Intervju idag!!!

Är fortfarande lite blek om nosen, men det skiter jag i, jag ska på intervju idag. Kändes bara jobbigt och krångligt att behöva byta tid för intervjun, så jag går dit och är där den timmen det brukar ta. Sen vidare ner till AF för att lämna in en blankett så att jag får pengar.

Hoppas jag inte klappar ihop alldeles på vägen bara, men det ska nog gå bra. Har feber fortfarande, fryser och svettas om vartannat, men efter mina planerade grejer den här förmiddagen så blir det hem och nanna lite kudde tänkte jag.

Har sovit sen kl 21:30 igårkväll med full mundering, dvs t-shirt, joggingbyxor och strumpor och täcke på det, men jag har iallafall fått sova utan avbrott. Ryggen värker som bara den, men det är bara att bita ihop och försöka se glad ut, det går nog över får jag hoppas.

Kosten igår bestod av saft och en liter blåbärssoppa, idag till frukost blev det ett glas blåbärssoppa, vet inte när jag vågar äta fast föda igen,så blåbärssoppa får nog fungera för mig idag också.

Håll alla tummar för mig nu på intervjun och ha en fin måndag och hoppas ni klarar er från den horribla vinterkräksjukan.

// Noa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0