Tröttsamt...


Igår gick jag i dust med serviceverkstaden som har min mobil, de har felsökt den och hittade inget fel och nu hade de skickat ett kostnadsförslag till mig som antagligen kommer med posten idag.

Seriöst? Jag förstår att teknikerna måste få lön för att de sitter och jobbar med min telefon, MEN jag skickar inte in den för att det är roligt, jag skickar in den för att det är fel på den. Men nu har jag bett dom att långsöka telefonen, dvs att de behåller den ett tag och låter den ligga igång, så att de ser att den faktiskt startar om sig.

För det känns inte helt okej att betala för att få ut min telefon som dom inte gjort nånting med och som med största sannolikhet kommer att starta om sig igen när jag fått hem den.

Sen börjar rösten kärva, vilket inte är så bra då jag hoppas att min röst pallar de sista 2,5 veckorna på jobbet. Är ju beroende av att ha rösten kvar, så det känns inte helt hundra när man får halsont och börjar bli hes.

Dessutom är det skitkasst väder idag, så det blir jeans, strumpor och skor, vilket kommer resultera i att jag får ont i fötterna av skorna. Tur denna veckan snart är över så jag får vila mina små fossingar och rösten.

Messade lite med T igår, har inte sett henne på över en månad nu tror jag, så vi bestämde lite halvt om halvt att vi ska ta en öl på fredag nästa vecka, för hon är ledig den helgen =)

// Noa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0