Vad fan!!!

Igår svarade en Khaled på min annons om mina ungar och han undrade om han inte kunde få ett telefonnummer och ringa istället för att maila...Han som alla andra får mitt blocketnummer och allt är frid och fröjd.

Nyss ringde en tjej för Khaleds räkning och började fråga om jag inte hade ett hemnummer hon kunde få, för hennes pengar började ta slut på mobilen.. Alltså jag fattar att dom inte är medvetna om att dom ringer ett blocketnummer som inte används alls när jag inte har annonser ute, men om jag glatt hade velat lämna ut mitt hemnummer så hade jag väl bett dom ringa dit från början?? Eller??

Sen blev hon chockad för igår svarade jag via mail att där var 4 ungar kvar, idag var där bara två. Trodde hon att dom var dom enda som kollar blocketannonser eller? Jävla tönt!!! Blir så jävla irriterad på såna människor. Nu skulle hon kanske återkomma...

Folk får väl ladda på pengar på sina telefoner innan dom ringer på grejer dom vill köpa, det är inte mitt problem att deras pengar börjar ta slut, då får dom väl ringa från sin hemtelefon istället? Eller så kan man faktiskt ha mailkontakt, för det kostar inga extra pengar om man nu har det så illa ekonomiskt!! Å andra sido så kan man inte köpa något heller om man inte har några pengar och försök inte inbilla mig att man köper en fågel för sina sista 250 spänn.

För att dra en paralell, när Sarah ringde innan så dog min extratelefon två ggr under samtalets gång, för att det är en gammal mobil som bara legat hur länge som helst och därför är batteriet inte vad det borde vara, även om jag har mobilen i laddaren så kan den bara tvärdö.. Hur som helst så ringde jag upp henne sista gången, så jag är inte den som är den, är man trevlig och schysst så kan jag vara schysst tillbaka.

// Noa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0