Flyt =)

Ibland ska man ha lite tur med. Jag hade satt upp tvättid på söndag kl 10, men kände att vad fan, nu när jag för en gångs skull är ledig vill jag ha mer än 1 dag utan en massa måsten. Hade jag tvättat på söndag hade lördag varit den enda dagen utan måsten på hela ledigheten och så vill jag inte ha det.Därför gick jag ner i tvättstugan tidigare idag för att se om där fanns någon tvättid tidigare än på söndag och jag hittade en på lördagkväll, tänkte att fine, bättre än att behöva ställa klockan på söndag iallafall. Men inte helt okej ändå.

Så när pippsen hade flugit färdigt och jag skulle gå och kasta soppåsen med deras skit (städade buren idag nämligen) så gick jag förbi tvättstugan och då hängde nyckeln där. Så det var att springa ut och kasta soporna, springa upp i lägenheten och slita av sängkläder och rafsa ihop allt som skulle tvättas och sen ner i tvättstugan. Men jag hann, tvättiden som är nu håller på till kl 17 och mina maskiner är klara 16:50 =) Perfekt!!

Så nu är det bara imorgon och på måndag jag har "måsten" och det är att gå på HIF, så det är trevliga måsten =) Det där löste jag jävligt bra om jag får säga det själv!!!

// Noa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0