Rättegång...



I eftermiddags bestämde jag och T oss för att gå på rättegång och titta och det var riktigt intressant faktiskt. Det handlade om stöld och narkotikabrott i detta fallet. Vid ett senare tillfälle ska vi få höra någon berätta lite om vad de olika personerna gör i en rättegång, men fram tills dess är det fritt fram att springa på rättegångar varje dag om man så önskar.

Har ni aldrig varit på en rättegång så gå och kolla och lyssna!!

Får dock säga att vi har sjukt milda straff i detta landet, den åtalade i detta fallet fick typ sån övervakning och sen fick personen betala 500 kr till brottsofferjouren. Men de drabbade får inte en spänn. Sjukt är det!! Begår man brott ska man väl få känna att det svider, vad är då 500 spänn? Tvinga fanskapet att betala 5000 spänn istället och några månader på kåken.

// Noa


Rickards psykos i BB











Seriöst, killen är ju helt bränd!!

Det är inte "det som är helt jävla sinnesjukt", det är han som är helt jävla sinnesjuk..

"Klarar vår kärlek Big Brother, så klarar den allt"... Hmm, 6 dagar och sen får han en psykos... Vilken svärmorsdröm, eller inte....

"Big Brother läser mina tankar..."

// Noa



Fönsterputs...



Fönsterputsning är inget jag brukar roa mig med, högst typ en gång om året, men idag var det sol och plusgrader ute och oj vilken skillnad det blev efteråt =)

// Noa


Kokosprickar

 

Jag har alltid gillat vingummi och det gör jag fortfarande... Men kokosprickar är nog ändå snäppet godare trots allt. Min syster har samma hang-up på kokosprickar som jag så det är nog ett släktdrag det där...Synd bara att man måste åka till Maxi eller Coop eller nåt för att få tag på dessa läckerbitar, för Netto har inga bland sitt godis.

Vilket är ditt favoritgodis?

// Noa


Folk....



Var hos mamma en vända idag och på vägen hem körde jag in om Maxi. Det slog mig rätt fort att det var lite korkat, för det är den 25:e idag och folk har fått pengar...Shit vad folk där var alltså...

Vad har vi då lärt oss av detta?

Åk aldrig till Maxi precis vid löning!!!!

// Noa


Kvalitetstid



Mys på hög nivå med min lilla Gizmo =)

// Noa


Beasås

Jag har anmält mitt intresse på Smartson om att få testa Rydbergs Beasås, gör det du med genom att klicka här

Vill du ha mer information om såserna klicka här



// Noa


Två bilder....





...Säger mer än 1000 ord...

Snö och kyla igen!!! =( Nu när vi vill ha vår och sol och värme... Fan, för 14 dagar sen var det 9 + grader ute under en hel vecka... Då trodde man våren var på väg, men efter idag vågar man inte hoppas ens...

// Noa


Trassel



Såg Trassel igårkväll, den var väl okej, men jag fattar inte varför dom måste sjunga i alla Disneyfilmer?

// Noa


Flitig idag...



Det sägs att om man går 10 000 steg om dagen så är det bra, idag har jag som ni kan se gått 12 852 steg och klockan är bara 17:34, är några timmar kvar tills jag ska sova (med andra ord blir det några steg till under kvällen) Så jag har varit riktigt duktig idag =)

// Noa


BB


Jag erkänner, jag tittar på BB. Och när jag nu ser folket knalla in i huset så slår mig tanken, att tänk vilken mäktig känsla att knalla in i det där huset. Vet att jag tidigare år blivit nästan rörd när vinnaren knallat ut ur huset mer än 100 dagar senare, fatta känslan liksom?

Dock är jag inte så mediakåt att jag vill utlämna mig helt och fullt inför hela svenska folket 24 timmar om dygnet, så jag skulle aldrig hoppa på något sånt, men det är roligt att se andra göra det =)

En jag däremot hade velat se i BB är Pams, hon är snygg och hon har käften med sig, hon har förmågan att både vara tuff och kaxig, men där finns en öm och mjuk sida av henne med och hon är sjukt rolig.
Hon hade verkligen kunnat sätta de andra deltagarna på plats =)

// Noa


Big Brother



Vad säger ni, tänker ni titta på premiären av BB ikväll?

// Noa


Lördag...



Sitter här med mitt kaffe och har precis kollat klart på Solsidan del 6 på Tv4 Play Premium.

Livet är rätt nice ändå!! =)

// Noa


Höganäs!!

I eftermiddags åkte jag, M, S och G till Höganäs och Lager 157 som ska öppna där.



Fick minsann åka flott i en Volvo på vägen dit och hem =)



Sen blev det fika och lite klädhandlande åt M, han fick smakråd från tre tjejer så nu kommer hans raggande att gå hem =)

Haft en riktigt trevlig eftermiddag!!

// Noa


David Vs Goliat


 
Liten men tuff =)

// Noa


Testpilot!!!

Gratis är gott och nu har jag anmält mig till att bli testpilot för Arla Köket crème fraiche gourmet.



Anmäl du dig med vet jag =)

// Noa


Färdtjänst...



Blir så jävla förbannad på folk som sitter och har hand om beställningen av Färdtjänsten....Kommer bli en insändare i tidningen framöver...

// Noa


Dagens dokumentär



I sex år låg Joakim Alpgård totalförlamad efter att ha kraschat med sin bil. I sex år kämpade han mot myndigheter för att få leva ett värdigt liv. År 2005 tog Joakim Alpgård sitt liv på en dödsklinik Schweiz.

Minns att jag såg denna dokumentär på Svt 2005-2006 nånting och den berörde mig både då och nu ikväll när jag såg den igen. Det är ett sjukt land vi lever i med myndigheter som inte tar sitt ansvar, det är människors liv vi pratar om.

// Noa


<3



Till alla som betyder något i mitt liv <3

// Noa


Söndag...



Vaknade till vid 8 tiden och tänkte att jag bara skulle hämta lite vatten, sen skulle jag krypa ner i sängen igen. Men när jag stod där i köket så var det likabra att utfodra mina små dunbollar, annars hade där funnits en risk att de hade satt igång och börjat skrika efter mat en kort stund senare.

Sen gick det såklart inte att somna om ändå.

Jaja, jag fick lite sovmorgon iallafall. Och dagen började rätt bra ändå med kaffe och förhandsvisningen av avsnitt 5 av Solsidan på Tv4 Play Premium =)

// Noa


Tufft....

Fick ett tips om att man kan skriva tidsinställda blogginlägg även på blogg.se, det hade jag ingen aning om.



Det var inte så komplicerat heller, testa själva =)

Så just nu publicerar jag ett inlägg när jag egentligen är nere i tvättstugan, creepy?

// Noa


Äntligen!!



Idag tog jag mig äntligen tid att göra mig av med mitt jättekrull jag hade på huvudet, blev riktigt nöjd faktiskt =)

// Noa


Trött...



Man är trött när man går och lägger sig kl 23:10 en fredagkväll, men det var precis vad jag gjorde igår.

Sen blir det inte mamma idag, för det blev ändrade planer för syster så hon kör in idag och så knallar jag upp där imorgon istället =)

Men nu är det kaffe!!

// Noa


Hatar folk som inte kan parkera...





Det snöar förvisso idag, men annars är isen helt bortsmält och strecken syns, ändå ska folk trilskas med att parkera i två rutor. Jag hatar folk som inte kan parkera, sen får vi hoppas Volvojäveln inte drar upp sin bildörr i min bil, för där är trångt, riktigt trångt. Men jag står iallafall lagligt innanför strecken och med fotot som bevis så vet jag vem som slagit upp sin bildörr om något händer.

// Noa


Fredag!!



Idag står det jobb på schemat, sista gången jag ska ligga och köra runt, vilket känns riktigt skönt faktiskt. Då jag inte är speciellt välkommen när jag väl kommer. Jag förväntar mig inte att dom ska ta emot mig med öppna armar och bjuda på kaffe och dom är inte otrevliga på nåt vis, MEN dom behöver verkligen inte grejerna jag kommer med.



Sen när jag är färdig blir det att hälsa på mamma som ligger inlagd på sjukan, hon fick åka ambulans och grejer natten till igår och läkarna släpper inte ut henne på hela helgen iallafall, vilket känns bra!



Sen för att underlätta för syster så hon slipper ligga och köra in i stan så tar jag mamma imorgon med, på söndag ska syster ändå köra ena systerdottern till Busfabriken och då får hon ta mamma så behöver inte jag gå dit då. Är bra när man kan dela upp det, då får hon besök varje dag och så blir det inte att bägge kommer på lördagen t ex och ingen på söndagen...

// Noa


Sportdryck!!

Jag har anmält mig till att prova Life Sportdryck på smartson.se, gör det du med!

Vill du läsa mer om sportdrycken klickar du här



// Noa


Happy!!

Idag sa S att hon tyckte att jag såg smalare ut i ansiktet, så kanske gör mitt pulver till lunch och mina dagliga promenader + alla 100 trappsteg åt gången, 8-10 enkelvägar om dagen resultat =) Glad blev jag iallafall, för S är en tjej som säger vad hon tycker, hon säger inte saker för att vara snäll.

Förövrigt så har jag ont i armen nu efter sprutan, tror hon träffade en nerv när hon sprutade in den, då hela armen bara domnade, det har den inte gjort de andra två gångerna jag tagit den, men känseln kom tillbaka efter någon minut. Jag har aldrig varit spruträdd och är inte det nu heller och smärtan i armen är inte densamma som efter svininfluensasprutan 2009, då det tog emot att lyfta armen si och så högt, men jag hoppas fan det går över tills imorgon för det är inte jätteskönt just nu.

Men nu är jag iallafall ordentligt vaccinerad under 20 år eller nåt och kan åka utomlands utan att behöva ta en massa sprutor =)

// Noa


Puss



Såg filmen puss igår...Hade sjukt höga förväntningar på filmen och blev rätt besviken faktiskt...Den var kort sagt...Annorlunda.

// Noa


Twinrix



Dags för sista Twinrix sprutan i eftermiddag och jag blir 600 spänn fattigare, MEN sen är jag skyddad i 20-25 år =)

// Noa


Intervju och biltvätt...



Nu är håret rätt långt och det är svårt att få till frisyren, men jag kan se anständig ut när jag ska på intervju =)

Ska ta tag i klippningen en dag när jag har ork och lust, på Resurspoolen är det bra, för där kan jag ha keps.

Intervjun kändes okej, det känns inte som att jag kunde gjort bättre ifrån mig än vad jag gjorde, men efter otaliga intervjuer genom årens lopp så går jag dit med inställningen att jaja, blir det nåt så är det skitkul, blir det inget så var det inte menat och då dyker där upp nåt bättre. Då blir man inte heller så besviken om det inte blir nåt, utan man resonerar mer eller mindre att whatever...



Efter intervjun passade jag på att åka och tvätta bilen, den har inte blivit tvättad alls i vinter, men idag var det plusgrader så man får allt passa på. Eller ja, nu tvättar jag inte bilen själv, jag betalar andra för att få den handtvättad, men nu är den ren och fin och det mesta av saltet och skitet från vägarna är borta iallafall.

Sen kommer den vara lika mögig snart igen, men jag har hört att det är bra att tvätta bilen ofta och blir nu vädret bättre och plusgraderna håller i sig så kör jag väl dit en gång i veckan eller var 14:e dag ungefär.

Sen har jag faktiskt kollat däcktryck på bilen med =)

// Noa


Jag är grym!!!



Jag har helt på egen hand lyckats laga min gamla f.d kraschade laptop med svart skärm =)

// Noa


Dagens filmtips!!



Trotsar melodifestivalen ikväll och dammar istället av en film från min filmlista, Boy's don´t cry!!

En riktigt bra och sevärd film!

// Noa


Byta elbolag...



El är dyrt.

Jag har för närvarande Öresundskraft där jag under hur många år som helst bundit min el 3 år i taget och det har fungerat bra, dock så har Öresundskraft gått back på alla dessa 3 års avtal och därför kan man bara binda sin el 1 år i taget numera.

Förr debiterade dom för 4 månader, men det senaste året så har dom börjat debitera för 3 månader i taget istället, ändå hamnar mina fakturor på samma summor, trots att där är en månad mindre. Så därför tänkte jag byta elbolag. Sen har jag pratat med folk om just elräkningar, folk som har tvättmaskiner, diskmaskiner, lagar mat varje dag, har datorer och platt-tv:ar osv osv och bor dubbelt så stort som jag gör, de har ändå mindre elräkningar än vad jag har. Mycket märkligt!

Hittade ett bolag igår som jag tänkte byta till, skrev i mitt första mail att jag bor i Helsingborg, fick ett pris, sen när dom ska teckna avtalet så kommer dom på att Helsingborg ligger i Skåne och därför kommer tillhöra område 4 när Sverige ska delas in i 4 delar efter november i år, där Norrland kommer få billigare el och där Skåne kommer få dyrare och vips så steg priset på elen rejält.

Men nu har jag hittat ett annat bolag via Hyresgästföreningen där jag slipper årsavgift och dessutom får 1 öre rabatt på varje kwh. Låter kanon, men nu får jag hoppas att det är det priset som gäller och att dom kan fixa detta till den 1 mars när mitt nuvarande elavtal går ut.

// Noa


Plusgrader



Idag visar termometern på 9 plusgrader, vågar man hoppas att våren är på väg?

// Noa


Testpilot!!

Nu kan just du bli testpilot för Ekströms kladdkaka via Smartson.se!!!

Vill du ha mer information om deras kladdkaka klickar du HÄR



// Noa


Intervju



Tydligen är jag lite eftertraktad på arbetsmarknaden fortfarande, har nämligen en intervju inbokad på måndag =)



// Noa


HIF ikväll!!!


// Noa


Lyxfällan



En annan sak vi diskuterade igår var de som är med i Lyxfällan.

Jag anser att de är idioter som lever för pengar de inte har och dessutom visar upp det i tv. För ett tag sen så visade dom ett program där någon fått 450 000 kr genom ett arv och såg dessa pengar som en förbannelse. Medan Lyxfällansnubbarna var rörande överens om att får man så mycket pengar så kan det knappast vara något negativt.

I min värld så får man helt enkelt anpassa sina utgifter efter sina inkomster, har du ett jobb och tjänar 25 000 i månaden och sen blir arbetslös, då kan du inte fortsätta leva som om du hade 25 000 i månaden. Är man van att äta oxfilé varje vecka så får man kanske köpa fläskfilé istället för att man har mindre pengar, köpte man Findus fiskpinnar när man tjänade 25 000 så får man kanske köpa Euroshoppers fiskpinnar när man förlorat en del av sin inkomst. Sunt förnuft skulle jag kalla det.

Men istället finns där då idioter som tar en massa sms-lån, som tar en massa grejer på kredit osv osv, dvs pengar som inte är deras egna. För min egen del så har jag varit sjukt fattig, men trots det så har jag sparat pengar om jag velat köpa något, jag skulle ALDRIG köpa något på kredit. Eller jo, ett boende eller en bil eller så kan jag förstå om folk måste avbetala, men inte en ny dator eller en stereo eller något annat. Har man inga pengar så kan man inte handla, svårare än så är det egentligen inte.

Vad anser ni om folket i lyxfällan? Är deras beteende försvarbart?

// Noa


Barn...



Vi kommer ofta in i olika diskussioner nere på Folkuniversitetet och idag var det då dags igen. Jag kanske redan nu ska säga att jag aldrig velat ha några barn själv, jag kommer inte att vilja skaffa barn framöver heller och hur mycket folk än tror att min biologiska klocka kommer att börja ticka...Så är och förblir mitt svar att NEJ, jag ska inte ha några barn.

Men det var inte mig vi diskuterade idag.

Vi kom in på det här med att skaffa barn och jag anser att det är rent ut sagt förjävligt att skaffa barn om du inte har en trygg ekonomisk sits. Sen behöver inte du ha ett fast jobb, det handlar inte om det, men du måste ha det stabilt ekonomisk, veta att där kommer in si och så mycket varje månad, veta att du har råd att ta hand om ett barn.

Nu berättade min syster om en på hennes jobb, han jobbar, hans tjej pluggar, MEN de åker på weekendar till Paris, de åker utomlands då och då, givetvis har de råd att ta hand om ett barn om de har råd att resa en massa. Och någonstans så har de en stabil ekonomisk sits där de vet hur mycket de har ut varje månad, även om studielånet inte är så högt så klarar dom det ändå.

Men man kan inte gå på socialen varje månad och knappt ha pengar så det går runt, ta ett jävla banklån och köpa ett hus och sätta barn till världen, det fungerar inte så, enligt min mening. Vad händer den dagen du inte kan betala ditt banklån, kronofogden tar ditt hus ifrån dig och du tvingas flytta? Ska du slå upp ett tält i en park och bo där med ungen då, sommar som vinter?

Det blev ordentligt livat och folk ansåg att jag hade fel, för man ska väl få skaffa barn när man vill ungefär!? Men seriöst??? Folk ville inte ens lyssna på mina argument...

Så nu är den stora frågan.... Vad anser ni om att skaffa barn även om man har det knapert ekonomiskt?

// Noa


Medlemspaket



Fick mitt medlemspaket från HIF med posten idag =)

// Noa


Grattis!!



Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min ena systerdotters födelsedag!!

Tänk att det var 11 år sen hon kom till världen...Tiden går sjukt fort!!

// Noa


RSS 2.0