Så jävla lost!!!


För att slippa vägarbetet imorse så tyckte min syster att jag borde köra via Åstorp istället.
 
Saken är ju bara den att jag har noll lokalsinne och då menar jag verkligen noll. Så jag lyckades köra vilse på vägen hem imorse haha ( Fast jag vet var jag körde fel, jag skulle ha svängt höger i en rondell vid Lidl, men där fanns liksom ingenstans där jag kunde vända när jag kom på det och med massa bilar bakom mig var det bara att fortsätta köra rakt fram ) Hursomhelst så tänkte jag att tar jag mig bara hem till min syster så hittar jag hem därifrån, så jag knappar in hennes adress på GPS:en ( hade jag knappat in min egen adress hade där funnits en risk att den lurat ut mig på motorvägen igen med vägarbetet nämligen. )
 
Iallafall så lyckas jag ta mig till Bjuv efter mycket om och men och stannar till vid första bästa vägkant för att ta en cigg innan jag skulle köra vidare. Så där står jag iklädd uniform, röker och pratar med min syster i telefon.
 
På andra sidan vägen ligger ett företag och helt plötsligt stannar där en bil och killen som hoppar ut tittar lite konstigt på mig, innan han öppnar grindarna och då ser jag att där sitter en stor G4S skylt på staketet. Haha, så jävla klockrent!!!!
 
Han trodde säkert att jag varit där på larm eller nånting. Så jag fick ganska bråttom att hoppa in i bilen igen och köra hem till syster och prata lite med svågern och systerdöttrarna istället. Kändes inte helt okej att stå utanför det företaget liksom.
 
Ja, som det kan gå!!!
 
// Noa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0