Kaoset börjar ordna upp sig sakta men säkert...

Idag passade jag på att göra fint till pippsen, för även om allt är kaos omkring mig så förtjänar dom att ha det rent och snyggt omkring sig.

Sen tog jag itu med projekt bokhylla och nu är den nästan helt tom. Innehållet ligger för närvarande i 6 stycken flyttlådor. Sen har jag kastat en säck med skit, och tre papperskassar med papper från bokhyllan.. Likabra att passa på att rensa nu när jag antagligen får den nya bokhyllan till helgen i samband med att tv:n som kommer att ta upp halva min lägenhet ska anlända med. HATAR när det är grejer ÖVERALLT, på hela golvet och på bord och databord och ja verkligen överallt, så det ska bli skönt när den gamla bokhyllan åker ut och den nya kommer på plats så att jag kan börja fylla den med alla grejer, så att jag får ordning här hemma igen.

Man blir fan deprimerad av att ha det så här omkring sig!!!

Får se om jag pallar asa ner någon del av bokhyllan ner i soprummet imorgon. Sen på fredag så blir det att åka och rensa hos pappa, som sagt flytta ut grejer som ska till olika destinationer och sen på fredagkväll så är det påskmiddag hos mamma som är bestämt sedan länge. Vi ska passa på att fira min födelsedag och sen ska vi leka paketleken, så idag passade jag på att handla de sista paketen och packade in dom. Tror det är nyttigt med ett sånt break för oss allihop, att vi träffas och umgås och har en trevlig kväll mitt i allt annat, så man får en chans att tänka på annat en stund.

// NoaKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0