Dom små liven....

Ja vad säger man?

Igår drog jag med J till skogen och plockade pinnar som jag nu har tvättat 3 ggr och passade på att byta ut de nerslitna pinnarna i buren. Grejen med naturpinnar är dels att dom ska vara roliga och skala av barken på, samtidigt så ska barken slita ner näbbar och klor och så är dom skönare att stå på. Har kört med naturpinnar i alla år, men de gamla var ganska slitna så nu var det dags att byta ut vissa av dom..

Så idag efter att jag gått ner i stan och lämnat J vid bussen så sågade jag de nya fina pinnarna och satte upp i buren.

Trodde mina huliganer skulle bli glada, men ack vad jag bedrog mig, först vågade de knappt gå in i buren, de hoppade bara på de gamla pinnarna och inte alls på de nya, tog bort 3 och satte in 5 kanske.

Efter några timmar har Devil och Gizmo, pippisarna längst ner på bilden, iallafall vågat ställa sig på en av de nya pinnarna och än har pinnen inte attackerat dom, så förhoppningsvis vågar dom provstå på de andra nya pinnarna med =)Sen pratade jag med min söta mamma, tydligen hade hon och assistenten fastnat i hissen idag och varit fast där i 50 minuter innan dom blev räddade. Förstår att mamma blev jätterädd, hade blivit det själv om det varit jag, men kruxet är att mamma måste åka hiss med tanke på att hon bor på 4:e våningen. Hiss nissen som räddade dom hade sagt att dom fått jättemycket klagomål på den hissen, men Akelius har inte gjort nåt åt det. Där bor en del handikappade i mammas trapp, så dom måste fan se till att de fungerar, inte roligt om dom tvingas bli isolerade pga att hissen inte fungerar som den ska.

// Noa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0