Renovering i buren...



Begav mig till miniskogen vid Fredriksdal



Hittade lite vitsippor



Men nu var det döda pinnar jag var på jakt efter



Blev en hel del tillslut... Folk tittade lite konstigt på mig på vägen hem när jag kom med min påse med pinnar =)



Sen var det bara att börja såga till alla pinnar...Tog sin lilla tid....



Och nu är buren nypimpad med nya pinnar i olika tjocklekar och med massa bark som mina små huliganer kan tugga på och slipa näbbar och klor på =)

Dom blev överlyckliga de små liven, tänk att det krävs så lite för att de ska känna sån lycka. Och lyckliga pippisar gör mig lika lycklig =)

// Noa


Pinnjakt!



Ska strax bege mig ut i det fina vädret och gå på pinnjakt till mina små huliganer ;)

// Noa


Pustar ut...



Mailade bilder på min bil och märkena som inte gick bort i tvätten till min syster och nu skrev min svåger att lugn, bara lugn, så det känns som att min racerbil kommer att bli som ny igen =) Då har han ändå sett bilderna i större version än här.

Det är inte vackert, jag vet, men så länge jag vet att den blir fin igen om någon månad så gör det inte så mycket. Jag såg framför mig en räkning på en omlackering av hela dörren, men det slipper jag nu.

Min nästa bil om en 7-8-10-12-15 år si så där ska vara vit, för då syns inte alla skavanker lika mycket! Och sen ska den kunna fickparkera själv med ;)



Fast helt ärligt så tycker jag om min lilla svarta racerbil och vill behålla den så länge som möjligt!

// Noa


Nytvättad



Idag blev min lilla racerbil ren och fin igen =)

Dock har jag fått nån jävla fågelskit eller nåt på ena dörren som inte gick bort... Hoppas man kan polera det sen när dom ska lackskydda den åt mig om någon månad.



Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen.... Sluta mata dom jävla kråkorna och skatorna och allt vad det är som flyger omkring bland bilarna.

// Noa


Många bäckar små...



Har lyckats skrapa ihop en del steg idag med =)

En promenix med gänget i förmiddags på 1.5 timme och träning i varje reklampaus sen jag kom hem gör att stegen tickar på rätt bra =P

// Noa


En ängel!!!

T är så söt. han hade ringt mig 2 ggr idag, men första gången hörde jag inte telefonen för jag var på väg ner till söder och lyssnade på musik och andra gången vet jag inte vad som hände.

Sen ringde jag och så ringde han upp och då visade det sig att han ville bjuda på lunch, för han hade gjort chili con carne igår och så hade han bakat bullar idag. Han är så söt =)

Sen är det ingen hemlighet att mina fötter håller på att döda mig, spelar ingen roll vilka skor jag använder eller hur ofta jag byter skor, trodde det skulle bli bra nu när jag börjat använda sandaler, men icke...

Har googlat lite, men vet inte om jag behöver hälinlägg eller hålfotsinlägg och känner mig inte motiverad att lägga pengar på det ena om jag nu behöver det andra och vice versa.



Men T hade ett par hälinlägg hemma som jag fick låna och som jag ska testa. Det gick inte att ha dom i sandalerna, men när jag kom hem och sen skulle gå till brevlådan tog jag mina gympaskor med hälinlägg och strumpor och det kändes som en befrielse för fötterna. Dock får jag prova dom några dagar till, för skorna jag använde brukar jag kunna ha en dag eller två innan dom med dödar mina fötter. Men vi får se hur det går med hälinlägg. Håll tummarna!!

Tycker sandaler passar bättre till shorts än strumpor och skor, men ska jag kunna gå överhuvudtaget så får man se lite ding ut tills jag vet om det funkar.

// Noa


Oj oj oj



Idag var vi ute och gick i 2 timmar nästan och mina fötter mår därefter, men det blev många steg iallafall =)

Gick som vanligt ner till och hem ifrån söder, sen var jag på Hemköp och Netto en vända och så då 2 timmars promenaden...Sen har jag även börjat träna i reklampauserna här hemma och nuförtiden är det reklam titt som tätt... Går jag inte ner i vikt nu så vet jag inte vad jag ska göra...

// Noa


Testpilot!

Den här gången har jag anmält mitt intresse om att bli en av 50 som ska få prova Nokia headset BH-609, vill du med ta chansen klickar du här

Vill du läsa mer om produkten klickar du här



// Noa


Intervjuer!!



Idag har intervjuerna haglat över mig, har den första på fredag, eller ja jag har varit på en första intervju där för någon vecka sedan och nu är det då dags för intervju nr 2 på det stället.

Sen nästa vecka har jag en intervju på ett helt annat ställe =)

Om jag får välja....Så väljer jag alternativ nr 2, även om jag tror det är lika underbetalt på bägge ställena. Första stället är underbetalt, 17 000 innan skatt får man ut på en heltidstjänst där och det är inte mycket att hurra för, det andra stället ingår i en koncern där det är ungefär lika dåligt. Men det är jobb och jag ska visa framfötterna på bägge ställena. Däremot tror jag att ställe nummer två skulle ge mig mest rent arbetsuppgiftsmässigt.

Men vi får se om någon av dom vill ha mig, ställe nr 2 lät jävligt intresserade iallafall med tanke på min erfarenhet i branchen.

// Noa


Kvinna eller mus?



Termometern visar på 11 grader nu på morgonen, men jag tänker ändå ha shorts för det ska bli upp mot 20 grader idag. Hoppas jag inte fryser allt för mycket.

// Noa


Serieledare!!!



Man får vara nöjd med 1 - 1 mot Örebro borta. Nu leder rätt lag allsvenskan iallafall =)

Tack Elfsborg för att ni spöade skiten ur MFF igår ;)

// Noa


Våren är här!!!!

Satt och kollade lite bilder



För en vecka sedan (den 16 april) såg det ut så här utanför mitt fönster



En bild från idag, kolla vad mycket grönt som har kommit på bara en vecka!!!

Våren är en härlig tid!!! =)

// Noa


Biltvätt...



Har dragit ut på att tvätta bilen ett tag nu då vädret varit si då där och nu har jag en bra parkering, så nu är det inte läge, men på fredag MÅSTE jag köra iväg och tvätta min lilla racerbil, för den är grymt skitig.

Dock måste jag hitta ett nytt ställe att tvätta den på, för sist så repade dom bilen. Nu är det antagligen ingen fara då bilen är lackskyddad och jag ska snart lackskydda den igen och då kommer dom att polera upp bilen och antagligen sitter reporna i skyddet så dom försvinner under behandlingen, MEN det är inte roligt att köra omkring med en repig bil.

Sen ska den på service den 4 maj och då vill jag att den ska vara hyfsat ren, det är lite därför jag drar ut på tvätten med.

// Noa


=)



Blir ett par kalla i solen ikväll =)

// Noa


HIF - Syrianska 1-0





// Noa


HIF - Syrianska



Heja HIF!!!

// Noa


Mmmmm



Bara för att jag tycker det är så jävla gott med kokosprickar!! =)

// Noa


Flyt =)

Ibland ska man ha lite tur med. Jag hade satt upp tvättid på söndag kl 10, men kände att vad fan, nu när jag för en gångs skull är ledig vill jag ha mer än 1 dag utan en massa måsten. Hade jag tvättat på söndag hade lördag varit den enda dagen utan måsten på hela ledigheten och så vill jag inte ha det.



Därför gick jag ner i tvättstugan tidigare idag för att se om där fanns någon tvättid tidigare än på söndag och jag hittade en på lördagkväll, tänkte att fine, bättre än att behöva ställa klockan på söndag iallafall. Men inte helt okej ändå.

Så när pippsen hade flugit färdigt och jag skulle gå och kasta soppåsen med deras skit (städade buren idag nämligen) så gick jag förbi tvättstugan och då hängde nyckeln där. Så det var att springa ut och kasta soporna, springa upp i lägenheten och slita av sängkläder och rafsa ihop allt som skulle tvättas och sen ner i tvättstugan. Men jag hann, tvättiden som är nu håller på till kl 17 och mina maskiner är klara 16:50 =) Perfekt!!

Så nu är det bara imorgon och på måndag jag har "måsten" och det är att gå på HIF, så det är trevliga måsten =) Det där löste jag jävligt bra om jag får säga det själv!!!

// Noa


Bytt tröja

Innan jag körde till mamma idag fick jag köra till Bjuv, för där bröt tredje världskriget ut igår. Anledningen? För att min syster fick min tröja i herrstorlek och en tröja till ungarna, som bägge ungarna ville ha på sig naturligtvis.

Så det var bara att köra dit imorse och byta tröja så jag fick min egen och ungarna fick varsin.





Men det var som väntat, herrstorlek M var mycket större än damstorlek M, så det är tur jag bytte.

Sen bar det till mamma innan hon skulle iväg och sen till Maxi som alla andra lediga människor, var tvungen att köpa kokosprickar nu till påsk ju =)

// Noa


Gårdagens steg!



// Noa


Mer testpilot!!!

Har även anmält mitt intresse om att bli en av 10 utvalda testpiloter för HP Pavilion dm1-3110eo.

Du kan läsa mer om produkten här



Vill du med ta chansen att bli en av dessa testpiloter klickar du här

Lycka till!!

// Noa


Testpilot

Gör som jag har gjort och anmäl ditt intresse till att bli en av 3000 testpiloter till Findus Green Deli via Smartson. Klicka här för att komma till anmälningssidan.



Lycka till!!

// Noa


Nice!!


För ett tag sen beställde jag en sån här Kia tröja gratis och jag fick min förra måndagen, men då där inte fanns herrstorlekar kvar när jag beställde min fick jag ta en i damstorlek M. Min syster beställde en när jag fått min och då hade de fått in herrstorlek M så hon tog en sån. Så nu ska vi byta tröjor med varandra, min systerdotter får min som är i damstorlek och jag får hennes herrstorlek. Det är skillnad på M och M =)

// Noa


Dagens steg!!



// Noa


Testpilot!!!

Jag har anmält mitt intresse på Smartson.se om att bli en av de 4000 testpiloterna att testa Karl Fazer choklad, anmäl dig du med vet jag, det gör du HÄR



Lycka till!!

// Noa


Nice!!



Snart är det dags att serva bilen, har redan bokat tid och idag kom där en värdekupong med 20% rabatt på servicen, så jag ringde och meddelade att jag fått en sån. För det stod på den att man skulle visa den när man bokade tid. Man vet inte om de skulle blivit petiga annars när jag kör dit, och kanske sagt att du skulle sagt att du hade en sån när du bokade, nu gäller den inte, eller nåt sånt.

Men nu har jag helt plötsligt sparat in 650 spänn på servicen som jag kan ha roligare för =)

// Noa


Gissa skyltens betydelse?!



Jag får inte riktigt ihop skylten...  Först är det parkeringsförbud, sen får man parkera, eller?

// Noa


IFK Göteborg - HIF 1 - 2

Såg länge ut som att det skulle bli en förlust då IFK gjorde 1-0 redan i den 23:e minuten.

Dock kvitterade HIF i den 73:e minuten till 1-1 genom Peter Larsson och i den 90:e minuten gjorde Alexander Gerndt 1-2 till HIF =)


Så här ser tabellen ut efter den här omgången =)

// Noa


Fullmåne



Igår var det som bekant fullmåne och när jag pratade med T så sa han att han fick se om han kunde sova då. Givetvis hade jag bekymmer med att somna, låg och vände och vred mig till kl 2 inatt.

När jag väl somnat så har jag legat konstigt så jag har snoront i nacken idag =( Men lite liniment på det nu innan matchen ikväll. Eller som mamma brukade säga, "det går över till du gifter dig...."

// Noa


Ny header

Vilken är bäst?



Den gamla såg ut så här



Och den första nya så här



Den andra nya så här

// Noa


Symaskin



Plockade fram symaskinen idag och sydde upp ett par byxor och sydde in ett par shorts.

Jag kan trä maskinen och sy, men har lite bekymmer med att spola undertråd, någon som vet hur man gör?

// Noa


Header

Försökte fota lite idag till min nya header, det gick väl sådär, men får fortsätta imorgon =)



Laban och Filippa



Gizmo och Filippa



Ahmed



Zelda



Gillade ljuset som blev på detta foto av Devil

Att fota fåglar är inte det enklaste, speciellt inte då de har en tendens att flyga eller röra på sig precis när man trycker av, men skam den som ger sig.

// Noa


Spikmatta



Kände mig lite stel i axlarna igårkväll och la mig på min spikmatta samtidigt som jag låg och kollade på BB, nästan en timme senare vaknade jag.... Tror inte det tog många minuter från att jag la mig på spikmattan tills jag somnade.

Helt sjukt att en spikmatta kan ha den effekten... Men skönt är det att ligga på den!

// Noa


Groda



Fick en bild mailad idag på en halv groda... Tänker dock inte berätta i vad den blev hittad, men man kan ju undra vart den andra halvan är någonstans?

// Noa


Present



Idag efter lunch kom S med en presentpåse till mig =)



Gulligt tyckte jag och som hon sa så tyckte hon att orden stämmer in på mig =)

Sen mötte jag N på vägen hem med =)

// Noa


Ghetto



Se klippet HÄR


Var lustigt för jag och S hade varit och käkat lunch, när vi kom tillbaka såg vi ambulansen och polisen och trodde det var en olycka, men det var tydligen ett rånförsök.

Vi hade första parkett efter rånet.... Men så sitter vi i värsta ghettot på söder med om dagarna.

// Noa


Dagens steg!



// Noa


Får la se....



Om The Sims - Medeltiden är någon hit. Har läst att det går ut på massa uppdrag och inte alls är som de andra Sims-spelen.

Men den som väntar får se...

// Noa


Skönaste kommentaren

Glömde berätta att det hände något riktigt roligt i lördags när vi var hos mamma.

Mamma och min äldsta systerdotter har facebook och systerdottern hade upptäckt att alla hennes vänner blev mammas vänner eller nåt där inne. Varken jag eller min syster har facebook, så jag vet inte hur det fungerar, men hur som helst så kläcker systerdottern ur sig att "mormor vi måste se till att kryssa i rutan så att inte någon pedofil kan hitta din sida"

Det är bra att ungarna är medvetna om att det finns pedofiler helt klart, sen att en pedofil kanske inte skulle börja skriva till min mamma som är 61 år är en annan sak =)

Men är det någon som vet var man hittar den här rutan man ska kryssa i så får ni gärna hojta till!!

// Noa


Suck!!

Min mamma käkar fan laptopar till frukost........

// Noa


HIF - Elfsborg 1 - 0 =)



Live framträdande innan matchen av låten "på gator röda och blå" med Björns band



Uppställning och presentation innan matchen



Sen efter matchen fick jag en födelsedagspresent av T, en godispåse i form av en HIF tröja =)



Väl hemma efter matchen gjorde jag räkmackor minsann


Tabellen efter dagens omgång, med HIF i topp =)

// Noa


Dagens filmtips!



Dagens filmtips

"himlen är oskyldigt blå"

lovefilm.se skriver så här om filmen:

Det är sommar och året är 1975. Martin går andra ring och flyr betongen i stan för ett sommarjobb på Sandhamns exklusiva seglarrestaurang i skärgården. En helt ny värld öppnar sig för Martin. Han blir omhändertagen av restaurangchefen Gösta, en playboy i centrum av den svenska societeten och möter samtidigt den stora kärleken. Men bakom den glamorösa fasaden i skärgårdsidyllen döljer sig en helt annan verklighet. Innan Martin riktigt förstår vad som hänt befinner han sig mitt i den största skandalen i svensk kriminalhistoria. "Himlen är oskyldigt blå" är baserat på den sanna berättelsen om det största narkotikatillslaget i svensk kriminalhistoria när den så kallade Sanhamsligan sprängdes 1975.

// Noa


Yeah

Såg att en bil flyttat sig i gatan bakom min och sprang ut för att flytta dit min bil, då såg jag att där fanns en perfekt parkering i min gata, så jag sprang till min bil och körde i full 90 upp i min gata och tog den där bra platsen.



Passade även på att hänga upp min omgjorda skylt i bakrutan så att alla vet vilken bil dom ska ge fan i framöver =) Vita band är inte det ultimata, men det duger så länge.

// Noa


Födelsedagsfirande över för denna gången....

Tänkte jag skulle visa lite bilder på mina presenter.



Börjar med den fina smörgåstårtan dom gjort till min ära.



Sen av mamma fick jag en HIF t-shirt och ett HIF nyckelband



Nyckelbandet



På nyckelbandet finns där en kapsylöppnare med HIF loggan på



Av mamma fick jag dessutom en batteriladdare med 6 batterier och strumpor(alltid dessa jävla stumpor och vita som jag inte ens brukar använda!!!) och av familjen syster fick jag lotter, en Noa skylt att hänga upp i min lilla racerbil och ett påskägg.

Jag blev såklart av med min fenomenala parkeringsplats idag när jag var hos mamma och där jag står nu vill jag egentligen inte stå, men förhoppningsvis hinner jag flytta bilen imorgon innan HIF matchen, annars får det bli på måndag när jag är leeeeeeeedig!!! =)

Trevlig helg på er party people!!!

// Noa


Födelsedagsfirande!!!




Jag fyller inte år förrän på måndag, men idag samlas vi i familjen hos mamma och firar min födelsedag med smörgåstårta och grejer =)

// Noa


Rekryteringsträff



Wish me luck!!

// Noa


Kokosprickar



Godis eller godis?

Hemköps godis kostar 4:90 kr/hg denna veckan om man är kortkund.

Nettos godis kostar 3:90 kr/hg för vem som helst, valet var enkelt och det blev Hemköp för dom har kokosprickar =P

// Noa


Testpilot!!!

Jag har anmält mitt intresse om att bli testpilot på Dunlop Sport Maxx TT.



Läs mer om däcken här och ansök du med!!

// Noa


Dagens steg



// Noa


Tisdagsmys



Filli blev kvällens utvalda =)

// Noa


Mjällby - HIF



Jaaaaa, HIF kammade hem segern med 1-0 idag mot Mjällby =)



Och bara för det bjuder jag på en egobild =)



// Noa


Sommardäck



Dags att få på mina fina sommardäck på bilen idag =) Har saknat mina blommiga fälgar faktiskt.

// Noa


RSS 2.0