Äntligen!!

Idag kom äntligen bouppteckningen tillbaka så nu har jag bokat in ett möte med banken så vi äntligen får ett avslut på detta och kan avsluta dödsboet.

Sen ringde jag Volvia för jag trodde pengarna för min bilförsäkring skulle komma idag, tydligen kan dom betalas ut någon gång under hela dagens lopp, så har jag inte fått dom imorgon så skulle jag ringa igen så får dom utreda vad som hänt med dom.

Imorgon får jag även pengar från FSK äntligen, borde haft dom idag, men men.

Moderna försäkringar då? Ringde och jagade dom idag, först handläggaren, sen hans assistent som skulle återkomma till mig. När hon inte gjorde det så ringde jag själv till Moderna försäkringar och utbetalningsnissarna har semester denna veckan. Sen fick jag svar från assistenten som skrev samma sak ungefär.

Vad som är lite upprörande i detta är bara att dom antagligen har satt in min utbetalning till min syster och det känns inte helt okej att bara för att dom slarvar och skriver ett streck så tycker dom det är okej att sätta in dom på min systers konto. Nu pratar jag och syster med varandra nästan dagligen, men det är principen, får dom tillbaka den utbetalningen får dom väl ringa mig eller vänta tills jag hör av mig till dom för att få rätt kontonummer?

Jaja, det börjar hända grejer iallafall och tur är det!

// Noa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0