ta bägge som var lediga. Men T hade knallat upp på Intersport och han hade fan lyckats få platsen bredvid min ändå, fast han trodde att jag satt högre upp =)

Sen letade vi efter mammas halsband och vad hittar vi då? Jo, laddaren till min GPS som jag fick efter pappa och som vi letat oss halvt fördärvade efter =)

Man kanske skulle köpa en lott idag?

// Noa


HIF!!!

Äntligen dags för HIF imorgon!!! Ska inviga min nya matchtröja då med =)

Sen får vi fint besök på Olympia, Maria Montazami kommer nämligen och skriver autografer och så ska hon slå straffar i pausen =) T sa att han skulle ha hennes autograf, men jag läste att Tv3 kommer att finnas på plats och följa Maria och jag är inte så sugen på att se mig själv på tv i höst haha. Får väl skicka fram T istället =)



Håller på att tvätta nu, sen ska jag köra till mamma en vända, för systerdottern den yngre fyller år idag och dom skulle åka och plocka jordgubbar och sen köra förbi mamma en vända på vägen.

// Noa


Trevligt trevligt!!

Blev att rasta bilen idag med =)

Först en vända till Maxi och handla nypotatis och Marabou Polka och hämtade pengar, sen in om Lidl och handlade vatten till mamma och så ut till T och kollade hans nya vrålåk =) Ingen dålig bil faktiskt =) Sen tog jag med T hem till mamma och lämnade vatten till henne och sen bjöd jag honom på lunch på Ikea för vi skulle ändå in där och kolla lite annat.

En riktigt trevlig halvdag faktiskt, dessvärre mådde inte mitt Marabou så bra efter några timmar i bilen, men jag förvarar alltid mina choklad i kylen så det gör inte så mycket =)

Sen igår blev det en visit till Ekeby och hälsade på G & K, det var några år sedan sist, men det var lika roligt och trevligt som vanligt att återse dom =) Nu får vi bara se till att det inte går 2.5 år till nästa gång =)

// Noa


RSS 2.0