Steg!



Blev allt några steg idag ändå =)

// Noa


Testpilot!!

Denna gången har jag anmält mitt intresse på smartson.se om att bli en av 5 som får chansen att prova Pentax Opius WG-1 GPS, vill du med ta chansen så klickar du HÄR



// Noa


Mors dag!



När jag ändå var på Maxi och handlade pippimat så passade jag på att köpa ett gäng röda rosor till mamma med, då jag skulle till henne efter Maxi.

Sen blev det fika och så hjälpte vi mamma att sätta upp en spegel och lite sånt.



Sen tjatade ungarna om att de ville åka i min bil, så jag fick snällt ta med den ena i bilen och köra till CityGross och handla cigg, men då blev det såklart tjafs mellan ungarna, så innan jag körde hem fick jag köra ut till syster och lämna den andra ungen, så båda fått åka i framsätet på min bil idag.

// Noa


HIF - Trelleborg 2-1



Och så var vi vidare i Svenska Cupen =)

// Noa


Svenska Cupen idag!



Heja HIF!!!! =)

// Noa


Mors Dag!



Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det mors dag =)

Ska köra till Maxi om en stund och köpa pippimat, innan jag ska vidare hem till kära mamma.



// Noa


Dagens boktips!



När Yorkshirepolisen kallas till vad som förefaller vara ett vanligt familjegräl på The Hill 35 möts man av en chockerande syn. Den unga Lucy Payne har blivit svårt misshandlad och hennes make Terence är döende, men värst av allt är den upptäckt som görs i husets mörka och fuktiga källare …
Överkommissarie Alan Banks och hans kollegor har under lång tid lett spaningarna efter Kameleonten, en seriemördare som misstänks ligga bakom flera unga kvinnors försvinnande. Nu tyder allting på att polisen har funnit rätt man, men avslöjandet visar sig bara vara början på ett fall som döljer fruktansvärda hemligheter

// Noa


Besök



Jag fick besök av Herr duva på balkongen idag. Han stod där säkert under 3-4 minuter och bara tittade på mig, innan han hoppade ner på mitt balkongbord och vidare ner på balkonggolvet innan han hoppade upp på andra sidan balkongräcket och vidare ner på marken.

Jag tror att det var pappa som kom förbi för att kolla läget, konstigare saker har hänt.

// Noa


Tack så jävla mycket!!!!


Hur kunde du som inte ens ville lämna en lapp och berätta vem du är veta att jag ville ha en buckla på min bil precis där du drog upp din förbannade bildörr?

Du har räddat hela min dag!! Hoppas du ger dig tillkänna så att jag kan tacka dig ordentligt!!!

// Noa


Min racerbil!!



Idag för ett år sen så hämtade jag ut min lilla racerbil hos bilfirman =)

// Noa 


Torsdagsmys!



Kvalitetstid med Filli =)

// Noa


Nice!



Nu har volym 2 av Skilda Världar äntligen släppts, var en evighet sen jag sett klart på de första 5 skivorna i volym 1. Så nu har jag att göra ett tag framöver.

Detta är nostalgi!! =)

// Noa


MFF - HIF - avbruten

Fotbollskanalen.se skriver så här om det inträffade

Diciplinnämden bredövad efter skandladen: " Det här är för jävligt"

Skandalen i Skånederbyt kan kosta Malmö FF det allsvenska guldet.
- Det här är för jävligt, säger disciplinnämndens ordförande Khennet Tallinger till fotbollskanalen.se.

 Det var precis i samband med Helsingborgs 1-0-mål som händelsen inträffade. De rödblåa hade kontrat in ledningsbollen och Bouaouzan firade som bäst sin fullträff.

 Men på andra sidan planen låg HIF-målvakten Pär Hansson knockad. Ett knallskott hade detonerat precis invid hans ena öra och efteråt meddelades att keepern drabbats av tinnitusliknande symptom.

 I samma veva rusade en supporter ned från läktaren och måttade ett slag mot Hanssons ansikte, innan polis och ordningsvakter kunde övermanna honom. Samtliga spelare lämnade planen och matchen bröts – för att inte återupptas.

 - Jag blir bedrövad när jag hör det här. Det är för jävligt rent ut sagt, säger disciplinnämndens ordförande Khennet Tallinger till fotbollskanalen.se.

 Han bedömer att nämnden kan fastslå ett straff vid sitt ordinarie möte 8 juni och enligt Tallinger kan repressalierna bli mycket tuffa. Men först ska matchdelegater och domare inkomma med sina rapporter, som sedan går ut på yttrande till MFF och HIF.

 När mötet mellan Syrianska och AIK spårade ur 25 april fick de sistnämnda betala 150 000 i böter och förlorade dessutom matchen med 3-0.

 - Det rör sig om hela skalan, alltifrån böter till stängda läktare, neutral plan, stängda sektioner. Hela det vanliga batteriet, säger Tallinger.
Hur allvarlig är den här incidenten jämfört med vad vi sett i andra matcher?
- Jag vet inte, för jag har inte sett den. Men utifrån vad jag hör är det här otroligt ledsamt. Trist, säger Tallinger.

Klicka här för att se bilderna

// Noa


Testpilot

Den här gången har jag anmält mitt intresse för att testa Findus World Selection, vill du med bli en av 1000 testpiloter så klickar du HÄR



// Noa


Derby ikväll!!! =)



Ikväll hejar vi på HIF, eller hur Becks? =)

Fast innerst inne är hon en ulv i fårakläder, då hon faktiskt är MFF:are, men skam den som ger sig, det sägs att om man säger saker tillräckligt många ggr så lurar man hennes hjärna och tillslut tror hon på det jag säger.

HIF Becks, du hejar på HIF, inget annat!!! =P



Jag hoppas att HIF tar hem tre poäng ikväll!!! =)

// Noa



Creme fraiche

Innan jag fick prova creme fraichen från Smartson.se så är det inget jag har använt mig av i min matlagning. Men så var jag på Netto häromdagen och hittade den här.



Och jag måste säga att den var så grymt jävla god. Hade den som kall sås till min kokta torsk igår och det är bra sting i den här creme fraichen, så har ni inte testat tidigare... Gör det!!

// Noa


Frukost



Dagens frukost bestod av avokado, kokt ägg och makrill i tomatsås.

När tvätten sen är upphängd blir det kaffe =)

// Noa


Tvätt



Jaha, nu när jordens undergång inte ville infinna sig igår så får jag tvätta idag ändå.

// Noa


HIF - Kalmar 1-0



Matchen slutade som sagt 1-0 till HIF, vilket betyder fortsatt SERIELEDNING!!! =)



Tabellen efter dagens omgång ser ni här!

// Noa


Happ...



Ja, det är tur att min k800 är som den ska iallafall, så jag kan ta någorlunda kort under tiden min egen är på service.

// Noa


Saknar redan....



Saknar redan min mobil, men ska gå till Hemköp och posta den innan matchen tänkte jag. Sen lär jag vara av med den ett X antal veckor =(

Pratade nämligen med min syster och då startade den om sig igen.

// Noa


Stegräknare



Lagom till jordens undergång så lägger dessutom min stegräknare av. Ska testa byta batterier i den nästa vecka om vi fortfarande lever då =)

Men det är skumt, för imorse var siffrorna jättetydliga och den har inte indikerat om att batteriet var dåligt och nu är den bara tvärdöd.

// Noa


Jordens undergång!



Igår diskuterade vi det senaste, nämligen att någon tjomme i USA hade kommit fram till att jordens undergång kommer att ske imorgon den 21 maj 2011 kl 18:00 amerikansk tid. Vet dock inte vilken delstat vi räknar från.

'

Tur att jag hinner gå på Olympia ikväll, så hoppas vi att HIF vinner, för då slutar det rätt bra ändå med HIF som serieledare!

Sen hade det förvisso varit skönt att slippa tvätta på söndag =P

// Noa


Kvällsmys!



Med ingen mindre än Gizmo <3

// Noa


Värmebänk!



Jag visste inte ens att vi hade en värmebänk här i stan, men idag fick jag veta det och det var klart vi skulle testa provsitta på den under vår promenix =)

// Noa


Vilken dag!

Har varit en bra dag på vissa sätt och en dålig dag på andra.



Först och främst är jag trött på att min mobil startar om sig själv då och då, både när den är i viloläge och när man pratar i den, så jag mailade katshing.se där jag köpte den.. Får väl skicka den på service eller nåt.

Gav ändå 4400 för den i april förra året och känner att den ska fungera felfritt när jag inte haft den så länge och när den var så dyr.

Alternativet hade varit att sälja den och köpa en ny, men jag är sjukt nöjd med kameran och trivs med luren i sig, så jag hoppas dom kan fixa den. Sen får jag inte igen pengarna om jag ska sälja den heller.

T berättade att han hade problem med en lur, skickade in den och dom kunde inte fixa den, då fick han iallafall tillbaka halva inköpssumman efter ett år på en lika dyr mobil.

Katshing svarade iallafall snabbt och jag fick en serviceanmälan och en sån fraktsedel att klistra på kuvertet så jag slipper frakten. Men jag är i valet och kvalet om jag ska kolla den några dagar till och se om den startar om sig själv fler gånger, eller om jag ska skicka den direkt imorgon.



Det har regnat HELA förmiddagen idag och när jag och T gick ut för att gå under friskvårdsprojektet så blev vi rejält blöta, men T bjöd på kaffe och så snackade vi lite skit när det regnade som mest.

Sen när jag kom hem fick jag tre behagliga överraskning och en mindre behaglig - som dessutom bokstavligt kom som ett brev på posten efter 5 månader. Men det är fixat nu, så jag ska försöka släppa det och bara glömma bort det. Nu blev ni nyfikna va? Men det kan ni fortsätta vara, istället kör vi på de roliga grejerna =)



Först fick jag min avi om mitt paket från Buzzador.se som jag hämtade på Hemköp



Sen hade även mina böcker som jag beställt från cdon kommit =) Har nämligen de tidigare böckerna i serierna av bägge författarna och så hade jag fått en fraktfrittkod från cdon när jag fyllde år, så jag beställde de här två böckerna häromdagen och dom hämtade jag med på Hemköp idag.



Slutligen fick jag min kupong så jag kunde hämta ut min Findus Green Deli från Smartson.se

// Noa


AIK - HIF 2-1

Ja vad säger man? Första förlusten i år, men å andra sido har HIF inte haft en förlust under de första 7 omgångarna, så man får vara glad ändå. Första förlusten skulle komma och den kom ikväll, trots att AIK fick en gubbe utvisad.

Dagens kommentar var från T när han skulle beställa och han sa att han ville ha en vattenflaska =)


Detta är vattenflaskor i min värld



Men det han var ute efter och fick var en sån här "vattenflaska" =)


Så här ser iallafall tabellen ut

// Noa


Smartson.se!

Ni tycker kanske att det är ett himla tjat om att jag ansöker om att bli testpilot på Smartson.se, men skam den som ger sig, idag fick jag ett mail om att jag ska få testa Findus green deli =)



Så nu har jag alltså testat creme fraiche, en film, choklad och nu grönsaker. Gratis är gott!

// Noa


Arla Köket söker testpiloter

Idag har jag anmält mitt intresse på att bli en av 2000 testpiloter hos Smartson.se för att få testa Arla Köket Kesella kvarg, vill du med anmäla ditt intresse så gör du det här



// Noa


Fotboll och picknick

Det blev jättetrevligt igår faktiskt, om än lite kallt när solen gick ner.



Fotbollsplanen var bredare än den var lång och det var mest ungarna som sprang, men vi "föräldrar" vann storslaget över kidsen ;)



Så passade jag på att plocka lite björkris igår och det blev poppis i morse =D

Ska dricka lite kaffe, sen ska jag hämta hem min bil till gatan och hoppas jag får svar på några mail, fick nämligen ominstallera mjukvaran på min mobil igår då den bråkat ett tag och givetvis så försvann där en massa nummer som råkade ligga på telefonminnet.

// Noa


Mer testpilot!

Idag fick jag ett mail av Smartson.se där jag anmälde mitt intresse för Nitor Back To Black, vill du med ta chansen, anmäl dig här



// Noa


Bortbjuden!!

Min systerdotter ringde nyss och bjöd in mig till deras picknick som de ska ha på skolan imorgonkväll =)

Förra året så hade dom picknick samma kväll som jag hämtade min nya bil och när jag ändå var ute och körde så hamnade jag i Bjuv och då picknickade vi och spelade brännboll både föräldrarna och ungarna och alla ungar blev imponerade över mina slag i brännboll, dock kunde jag inte springa för jag var relativt nyopererad.

Imorgon är det fotboll som står på menyn och nu har jag inget att skylla på, nu får jag springa av mig lite kalorier efter picknicken =P

Tydligen var det nån unge som frågat systerdottern idag om hennes coola moster skulle komma i år med och det är väl klart att man ställer upp!!! =)

// Noa


Testpilot!

Denna gången har jag anmält mitt intresse om att bli en av 1500 testpiloter av Lindahls Rysk Yoghurt via Smartson.se, vill du med ta chansen klickar du här



// Noa


Nervös....

Shit vad jag är nervös nu.... Har nog varit på toa 8 ggr redan sedan jag vaknade.

Ska snart köra till Maxi och kolla om de har mina Karl Fazer choklad som jag ska testa via Smartson.se,  så jag får annat att tänka på innan det är dags för intervju.

// Noa


Racerbilen är fin igen!



 Nu sitter skylten där den ska igen. Blev dock lite orolig på vägen hem, för i rödljuset ställde sig bilen bakom 5 meter ifrån mig....



Men nu sitter skylten som berget!

// Noa


Intervju!



Ska på intervju imorgon för ett köra-bil-jobb =)

Fick ett tips för ett tag sen av en kollega som jobbat där och jag tror faktiskt att detta kan gå under kategorin "mitt drömjobb"

Så håll nu alla tummar och tår för mig!

// Noa


Fixa bilen



Ska bara dricka upp mitt kaffe, sen ska jag köra och lämna bilen så jag får på min regskylt igen.

Sen blir det att knalla hemåt och handla lite på vägen, för det hann jag inte igår.



Gårdagens steg förresten!

// Noa


HIF - Gefle 3-0



Glad att jag tog långbyxor faktiskt =)



Serieledare =)

// Noa


HIF- Gävle




Blir Adidasbyxor ikväll, trots att det är fint väder, men vill inte riskera att frysa halva matchen.

Heja HIF!!!

// Noa


Regskylt



Gick hem tidigare idag och det var nog tur, för när jag kom hem så hängde min regskylt på bilen på trekvart. På min bil limmas skylten dit och limmet har säkert släppt nu när det är minusgrader på nätterna och 25 grader på dagarna.

Så jag körde upp där jag köpt bilen och de kunde limma på den igen, för lite som min syster sa, jag har inte ens haft bilen i ett år och den var på service i onsdags, skylten ska väl sitta kvar på bilen mer än ett år?

Framskylten är skruvad, men där finns inga hål där bak, därför limmas den dit på min modell.

Dom kunde limmat på den idag, men jag känner att jag är liiiite stressad, då jag måste posta en grej innan kl 16, sen ska jag på HIF ikväll, så imorgon på min lediga dag får jag köra upp med bilen och så får dom ha den under förmiddagen. För lite som dom sa där uppe, ju längre jag väntar med att köra från det att dom limmar dit skylten ju bättre är det, så limmet får härda ordentligt.

// Noa


Avokadofrossa!



Var på Netto idag och tro det eller ej, men dom hade avokado. Dom har inte haft dom på hela veckan och nu får dom sälja ut dom för 12 kr nätet. Jag hittade 4 nät med omogna, så dom tog jag, dom som var kvar var mogna och håller nog inte så länge till.

Var lite roligt med tanke på alla insändare om just avokadon på Netto =)

// Noa


Snabba ryck!



// Noa


Gött!!



Ser ut att bli shortsväder nästa vecka, sånt tycker vi om!!

// Noa


Ensam mamma söker...

Visade sig att en assistent som varit hos mamma ska vara med i Ensam mamma söker, jag hann själv aldrig träffa den här tjejen, men enligt de andra assistenterna var hon en väldigt duktig och trevlig tjej, vore kul om hon gick vidare i programmet =)

// Noa


Insändare...

Idag stod där en insändare i HD under min mening och när jag var på möte hos mamma idag så var de några som undrade om det var jag som skrivit den. Så var inte fallet, men det kunde varit jag och jag svarade faktiskt på den nu, så vi får se om mitt svar kommer med i tidningen.

Insändaren löd:

Om Netto och alla lockpriser

Jag fick ett reklamblad från Netto i min brevlåda vid 11:30 tiden. Såg att avocadon var lite billigare än vanligt och körde till affären på Stattena i Helsingborg för att handla. Då var klockan 13:30. Frågade en affärsanställd var avocadon fanns eftersom jag inte hittade den. Fick till svar att: "den är tyvärr slut".
Då kom jag ihåg varför jag tidigare hade bestämt mig för att jag aldrig skulle handla på Netto mer.
Varenda, och jag menar verkligen varenda gång, det funnits "lockpriser" i reklambladet från Netto så var någon eller några av dom "tyvärr slut" efter någon timme. De första gångerna jag handlade där trodde jag det var tillfälligheter som gjorde att jag hade sådan otur. Den gången jag beslöt mig för att det fick vara nog så kom jag en timme efter reklambladets neddimpande i min brevlåda. Då gällde det "mamma scans köttbullar" som "tyvärr var slut".
Ingen annan affärskedja jag handlat i skulle behandla sina kunder på det viset. Om någon "lockvara" i andra affärer tar slut efter några dagar (inte timmar) erbjuds någon liknande för samma pris. Detta har dock aldrig hänt på Netto. Förklaringen att "vi får in mer utav varan imorgon" har jag också varit med om. Men "tyvärr kom det inga fler varor" nästa dag heller.
Jag vet att jag inte är ensam om att reta mig på Nettos nonchalans mot kunderna. Det är inte alla som bor på gångavstånd från affären utan dyr bensinkostnad och parkeringsavgift eller bussbiljett behövs för att ta sig dit och åka besviken därifrån.
Men nu ÄR DET NOG, så hädanefter tänker jag handla i livsmedelsaffärer som bryr sig om sina kunder.

"Lurad"

Och mitt svar på insändaren blev:

Jag kände så väl igen mig i din insändare, det kunde lika gärna varit jag själv som skrivit den.

Men du ska vara glad att du ens får ett Nettoblad i brevlådan varje vecka, för det får inte jag längre, trots att jag bor så att jag har gångavstånd till butiken på Stattena. Jag har en snäll kollega från Klippan som varje tisdag tar med sitt Nettoblad till mig, men då är det egentligen försent, för går man upp till butiken så finns grejerna i princip aldrig hemma ändå. Jag vet att man kan läsa reklamen på nätet, men det är inte samma sak som att få den i pappersformat.

När det gäller avokadon som var på kampanj så var jag på Netto på tisdagen i påskveckan utan att finna några, fick till svar att vi får en ny leverans imorgon, på onsdagen var det samma visa. Likadant den här veckan, då var jag där ändå i måndags och i tisdags, men inga kampanjavokado.

Är kampanjvarorna bara till för de som är hemma under förmiddagarna? Vi andra då, ska vi ta ut semesterdagar varje måndag förmiddag för att hinna till Netto innan alla kampanjvaror tar slut?

// Noa


Bilvakt och intervju



Idag blev jag betrodd att köra och passa min systers racerbil =)

Hon ska nämligen vara nere i stan hela dagen idag och vill slippa betala parkering, så hon hämtade mig och körde ner i stan, sen körde jag hem hennes bil och ställde den här hemma och så hämtar jag henne i eftermiddag.

Men fan vad stor den är, på alla håll och kanter..... Fick knappt plats på längden innanför rutan.



Då föredrar jag min egen lilla racerbil faktiskt!



Sen i eftermiddag ska jag på intervju på ett jobb jag verkligen vill ha. Dom har dock inga heltidstjänster precis just nu, men gör jag bra ifrån mig så ringer dom förhoppningsvis när där dyker upp något.

Men detta är något jag sysslat med under 5 år, så jag vet att jag kan detta!!!

Wish me luck!!! =)

// Noa


Skapligt!



// Noa


Min dag i bilder!

Idag har det varit en heldag minsann. Började med att lämna in bilen på service...



Sen blev det en lång promenad hem till mamma



Och vi gick till Väla



Jag behövde nya sandaler och det hittade jag på Stadium, kanske inte de snyggaste, men de får duga att knalla omkring i. Köpte dessutom två par när dom nu var så billiga som dom var.



Sen ringde min syster och hon var i Ekeby Möbelaffär och köpte ett sånt här bord till mamma,  så vi fick hjälpas åt att bära upp det och montera benen på bordet.



Sen fick jag skjuts till Serviceverkstaden där jag hämtade ut min nyservade bil



Och då Netto inte fått in några avokado varken förra veckan eller denna trots att dom har annons på dom, så fick jag köra in om Maxi på vägen hem och köpa de två nät man fick köpa per person.

Ja detta var min dag i bilder.

// Noa


Testpilot

Idag har jag anmält mitt intresse hos Smartson om att bli testpilot för filmen Life As We Know it! Vill du med ta chansen att få denna film hemskickad helt gratis så klickar du här

// Noa


Första servicen!



Idag är det dags att serva bilen första gången!Under tiden den servas så ska jag försöka gå till Väla och träffa mamma, i värsta fall får jag väl ta bussen om fötterna bråkar.

Min mobil bråkade igårkväll och hade stängt av sig och pep om dåligt batteri fast jag laddat den under eftermiddagen och jag hade ett helvete att starta skiten kan jag säga, vågade därför inte förlita mig på att den skulle vara igång imorse och ställde larmet på min extramobil om ifall att, undrade varför det larmet inte startat och kollade nyss, den är såklart inställd på vintertid så det var inte så konstigt. Tur min vanliga mobil med larm fungerade med andra ord.

// Noa


Gratis är gott!



Gratis är gott =)

Att jag dessutom är ledig nu tisdag och onsdag och tisdag nästa vecka gör inte saken sämre!

// Noa


?


Mycket mycket märkligt.... Men vissa saker är det nog inte meningen att man ska förstå....

// Noa


HIF - Häcken 1-1



Första 10 minuterna var det sol och okej väder...Sen blev det fan storm... Och det var riktigt jävla kallt. Får vara nöjd med ett poäng idag.



Så här ser tabellen ut efter dagens omgång iallafall =)

// Noa


Sovmorgon....


Tänkte ta lite sovmorgon idag, men vaknade av pippsen och tänkte att okej, jag går väl upp och utfodrar dom så dom blir lugna... Sen startade jag datorn.... Och nu är det knappt lönt att gå och lägga mig igen.

// Noa


RSS 2.0