Lååååååångt jobbpass!

Bilen från helvetet!
 
Normalt jobbar jag 18-06 och egentligen borde ju 12 timmars pass räcka bra, men inatt hände det som inte fick hända.
 
Jag körde på och var färdig med alla ronder redan vid kl 03:37 inatt, trots att det har blåst och snöat så in i helvete och det har varit rena isbanan på många ställen. Så jag sitter med min surfplatta i bilen utanför en skola vi har rondering på, just för att då har man tillgång till toalett och för att ta mig till sista öppningen behöver jag inte riskera att fastna vid järnvägsövergången för att där kommer ett tåg. Så långt var allt frid och fröjd!
 
MEN så kommer där en traktor och ska ploga på skolan, så jag tänker att jaha, då får jag väl köra någon annanstans istället, vilket jag gör. När klockan blir 05:08 får jag ett larm alldeles i närheten, jag knappar in att jag är på väg och vad händer? Biljäveln vill inte starta!!!
 
Jag ringer mina kollegor i Perstorp och efter en 20 minuter kommer en kollega, men hon får inte heller igång bilen, så vi får ringa en bärgningsbil, men han utgick nog från Helsingborg eller nåt för det tog ju sin tid innan han kunde vara på plats.
 
Bärgaren lyckades iallafall få igång min bil med startkablar och jag lyckades ta mig till Perstorp för egen maskin, dock gick det inte så fort och jag frös så in i helvete och hamnade bakom plogbilen, så sträckan till Perstorp som normalt tar en kvart tog nog en halvtimme åtminstone och jag var framme kl 7:50. 
 
Men det var ju en upplevelse att köra hem när det är ljust ute på vintern, eller nåt. Det tog ju längre tid än vanligt att köra hem med på grund av vädret och väglaget, så jag var hemma kl 08:56.
 
Så nu blir det att sova lite och njuta av några lediga dagar utan strulande bilar!
 
// Noa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0