Kul julfest!!!

Ja det var riktigt trevligt igår får jag säga, även om det blev en tidig kväll för min del =)

Började på jobbet redan vid 16 med öl och cider och julklappar och grejer och alla skulle fixa och göra sig i ordning och så där innan vi i samlad trupp i flera taxibilar blev eskorterade ner till Bulls, där det blev biljardtävling som jag och Denise givetvis förlorade, men vad gjorde det? Det var fri bar, så det var ingen som klagade ändå =) Jag kände att det var dags att bli mig själv, så piercingarna åkte i dom med, så nu kan jag gå till jobbet dom sista veckorna och se ut som jag brukar, ska bli skönt =)

Sen vidare till Bara Vara och käkade gott och satt och snackade med alla, dock dröjde desserten, så det blev bara 2 rätters för min del. Lämnade sällskapet rätt tidigt, för jag visste att E och N var ute och tänkte möta upp dom en snabbis på stan innan jag vandrade hemåt. Så det blev en vända in om Zoobar på vägen för att möta upp dom och ta en cola.

Men det var en lyckad kväll och inga skandaler hände så länge jag var med iallafall, så jag slipper skämmas på måndag, det får stå för någon annan =)

// Noa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0