Julen!

Har haft en supertrevlig jul med massa god mat och trevligt sällskap och jag hade tydligen varit snäll för jag fick en del klappar med =)

Redan på vägen ut till min syster så passade jag på att köra och handla en hårtrimmer till mig själv och en massa gott till mina huliganer här hemma. Trimmern kunde jag dock låtit bli att köpa, för svågern hade en hel del oanvända hemma så jag fick en av honom. Så syster får lämna tillbaka den jag köpte och vips tjänade jag 500 spänn på den affären. Dessutom var trimmern jag fick en senare och dyrare modell än den jag inhandlade.

Men jag fick även andra klappar, en väggalmanacka med ungarna som jag fixat på jobbet och nya handskar så jag slipper frysa när jag ska skrapa bilen och en liten slant av mamma och pappa =)

Sen har vi lekt paketleken och jag och yngsta systerdottern vann med 6 paket mot 5 som syster och systerdottern den äldre skrapade ihop, så det blev en kokbok och värmeljushållare och ett förkläde och salt och pepparkar och lite sånt där.

Men alla verkade nöjda och belåtna och när ungarna började bli trötta och skulle lägga sig runt kl 01:30 så körde jag hemåt.

Hoppas att alla andra haft en riktigt bra jul ni med?!

// Noa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0