Sliten...

Idag ska jag fan göra ingenting, eller göra saker utan att behöva flänga runt iallafall.

Igår blev det ganska stressigt, för jag skulle ta mamma till banken och istället för att ringa och vänta på färdtjänst och riskera att få åka land och rike runt innan vi anlände till rätt destination så tog jag mamma i min bil. Att få mamma på plats var väl inga problem, för hon är jätteduktig och kunde klättra in i bilen själv mer eller mindre..Värre var det med den j*vla rullstolen. Min mamma har varit rullstolsbunden i 9 år, men innan jag fick kläm på hur man fällde ihop skiten, inte nog med det, så skulle jag klämma in den i baksätet på bilen, det var ett helvete ska sägas...Iallafall första gången.. Ut var mycket enklare och sen efter bankbesöket började jag nog få in snitsen, för då for rullstolen in som en oljad blixt =) Men det är riktigt nice att köra när man har handikappstillstånd och får stå i princip varsomhelst och man slipper betala avgift dessutom =)

Sen skulle vi gå på Väla och göra extranycklar och egentligen var tanken att vi skulle gå på Coop och handla typ ägg och margarin INNAN jag skulle vara nere i stan och lämna in nycklar på Frösunda. Men realist som jag är så insåg jag att detta kommer jag aldrig att hinna, så jag ringde assistenten som skulle komma och bad henne handla med sig grejer och det var inga problem. Sen gasen i botten ner till stan och hann precis dit till 16:30 när jag fått veta att tjejen jag skulle träffa skulle åka hem därfifrån.

Idag kommer där i och för sig folk och hämtar nycklar för dom ska besiktiga i mitt förråd, med ventiler och element och grejer, men jag behöver bara lämna nyckeln så får dom sköta det själva, får hoppas att dom ställer in alla prylar snyggt och prydligt efter sig bara, för elementet och ventilerna är såklart längst in i förrådet, men det är inte mitt bekymmer.

Sen borde jag städa här hemma, för det har jag knappt hunnit med de senaste dagarna, då har det varit fullt upp med allt annat och mitt eget liv har kommit lite på andra plats.

Det var nog allt för denna gången. Ha det gott alla läsare där ute!!

// Noa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0